én szeretem a klippeket, szívesen meghallgatom őket, már csak azért is, mert abszolút nem ismerem a mai könnyűzenét, és legalább egy picit tájékozódom ezen a téren is
No fene Katyusa1 ,( hány Katyusa van ?? ) Akkor már 4 a lyeánnyzó ????
<Ez is számít ??? :)> ...."" a változatosság gyönyörködtet"" Írta álorcás lemming
Még hogy számít ,de bizony. A hosszúélet ,és a jó egészség titka a változatosság,,,,,,,ezt már Giacomo Casanova is megmondta.Lemming,,,,,,, te tudsz valamit !!!Attól hogy a barátosnő nem fórumozik attól még üdvözölhetem ,,Nem ???Vissza a vizslára ,azt írja hogy elég egy jó szomszéd ,hogy bejelentse a sokat ugató kutyát ,és máris agresszív minősítést kap.
Egyébként igazad van teljes mértékben ,ettől félnek a kutya menhelyesek is ,hogy tömegével fogják elcsapni a kedveceket a "gazdik".
Már megint a görények jártak jól. Mert a kedvtelésből tartott görények után nem kell adót fizetni. Pedig hányan vannak. Igaz, a vérnyulak, a törpepapagájok és a macskák után sem. Bezzeg, ha kutya az ember, máris adóköteles. Kivéve, ha be tudja bizonyítani az ember kutyája, hogy fajtiszta magyar. Az még kérdés, hogy hány fajtiszta magyar nagyszülőt kell ahhoz felmutatni, hogy ne legyen baj. Mi van, ha egy amúgy tisztes fajmagyar vizsla családba valahogyan mégiscsak becsúszott egy nagytermészetű, hogy rosszabbat ne is mondjunk, svájci bernáthegyi? Vagy egy idegenvérű nagyszülő még elmegy, de kettő nem? Esetleg, ahogy a puliknál ez szokás, csak az anya számít?
Mindenesetre, lesz most nagy szaladgálás az irattárakba az anyakönyvi kivonatokért, hogy minden egyes kuvasz bebizonyíthassa, hogy ő valóban csak kuvasz felmenőkkel rendelkezik, az ősei még Árpád kuvaszaival együtt jöttek be és azóta is törvényes, egyház által megszentelt frigyben élnek mindig a párjukkal. Ráadásul az sem árt, ha a helyi tisztelendő úrtól hoznak egy igazolást, hogy istenfélő, templomba járó, dolgos és szófogadó állatok, akik pontosan tudják, hol a helyük.Ez esetben valószínűleg meglesz az adómentesség, futja majd csontra, ahogy kell. ..............................
Szóval ha magyarvizsla a barátosnőd kutyusa ,akkor megúszta ha agresszív ,ha nem .
Fogalmam sincs ki is vagy? Itt nem lehet követni, ki kicsoda, mint más forumokon.
Amikor le akartam "lécelni" innen, akkor MIL-V12 szinte ragaszkodott hozzám, na kis tulzás ez igy, de mindeggy, a lényeg, hogy ne hagyjam itt ezt a forumot, mert ide irogatott néha, hogy ne legyek egyedül.
Magamanak irogattam, csupán kedvtelésből, mert rá találtam erre az elhagyatott topikra.
Most szinte mindenki el marad, de jöttél Te!
A kérdésedre válaszolva, Köszönöm szépen, nincs nagy bajom, hála! Igy még tudok irni egy párszor ide is, ha jön valaki, és szoba áll velem, vagy ha nem, akkor ujra maradok a régi.....
Ja? Klassz a video, aranyos.. Nagyon szeretem az állatokat, föleg a kutyákat, de valahogyan a macska távolabb áll a szivemhez.
Az ünnep az mindig jó,olyankor lehet lazítani ide-oda mászkálni .Ja tényleg voltunk a KÖKI-be !!! Járt már ott valaki ????
Jól néz ki hosszú mint az ország út ,és emeletes ,és mélygarázsos.
Azt írja hogy :
Megközelíthetôség
Metró M3
Autóbusz
Villamos
Gépkocsi
Kerékpár
Vonat
Hoppá !!!! Gyalog meg se próbáld,mert ezek szerint csak a fent nevezett járművek tudnak oda menni.Csak akkor azt nem értem hogy a metró állomásra miért a KÖKI-n keresztül lehet csak jutni gyalog.
Kérdeztem a baktert hogy ezt miként oldják meg ha bezárnak az üzletek ?? Azt mondja hogy szinte sorfalat állnak jobbról ,balról, hogy a GYALOGOSOK akik a metróra mennek nehogy szét széledjenek az árúházban zárás után.
Szép kis káosz lehet ott esténként,meg hajnalban .
November 7-ét 1950-ben nyilvánították ünneppé, ekkor vette fel Lenin nevét a Nagykörút egy szakasza, az ünnepi dátumét pedig az Oktogon. Az 1956-ban szovjet harckocsival éppen november 7-én Pestre érkező Kádár egyik első rendelete volt, hogy munkanappá minősítse a szovjet forradalom napját, miközben a Vörös Hadsereg éppen Sztálinvárost ostromolta. November 7-e utoljára 1988-ban volt állami ünnep.
Én speciel nem örülök, hogy pl. november 1 ünnep lett, de hogy miért pont nov 7 kapcsán jut eszedbe ez a történelmi relativitás-elmélet...? Nekem a birodalmi pártnapok sem hiányoznak így ősszel, s kezdek merengeni ilyesmin.
Ma NOVEMBER 7. van .Valamikor nagy ünnep volt ,de hát a történelem már csak ilyen,hogy ami egykoron ünnep volt ,azt ma tagadjuk.Aztán majd egyszer ami most van fogjuk tagadni,és hoklokegyenest mást fogunk ünnepelni.
Igen ez külön figyelmet érdemel,és kösz,mert mint -e rövid időszak alatt észrevettem ,hajlamosak az eltévelygésre az új ,régi fórumozók.Pl a WePi már egy napja nincs is !!!!!!!!!!!!!!!
A macsekkal külön megeggyezek,és máris ujjból ketten maradunk !! Nos hogy hangzik ????
Macsek teee mit szólsz hozzá ???, Mert hát demokrácia van ,, legalábbis itt ,,,még !!!!!!!!!!!!!!?????????????
persze mert mindenki a félszemű dzsumurzsák nevetséges alakjára gondolt !!! Minden esetre tényleg egy -egy nemzet kultúráját ilyen egyszerű módon is kontrolálhatjuk.Az hogy beállnak egy janicsár ruhában üstdobot verni,hát hagy némi kívánni valót,főleg a környező világ történelem ismerete fügvényében !!!!!!!!!!!!!
Borzaztó torzulások jellemezték azt a korszakot ,de általában mindegyiket,mert egy ideig sajna kiszolgálja a plebeljus feltörekvő új társadalom,ami egyben a megerősödésüket is jelenti. Csak pl a Vlaszovisták meghurcolása ,kivégzése ,Gulágokra hurcolása!!!Mert az ok - okozati összefüggés itt elmaradt,és a győztes mindent vitt ,,,Törvénytelenül!!!
Na csak azért,mert mi itt véresre szaggatjuk a YouTube-t-,hogy megfeleljünk,te meg lelécelsz,nem beszélve arról hogy külön
agytekercseket mozgósítunk ,a rég elfeledett olvasmányaink felelevenítésének érdekébe,hogy a modern kor elvárásainak megfelelően ,a teljes spektrum skálán a tökéletes korképet adjunk annak az időnek,melyben a KATYUSA játszotta a fő szerepet!!!!
Na ha ez eddig világos akkor kérem a vissza jelzést!!!!!!!!!!!!!!!Fő az ideológiai mentes eszmefuttatás a jelenkor tükröződésében megjelenő torzulások kiküszöbölésére alkotott egyéni vélemény !!!