Keresés

Részletes keresés

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1008
Egy körkérdés:

Szerintetek a jelenlegi médiaszereplők közül kikből lehetne a legjobb Z+ csapatot összehozni? (6-7 magyar nevet várok)

cuda Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1007
Hola,
Nagy nehezen rászánom magam, hogy hozzászólok a b@Z+ hez, erre nem engedi, pedig regisztráltattam magam. van valami jelszó-életbelépési idő?
haj-jaj Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1005
Tudtam, hogy Lilu nem bírja ki, hogy ne szerepeltesse a férjét a televízióban. Régebben minden témában felhozta, hogy "a párom", de amikor egyszer a Zsú véletlenül elszólta magát a Vaktöltényben, hogy a "férjed..." , akkor Lilu szeme villámokat szórt.
Nos aki nézte a hétvégén az Etalont, az láthatta!
Én élőben is szoktam őket látni. Hát, mit mondjak? Zsák a foltját...!
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1003
Hogyan tett a rabjává? Megharapott? Neki eddig sem a testével volt gond!
Előzmény: Frizbye (1002)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.16 0 0 1001
Juj, megint! Szinte láttam, ahogy megnyúlnak a szemfogai... Egy B-horrorba lazán leszerződhetne ez a nő!
Előzmény: Marcus Aurelius (1000)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.16 0 0 1000
Az Izére értem haza, de nem kápráztatott el túlzottan. Láttam egy Etalon-reklámot is, abban Lilu valami egészen kísérteties vigyorgással figyelte Balázskát. Mint egy Vámpíra, aki épp áldozata torkának kíván ugrani.
Előzmény: Köpenicki Kapitány (999)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.16 0 0 998
Nézett ma valaki Zmeget?
Néger Creative Commons License 2000.08.16 0 0 997

totyus Creative Commons License 2000.08.15 0 0 991
KK, Betty ügyben ízlések és pofonok....
Én továbbra sem látom a feltűnően nagy szemtávolságot, és hogy "brrr" lenne......

Nálam ez az erikaszi bagázs a nemrégi táncos temájú izék alkalmával húzta ki a gyufát.
Addig nem voltak olyan feltűnően tenyérbemászók, mint a Kozsó.
Nagyon döngették magukat, hogy mindenki tőlük indult el táncosilag....
Na és?

Egyébként sok esetben nem kell Oszkár ahhoz, hogy nullára írják magukat, emlékezzünk csak az üzengetésekre ( Pain - Mirigy, Fekete Vonat - Gengszterék ), vagy amikor a feloszlott hiphoppfijjúk egymást szarozták le, de nem személyesen, hanem faxon "szólt be" az egyik a másiknak.
Hihetetlen, az ember azt gondolná, ennél nem lehet mélyebbre süllyedni.
Hofi:"...csak ha a vakondok is úgy akarja...." - ha jól emlékszem
Dehogynem.
Az ilyen műsorok után néha "felpofozom" magam, hogy úristen én ezt néztem.

beny Creative Commons License 2000.08.14 0 0 988
Szia Frizbye!

Biztosak az információid? Honnan a fenébol fogyott? Láttad személyesen?

Egyébként én is láttam a vasárnapi etalont, és szó esett a modellek vékonyságáról (Lilura ez nem áll) és az anorexiáról (kóros soványság). És Lilu aki lassan elvégzi az iskoláját, megint egy oltári okosat mondott, azt mondta, hogy jól bezabálnak az anorexiások és utána meghánytatják magukat. De ez már egy másik betegeség, amit bulimiának hívnak. SZóval ott van a topon Lilu!

Valaki azt is írta, hogy jól néz ki Lilu, izlések és pofonok. De az tényleg igaz, hogy amióta nem szopott gombóc a frizurája, azóta jobban néz ki.

Előzmény: Frizbye (960)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.13 0 0 985
Frizbye,
pedig az EC Istálló minden támadást megérdemelne (B.Boys, Tiktak, Emergency, stb...)!

Egyébként RobbyD rules! Eleinte a szövegén is jókat derültem ("Húzzálmá"), a macis-mobilos outfit se semmi, de az a tánc... Azt, ha meglátom, még ma is leesek a székről a röhögéstől.

ui: szerinted követeljük a Z+on a Kapitány kontra Filipet? (Ha úgy látod - és persze KK is - beírhatok 1-2 szösszenetet a dumaládájukba.)

Előzmény: Frizbye (984)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.13 0 0 983
Frizbye,
te láttad anno azt a műsort, ahol a FreshFabrik-frontember szivatta Kozsót és a sájgájzt? Szerintem a tincses szörny ott kapta a legkeményebb ütéseket. Végül csak kibukott belőle, hogy ezek a bandák az ő önmegvalósítását jelentik (aztán ki is adott egy videót, Kozsó-álmok címmel: én speciel azzal vallatnék a rendőrségen...). Pedig úgy indult, ugye, hogy micsoda csodálatos, önálló egyéniségek vannak a csapatokban.

Sajnos a hírhedt Ganxsta-Kozsó műsort nem láttam. Abban egyetértünk, hogy Oszkárnál Kozsó valamiféle fősátán, bár szerintem Robi és EC is megérdemelnék a hasonló VIP státuszt. Na meg azok is, akik az ilyen Kriszrudolfokat meg bábülgámokat ránk szabadították!

Előzmény: Frizbye (982)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.13 0 0 981
Na de Kapitány!
Acél Réka? Hogy lehet együtt, akár megemlíteni is Zsuval? Mellesleg a legnagyobb király(nő) a kínálatban (abszolút ellenfelek nélkül) nálam Brooke Alexander, a CNN World Beat c. műsorában.

Az oszkáros problémakörből melyik variációt írod alá?
a) nem elég felkészült/intelligens/stb. a jó riposztozáshoz
b) ő ugyan tudna jobbat is nyújtani, de mivel nem alázhatja meg a sztárokat, megtiltják neki, hogy jobb legyen (vagy legalábbis éreztetik vele, meddig mehet el)
c) szándékosan hagyja, hogy 1-2 kérdésben fölé kerekedjenek a "művészek", hogy azok megmutathassák igazi arcukat (ahogy kényesen fölényeskednek apró dolgokba kapaszkodva, és örülnek, hogy végre nem a lényegről van szó).

Vagy esetleg mind a három? Én nehezen tudom eldönteni.

Előzmény: Köpenicki Kapitány (980)
totyus Creative Commons License 2000.08.13 0 0 979
Oszkárra visszatérve:
Hát nem is tudom.....
Lehet, hogy túl nagy a pofám, de úgy érzem, hogy egy kis rákészüléssel néha többet tudnék ártani azoknak a vendégeknek, akik megérdemlik.
Pl. úgy beszóltam volna robidínek, amikor állítólag valahol a Zmegen ( lehet hogy pont az izében ) valami olyasfélét mondott, hogy ő olyan ( stílusban nyomul ) mint a Bomfunk MC's. Naneee....
Nekem nem kedvencem az említett finn "csapat", sem a stílusuk, de a párhuzam egy kicsit durva.

Lehet hogy Oszkár intelligencia ügyében egy picit erős voltam.
De néha akkor is olyan erőtlennek, felkészületlennek érzem.
Nameg fülöp mintha nem mindig az idő miatt lőné le őt.
Valszeg a túlalázás is tíltva lehet/van neki, akkor meg nem hülye, csak bűnös a "csalásban".
Ugyanakkor azt is saccolom, hogy azok a szerencsétlen agymosott gyerekek, akik "ezekért" rajonganak, nem fognak megtérni még akkor sem, ha Oszkár a mi mércénk szerint lesöpörné a kedvenceket.
Bravo TV vj ügyében ajánlom az Acél Réka topikot ( mélyen kell keresni a kultúrában ), ahol ( ha lehet hinni a Rékát személyesen ismerők hozzászólásainak ) részletes képet kaphatsz a csajsziról. Azért amikor nem tudja leolvasni a kazetta/cd borítóról az előadó nevét, az elég gáz. Amúgy veri az egész Z- bagázst toronymagasan.

De nálam továbbra is Csontos Betty ( TV2 partytévé - szombat délelőtt ) a nambör van.

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.12 0 0 976
totyus,
ezt a "best of"-ot én is láttam, hát az a Pain eddig sem volt valami nagy kedvencem (enyhén szólva), de amit itt bemutatott...

Szóval szerinted Oszkár nem direkt ad 1-2 magas labdát a sztároknak, hogy:
1. rámutasson azok I.Q. szintjére, amint elkezdenek magukból kivetkőzve pózolni,
2. (vagy mert) egyszerűen nem alázhatja túl őket
HANEM
azért mert nem elég intelligens?

Előzmény: totyus (973)
totyus Creative Commons License 2000.08.12 0 0 973
Oszival ( vagy ahogy Ákos hívja: öcsisajt ) kapcsolatban egypár észrevétel:

1. Az Izék ugyebár felvételről mennek ( kb 1 hét előnyben lehetnek, legalábbis egyszer egy fülöp által felolvasott levél dátumából ezt saccoltam meg ).
A mai 2 ismétlés közül az egyik a best of Oszkár volt, amiben volt szerencsém a Fábián Tibor - Oszkár szópárbajt hallgatni/látni. Miután F.T. nem hagyta, hogy Oszi a péjnnek tegyen fel közvetlen kérdéseket ( ők megérdemelnének egy külön fejezetet akár ebben a topicban is ), elköszönt ( még hallatszott valami vonalhangszerűség is egy pillanatig ).
F.T. erre dörmögött valamit, mire fülöp megjegyezte, hogy Oszkár hallja amit mond. Kérdezném: HOGYAN?
Ha nem élő a műsor, és a (telefon)kapcsolat megszakad, hogy a f...ba hallja utána a stúdióban elhangzó mondatokat?
Ja és néha előfordult, hogy Oszkárt nem tudták elérni. Éééérdekes.....

2. Sokszor érzem azt, hogy Oszi kekeckedései nem őszintén belőle jönnek. Ez még nem lenne baj, de ha így van, miért nem alkalmaznak egy intelligensebb embert, akik lemosná ezeket az istállós fiu/lány szarokat? Már szókincsben is.
Jó persze, nem akar a Z+ komolyan ártani ezeknek a szemeteknek, csakhát a látszata legyen meg, hogy ők fúj az ilyenekre....
Az az igazság, hogy Oszkárt néha úgy képzelem el, mint egy ritka pírmitív faszit, aki arra sem képes, hogy egy nem előre kiszámítható válaszra hogyan vágjon vissza úgy, hogy utána ő maradjon felül. Persze csak akkor, ha tényleg jogos a felvetése.
Példa a fél taboooo és a fél báblugám válaszai voltak, amikoris többet vártam tőle.

Lehet, hogy értelmetlen voltam, de ma elsőnek a fent említett műsort láttam a TV-ben 1 hét vitorlázás után ( no média, no szmog, csak a Balcsi Kenesétől Keszthelyig oda-vissza ).

Megviselt.
Meg vagyok zavarodva, mint a vasorrú bába a mágneses viharban.

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.12 0 0 972
Üdv KK!
Az Oszkár-kérdésben mik a meglátásaid?
Előzmény: Köpenicki Kapitány (971)
miKEy Creative Commons License 2000.08.12 0 0 970
FAt mo kerulj be a musorba es utana megvaltozik a velemenyed, probalj egy ilyen munkaban reszt venni, ne csak kritizalj,meg a legeleso mondatoknal tartok a témában de szerintem, annyira hülyeség mindenkit szidni.. a lilu miért lenne buta? csak jol nez ki és sznob.. ennyi, attol még nem biztos hogy buta.tévé előtt álltatok már? mert én igen és teljesen máshogy viselkedik az ember..először. és később is..
Előzmény: FatMo (10)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.12 0 0 969
Ritkán tárgyaljuk Oszkárt. Szerintem sokszor rendkívül színvonalasan szivatja az önjelölt hazai sztárgarnitúrát, azonban szinte minden beszélgetés során van 1-2 olyan támadott felülete, ahol a vendégek fölénybe kerülnek vele szemben.

Miért köt bele olyan dolgokba (is), amelyekben szinte semmi esélyt nem hagy magának? Ez előírás lenne? (miszerint nem teheti - teljesen - nevetségessé a promótált csillagokat)

Lehet, hogy igen, de pont ilyenkor tud megmutatkozni egy "sztár" intelligenciája. Ugyanis ekkor sokukból előjön a "na most visszaalázlak!"-attitűd, és elkezdenek lovagolni Oszkár 1-2 mondatán (néha szótagjain), pózolnak, de a figyelmes tv-néző a megkönnyebbülést is észreveszi rajtuk, hogy végre nem a téma velejéről kell beszélni (ami gyakran ugyanaz: miszerint ők nem valódi művészek, hanem csak termékek).

Szerintetek mi Oszkár koncepciója egy ilyen riport során? Én néha jobban élvezném, ha összeszedettebb, logikusabb lenne a srác, és esélyt sem adna az előadóknak, de akkor elmaradna az a szórakozás, amit a diadalittas, önhitt fejük látványa jelent...

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.11 0 0 967
Frizbye,
Nem azt mondtam, hogy annak tartod, hanem, hogy indirekt módon annak nevezted. (Szerintem ne kezdjük el szemantikailag elemezni, aki akarja, olvassa el a hozzászólást a Zhonlapon.)

Amúgy lényegtelen, csak a történeti hűség kedvéért szóltam róla. A lényegi része a mondandómnak az volt, hogy úgy látom, azért "keményítettél be" KK-val szemben, hogy presszionáld némi Z+ellenes cselekvésre (ami pl. egy Izé-beli szereplés lehetne.)

Ha gondolod, beírhatok én is nekik ilyen témában, ez nem bátorság kérdése, csak egyszerűen nem elég szórakoztatóak, inkább fárasztóak azok az oldalak, ahol X és Y a kannibálokat dícsérik. Velük leállni vitatkozni... ahhoz kell lelkierő. A cél azonban szentesíti az eszközt.

Legyen ez a cél, hogy KK-t, mint "képviselőnket", beköveteljük az Izébe, egy verbális párbajra Fülöppel? Legyen ez az a továbblépés, amiről nemrég szó volt a topicban?

Abban egyetértünk, hogy ami itt megy, azzal keveset lehet elérni, az maximum minket nyugtat meg (ez sem lebecsülendő persze). A Zmeg egy közízlés(pusztító)gyár, amit sajnos nagyon nehéz lesz bármilyen mértékben is pozitív irányba terelni. Ha nem lehetetlen. De ki tudja, próba szerencse...

Előzmény: Frizbye (965)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.11 0 0 964
Frzbye,
először is: elnézést, most én felejtettem le az idézőjelet, helyesen: "reklámozod".

Én elsősorban amiatt "nézek" (háttérként minden máshoz) kevés Z+t, mert többnyire olyan zenéket adnak, amiket nem tolerálok, a VIVA még rosszabb, más meg nem jön be. Azért azt hiszem, ettől függetlenül képben vagyok, és többnyire a témához kapcsolódóan szoktam ide írni.

A kért idézet: "Ha az ember nem nézi folyamatosan a műsort, akkor maga is azt mondja, KIRÁLY ez a srác. Én viszont nézem minden este,..."

Mellesleg nem kritikának szántam az előző hozzászólásomat. Ne szívd mellre.

Előzmény: Frizbye (963)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.11 0 0 961
Frizbye,

belenéztem a Dumaládába, amit annyira reklámoztál az utóbbi időben. Két megjegyzésem lenne:

1. Philipet valóban királynak nevezted. (Igaz, nem ennyire "direkt" módon, de azért mégis...)

2. Úgy látom, azért froclizod itt a Kapitányt, hogy "összehozd" Kálmánnal az Izében, és ennek előkészítését már megkezdted a Zhonlapon is.

Előzmény: Frizbye (960)
FatMo Creative Commons License 2000.08.11 0 0 959
Jövő héttől jövök majd, csak most sokat dolgozom. Jövő héttől szabi! Vesszen Philip! Kitalálunk valamit!
Előzmény: Köpenicki Kapitány (957)
FatMo Creative Commons License 2000.08.11 0 0 956
Soha nem mondtam, hogy a baZ+ sátorban fogok randalírozni. Én azért mentem ki a Szigetre, hogy színvonalas produkciókat nézzek (Tereskova, Vidámpark, 16 Horspowers, Klezmatics, Oasis). Ezt meg is tettem. Nem fogok egy olyan helyen a legsivárabb magyar médiummal foglalkozni, ahol értéket is szippanthatok magamba!!! DTe miért nem döntötted le a sátrat? Miért nem jöttél ki, ha olyan elszánt harcos vagy?!
Előzmény: Frizbye (948)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.10 0 0 954
McCready,
helyes. El is várjuk tőled.
Előzmény: Mike McCready (953)
Mike McCready Creative Commons License 2000.08.10 0 0 953
Na majd adok en nekik:)
Előzmény: Marcus Aurelius (952)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.10 0 0 952
prince,
www.zplusz.hu a címük. Tegnap néztem bele először. Az a szó, hogy szánalmas, nem is elég kifejező.

Üres gyomorra! (bár ez nálad nem lehet gond)

Előzmény: prince (951)
prince Creative Commons License 2000.08.10 0 0 951
Frizbye

Én is résztvennék a harcban ha tudnám a címüket. Felgyülemlett már egy-két dolog bennem amit szívesen odamondanék nekik.

Mike McCready Creative Commons License 2000.08.10 0 0 949
En ugy tudom, hogy pinu= Kovacsevics.

Mindegy, a lenyegen nem valtoztat. Az uj buxaval jol ellesznek. A ket agyharcos...

FatMo Creative Commons License 2000.08.09 0 0 945
Asszem Kovalcsovics!
Előzmény: Frizbye (943)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!