Eladó egy 100%-osan felújított, gyönyörű Bally Flash Gordon flipper. A klasszikus sci-fi film flipperes adaptációja, jól idézve a film hangulatát. Újrafestett kabinet, lakkozott pálya, új drop targetek, új apron matrica, felújított panelek, új szoftver stb. Első sorban gyűjtőknek ajánlom, de bárkinek öröme lehet, aki kedveli a filmet és ezt a remek játékot. Irányár 180.000 Ft. Megtekintés helye: Győr-Moson-Sopron megye, Győr. Érd.: +36-20/3938-987 ,
Eladó a képeken látható jó állapotban lévő, működőképes Williams Jungle Lord játékautomata. A flipper két szintes, 2+1 golyós, 4 flipperkaros, 2 Magna Save-s,Multi-Ball-os. Zárakkal, kulcsokkal felszerelve, gumizott, a festett fejüvege korához képest jó állapotban van. Kapcsolói, kijelzői működnek. Komoly érdeklődőnek kérésre további képeket, videót küldök. Kiskőrösön lehet előzetes egyeztetést követően megtekinteni.
Ár 125.000 Ft. Érd.: csigabb@freemail.hu , 06-70-553-4153.
ha csak szerelo kell, keresd meg Nyitrai Karcsit ; ha fel akarod ujitattni a gepet, akkor keress meg priviben ( nickem at gmail ) , vagy regelj a flipperklubon ; van tippem, de hozzajarulas nelkul nem adhatok ki elerhetoseget.
Eladó 2 db Soccer Kings flipper.Az egyik működőképes, a másik üzemképtelen.
A flipper két szintes,5 flipperkarral rendelkezik. Az üzemképtelen flippernek nincs fejüvege,más komolyabb hiányossága nincs.A két gép együtt eladó. Bács-Kiskun megyében, Akasztó községben lehet megtekinteni.Ár 125.000 Ft. Érd.: csigabb@freemail.hu
Segítséget kérek Tőletek! A '80-as évek hajnalán a volt somlyó-szigeti üdülőben nyaraltam sokszor a családdal, s a társalgóban volt egy HAUNTED HOUSE-flipper, amin rengeteget játszottam. Imádtam már akkor is és a mai napig rajongok érte; szerintem a legjobb flipperek egyike, amit valaha is legyártottak a világon (zseniális grafika, "hátborzongató" zene, "szellemes" megoldások stb.) Summa summarum: echte retro gyerekkori emlék, ami az egyik legkedvesebb a számomra.
Aztán sajna megszűnt az üdülő a rendszerváltáskor (azért is nagy kár!!!), s a '90-es évek elején mit tesz Isten, egy csepeli kiskocsmában bukkantunk rá haverral egy "Lucifer" nevezetű bárban, szemben a Papírgyárral. Akkor játszottam utoljára vele... Illetve: remélem, hogy nem utoljára....
Tudtok-e valamit erről a flipperről? Hol található meg, kinél leledzik? Én még plusz zsét is fizetnék, csak hadd játsszak még egyet vele, mert flipperekből nálam ez a csúcs!!!
Ha tudtok valami infót erről és nem titkos, akkor várom a visszajelzéseteket!
Sziasztok! Felújításra szoruló vagy rossz de javítható flippert vennék reális áron. Kérem aki tud tippeket adni, vagy esetleg neki lenne eladó, az keressen meg. Előre is köszönöm!
ELADÓ A HIGH-SPEED flipperem. Működik, ma is játszottunk rajta, az alsó kijelzőkön egy szegmens hiányzik, meghajtó hiba, de nincs már kedvem megjavíttatni. A két fő kijelző hibátlanul megy, 3 éve amikor hozzájutottam lett felújítva. Hirdetem máshol is, emilre várom az ajánlatot. rolo@rolo.hu vagy kincses.botond@upcmail.hu A tárgyba írjátok be hogy flipper. Nem mindenáron szeretném eladni, százezer feletti ajánlatra számítok :) csere nem érdekel. Próbáld ki és vedd meg :)
ELADÓ A HIGH-SPEED flipperem. Működik, ma is játszottunk rajta, az alsó kijelzőkön egy szegmens hiányzik, meghajtó hiba, de nincs már kedvem megjavíttatni. A két fő kijelző hibátlanul megy, 3 éve amikor hozzájutottam lett felújítva. Hirdetem máshol is, emilre várom az ajánlatot. A tárgyba írjátok be hogy flipper. Próbáld ki és vedd meg :)
Azt gondolom ilyet nem találsz, egyszerűen 2 okból:
1 a flipper vendéglátó ipari üzemeltetése csak adók szempontjából kb. havi 10000Ft-os költséget jelent, ami több tételből adódik össze, most itt nem részletezem.
2 a szervizelése egy gépnek igen borsos, még akkor is, ha csak az anyagárakat nézzük, mivel pedig elektro-mechanikus szerkezet, másrészt a játékosok is igen szeretettel ütik, vágják a masinákat, nem keveset kell foglalkozni egy géppel, főleg, ha már bőven több mint 10-15 éve "dolgozik".
Időpont: 2010 Szeptember 25. 10.00 – 2010 Szeptember 26. 10.00 [Non-Stop]
Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb 24 órás flipperes bulija a Flipperek Éjszakája. A tavalyi sikeren felbuzdulva idén ugyanazon a helyszínen a Gold Center Biliárd szalonban próbálunk a tavalyi bulinál is jobbat szervezni.
Helyszín: Gold Center Biliárd szalon 1117 Budapest Budafoki út 111-113. (Lágymányosi híd Budai hídfőjétől pár száz méterre)
Megközelítése tömegközlekedéssel
A komplexum egyszerűen megközelíthető a 3-as, a gyors 3-as, és a 103-as autóbusszal. A 3-as busz esetében a sportközpont a Kelenföldi Erőmű és a Hengermalom utcai megálló között található. Valamennyi buszjárat esetében a javasolt leszállóhely a Kelenföldi Erőmű.
Megközelítése autóval
Autóval érkezhetünk a Budafoki útról mindkét irányból, és a Hengermalom út felől. A parkolás történhet az épület előtt mindkét oldalon, az utat elválasztó középső járdaszigeten, illetve a Mc Donald’s parkoló mellett is. A Mc Donald’s parkolót a jelzés szerint kizárólag saját vendégeik használhatják. Az internetes regisztrációra szeptember 1.-ig van lehetőség. A regisztráció után a High Score Name a főoldalon jelenik meg (igyekszünk minél gyakrabban frissíteni). A versenyre a nevezés limitálva van. Maximum 80 fő. Helyszíni nevezésre (2000 Ft) csak akkor lesz lehetőség, ha üres hely marad!
A versenyre a nevezési díj 1500 Ft (amennyiben az interneten történik). Az nevezést a hpc2010@flipperklub.hu e-mail címen tehetitek meg! Figyelem! Kérünk Mindenkit a saját nevében, a saját email címével regisztráljon (egy főtől több regisztrációt nem áll módunkban elfogadni!)! Kérünk titeket az alábbi adatok pontos kitöltésére