Keresés

Részletes keresés

Noemee Creative Commons License 2007.03.27 0 0 89

Tudományos elemzés, perfekt, gratula :)

Azt kivéve, hogy nem szabad visszatartani a pisit.

Előzmény: Alfrédi (87)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 88
Ez sokaknál van igy, de nem mindenki érzékeny a hidegre, pl én sem. De van akiknél a talp érző-idegvégződéseinek lehűlése,- vagy a fázás egyáltalán - szóval, ha ez az ingerület befut a gerincvelői központba, ott olyan pályákat ingerel, amik a hólyag összehúzódását kiváltják, azaz pisi-ingert hoznak létre.......
Előzmény: Elvie (86)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 87

 Szióka Elvie kedves! 

 

 - Nos, hát a szomjúságban azért nem lehet bízni, mert kicsit késve jelentkezik akkor, amikor a szervezet már kissé dehidratált állapotba került. Ezért ezt tudatosan kell megelőzni úgy, hogy szomjúság nélkül is gyakran, keveseket szükséges kortyolgatni (ezt a sportból tudom, ők ezért isznak állandóan, még ha nem is szomjasak, igy jobban teljesitenek). Ha jól hidratált vagy, jobban érzed magad, fittebb vagy, az összes sejted jobban működik, és kevésbé is öregszik az ember!

 - Ha a pisi halványsárga, akkor az jó, ha reggel kissé sötétebb az is ok, mert a vese éjszaka autómatikusan kevesebb, és töményebb pisit választ ki.

 - Jó ötlet néha átmosnod a szervezetedet. - Nem csak a víz jó, lehet akár sört is inni 1-2l-t, vagy nyáron sok dinnyét enni. Jó sokat fogsz pisilni tőle, viszont a vesédnek és hólyagodnak jót fog tenni az átöblités.

 

 Hát igen... - Mi fiúk a sors kegyeltjei vagyunk, mert olyan multifunkciós célszerszámmal ajándékozott meg bennünket a sors, amivel gyerekjáték a célzás. A pisi arra megy amerre csak akarjuk, semmink sem lesz "olyan", és még a fitymánk végének redőiben megbúvó cseppektől is elég jól meg tudunk szabadulni egy rövidke rázással. (Én spec. még meg is törlöm pzs-vel, vagy otthon csap alatt leöblitem.) 

De hidd el, megértelek titeket, hogy nehéz lehet nektek a rakoncátlan sugarat úgy manőverezni, hogy a pisi is elég jó helyre folyjon, és ti se legyetek csurom pisisek. Elvben persze a lányok is tudnak sugárban pisilni, és igy pontosan célozni, ha a szeméremajkakat annyira széthuzzák, hogy a húgycsőnyílás szabaddá váljon. Igy akár menne is az állva pisilés addig, amíg a sugár erős lenne, de mikor kezdene elállni, végül mégiscsak lepisilnétek magatokat.

És itt jön a segitség: a piss quota. - Legalábbis ez az egyik neve (másikat nem tudom) annak a kis papir tölcsérnek, amiről Te is beszélsz. Ez valóban megoldhatja a pisilési gondjaitokat. Gyakorlatilag ezzel sikerül majd ledolgoznotok a hátrányotokat és úgy fogtok majd pisilni, mint a fiúk. - Csak kicsit odaszoritjátok, hogy mellette ne szivárogjon, céloztok vele, majd a végén hagyjátok, hogy tölcsér végén - töletek jó pár centire - az útolsó cseppek is kiürüljenek.  Megrázni nem kell...!

Egyébként Angliában, Skandináv országokban egyre népszerübb. Gyógyszertárakban, üzletekben kapható. Olyan uniszex vizeldék is léteznek már, ahol ff-ak és nők egymás mellett állva pisilhetnek, és csak kis elválasztó fal van közöttük.

 Elvie, Te pisiltél már ilyen tölcsérrel? - Ha nem, próbáld ki! Nem tudom lehet-e itt kapni, de utánanézek.

 - Képzeld, én sem szeretek idegenben pisilni, mégha nekem könnyebb is lenne, mint Neked. Már a sulikban se nagyon mentem, mert büdös volt meg stb, a munkahelyeken meg pláne nem. Én is inkább visszatartom.

 - Apropó... - Ha eztán többet fogsz inni, és a munkahelyen pisilni kell, akkor mit fogsz tenni?   Visszatartod, vagy inkább mégis kimész?? 

 - Ezt az ingerküszöbös- fájdalmas dolgot legközelebb meg kéne beszélnünk. Meg ez a nem izgös- mozgós, elmúlós dolog is érdekes. - Ez is egyfajta technikája Nálad a pisilési inger kezelésének?   .....Érdekes...

   A többit legközelebb.   Szia!  

Előzmény: Elvie (85)


Elvie Creative Commons License 2007.03.26 0 0 86

Olvastam lejjebb, hogy ha fázik a lábunk, akkor pisilnünk kell. Miért???

Én pl nem vettem észre ilyet, de lehet benne valami.

Elvie Creative Commons License 2007.03.26 0 0 85

Miért megbízhatatlan a szomjúság?

 

Csak reggel szokott sötét sárga lenni, általában halvány. Igen láttam már vízszinűt is, ez akkor van, ha sok alkoholt iszom! :))) Sör, vbk nagyon hamar kijön! :)  Meg akkor is ilyen, amikor direkt sokat iszom.

 

Igen az nekünk is jó amikor folyik, mert enyhül a feszültség. Sok lány szeret pisilni, ismerek ilyet. Én azt utálom nagyon, amikor mindenhol folyik a pisi! :€ Emiatt is utálok wc-re járni, soha nem lehet tudni mikor folyik így! És persze általában idegen helyen járok így, ahol nincs wc-papír, és az összes zsepimet arra használom, hogy letöröljem a combomról meg a fenekemről! :€  Azért ne úgy képzeljétek el, hogy összevissza megy mindenhova, csak a combom felétől fölfele. (remélem érthető) Sajnos mi nem tudjuk irányítani. :(

 

Ja, és idegen helyen még azért is rossz, mert nem ülünk rá, csak fölé guggolunk, és az elég kényelmetlen. :( Ilyenkor nem is nagyon érezzük azt hogy milyen jó, mert már remeg a lábunk, és alig várjuk, hogy vége legyen. Én a kilincsbe szoktam kapaszkodni, ha elérem. Valahol már láttam olyan papír tölcsért, amivel a lányok is tudnak állva pisilni. Na, olyanból be kell szereznem sokat! :))) Szórakozóhelyen kötelezővé tenném, nem lenne összepisilve a deszka, és mi is felhajtanánk a deszkát! :)))))))

 

Ez nálam pontosan így van, lusta vagyok elmenni, vagy nincs kedvem, vagy még elintézek ezt-azt.... A munkahelyemen is így vagyok, pl 5-re megyek dolgozni, előtte itthon pisilek mondjuk 4-kor, és aztán már csak megint itthon, este 11-kor. Ha jól számolom, akkor ez 7 óra. És közben azért iszom is, mert ott mindig teázunk. Persze ez nem mindennapos, lustaságtól is függ, meg persze a feszüléstől is.  :)

 

Hát, az ingerküszöbről nem nagyon tudok beszélni, én csak akkor érzek fájdalmat, ha már NAGYON kell! Addig csak kellemetlen. De ha egy helyben állok vagy ülök, nem mozgok, akkor az is úgy-ahogy elmúlik. Meg aztán mindenkinek más, nem tudom, hogy van-e mértékegysége a fájdalomnak, és azt hogy mérik.

 

Legutóbb a 3 eloszlott egész napra. Reggel, napközben, este.

Jó, most már tudom, hogy komolyan gondoljátok, tök jó fejek vagytok! Jókat mulatok ezen! :) Akkor beszámolok a változásról, és elkezdek inni.

:)

 

 

 

 

Előzmény: Alfrédi (83)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.25 0 0 83

 Szia kedves Elvie!

 

 - Nem tréfálunk, hidd el komolyan érdekel minket, amiről beszélünk. Pilóta is elhivatott, ismerem őt, mint a "rosz pénzt" egy másik fórumról, és tudom, hogy nem csak úgy "félvállról" veszi a dolgot, majd meglátod...

 

 - Vissza az iváshoz! - Tényleg kell az 1,5l, nem merném mondani, hogy kevesebb is elég. Legjobb a tiszta viz! A cukor, szinezék, aroma csak teher a szervezetnek, az "E" betü, meg rákkeltő is lehet! A leves is jó ötlet, ha jó tiszta alapanyagból van és bőséges, igy annyival kevesebbet kell innod másból. Úgy igyál, hogy sokszor keveset, ne a szomjuságra figyelj, mert az megbízhatatlan.

 És figyeld a pisidet! - Ha túl sötét sárga, akkor azt jelenti, hogy keveset iszol. Az a legjobb, ha halvány sárga, mint kb. a citromlé. De tud a pisi akár víztiszta átlátszó is lenni, ha túlságosam sokat iszol. Láttál már ilyet?

 

 - És akkor a pisilés... Pisilni szerintem is jó.. Nem? - Mondjuk képzeld, hogy, magadra zárod az ájtót, leülsz, majd elernyeszted magad és csak hagyod, hogy kezdjen el csobogni... Az akkor jó érzés, mikor már folyik, nem..?   ... kellemes érzés az a lányoknak is, úgye?

 - Hogy mégsem szeretsz pisilni idegen helyen csak otthon, ha nagyon kell, és sajnálod a 2 percet..? - Hát igen, ez megint egy érdekes kérdés, és azt hiszem gyakran igy van ez lányoknál. Mert míg a  fiúknak csak egy perc, hogy sliccet lehúzzák, előkapják és végezzenek, addig a lányoknak komolyabb tortúra a vetkőzés, őltőzés, wc-deszka letakarás pzs- vel stb...

 - És talán azért is van, hogy a lányok elódázzák a vécére menést, mert nem szívesen hagyják abba, amit éppen csinálnak, nem állnak fel az íróasztaltól, befejeznek még ezt-azt...stb. Közben persze érzik, hogy kell, de tartogatják...  És úgy tudni, hogy az ingerküszöbük, és a fájdalomküszöbük is magasabban van mint nekünk fiúknak, igy könnyedden viselik a pisilési ingerrel járó kellemetlenségeket, sőt nehányan még az erős feszüléssel járó fájdalmat is el-eltűrik.

 Elvie, természetesen Te sokkal inkátt többet tudsz erről, mint én. Igy van ez, ahogy én látom, nálatok nőknél? Előfordul veled is, hogy ezért inkább visszatartod a pisilést egy későbbi időpontra? - Ha igen, akkor mégis meddig mész el ebben? - Vagyis hol van a fájdalomküszöböd? Ezt fontos lenne tudnom, szeretném megérteni ezeket a dolgokat. Segits.. jó..?

 - És nem viccelek, tényleg érdekel engem ez.  - És figyeld majd, ha többet iszol, hányszor mész pisilni, még azt is megmondhatod, hogy hány órakor. (Pl, mikor 3-szor voltál, akkor reggel voltál, este, meg délután?....    ..három alkalom nem is sok! Ezért senki nem szólhat egy rosz szót se. A fiúk legalább 4-5 szőr mennek...)

 

             Szia Elvie!

 

Előzmény: Elvie (82)
Elvie Creative Commons License 2007.03.25 0 0 82

Ja, a szomjúságot csak érdekességként írtam, ha szomjas vagyok, akkor iszom, de nem mindig van lehetőség. Pl. legutóbb bútorboltban voltunk, és sehol nem találtam wc-t, és italautomata sem volt sehol. Azt hittem elpusztulok, de aztán elmúlt, és csak otthon ittam. :) Azért ez jó, mert a férjem pl alig bírta ki hazáig. :(

 

A cukormentes meg állítólag rákkeltő :( Mondjuk, mi nem?

 

Én nem szeretek pisilni! Oké, otthon jó, de máshol utálok! De otthon meg azért nem jó, mert elvesz 2 percet az életemből! :)  Csak akkor jó pisilni, ha nagyon kell.

 

KÖSZÖNÖM! De csak holnap lesz! :)

 

Oké, de TÉNYLEG érdekel titeket, vagy csak szivattok? :)))

 

Előzmény: Törölt nick (81)
Elvie Creative Commons License 2007.03.24 0 0 80
Igen az jó, de azzal meg az a baj, hogy akkor túl sok cukrot viszek be a szervezetembe! A leves az jó, imádom!!!
Előzmény: Törölt nick (77)
Elvie Creative Commons License 2007.03.24 0 0 78

Szerencsére felfázásom eddig csak kb 3-szor volt, vesekövem meg még nem! :)

Most összeszámoltam a mai adagot, 3-szor voltam wc-n. Pedig teát is ittam, 2(!) bögrével, és attól szokott kelleni. A tegnapira nem emléxem, de holnap megint megszámolom. Mondjuk holnap tartjuk a szülinapomat, úgyhogy valószinű fogok egy kis alkoholt is inni, szóval az nem ér! :) Akkor majd hétfőn.

 

Igen, ismerek, a sógornőm még nálam is ritkábban pisil! Tegnapelőtt benyakaltunk másfél liter Sangriát, és mikor kiürült (nem ittunk gyorsan) akkor kezdett el kelleni nekem. Neki csak kb 15 perccel később, és alig bírtuk ki a legközelebbi bevásárló központig :)

 

Az tény, hogy ha többet iszom, akkor sokkal sűrűbben kell járnom, kb óránként.

De azt nem értem, hogy ha a szervezetem nem kívánja, akkor miért kéne erőltetnem? Előfordul, hogy olyan szomjas vagyok, hogy majd belepusztulok, és mondjuk 20 perc múlva magától elmúlik! :)

Előzmény: Alfrédi (75)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.23 0 0 76
 Olvastam olyat, hogy ennek ősi eredete van, mert kettesével, hármasával biztonságosabb elhagyni a falkát, mint egyedül.  Meg ott sok mindent meg tudnak beszélni egymás között, hogy a fiúk ne hallják...  És valakinél szükség esetén csak van smink, meg betét, meg stb. 
Előzmény: Törölt nick (74)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.23 0 0 75

Szia Elvie!

  Bizony, Pilóta jól tudja! Kell  napi 1.5l- t inni, igy nem lesz se vesekő, se hólyaghurut. És fontos a méregtelenitéshez is! Igy biztosan kicsit gyakrabban kell majd pisilned, de valószínűleg még mindig nem túl gyakran, mert -mint irtad- idáig csak ritkán pisiltél, ritkábban mint a barátnőid. De vajon mennyi is volt ez a "ritka"- meg tudnád ezt nekem mondani?  És sokat segitene, ha megbecsűlnéd, hogy a gyakrabban pisilni menő barátnőknek, -esetenként vagy általában- milyen gyakran is kell?  Ismersz még olyan lányt, aki szintén ritkán pisil?

 És tényleg igyál napi 1,5l-t, mert fontos!  Feltétlenül ird meg azt is, hogy azután majd mennyivel kell gyakrabban pisilned!  Ez érdekel, fontos lenne tudni!

 Nagyon várom a választ!          Addig is, szia Elvie!

Előzmény: Elvie (69)
Alfrédi Creative Commons License 2007.03.23 0 0 73

Hegyilány!

   Felháborodásod teljesen jogos és érthető. A lányok nagy része - nem, hogy nem pisil gyakrabban mint a fiúk - még inkább ritkábban is pisil. De, hogy vissza tudjunk vágni az őntelt fiúknak számszerüsiteni kell a dolgot, hogy ki milyen gyakran pisil, vagyis tudni kell, hogy Te általában hány óránként szoktál pisilni, és ez mennyivel is több annál, mint ahogy az általában a fiüknál van.

 Vagyis hány óránként szoktál pisilni és mi volt idáig a leghosszabb, hogy nem pisiltél?   Kiváncsian várom válaszodat!

Előzmény: hegyilány (67)
pickk Creative Commons License 2007.03.23 0 0 72
Te meg csak legugolsz azt annyi....:-)
Előzmény: hegyilány (67)
Elvie Creative Commons License 2007.03.23 0 0 71

Szia! :) 

De én hányingert kapok, ha sokat kell innom! És pisilni sem szeretek! Próbáltam már sokat inni, kortyonként sikerült is meginni másfél litert egy nap, de szenvedés volt. Szóval vesekövet lehet kapni? Az nem jó :(  Hát, akkor megpróbálok inni többet. :)

Előzmény: Törölt nick (70)
Elvie Creative Commons License 2007.03.22 0 0 69

Alfrédinek teljesen igaza van!!! :)

Mondjuk én azok közé tartozom, aki ritkán pisil, és keveset is iszik, de sose bosszankodtam a barátnőim miatt akik sűrűbben járnak wc-re. Na jó, néha, de akkor sietni kellett!! :) És az is igaz, hogy sokszor betétet cserélni megyünk pisilés címszóval, mert sok pasi hányingert kap a betétcsere szótól. Amit megint csak nem értek, nem tehetünk róla...

Viszont ez a férfi kakálás téma teljesen jogos! A férjem naponta 3-szor is tud, én meg néha két naponta. Furi.  Szóval 1-1!

hegyilány Creative Commons License 2007.03.17 0 0 67

Hogyhogy a lányoknak mindig pisilni kell????!!!! Ez kérem egyenesen felháborító...

 

Az eddigi tapasztalatom szerint a fiúk SOKKAL többször pisilnek mint a lányok... már csak azért is, mert nekik könnyebb, kilógatják aszt annyi... még ilyent...

Alfrédi Creative Commons License 2007.03.17 0 0 66

 Sziasztok!

 Én fiú vagyok, de a lányok védelmében szeretnék szólni pár szót, mert úgy érzem igazságtalanok vagyunk velük szemben, amikor cikizzük őket azért, mert gyakrabban  pisilnek, mint a fiúk.

 Előszőr is nem minden lány pisil gyakrabban mint a fiúk, csak kb. 1/3-1/4 -ük, akik "ingerhólyaggal" fokozott hólyagaktivitással, vagy kis hólyagkapacitással rendelkeznek. Ez fiúknál nagyon ritka, főleg lányoknál van, és azzal jár, hogy 2-3 óránként, vagy még gyakrabban kell pisilniük. Ezért van az, hogy ha többen utaznak együtt fiúk-lányok, biztosan lesz egy lány aki miatt meg kell állni gyakrabban....  És máris kész az itélet: a lányok miatt kell állandóan megállni...  Ők sűrűbben pisilnek.

 Dehát ez csak egy részükre igaz, az pedig már nem olyan feltünő, hogy a tőbbségük éppen olyan sokáig bírja, mint a fiúk sőt,  1/4-ük  - bizonyos felmérések szerint- nagyobb hólyagkapacitással (2000ml felett) rendelkezik, mint a fiúk legjobb 1/4-e. (Nekem volt olyan barátnőm, aki kora reggel pisilt és utána csak este, lefekvés előtt, és még akkor sem kellett neki igazán. Pedig egész nap rendesen ivott folyadékot. És tőbb lányismerősőm is van, akiről tudom, hogy 16-18 órát is simán kibír!)

 

 Lányok, ne hagyjátok magatokat! Vágjatok vissza a fiúknak, irjátok meg, hogy nem vagytok ti olyan sűrűn pisilősek, mint azt a fiúk állitják!

 Azoknak a lányoknak pedig, akiknek tényleg sűrűn kell pisilni (hólyagkapacitásuk 150ml alatt van) elég nehéz lehet, mert pl. még buszkirándulásra sem nagyon mernek vállalkozni.   (Volt olyan bnőm is, akinek 1,5-2 óránként kellett pisilni és, hogy ne bosszantson túlságosan a gyakori wc-re menésével vagy a megállással, inkább tartogatta még egy óráig- ha kibírta addig. A vége felé már nagyon szenvedett szegény... De max 3 óránál igy sem bírta tovább pisilés nélkül. Azután kitaláltunk valamit - gátizomtornát stb. - és utána már 6-7 órát is könnyedén kibírt anélkül, hogy wc-re kellett volna mennie.)

 

Lányok, ha valamelyikőtöknek túl gyakran kell pisilni, előszőr erősitsétek meg gátizmotokat intimtornával nehány hónap alatt, hogy jól vissza tudjátok tartani, és inger esetén ne szaladjatok azonnal a wc-re, igy a hólyagotokat hozzászoktatjátok a nagyobb mennyiség elviseléséhez, amivel egyre ritkulni fognak az ingerek. Van még más egyszerü ötletem is. Akit érdekel szóljon!

 

 Éljenek a lányok!   ....még a gyakran pisilő lányok is!

szmeagol Creative Commons License 2006.10.03 0 0 65
fiziológiás sóoldatot (0,9% NaCl) kell akkor inni. vagy egyből beküldeni a vérkeringésbe.
Előzmény: TTAMAS (64)
TTAMAS Creative Commons License 2006.10.03 0 0 64

A gyorsan megivott nagy mennyiségű ívóvíz is okoz keringési problémát.

(A vér sótartalma sokkal magasabb, mint az ivóvízé. A nagy mennyiségű víz hígítja és leesik a vérnyomás.)

Előzmény: Kolompár Esthajnalcsillag (61)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.03 0 0 63

Jo kerdes :))

 

Utazas elött nekem is allandoan pisilnem kell, es utazas alatt is sokszor ramjön...

Amikor meg nem lehet wc-t talalni, szinte allandoan kell, annak ellenere, hogy nem is ittam se vizet se semmit :)) Hat ez van... Olyankor rohanunk wc-t keresni, remenykedve, hogy talan nincs olyan messze az eltervezett celtol.. :))

 

En naponta 1-2 liter vizet megiszom, egyszerüen csak azert mert szomjas vagyok. Ha nem iszom meg ennyit kiszarad a szam es kb 2 nap mire helyre jön... :(

 

Amikor fel voltam fazva naponta 4 liter vizet ittam meg... viszont 5 percenkent pisilni jartam :(

Kolompár Esthajnalcsillag Creative Commons License 2006.10.03 0 0 62
bocs! nem olvastam!
Előzmény: szmeagol (60)
Kolompár Esthajnalcsillag Creative Commons License 2006.10.03 0 0 61
Közben eszembe jutott: nem is rendes ivóvíz okozta azt a mérgezést, hanem desztillált víz. És az is lehet, h te emlékszel jól: nagyon rövid idő alatt nyomta be az illető. Mintha valami katonaság-elkerülési ügy lett volna a háttérben...

on
Előzmény: QAF Csibészke (59)
szmeagol Creative Commons License 2006.10.03 0 0 60
a desztillált vízre gondolsz.
Előzmény: QAF Csibészke (59)
QAF Csibészke Creative Commons License 2006.10.03 0 0 59

Igen, minden anyag lehet mergezo, mindenbol van egy limit.

Már vizmergezesrol is hallottam, de akkor az illeto 1 oran belul ivott meg 10 liter vizet, amit el nem tudom kepzelni, hogy tudott veghezvinni.

Talan a napi 10 liter még nem okoz mergezest, foleg ha ilyen nyomelemtelen vizet iszunk, mint ami a csapbol jon.:/

 

 

Előzmény: Kolompár Esthajnalcsillag (58)
Kolompár Esthajnalcsillag Creative Commons License 2006.10.03 0 0 58
Van felső határ, úgy 10 liter/nap körül talán...? Egyszóval lehet vízből inni annyit, hogy felborulhat a szervezet (testfolyadékok) normális ionegyensúlya (sók, ásványi anyagok).
Előzmény: QAF Csibészke (57)
QAF Csibészke Creative Commons License 2006.10.03 0 0 57

A korhazban csak szolt volna abbol a nepes orvosteambol valaki, ha nem normalis.:)

Hidd el, minden szakemebr szeritn normalis. Ha megiszok 6 liter folyadekot, ki is pisilem. Az lenne a nem normalis, ha enm igy lenne.:)

Ellenkezoleg: mindenki udvozli ezt. Eppen AZ a széles retegu problema, hogy az emberek NEM isznak eleget.

Felso hatar nincs, tudtommal annak kell vigyaznia, akinek egy veseje van, de annak sem a mennyiseggel, hanem a tartalommal.

 

Előzmény: Törölt nick (56)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 56
"Én tobbet pisilek, minjt Bogarak, van, hogy a duplajat is. Egyszer korhazban vizeletgyujtest kellett csinalnom 24 oran at, tobb, mint 6 liter lett, innen tudom."
Ez viszont már nem normális. Hormonális oka is lehet, nincs valami ilyesmi bajod?
Előzmény: QAF Csibészke (44)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 55
"Én azt nem ertem, hoyg birnak egy este tobb korso sort es meg nehany pohar vort meginni mellé a haverjaim"
Hát én a bort utálom, szomjas leszek tőle, de pl. 1 óra alatt 2-3 korsó sört simán lenyomok.
Előzmény: QAF Csibészke (47)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 54
Én vizen, sörön és cukrozatlan teán kívül semmit nem tudok és nem is szeretek inni. Van egy frankó 4 decis poharam otthon, azt húzóra meg tudom inni, és így kb. 15 perc a kényelmes, bőséges reggelizéssel együtt. Rosszul érzem magam, ha nem iszom ennyit. És, ha belegondolok, ehhez képest nem is pisilek sokat... Ja, étkezések között nem iszom.
Előzmény: sandhurst (43)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 53
Énisénisénis. Kíváncsi vagyok.
Előzmény: QAF Csibészke (52)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!