Rodrigót már nyáron is el akarták engedni. Ha jön helyette Paco és marad egy csomó pénz, ám legyen. Jobb bekket keresünk, csak nehéz olyat találni, aki most mozdítható és erősítést is jelentene. Az olasz is felépül hamarosan. Én most nem vagyok olyan borúlátó, mint te. Télen ritkán szoktak nagy változások történni a keretben, ezt a szezont így kell végigtolni.
Most akkor nem úgy volt, hogy jobb bekket keres a klub és egyébként is erősítünk télen? Vagy én értettem valamit félre? Erre megint megy a Rodrigo saga, jobb bekk sehol, de még egy Parejo csere sincs a láthatáron. Így akarunk stabil BL induló lenni, 4. helyre odaérni és versenyben lenni a Barca-Real-Atletico trióval? Vicc az egész vezetés 2004 óta. (mindegy ki van ott)
Bűnszarok ez igaz, de ami a helyzetkihasználást illeti már a félidőben mehettünk volna hárommal. Ma mindenki nagyot ment (na jó Gameiro nem), gratula a csapatnak! Az őskatalán Alba góljának különösen örültem! :)
én annyit nem adtam nekik,5 percnél besokaltam a passzív játéktól,még a lelátó is üres volt,pedig kellemes élmények kötnek oda,voltam kint egy Atletico elleni meccsen még amikor Hasselbaink nyomta
Győzelemmel kezdtük az új évet, igaz kellett hozzá Jaume is nagyon. Most jön ez a szuperkupás bohóckodás, remélem nem sérül meg senki, szívem szerint a B csapatot vinném.
Ami igaz az igaz, tényleg nem. Az első meccsen ti is sokkal jobbak voltatok ahogy mi is. Jobbak és veszélyesebbek.
"...a csapatod viszont nagyon nem volt toppon,olyan mintha nem hitték volna el ezt a végkimenetelt,pici koncentráció egy gólt össze tudtak volna hozni"
Ezt inkább másképp mondanám. Szerintem az idei szezon eddigi legrosszabb támadójátékát produkáltuk tegnap. Pont a legrosszabb alkalommal. Még pénteken - amikor szintén kikaptunk - is sokkal jobbak voltunk. Két kontragólt kaptunk de volt kb 6-7 óriási gólhelyzetünk viszont semmi sem sikerült. Tegnap nagyon pontatlan, lélektelen játékot mutattunk elöl. A végén meg jött a kapkodás. Meglehetett volna a gól de ahhoz több koncentráció és gyorsaság kellett volna. Csak annyit kellett volna nyújtani amit az idei 27 meccsünkből úgy 25-ön mutattunk.
Ennyit tesz, hogy hiányzott a két alaptámadónk és a padon ülő edző nem tud ezzel mit kezdeni mivel nincs fantáziája. Inkább erőlteti ugyanazt a taktikát minthogy kidolgozna egy másikat. Nem ismeri el a hibáit. Lettek volna nagyon jó fiatalok a keretben csak ez a hülye Ten Hag egész évben pihenteti őket így játékritmus nélkül nem tudtak volna sokat hozzáadni. Inkább a nyugdíjas Siem de Jong-okat erőlteti.
Ez van, jön az EL és majd jövőre remélem újra a BL. Idén azért az EL-ben bízom egy nagyon jó eredményben.
nem is volt parádé a részünkről, a csapatod viszont nagyon nem volt toppon,olyan mintha nem hitték volna el ezt a végkimenetelt,pici koncentráció egy gólt össze tudtak volna hozni