Most én vagyok vaksi, vagy még tényleg nem írta le senki, hogy hol lesz a 20-i buli. Ugyanis már hetek óta ezt várjuk a Párommal és mi sem szeretnénk lemaradni róla.
Igyekszem 7-re én is odaérni, de azért ha nem sikerül, nem bánnám, ha tudnám, hogy hova is megyek. Egyébként csak a Republic lesz, vagy lesznek egyéb együttesek is?
Engem nem biztos, hogy megismertek, nekem nincs Republic-os polóm, de majd igyekszem én megtalálni Titeket. Beugró van a koncertre, vagy teljesen free?
Köszönöm, ha utána nézel az Amsterdamnak, bár én már elég sok helyen próbálkoztam - eleddig sikertelenül.
Na szóval, ugyebár lesz koncert augusztus 20.-án.
Mivel lehet, hogy Gina nem fér hozzá a net-hez -bár igérte megpróbálja-, ezért elmondom, hogy augusztus 20-án este 7 órakor találkozunk a Skála Metró ( Nyugati tér, -exMarxtér )elött található óránál. Meg fogtok minket megismerni, mert Republic-os T-shirt-ben leszünk.
Nika !
Utána fogok nézni, hogy lehet-e nálunk még kapni Amsterdam-ot, s ha lesz akkor megpróbálok félretetetni. (Egy hónapja még volt.)
UffIhavespoken
"Száll a bálna fenn az égen
A ló úszik a víz alatt
Éljen, éljen a Republic! Aki hülye az is marad
Éljen, éljen a Republic! Aki hülye az is marad
Éljen, éljen a Republic! Aki hülye az is marad"
Cipő és társai népszerűsége töretlen. Ezen a nyáron is szinte minden nap játszik valahol a zenekar, s többnyire nem fesztiválokon mutat be rövidített műsort, hanem önálló koncerteket ad. Az egész éven át zajló turné állomásai a közeli napokban: július 16. Kunfehértó, 21. Lajoskomárom, 22. Abádszalók, 23. Balatonfüred, 28. Tatabánya, 29. Vásárosnamény és 30. Vác. Ősszel természetesen lesz új album és nagy koncert, valamint daloskönyv jelenik meg a Republic legjobb számainak kottáival és szövegeivel. Akár kezdők is megpróbálkozhatnak a slágerek elgitározásával, eléneklésével.
www.republic.hu. Jó, mostmár azt tudom, hogy 22.30 a kezdés, de HOL ???
Ha tudjátok, szóljatok, mert lemaradok róla, ha a tömegtájékoztatásban bízom...
Könyv: ha igaz, amit a neten olvastam - majd ha rájövök, hogy hol, leírom - ősszel megjelenik a dalok szövegeivel (és zenei anyagával, de ebben nem vagyok biztos) talán a "67-es úton és más dalok" címmel. (Ígérem, ha újra megtaláltam, leírom, hogy pontosan hol az info - talán az EMI honlapján.)
Amsterdam: bár valóban az eredetivel volnék a legboldogabb, de kiegyezem a felvétellel is.
Aug. 20???
Na megyek, meglátogatom a www.republic.hu-t (ahhoz képest, hogy a Levélváltáson már szerepelt...)
Többiek mind nyaralnak? (Pedig tudjátok: "olyan hülyék az emberek, a homokban fekszenek és égetik magukat a napon.")
On 15 August 2000 @ 00:46 NIKA posted to the forum thusly:
hogy ősszel jelenik meg új album, és a könyv
Milyen könyv? Én erről nem tudok semmit. Én erről lemaradtam mint a borravaló. Szóval, honnan jön ez az infó?
Más: Amszterdam. Szerintem tudunk neked segíteni, legalábbis ami a hanganyagot illeti, szerintem fel tudjuk neked írni 1 CD-re. Persze gondolom neked az eredeti kellene, ugye?
May the Force be with you! Az Erő legyen veletek! Csőváz! Sziasztok! Hello! Bye! Goodbye! Viszlát! ilyesmik
A 20-i koncerten kívül is volnának kérdéseim, felteszek őket, hátha Ti tudjátok rájuk a választ. Idáig nem sikerült megszereznem az "Amsterdam"-ot és ez még hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a repertoár. Már írtam a "fiúk" postacímére is, de valószínűleg hosszú az átfutási idő, úgyhogy ha valaki tud olyan helyet, ahol megszerezhető, nagyon várom az infót. Köszike! Csak annyit sikerült kiderítenem, hogy ősszel jelenik meg új album, és a könyv, szintén várom a jelzést, ha tudtok róla valami pontosat.
Remélem a 20-i koncerten találkozunk!
Addig is Hoppá-hoppá!!!
Megírtam Ginának, hogy tegye közzé az információ morzsákat, biteket -Revenimus után szabadon- itt a Fórumon (mivel ugye mi volnánk a "Republic-os internet terroristák" ((-:, de sajna most csak ez az egyetlen fórum ahol megbeszélhetjük jól, mikor és hogyan menjünk koncertekre) arról, hogy mikor és hol találkozzunk a koncert napján. Jó lenne, ha minél többen eljönnétek.
Úgyhogy Gi(o)na írd meg légyszi itt a Fórumon is a találkozási helyet és az idöt, hogy minden kedves Republic rajongó tudjon róla!
Most először követek el ilyesmit, de nagyon megörültem, amikor megláttam a Republicról szóló "beszélgetéseteket". Abból, amit olvastam, arra tippelek, hogy Ti sem találtatok olyan honlapot, ahol megbízható információkat lehetne beszerezni a koncertekről. Március óta próbálgatom a www.republic.hu-t - hátha egyszer csoda történik - de nem történt. Ezért is örülök Nektek. Tudtok valami közelebbit is a 20-i koncertről? (Hol, mikor?)
Egyébként a olvastam a beszélgetéseitek között a gödöllői koncertről. Ha nem voltatok ott, olyan nagyon ne sajnáljátok, mert elmosta az eső. A hangulat egyébként nagyon jó volt, akik ott voltunk - talán ötvenen - nagyon élveztük, de az időjárásfelelős közbe szólt. De az kiderült, hogy a számokat tökéletesen tudjuk, a Cipőre szinte nincs is szükség. Szóval érdekes volt. De voltam már rosszabbul sikerült Republic bulin is, úgyhogy az esőtől eltekintve ez nagyon jó volt.
Mivel Giona tudomásom szerint éppen Lovászbödönyén nyaral, ezért gondoltam pofátlanul beleszólok. :-) Szóval ilyen koncert infókat meg ilyesmiket ő kiválóan tud adni neked emailben. Simán írj neki, hogy jól teletömődjön a freemail inboxa. ehe-ehe. :-))
Na, tudomásom szerint legközelebb aug. 20-án lesz koncert, tüzijátékkal, miegymással összekötve. Azt még nem tudom, hogy pontosan hol lesz. Tényleg, tudja valaki, hogy pontosan hol lesz? Mind1, csak annyit akarok mondani, hogy nem akarok semmit mondani, elegem van az egészből, túl sok jutott a kevésből. Tehát ez azt jelenti, hogy ha esetleg el akarsz jönni a koncertre, és 1edül vagy, akkor SZVSZ nyugodtan csatlakozhatsz hozzánk. Majd +dumáljuk itt a fórumon, vagy emailben, vagy valami.
Hetek óta nyomulok a neten, végre valamit találtam a Republicról. Én a Miskolci Republic Baráti Kör tagjának vallom magam, de Pesten élek egy éve. Sajna így az infók késve érnek el hozzám. Ha estleg tudsz valakit, aki emilen keresztül értesítgetne, és kommunikálnánk koncertekről, összejövetelekről, készülő lemezről stb. nagyon hálás lennék.
A "tárnoki ördög" Gyuszi, tényleg maga a megtestesült ördög volt. Eszméletlen fazon, meglepöen diabolikus fejjel. Kár, hogy csak a koncert végén eszmélt arra, hogy itt küldetése van, jelesül a zene mellett önmaga látványával is fokozza a hangulatot.
Más.
A megszokottakon kívül koncerten elhangzott még :
-Róka jár az udvaron -interpretálta többek között Gulyás Ferec Magyarország; köszönet érte
-Engedj közelebb
-A csikósok, a gulyások -interpretálta többek között Gulyás Ferenc Magyarország; köszönet érte
Valóban, igen csodálatos koncert volt eltekintve a kisebb technikai bakiktól.
Én is remekül éreztem magam, sőőőőőt ....
Legközelebb viszont nem megyek tornacipőben, mert a cirka 8 km - nyi gyaloglá után ma úgy fáj a vádlim, hogy nem bírok menni.
De hát ez egyéni szoc problem bír lenni :).
Mindenesetre SZUPI volt.
Legközelebb 16 - án a Sportszigeten ????
ez nem költői kérdés volt, várom a válaszokat a társasági emilkére.
Csóközön
U.i.: Revenimushoz csatlakozva : még sok ilyen koncertet kérünk :)))))
On 02-June-2000 @ 07:58 4RESK expressed himself by writing:
::::
Mert ha igen, akkor adós maradtál a koncert beszámolójával.
::::
Mert elmaradt a koncert. :-)) Mindegy, június 3-án, Tárnokon egy igen jó koncert volt. A tárnoki kőfejtőben bírt lenni. Elég jól szólt abban a zárt térben. :-))
Különlegességek a koncerten:
-Tóth Zoltán (Magyarország) elénekelt egy teljesen új dalt. Annyira új volt, hogy szinte még nem is létezik.
-Az új albumról elénekelték továbbá az Éhes és Fázik című igen jó számot.
-A koncerten "sztárvendégek" is voltak:
* egyrészt velünk volt a Republic együttes köztársasági elnök jelöltje: Habarits "Éljen" Béla (Magyarország)
* továbbá a koncert fényét emelte jelenlétével maga a TÁRNOKI ÖRDÖG, egyszemélyben Darth Vader, igazi nevén Gyuszi. Na, erről a Gyusziról beszélni kell. Ez úgy nézett ki, hogy egy ilyen dagadt, kopasz, intelligenciától sugárzó arcú embert kell elképzelni. Viselt egy ilyen "ördögszarvat", tudjátok koncerteken lehet ilyeneket kapni. Világít és tényleg olyan mintha szarva lenne az embernek. Elképesztő. ;-) Na most volt még ilyen "fénykardja" is, amit mostanában lehet venni. Ilyen világítós kard ez, amit manuálisan lehet kihúzni, de össze is lehet csukni, mint mondjuk teszem azt egy esernyőt. Namost ez a figura, ez a Gyuszi, így felült a színpad szélére és a kardjával hadonászva "vezényelt" hol az együttesnek, hol a közönségnek. Namost ezt Patai Tamás (Magyarország) zokon vette és a gitárjával "kardpárbajt" vívott a tárnoki ördöggel, de nem sikerült lelöknie a színpadról. Tóth Zoltán (Magyarország) közbenjárására aztán a tárnoki ördög végül is a koncert végéig fent ült a színpad szélén. Boros Csaba (Magyarország) pedig a koncert legvégén őt is bemutatta.
Na, hát ilyen volt ez a koncert. Én tök jól éreztem magam. Még sok ilyen koncertet kérünk!!
Először is, BOLDOG NÉVNAPOT az én DRÁGA HUGIKÁMNAK.
Másodszor. Kimondhatatlanul várom már a tárnoki bulit. Eddig csak szőlőcske jelezte nekem, hogy őt tárnokon várjuk, és Zolit is.
Oké. Óhaj sóhaj a társasági emilkére, mert a mai nappal a giona@freemail.hu őszig nyugdíjba vonul.
Ugyanis átadom magam az egyetemi felvételire való felkészülés örömeinek, és ezt a címet otthon nem tudom megnézni.
Úgyhogy marad az r2000t@posta.net, és személyesnek pedig a gini@drotposta.hu