Aloha! :)
Csütörtökön is legkorábban 20:20-tól vagyok Free. :/ De ha nektek nem kényelmetlen egy Sti mesére hivatalosak lehettek hozzám az időpontra, avagy tegyük át vala péntÖkre?
GyaloGGalopp is 1! :) Meg boris! :)
*alom!
Mint a közlekedési vonalról kiderült, hogy chrta ismét online, ezért felvetem a kérdést. Szerdán vagy csütörtökön filmklub? (A festés közben okafogyottá vált.:-( )
Kedves Cetem! Álom ez vagy valóság?! Ön még néha felbukkan köreinkben? Remélhetjük netán, hogy június 9-én egy személyes találkozásban is részünk lehet valamiféle össztopictalálkozó formájában?
Aloha!:)
Itt a nagy fehér - pólómban ücsörgök és ábrándozom múlt 7vége szép napjairól. Mer´hogy nem itthon sikerült Ltöltenem. :)))))))
Gyarló vagyok, tom´, de sör heJett inkább tenger habjait habzsoltam - nevemhez méltó mód.
De most - hallga csak! - itt az idő és én tovalibbenek vala!
* feleim!
Balra L...
Moby
1. Mobilom teljesen meghalt.:-( Pótlása folyamatban, remélem, hogy még a héten változatlan hívószámmal élni fog.
2. Elkezdett kerülgetni valamilyen lázzal járó nyavalya, úgyhogy mai talit kénytelen vagyok lemondani. Remélem, hogy SZKT-gyermeknapra egészséges leszek.
hát, ha már döglődünk..
jelentem, elaludtam az indul a bakterház c. opusz közepén, megint nem bírtam végignézni. valszeg emiatt megrovásban részesít majd FOMA.. :(((
de, hogy legyen valami jóóóó is.. szombaton bpest klezmer band volt a zsinagógában. remek volt.. :)) (ja, és ha már zsinagóga.. a kupoláját tatarozzák, meg az orgonáját is. június elején lesz az avatása, weiner kamarazenekarral).
K.
akkor pontosítás következik:
borfeszt a széchenyi téren HOLNAP kezdődicK. amint megérkezik kedves cetünk, taszTali megkezdődicK (várhatóan a késő esti órákban).
K.
emberek!
kihalt mindenki, mint a dinoszauruszok?!
ezúton szeretném előterjeszteni javaslatomat a következő taszTali helyére/időpontjára..
tehát: mivel BORFESZT kezdődik jövő szombaton a széchenyi téren, értelemszerűen szombat du/este, a helyszínen..
szóltam. uff.
K.