Hol találhatók ezek az alkatrészek sorrendben,mert már nem emlékszem,oly régen szedtem szét!A középső tányéros lemezek nem mennek fel a teleszkóp szárra felülről!Kezdhetem szétszedni az egész csillapítót?Mi a szerelési sorrendje ennek?Köszi a választ!
Nekem a 350-es CZ-re került Pap Tamás féle. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Ősszel készült el, azóta túl vagyok vele a 600. km-en. Újrakábelezéssel együtt került a motorra.
Sziasztok, új vagyok a fórumon, van egy 638-as Jawam kb. 5 éve. Évi 8-10 ezer km megyek vele.
Nem akarok még veteránt csinálni belőle, napi használatban van, tél kivételével minden évszakban.
Jelenleg gyújtás problémáim vannak vele, mikor megvettem egy mókolt ETZ generátor volt rajta trabant gyújtással, amit lecseréltem az Ukrajnában kapható kínai gyújtás/generátor párosra, és azóta szenvedés vele az élet. Vapéra nekem se futja viszont szeretnék valami megbízható gyújtást és generátort rá.
Valaki tenne ide be egy képet,hogy milyen a kuplung,és kézifék kar a 634,en?Rendeltem,de nekem ez a kétszer görbített,nem jó,úgy látom,mert a görbület pont beleér a markolatba,ami nem engedi megfelelően behúzni egyik kart sem!Olyat adtak,ami az alant levő Jawan van!Az én markolatom nem is olyan!A gázkar pl rögzíthető,a világítás,és villogó kapcsoló a markolat és a karok tartói között vannak!
A fotó és a monitor torzít. Szerezni kell eredeti színmintát kézbe, felpolírozni és elballagni vele a legközelebbi festékkeverőhöz. Ott hozzápróbálni a RAL kártyákat természetes fényben, az utcán a bolt előtt.
Segítségeteket szeretném kérni szín kódban (RAL), és esetlegesen matrica gyártásban:
szeretnék a mellékelt fotón szereplő dekort és színt a saját motoromon, ehhez kérném segítségeteket, aki ezt már végigcsinálta. Korábbban elvileg egy Mazda RAl kóddal tudták legközelebbi színt kihozni a dologból. Segítségeteket előre is köszönöm.
Én is ezzel küzdöttem!A megoldás a Simson univerzális világítás kapcsoló tartó!Arra már feltudod tenni a kapható kromozott kapcsolókat!Csak borzasztó drágák!Vagy Mz kapcsolók,vannak műanyagok is!Kép van róla,de most léptem be ide,azt nem tudom hogy kell feltölteni!!!