A divecenter fórumán történt bejelentést követően, aki egy kis Medes-szigeteki élővilágot akar látni, az itt megteheti, bővebb infók a dc megfelelő fórumán:
Csatlakoznék kis táborotokhoz... Nemrég kezdtem el komolyabban foglalkozni vízalatti fotózással. Régebben Videokat készítettem, de rájöttem, hogy egy fotó sokkal jobban visszaadja a pillanatot. .
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Halszem objektivet vettem nemrég a Canon gépemre, de csak egy vakum van még.
Mi a legjobb helyzet a vakunak , hogy így is türhető képet kapjak?
nekem is tetszett a koncepcio (bar eloben meg nem lattam) de okossagnak tartom egy olyan kisgepet amit esoben-uszodaban-snorkeling kozben gyurni lehet es meg icipici is...
Ez a gép teljesen rendben van! Láttam működés közben, elsőre kicsit ijesztő amikor a gazdi a merülés végén a kezében ezzel ismét lemerül :-) 10 méter körül az LCD fura színeket ad (hajlik), de ettől függetlenül hibátlan snorkelezéshez.
Eddig csak egy turan volt alkalmam ket vakuval fotozni, eddig egyet hasznaltam. Haat, tudatos pozicionalasrol egyenlore nemigen tudok beszamolni, leginkabb szoktam, hogy kettot nem latok merre vilagit :D
De felre a trefat, nagylatoztan szinte csak, akkor meg ugy probalom beallitani, h pont elore mindketto, de alig erzem meg, sokat kell meg gyakorolni...amennyit tapasztaltam a ketto elonyebol ez elegge meggyozo, egyenletes vilagitas, miazmas
Ugye Te két vakuval dolgozol??Az jobb? Hogy pozicionálod be a két fényt??Egyiket közelre,a másikat távolabbra??Ha netán vennék még egy vakut azt hogy tudom feltenni ez mellé??Most egy see life 650-es van a Hp géphez.
Ugy tudom, Násfay bának van egy szép gyűjteménye a Lembeh-szorosról. Tudja valaki, hol lehet megnézni? (csak hogy tudjam mit láttam ott, meg főleg azt, hogy mit nem).