Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
A tobbnyire szar jatek ellenere en tovabbra is ugy erzem, hogy kozel vagyunk ahhoz hogy egyszercsak minden elkezdjen klappolni. Még a Csakvar elleni elso 10 perc is sokkal igeretesebb volt mint amit tavaly lattunk, ha ott nem torik meg ugy a lendulet szerintem nagysagrenddel jobbak lennenk. A joggal zengo kurvagyenge nem mulik el nyomtalanul a fiatal lelkekbol es megremegteti a labakat.
A kovetkezo meccsek valamelyiken at fog torni a gat es beindul a henger.
Nem mondom, hogy fogadnék a feljutásunkra, de az hogy a Honvéd meg a Szeged most 100%-ot nyújt, szerintem nem jelenti azt, hogy ezt végig fogják tudni vinni az egész szezonra, másik részről én nem gondolom, hogy mi tudunk ennél hitványabban játszani és így is jobban kezdtünk, mint az elmúlt két évben, szóval még bármi lehet, persze nyugodtabb lennék, ha látszódna egy koncepcióváltás, és átalakulna a nálunk elérhető fizetés úgy, hogy csak a feljutással lehessen NB1-es szinten keresni, szerintem ez megadná az alap motivációt, meg a fiatalok se azért játszanának, mert kötelező... Ez mondjuk egyelőre csak vágyálom, de a mostani teljesítményhez elvileg ebben a félévben jönne hozzá amit az edző tud, azt meg még nem igazán láttuk, de hátha ki tud valamit találni, ennél sokkal rosszabb játék már nem lehet...
Tavaly ilyenkor nem volt olyan csapat, amelyik összeállt volna, ellentétben idén: Kispest, Szeged, Kövesd már tavaly év végére összeállt, a felkészülés alatt csak finomhangoltak. Ezért vagyok ennyire pesszimista. Na meg azért, mert nálunk minden a teljes szétesést mutatja, a bicepszi klubmodell teljes csődjét. Az általa összevásárolt és hosszútávú szerződéssel rendelkező játékosok a csapategység legkisebb jelét sem mutatják. A folyamatos pénzelvonás miatt pedig nem lehet teljes csapatrészeket kicserélni. Ami még tavaly Pintérnél működött, hogy a fiatalok lendületet vittek a játékba, az idénre teljesen eltűnt.
Tavaly ilyenkor a Gyirmót volt a második aztán kiestek, nekünk 7 pontunk volt, Barcika ugyancsak 7 ponttal állt, a Kisvárda meg 6 ponttal a 12. helyen, nagyjából a téli szünetre alakult ki valami reális sorrend...
Már elkésett. Ezt az évet a Honvéd és a Szeged félgőzzel behúzza. Mondjuk nem kicsit lesz nevetséges a tábor "szarakispestezését" hallgatni, amikor 12-15 ponttal mennek előttünk.
Olyan a sorsolásunk, hogy Karácsonyra nem hogy hátrányunk nem lehet, hanem muszáj 5-7 pontos előnyt összehozni, mert tavasszal az összes "élcsapattal" idegenben fogunk játszani.
Baráth-Otigba: Két kiöregedett megélhetési futballista. Csak arról lehet velük kapcsolatban vitatkozni, melyikük nem akarja jobban a feljutást. Ha Erős valóban tudta volna, hova jön, szerződése előfeltételeként ezt a kettőt azonnal kirakatta volna.
Igaz. Ez szubijektiv meglatas a reszemrol. Bar, Kiss kapus negativ formaja Kenny megiteleset is nagyban rontotta. En Barath ot sokat lattam Kansas-ben es Rossi allatt is a bajnokcsapat hatso vezere volt. Nalam eross a pedigreje , hogy kezdokent szamoljak Botival.
Ezen a ponton a tamadok szerencses goljait is elkezdhetnenk felsorolni. Egy vedorol is lehet szerencsetlen golt kapni. Ezt nincs oltozo ,aki zokonvenne az aldozaton. Magam is atsiklok az ilyen szerencsetlen golokon.
Azt olvastam ezt a merkozest is Feleki Attila emlekenek ajanlotta fel a csapat. Telthaz , nem mindennapi erzelmekkel palyaralepo ellenfel var majd rank.
Rohadjon meg mindenki, aki a Vasasnál abból húz pénzt, hogy a csapat ellen dolgozik, hangolja az öltözőt, tulajdonosi körtől kezdve a főszponzorokig, akik egyébként egy kivételével tulajdonosok.
Szerintem már nem a miénk a legerősebb keret az nb2-ben, bár ezt csak megérzésre mondom, mert nem ismerem (nem is akarom megismerni) más nb2-es csapatok kereteit, de így első nekifutásra, melyik játékosunk emelkedhet ki az nb2 mezőnyéből? Ulbrík, Tóth Milán, talán Pethő, ha jó napot fognak ki, a többi játékosunk nem jobb és nem (is feltétlenül) rosszabb gondolom, mint a Kecskemété, Kispesté, stb...
Biztosan más csapatoknál is megvannak a (majdnem használhatatlan) helyi Pávkovicsok, Otigbák, stb, a kérdés csak az, hogy az adott edző képes-e egységes csapatot faragni belőlük, mint ahogy Tímár tette Nyíregyházán vagy éppen Erős Kazincbarcikán vagy Gera Kecskeméten! Ja, ő nem :)