Vegyunk ma' egy nagy levegot kezdetnek. Megvolt? Oke. :-)
Ideirsz valamit, szandek szerint tok komolyan, ami viszont pont ugy nez ki, mint valamifele flem -- hanyan is neztek annak? Anno ez a topik is tele volt ilyesmivel (es esetemben az anno ugye nem is nyulhat annyira vissza), oszt mind flemnek volt szanva. (Mer'ugye kontextus; nyilvan ha ugyanezeket a szavakat egy Laja_BX* nicku ember irja be a PSA topikba, az mas, mint hogyha st vesi be ide.)
Eddig vilagos? :-)
Part ketto. Nagy Flemerek nem sertodnek meg, plane ennyire hogyismondjamcsak, igy. Plane ilyen semmiken (ember, meg szemelyeskedes se volt benne (semennyi se). Sot, meg a kocsidra is epphogycsak szoltam be... Komolyan, ezt meg a Cartarsak japofanjai is elo tudnak allitani (persze minimum fel nap alatt, de az most mas kerdes)).
Szoval, ize, ezen gondolkodj ma' el egy csoppet. Aztan ha ez megse megy, akkor utana egye fene, gyarts valakire raszallos, meg eccsegfrontos osszeeskuves-elmeleteket, mint Totya. :-)
*: ha letezik ilyen, es megse tud olcsoer' BX alkatreszeket, akkor persze bocs tole. :-)
Jah, volt ez meg az állatfajos, aztán az állatfajos feljött, utána kezdte átvenni a stafétabotot a védanis, és most sztem az a legpörgősebb, a bvd mindig holtversenyben, vagy második helyen volt. Az állatfajosnak volt egy nagyon pörgős időszaka, aztán az is lecsengett. Nemtom, hogy ezeknek a váltásoknak mik az okai, de sztem nem kell mindennek magyarázatot keríteni :) Talán újra feljön a jvn, jó lenne. Kéne szólni Ergának... :)))
Há'monnyuk ez tényleg érdekes, mert egy jóideig ez volt a fő flame-topic az utóbbi 24 órában írók számára, aztán a BvD is ment párhuzamosan, most meg az állatfajos a fő műsorszám (a BvD mellett).
Mindegy, csak nem is emléxem (előtúrni meg nincs időm/kedvem) miért is került át a székhely, meg ez miért sorvadt el.
Ja, és hogy hogyapich.ba akadt rá egy ennyire elsüllyedt topicra a hirdető?! Vagy ammeg végigpostolt mindent?!
O, dehonnem. Aszondtad: "vigyazz, me' helybe' ez az egyik csucs". Aztan boldoztad, meg alahuztad a veget -- ott a bibi, hogy mi meg a vigyazz!-on rohogunk. :-)
Ebből látszik mennyire fingod sincs általában, ha valamiről szó van. Felajánlottak egy valag alkatrészt autóhoz egy másik helyen, ha Tákót meg véletlen érdekli, akkor adok neki egy címet, ahol jelezheti. Mivel magamból indulok ki, hogy nekem az ilyen dolgok jól jöhetnek... Ha nem érdekli, akkor mondja, és semmi. Ebbe miért kell beleugatnod, méghozzá úgy, hogy láthatóan fel sem fogtad miért írom neki ezt ?
Komolyan mondom, tudom hogy betűbaszni jársz ide, de akkor legalább néha értelmeznéd is azt, amiről szó van...
"Nehogymár olyan mondja ezt, aki egy másik topikban egy vastagított, aláhúzott részt nem képes értelmezni. :)))"
Ertelmeztem. Sot, osszevetettem a tobbi, temaba vago hozzaszolasoddal is. Egyutt szepen kijott belole, hogy te az ottani szinvonaltol mennyire el vagy ajulva. :-)
"Citroen BX hibátlan karosszériaelemek, műanyagok, üvegek, egyéb bontott motyók sörért elvihetők. Kb. 2 hét múlva megy a vastelepre/szemétdombra minden, ha valaki el nem viszi."