Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.19 0 0 23107

szépjóóóóóreggeltet!

én szeretem a klippeket, szívesen meghallgatom őket, már csak azért is, mert abszolút nem ismerem a mai könnyűzenét, és legalább egy picit tájékozódom ezen a téren is

de ugye nincs semmi baj?

Előzmény: Törölt nick (23105)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.19 0 0 23106

Dehát itt örülni kell ugyebár.

Fel teszek egy biztatobb klippet. Élni élni élni....

Kellemes délutánt Neked! A többiek el maradtak innen ugylátszik.

Előzmény: macskalandor (23104)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.19 0 0 23105

Halihó!

Na, örülök, ha tetszett!

Van, ahol nem szeretik a klippeket, de én szeretek fel tenni, van amikor a hangulatomat igy fejezem ki épp.

Benne vab a dalban minden...

Most  ez......

Már fel tettem, de nembaj.

Előzmény: macskalandor (23104)
macskalandor Creative Commons License 2011.11.18 0 0 23104

meg a zene is jó!!!!

Előzmény: Törölt nick (23102)
macskalandor Creative Commons License 2011.11.18 0 0 23103

szépek a huskyk, én szeretem őket

egy debreceni haveromnak vol, nagy barátságos, bájos jószág volt

Előzmény: Törölt nick (23102)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.18 0 0 23102

......

Katyusa1 Creative Commons License 2011.11.18 0 0 23100

Megint ki lett törölve amit elözöleg irtál, nahát??!!

Neked is szép napot kivánok!

Előzmény: Törölt nick (23098)
Katyusa1 Creative Commons License 2011.11.18 0 0 23099

Halihó!

Hát az ugy volt, nem tudtam be jelentkezni ezzel a katyusa1 nevemmel.

A másik, kedvenc forumon, segitett nekem egy ari ember, és igy lettem meg duplázodva, vagyis katyusa2:))

Néha jo is lenne, ha 2 lenne belölem, az egyik aludna, pihenne, néha szorakozna, a másik rabota, mert ugyebár pénz is kellene amit " el lehet verni"..

Mára is klassz napot kivánok, igaz, semmi napsütés, de azért lehet kellemes a délután igy is!

Előzmény: MiL V-12 (23097)
MiL V-12 Creative Commons License 2011.11.18 0 0 23097

Háj itt az örömök fórumán !!!

No fene Katyusa1 ,( hány Katyusa van ?? ) Akkor már 4 a lyeánnyzó  ???? 

<Ez is számít ??? :)>   ...."" a változatosság gyönyörködtet"" Írta álorcás lemming

Még hogy számít ,de bizony. A hosszúélet ,és a jó egészség titka a változatosság,,,,,,,ezt már Giacomo Casanova is megmondta.Lemming,,,,,,, te tudsz valamit !!!Attól hogy a barátosnő nem fórumozik attól még üdvözölhetem ,,Nem ???Vissza a vizslára ,azt írja hogy elég egy jó szomszéd ,hogy bejelentse a sokat ugató kutyát ,és máris agresszív minősítést kap.

Egyébként igazad van teljes mértékben ,ettől félnek a kutya menhelyesek is ,hogy tömegével fogják elcsapni a kedveceket a "gazdik".

Előzmény: Katyusa1 (23095)
Katyusa1 Creative Commons License 2011.11.18 0 0 23095

Hahó!

"de az a jó egy lyeányban ha sok arcú"

Ez is számit???:)).. most katyusa1

Előzmény: MiL V-12 (23091)
MiL V-12 Creative Commons License 2011.11.17 0 0 23092

Na és erre mit olvasok a Népszava újságban ????

Hát ezt :    Kutyavilág 

Ma, 06:20 [A+ A-] [Nyomtatás] [Küldés e-mailben Ossza meg! facebook

iwiw

Már megint a görények jártak jól. Mert a kedvtelésből tartott görények után nem kell adót fizetni. Pedig hányan vannak. Igaz, a vérnyulak, a törpepapagájok és a macskák után sem. Bezzeg, ha kutya az ember, máris adóköteles.
Kivéve, ha be tudja bizonyítani az ember kutyája, hogy fajtiszta magyar. Az még kérdés, hogy hány fajtiszta magyar nagyszülőt kell ahhoz felmutatni, hogy ne legyen baj. Mi van, ha egy amúgy tisztes fajmagyar vizsla családba valahogyan mégiscsak becsúszott egy nagytermészetű, hogy rosszabbat ne is mondjunk, svájci bernáthegyi? Vagy egy idegenvérű nagyszülő még elmegy, de kettő nem? Esetleg, ahogy a puliknál ez szokás, csak az anya számít?

Mindenesetre, lesz most nagy szaladgálás az irattárakba az anyakönyvi kivonatokért, hogy minden egyes kuvasz bebizonyíthassa, hogy ő valóban csak kuvasz felmenőkkel rendelkezik, az ősei még Árpád kuvaszaival együtt jöttek be és azóta is törvényes, egyház által megszentelt frigyben élnek mindig a párjukkal. Ráadásul az sem árt, ha a helyi tisztelendő úrtól hoznak egy igazolást, hogy istenfélő, templomba járó, dolgos és szófogadó állatok, akik pontosan tudják, hol a helyük.Ez esetben valószínűleg meglesz az adómentesség, futja majd csontra, ahogy kell.              ..............................

Szóval ha magyarvizsla a barátosnőd kutyusa ,akkor megúszta ha agresszív ,ha nem .

Görénye nincs ???

Előzmény: MiL V-12 (23091)
MiL V-12 Creative Commons License 2011.11.17 0 0 23091

Haló azt a .. mindenkinek !!!

Nem is tudtam hogy 3 lyány is itt sertepeltél.Olvasgatom ám én is csak nem mindig van időm hozzászólni.

1 Katyusa2

2 álarcos lemming (bár hajlok hogy itt egy emberke,lyányka áll a sok név mögött,de az a jó egy lyeányban ha sok arcú !)

3 a barátnő akinek a vizslája van.  Üdv a a barátnődnek .

Te a vizsla nem agressziv ???  Mert akkor 20 ezer lesz az ebadója a kutyafáját.amúgy csak 6 ezer.

<és akkor más "mozgás" után kell nézni esténként....... >

A macsekok után egyenlőre nem kel sarcot fizetni.

Előzmény: Törölt nick (23090)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.16 0 0 23088

Hova lettél? Nincs itt az irásod!!

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.16 0 0 23085

Tolmács?? Hol?

Én le tegeztelek, habár fogalmam sincs mennyi idős lehetsz, de itt tegeződünk.

Viszont jol esik, hogy örülsz, pedig nem is ismersz. Köszike!

Előzmény: Törölt nick (23083)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.16 0 0 23082

Hát szép napot kivánok Neked Kochava!

Fogalmam sincs ki is vagy? Itt nem lehet követni, ki kicsoda, mint más forumokon.

Amikor le akartam "lécelni" innen, akkor MIL-V12 szinte ragaszkodott hozzám, na kis tulzás ez igy, de mindeggy, a lényeg, hogy ne hagyjam itt ezt a forumot, mert ide irogatott néha, hogy ne legyek egyedül.

Magamanak irogattam, csupán kedvtelésből, mert rá találtam erre az elhagyatott topikra.

Most szinte mindenki el marad, de jöttél Te!

A kérdésedre válaszolva, Köszönöm szépen, nincs nagy bajom, hála! Igy még tudok irni egy párszor ide is, ha jön valaki, és szoba áll velem, vagy ha nem, akkor ujra maradok a régi.....

Ja? Klassz a video, aranyos.. Nagyon szeretem az állatokat, föleg a kutyákat, de valahogyan a macska távolabb áll a szivemhez.

Előzmény: Törölt nick (23080)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.14 0 0 23078

Hát ujra csak magamban....

MiL V-12 Creative Commons License 2011.11.09 0 0 23073

Szia Katze ""Magyar őspocok""

Gratula a ruhácskádhoz,és a KÖKI-ben vásárolták neked ??

Előzmény: Törölt nick (23072)
MiL V-12 Creative Commons License 2011.11.07 0 0 23071

Jó estét mindenkinek !!!

Az ünnep az mindig jó,olyankor lehet lazítani ide-oda mászkálni .Ja tényleg voltunk a KÖKI-be !!!  Járt már ott valaki ????

Jól néz ki hosszú mint az ország út ,és emeletes ,és mélygarázsos.

Azt írja hogy :

Megközelíthetôség

Metró M3

Autóbusz

Villamos

Gépkocsi

Kerékpár

Vonat

Hoppá !!!!    Gyalog meg se próbáld,mert ezek szerint csak a fent nevezett járművek tudnak oda menni.Csak akkor azt nem értem hogy a metró állomásra miért a KÖKI-n keresztül lehet csak jutni gyalog.

Kérdeztem a baktert hogy ezt miként oldják meg ha bezárnak az üzletek ?? Azt mondja hogy szinte sorfalat állnak jobbról ,balról, hogy a GYALOGOSOK akik a metróra mennek nehogy szét széledjenek az árúházban zárás után.

Szép kis káosz lehet ott esténként,meg hajnalban .

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.07 0 0 23070

Halihó!

Én is!

November 7-ét 1950-ben nyilvánították ünneppé, ekkor vette fel Lenin nevét a Nagykörút egy szakasza, az ünnepi dátumét pedig az Oktogon. Az 1956-ban szovjet harckocsival éppen november 7-én Pestre érkező Kádár egyik első rendelete volt, hogy munkanappá minősítse a szovjet forradalom napját, miközben a Vörös Hadsereg éppen Sztálinvárost ostromolta. November 7-e utoljára 1988-ban volt állami ünnep.

Előzmény: MiL V-12 (23067)
morczogó Creative Commons License 2011.11.07 0 0 23068

Én speciel nem örülök, hogy pl. november 1 ünnep lett, de hogy miért pont nov 7 kapcsán jut eszedbe ez a történelmi relativitás-elmélet...? Nekem a birodalmi pártnapok sem hiányoznak így ősszel, s kezdek merengeni ilyesmin.

Előzmény: MiL V-12 (23067)
MiL V-12 Creative Commons License 2011.11.07 0 0 23067

Szervusztok Fórumozók !!!

Ma NOVEMBER 7. van .Valamikor nagy ünnep volt ,de hát a történelem már csak ilyen,hogy ami egykoron ünnep volt ,azt ma tagadjuk.Aztán majd egyszer ami most van fogjuk tagadni,és hoklokegyenest mást fogunk ünnepelni.

Gyarló az ember .

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.04 0 0 23066

Jó éjszakát, szép álmokkal!

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.04 0 0 23065

Nem hiszem, hogy el maradoznak majd, egészen jól össze jöttetek a napokban.

Jó volt olvasgatni, hallgatni, amit fel tettetek itt.

Csak igy tovább, "nyüzsögjetek"!

Előzmény: MiL V-12 (23064)
MiL V-12 Creative Commons License 2011.11.04 0 0 23064

Halló Katyusa2!!

Igen ez külön figyelmet érdemel,és kösz,mert mint -e rövid időszak alatt észrevettem ,hajlamosak az eltévelygésre az új ,régi fórumozók.Pl a WePi már egy napja nincs is !!!!!!!!!!!!!!!

A macsekkal külön megeggyezek,és máris ujjból ketten maradunk   !! Nos hogy hangzik ????

Macsek teee mit szólsz  hozzá ???, Mert hát demokrácia van ,, legalábbis itt ,,,még !!!!!!!!!!!!!!?????????????

Előzmény: Törölt nick (23062)
MiL V-12 Creative Commons License 2011.11.04 0 0 23063

Hali !!

persze mert mindenki a félszemű dzsumurzsák nevetséges alakjára gondolt !!!  Minden esetre tényleg egy -egy nemzet kultúráját ilyen egyszerű módon is kontrolálhatjuk.Az hogy beállnak egy janicsár ruhában üstdobot verni,hát hagy némi kívánni valót,főleg a környező világ történelem ismerete fügvényében !!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (23058)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.04 0 0 23062

Maradok!!:)

Dehogy hagylak itt benneteket, akkor ki vigyáz rátok??

Előzmény: MiL V-12 (23056)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.04 0 0 23061

Jol van Na!

Értékelem nagyon!! És irtam, köszönöm.

Előzmény: MiL V-12 (23056)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.04 0 0 23060

Köszike, valamivel jobb!

De, nem panaszkodni jöttem. ...csak kicsikét, be vagyok ilyedve, mi lesz.

Előzmény: Törölt nick (23054)
MiL V-12 Creative Commons License 2011.11.04 0 0 23057

Szia katze !!

Borzaztó torzulások jellemezték azt a korszakot ,de általában mindegyiket,mert egy ideig sajna kiszolgálja a plebeljus feltörekvő új társadalom,ami egyben a megerősödésüket is jelenti. Csak pl a Vlaszovisták meghurcolása ,kivégzése ,Gulágokra hurcolása!!!Mert az ok - okozati összefüggés itt elmaradt,és a győztes mindent vitt ,,,Törvénytelenül!!!

Előzmény: Törölt nick (23053)
MiL V-12 Creative Commons License 2011.11.04 0 0 23056

Szia Katyusa2 !!

Na csak azért,mert mi itt véresre szaggatjuk a YouTube-t-,hogy megfeleljünk,te meg lelécelsz,nem beszélve arról hogy külön

agytekercseket mozgósítunk ,a rég elfeledett olvasmányaink felelevenítésének érdekébe,hogy a modern kor elvárásainak megfelelően ,a teljes spektrum skálán a tökéletes korképet adjunk annak az időnek,melyben a KATYUSA játszotta a fő szerepet!!!!

Na ha ez eddig világos akkor kérem a vissza jelzést!!!!!!!!!!!!!!!Fő az ideológiai mentes eszmefuttatás a jelenkor tükröződésében megjelenő torzulások kiküszöbölésére alkotott egyéni vélemény !!!

Előzmény: Törölt nick (23052)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!