Keresés

Részletes keresés

nemez haaef Creative Commons License 2025.11.04 -2 0 71984

Diaz elment lecsóba

Előzmény: birka_zoli (71981)
Man on the Moon2 Creative Commons License 2025.11.04 0 0 71983

a szezon eddigi meccsei alapján én sem, de azt ereztem, hogy wirtzzel kapcsolatban ennyien nem tévedhetnek, megvan a helye a csapatban.

Előzmény: nemez haaef (71982)
nemez haaef Creative Commons License 2025.11.04 -1 0 71982

nem is gondoltam, hogy ilyenek tudnak lenni

Előzmény: Man on the Moon2 (71979)
birka_zoli Creative Commons License 2025.11.04 0 1 71981

Odaát meg Luis Diaz már 2 gólnál tart, óriási baki volt az Ő elengedése. Szoboszlai tüzel, de még nincs meg az eredménye.

nemez haaef Creative Commons License 2025.11.04 0 0 71980

tévedtem

Előzmény: nemez haaef (71978)
Man on the Moon2 Creative Commons License 2025.11.04 0 2 71979

dehogy

wirtz milyen labdát varázsolt Szoboszlai lábára...Conor is jól tartja a jobb oldalt Vinicius ellen.

első helyzet a meccsen

Előzmény: nemez haaef (71978)
nemez haaef Creative Commons License 2025.11.04 0 0 71978

sztem Szobo megint hamis negyes

Man on the Moon2 Creative Commons License 2025.11.04 0 1 71977

Ma Wirtznek remélem összejön, és Robbo helyett is Kerkezt játszatnám agresszivitása, felfutásai miatt.

Gerilla01 Creative Commons License 2025.11.03 -1 1 71976

Igazából ebből a Villa meccsből nem lehet kiindulni. Nem oldódott meg semmi. Az történt, hogy Emery egy balfasz. A szezonban idáig az összes meccsen a Poolt azzal hozták zavarba, hogy az ellenfél felismerte, hogy ez a Pool presszing ellen nehéz kihozni a labdát a földön, ezért át kell rúgdosni magas labdákkal. És működött is. Erre a Villa megpróbálta laposan. Nem tudom, hogy Emery és a brigádja nem szokott más PL meccseket nézni? Én örülök neki, de kicsit érthetetlen. Majd az lesz az érdekes, hogy Guardiola mit lép erre.

Előzmény: Jokki (71971)
Jokki Creative Commons License 2025.11.03 0 0 71975

Ezért kell neki több rutin, bár ezt az önzőséget én annyira nem láttam, de ritka az a tehetség, aki már egész fiatalon fizikailag is készen áll. Érdemes neki több lehetőséget adni, pont azért mert Gakpo túlságosan kiismerhető és egysíkú. Jelenleg más nincs.

Wirtzet sokszor láttam játszani remek játékos, csak megfelelő rendszer kell neki.

Én még mindig bízok Slotban, hogy fog változtatni a játékrendszerén és mindenki meg fogja találni a helyét.

Előzmény: FCKETO (71972)
FCKETO Creative Commons License 2025.11.02 -4 0 71974

Nem véletlen, hogy a City, mikor megtudta az árát, rögtön visszalépett.

Azt mondták, hogy öt évre 250 millió fontba kerülne, ami nonszensz.

Nekik volt több eszük, pedig ők, eddig, jobban szórták a pénzt.

Egy tehetség, aki 50-60 millióért, nyugodtan ülhetne a padon, de nem 20 milliós fizetéssel.

Ráadásul Slot beígérte neki a szabad kezet és hogy köré építik a csapatot.

Előzmény: nicko (71973)
nicko Creative Commons License 2025.11.02 -2 0 71973

Asszem a 10 már megvolt és nincs kétség afelöl, hogy a Poolt átbaszták az árát illetően.

Előzmény: nicko (71449)
FCKETO Creative Commons License 2025.11.02 -2 2 71972

Apró megejegyzés: Ngumoha játszhatna többet is. Mondjuk legalább 30 perceket minden második meccsen. Csak egy ötlet.

Nagy tehetség, akire nem akartak ráigazolni és még a Diazt is elengedték?
Ez is hiba..

Borzalmasan önző és még évekre van tőle a Premier Liga!

Szerintem előbb itt is kölcsön lesz, majd rájönnek 
Azt hiszi ő a régi Neymar, eszébe nem jutott Kerkeznek passzolni...

Így maradt a teljesen egysíkú Gakpo.

Ehhez a stílushoz, szerintem is, abszolút nem passzol, az amúgy is túlértékelt és sérülékeny Isak.

Egyelőre Wirtz helyét sem látom.
Mindenütt jó, de nem az angol ligában?

Előzmény: Jokki (71971)
Jokki Creative Commons License 2025.11.02 -2 2 71971

Slot az előző szezonban Klopp rendszerét vette alapul, alkalmazkodva a játékos profilokhoz, Kicsit lelassította, rugalmasabbá tette, a középpályásoknak több védőfeladatot és presszing feladatot adott, ami nagyon jót Gravenberchnek és Szoboszlainak és még valamennyire MacAlisternek is. Ez remekül működött, főleg mert elképesztő gyenge volt a rotáció és rövid a kispad. Megmutatta, hogy képes meccs közben is jól váltani, jól gazdálkodni a meglévő játékos anyaggal.

.

A szezon utolsó 10 meccséből 7 meccsen is is új rendszert próbálgatott, azt amit az idei szezonban és az előkészületi meccseken is. És nyilvánvaló kudarcnak bizonyult. Egyszerűen azért, mert a játékosprofilok alig változtak. Az új játékosok is inkább a régi rendszerbe illenek. Ebben játékrendszerben kiemelődnek a hiányosságaik és eltűnnek a jó tulajdonságaik, egyszerűen azért, mert olyan feladatokat kapnak, amit nem tudnak végrehajtani.

Példa: pontrúgások. Kerkeznek vagy Robertsonnak kéne az első blokkot jelentenie. Tényleg??? Ez viccnek is rossz. Pont ez az egyetlen, amiben mindketten rosszak. Átszáll a magas labda fölöttük, a másik oldalon érkeznek a jól fejelő csatárok, védők, akiket meg.... Frimpongnak vagy Bradleynek kéne kiszorítani vagy lefejelni... megint csak: ez viccnek is rossz. Ezért kapott a 'Pool már 6 gólt bedobásokból és pontrúgásokból. A visszafejelt labdákat meg Konaténak, Gravenberchnek, Szoboszlainak, Kerkeznek vagy Robertsonnak kéne semlegesíteni... Úgy sikerült ahogy sikerült. És ez csak egy aspektus.

.

Minden más poszton is ugyanez a helyzet. ez nyilvánvalóan rossz játékrendszer több játékosnak is alaposan megtépázta az önbizalmát. Nem csak Wirtzét, nem csak Kerkezét, tessék csak ránézni Salahra.

.

Hogy voltak hibák az igazolásoknál? Igen, Isak leigazolása szerintem sem volt feltétlenül jó ötlet, de egy megfelelő játékrendszerben még így is nagyon jó lehetne... csak ez a rendszer nem jó. Összességében azt mondanám, az egyik legjobb kerete van most a Liverpoolnak az elmúlt 10 évet tekintve. Csak nem ehhez a játékrendszerhez. És most sokan fognak megint mínuszolgatni, de szerintem a legrosszabb igazolás Mamardashvili volt. Nem mintha nem lenne jó kapus, csak éppen ez a típusú kapus az, amire a Liverpoolnak nincs szüksége. Ő ugyanis egy nagyon jó vonal kapus. Lábbal a játékban való részvétele enyhén szólva is kevéssé hasznos. A söprögető stílus nála egyszerűen nem létezik, a hosszú labdái pontossága valahol a nulla körüli tartományban leledzik. Ettől persze még simán lehetett volna egy jó harmadik kapus Kelleher mögött. De semmiképpen se Kelleher helyett. Ez bizony piszok nagy hiba volt. Kellehernek ugyanis pont felsoroltakban vannak jó képességei, mégha Alissonhoz nem is ér fel.

Ennél is nagyobb hiba volt nem igazolni egy Gravenberchez legalább hasonló szintű védekező középpályást legalább rotációnak, de nem ártott volna Szoboszlainak is egy ilyen. Apró megejegyzés: Ngumoha játszhatna többet is. Mondjuk legalább 30 perceket minden második meccsen. Csak egy ötlet.

.

A Villa elleni meccsen úgy tűnt, Slot próbál félig visszatérni az eredeti rendszerhez, de még ez is kevésnek bizonyulhat egy jobb csapat ellen. Sokat dobott a csapat hatékonyságán Gravenberch játéka. Szoboszlai meg egyre jobb, már csak megfelelő rendszer és a helyükön lévő társak kellenek neki. Csak azon múlik a csapat sorsa, hogy Slot képes lesz-e belátni, hogy a rendszere rossz és ahogy az előző szezonban is, úgy most is, a játékos profilokhoz igazítani a rendszerét és taktikáját. Remélem hogy igen, és nem ő lesz a Liverpool Ten Hagja. Amennyiben hosszú távon változtat és a játékosok végre olyan szerepkörben játszhatnak, amiben jók, akkor még lehet némi halvány remény a bajnoki címre is, de az első négy helyre mindenképp.

A Real és a City ellen kiderül.

Bízom benne, hogy lesz változás és jönni fognak az eredmények is. A téli ablakban meg jöhetne egy Scalvini a középhátvéd posztra, (Gomezen borzasztóan látszik a meccshiány, pedig kedvencem volt mindig is, de most egyszerűen félek amikor pályán van), nem ártana klasszikus szélsővédő se, Nem beszélve arról, hogy Szoboszlainak és Gravenberchnek is nagyon kéne méltó helyettes. Endo meg Jones teljesen alkalmatlan erre, Chiesa is egy hatalmas flopp, akármilyen szimpatikusak is hozzáállásban (amit Chiesa rohant pressingben a Frankfurt ellen, az egészen hihetetlen volt, csak éppen haszna nem volt semmi - összesen egy jó meccse volt eddig).

nemez haaef Creative Commons License 2025.11.02 0 0 71970

Más szóval: semmi nem változott...

Nem lett új ember, nem lett új játék, a régi szekér lett meghajtva,

most már kicsit csapágyas, zörög

Előzmény: FCKETO (71966)
W.H.maestro Creative Commons License 2025.11.01 -1 0 71969

Hogy lehet meccs és meccs között ekkora különbség??!

[virgo] Creative Commons License 2025.11.01 0 0 71968

felcsinált minket a Villa.

Előzmény: FCKETO (71966)
Eddie Caplan Creative Commons License 2025.11.01 0 0 71967

2-0

FCKETO Creative Commons License 2025.11.01 -3 3 71966

Ez most hasonlít a tavalyi Liverpoolra, miután ugyanazok játszanak, egy kivételével?

Közben 450 millió az ablakban?

Méézi Creative Commons License 2025.11.01 0 0 71965

Működik a presszing

Előzmény: Eddie Caplan (71964)
Eddie Caplan Creative Commons License 2025.11.01 0 0 71964

Martunez sajna elég jól véd.

nicko Creative Commons License 2025.11.01 0 0 71963

2 cserekapus is nevezve van. Ennyire elfogytak a mezőnyjátékosok?

nemez haaef Creative Commons License 2025.11.01 -6 2 71962

Szoboszlaira igy is var, hogy vki tonkre akarja tenni, szandekosan (egy sargaert) sulyos serulest okoz

csapaton belul meg ki lesz/van kozositve

Előzmény: nemez haaef (71961)
nemez haaef Creative Commons License 2025.11.01 -4 0 71961

a labdarugas sport, jatek...

vannak ra elmeletek, matematika

Slotnak ebbol tudni kell vmit

nem emberek rakosgatasa a football, hanem csapat, ter, halozat, ero, tempo-tempovaltas...

nem lehet Szoboszlaira alapozni

a Liverpool jatekat minden edzo kiismerte, megtalalta az ellenszert

Ha Slot nem talal uj jatekot, akkor menni fog

(ezen belul is: nem eleg gyorsak, pattog a labda, lassu a labda, nem megy a celbarugas... Ha Slot nem talal ki ujat, mehet az apritoba, senki nem menti meg, se ot se a csapatot.)

ha nem olyan embereket valogattak, akik meg tudnak valositani egy masik jatekot, hanem olyanokat, akik keszen vannak, nagyon tudnak... hat az egy szoborpark (Salah, Gakpo), abbol nem sul ki emelkedes

(oriasi hiba Kerkez szerepeltetesenek modja, mar itt gyanus Slot... nem targyalta le Gakpoval, hogy mit jatszanak egyutt, hanem hagyja Kerkezt futkarozni...

ez az edzo bune... a hatso ter negyede/harmada! Kerkeze... a kritikusok vakon irkalnak)

az is kinos, hogy lathatolag Slot nem mer beszelni szemelyesen minden alkalmazottal, foleg nem Salahhal... ugy tunik uzenget, meg kihagy... az nem beszed

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.11.01 -2 2 71960

Szerintem a Klopp érában jó úton haladt a csapat. Valahogy minden a helyén  volt. Játszottak. Ja és persze jobbára győztek. Mert volt egy keret, egy működőképes szerkezet, amihez hozzáigazította a vezető az elképzeléseit.
Ami – szerintem – lehetett volna jobb, az a helyzetkihasználás! Mert volt egy Salah és a többi meg…? Olyan, amilyen. Akik képesek voltak a kihagyhatatlant is kihagyni.

Most meg valahogy tanácstalanok! Nincs attraktív, gyors passzjáték, csak valami elképzelés nélküli alibi és az is lassú! Így aztán nincs is játék, látvány. 
Ami meg van, az leginkább az önmegvalósításról szól: cselez, vagy cipeli a labdát, hogy lássák a tv-ben,

és ellövi huszonötről, pedig a kaput tízről sem találja el. A foci csapatjáték és ezt el kellene fogadtatni a játékosokkal!

Kikezdték a Kerkezt. A sajtó is, a közönség is.

Ami jellemző rá az a dinamika és az önzetlenség. Elnyűhetetlen! Szerel, passzol és száguld tovább lendületből a szélen üresben. És nem tököl, hanem beadja. Mert ezt szokta meg előzőleg. Persze ha nem kapja vissza a labdát, akkor mi a csudát csináljon? Visszamegy. Olyan a Pool, mint egy női kézicsapat; a két szélső csak álldogál, mert labdát azt nem kapnak csak a legritkább esetben.

Hogy a Milos nem szélső? De ha épp ott van üresben, akkor talán mégis….

Na és a Mo? Mitől ilyen játékonkívüli? 

Szóval szerintem a rákfene az,  hogy nincs csapatjáték, csak valami olyasmi! Ami arra elég, hogy a kiesőjelölt is leverje, mint a vak a poharat. 

És türelem?

Nos ahogy a klasszikus mondja; langyos a sör, ha nekünk így is jó!

Szerintem mostanság a Szoboszlai a Pool legjobb játékosa. Rá kellene építeni a játékot! És az önzetlensége látványos, tehát jutna mindenkinek a tortából! Miként a Klopp idején!

Előzmény: birka_zoli (71959)
birka_zoli Creative Commons License 2025.10.31 -1 0 71959

Oké, de ez nem oldana meg semmit!

Valószínűleg mindenki kibír egy gyengébb szezont, de akkor legyen rá idő, és végérvényesen derüljön ki, hogy mi merre hány centi!

Szar az edző, szar ez meg az a játékos, nincs szerencsénk, stb, stb.

Év végére mindennek ki kellene derülnie. Ennyi bizodalmunk legyen bennük, biztos ők is érzik, h nagyon vmi más kell, hagyjuk, őket, húzzák a hajuknál fogva magukat a szarból.

Ehhez több kell mindenkitől, lássuk meg sikerül-e.

Manciti és united, a chelsea, sok mindenki kibírt gyengébb éveket, ahogy mi is.

Előzmény: FCKETO (71958)
FCKETO Creative Commons License 2025.10.31 -1 0 71958

Arne Slot lehet a következő kirúgott edző a Premier League-ben?

Utánuk következhet a sorban jó eséllyel Arne Slot, legalábbis a brit fogadóiroda szerint, amely a következő kirúgott PL-edző esélyeire az alábbi sorrendet adta meg:

• Vítor Pereira (Wolverhampton) 4/11-es szorzó
  • Arne Slot (Liverpool) 5/2
  • Nuno Espirito Santo (West Ham United) 6/1
  • Daniel Farke (Leeds United) 12/1
  • Marco Silva (Fulham) 18/1

Mint látható, ez alapján egyedül Vítor Pereira kirúgására látnak jelenleg nagyobb esélyt a Premier League edzői közül Angliában, mint a Liverpoolt vezető Arne Slotéra.

Tralfamador Zog Creative Commons License 2025.10.30 0 2 71957

össze lehetne írni, kik nem vitték semmire távozásuk után: Coutinho, Elliot, Cimikasz, korábban McManaman, Owen, stb., folytatható a névsor!

Liverpoolban  a közeg, a város nagyon sokat hozzátesz a játékosok teljesítményéhez.

Előzmény: kormos* (71953)
FCKETO Creative Commons License 2025.10.30 -1 0 71956

Nem Kerkez a probléma, a két szél együtt.

Mindkettő nem lehet ennyire támadó stílusú...

Frimpong és Bradley sem igazi jobbhátvéd, s ehhez jött Kerkez.

Előzmény: nemez haaef (71955)
nemez haaef Creative Commons License 2025.10.30 0 2 71955

Amikor Frimpong le lett igazolva akkor meg biztos voltam benne, hogy Kerkez, a stílusa miatt, nem jön.

Kerkezt vmelyik segedkozvetitohiresseg kipecezte, azota bunbak... Nem latom rossznak, nem lehet, hogy mindent o oldjon meg a posztjan, nem lehet egyszerre teruletet vedeni es direkt letamadni, ha nincs senki mogotte, marpedig oda nem akar visszaerni/helyezkedni senki... erossege a visszatamadas, de nem kap labdat, nem kap hasznalhato labdat (tegnap plane)... sztem szemetseg, amiket rola irnak

Előzmény: FCKETO (71954)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!