Ha már könnyen jár benne a jelenlegi ékszer, nincs megduzzadva, akkor szerintem mehet bele a nagyobb. de úgyis érzed majd, ha esetleg nem oké. Ha nem megy, ne erőltesd
hello! Igen, a következő a 2mm-es. Ha úgy érzed, hogy 100%-ig meggyógyult, akkor szerintem mehet be a 2mm-es ékszer. Ha már nem sebes, akkor simán fel tudod húzni. Nekem a PA-ba simán bement a 2mm-es, amikor már teljesen meggyógyult. A frenumot 4mm-ig tágítottam 😎
Sziasztok. Kb két hete szúrtam újra a frenulumomat,mint írtam is h sikerült. Kérdésem lenne,h mennyi idő múlva lehet,érdemes vastagabbra cserélni? Nem szeretnék ugy járni mint leg először,hogy kidobja. Jelenleg 1.6 os szárú van bent. Gondolom következő a 2mm es.
Szerintem te is meg tudod csinálni magadnak. Vagy a párod megcsinálja. Én is magamnak szúrtam a fitymafékbe. Jobban inkább a helyére,mert nekem sincs ami látszik is a régebbi képeken. De újra szúrtam,csak sokkal beljebb a makkba inkább..
A férjemnek én csináltam vettünk rögtön többet 1,6-2-2,5-3,2-4mm olvastam hogy nem kell vacakolni vele lehet rögtön 4mm re szúrni, de mi a folyamatos tágítás mellett döntöttünk, beszúrtam az 1,6 ost másnap már cseréltem 2 re harmadik napon 2.5 re ezzel hagytuk meggyógyulni.
Gyógyulás után ami kb 10 nap volt ment be a 3,2mm ez már szép 1 héttel később meg a 4mm ehhez kellet venni ilyen kúpos bevezető szárat, nagyon szereti, nincs vele baja, WC-be állva vizelni nem tud, de piszoár nem lenne probléma ha nem lenne folyton bezárva :) így marad az ülve vizelés.
Női szemmel nézve szerintem ez egy megosztó ékszer anno mikor még tanultam csajoknak akikkel beszéltem vagy bejött vagy élből elutasították kb 50% nak tetszett 25% nak mindegy volt a maradék meg elutasító volt, ennek több mint 20 éve, nem tudom ma milyen az arány a korosztályodba.
Én PL piercing mániás vagyok, nekem nagyon tetszenek a klasszikus darabok, semmi színes izé, karika+ golyó, vagy patkó banán vagy egyenes szár 2db golyóval, ezek a mai színes vackok nekem nem tetszenek.
Én is Hajdú-Bihari vagyok, de évekig nem találtam senkit. Egyébként annyira nem
gáz a pisilés, mint amennyire rá voltam parázva. Én Újpesten csináltattam az Invictus tattoo-ban, de ha gondolod megcsinálom neked. Szerintem nem olyan nagy kaland.
Én is olvasgattam, de mivel piszoárnál elég közel szoktam állni, így ott nem mérvadó a szórás, itthon meg alapból leülök :D
Gondolkoztam frenumon is, viszont nincs olyan nagy fékem, és attól tartok, könnyen kiszakadna. Aparadavya is tetszik, de egyelőre hanyagolnám, talán évek múltán a PA-ból lesz egy. Meglátom a PA mennyire jön be. :D Meg jobban tetszik a kis karika a makk alatt, mint a golyó, ami abból látszana.
Ha sikerül találnom valakit, aki megcsinálja, és tényleg megcsináltatom, mindenképp teszek fel képet és tartok élménybeszámolót. :)
Én mint lajikus ugy gondolom h azt is vékonnyal kezdik. Max 2 essel. Vagy 1.6 al. Utánna lehet szép fokozatosanntágitani. Én több negativumot olvastam,pl vizelési bonyolultság,nem lehet vele célozni,vagy olvastam pl húgy úti fertözést is. Én pl apvadayt szerettem volna még,de rá is ugyan ezeket olvastam,igy el is engedtem. A te döntésed amugy. Sok sikert kívánok😊😊😊,illetve hogy meg tudd csinálni.😊😊😊 ha sikerül,szeretném láni is,illetve véleményed is kérni hogy milyen.
Ezt szerettem volna én is,ez volt a terv. A probléma az hogy itt (kiskunfélegyháza) környékén nincs olyan percinges aki megcsinálja. Pest,Szeged,stb... Mire megteszem ezt a távokat oda vissza,addigra min 40.e ft.
Igaz,érne annyit nekem,csak nem ebből(magyar) a fizetésből. Így "magamnak" kellene valahogy megoldani.