Átmész a hídon, balra fordulsz, kb. 1 km-re van egy körforgalom abból már látszik a benzinkút, egy jó szaunázás Esztergomban, egy tálca Kelt sör Párkányból, meg egy tank gáz, nálam ez az árukapcsolás.
a távot vágom.......ez a bajom vele,többek között. fél éjszaka tankolás és utána 120-140 km. én sokszor napi500-700 km-eket megyek.amíg nem lehet kuton tankolni addíg felejtős sztem.
A 3 lépcsős már jó!Szal ha eladod vagy tudsz ilyet azonnal vevő vagyok rá!Egy 45 l res tartály egy nem tul nagy autóba 150km-re elég .Oda vissza 75!:-)
olyantól vettem aki ilyeneket szerel németo.-ban.meg barát is,szal nem ad sz@rt.
el nem adom,mert 1x csak lesz rá jó technológia. a tartály már megvan,45 literes és olyan nehéz mintham ólómból lenne.a többi cuccosra várok még,de eléggé elvette a hatótáv a kedvemet 1enlőre.
hát nem tom......én vettem ennyiért 1et.igaz nem soklépcsős csoda,de kapok hozzá majd 1x 100 ejróért még az autóba való használt cuccost.szal kiváncsiságból vettem és ebből gondoltam hogy ekörül van az ára. viszont nem is profi dolkokról beszélünk,mert ott simán van 15.000 euró 1 kút.annak nem kell 1 éjszaka a tankoláshoz.
3-400 euróért kérek 10db ot azonnal!!!:-) Már amivel nem száll el az ember, és a környezete egy kis bibi esetén!2ezer egy új, de az is barkács,3-5 ezer használtan egy gyári ami biztonságos is! Meggondolandó ez erőteljesen!
Nagy befektetés de megérheti ha sokat mégy,de nem jársz messzire a tankoló helytől.Este felrakod reggelre feltölt. 1m3 gáz =1l-benzin=1.2llpg
Üdv! Tud valaki segíteni Földgáz tankolás ügyében?Uaz menne róla.Sokan állítják,hogy nem jó ez a megoldás,de egy üzlet során volt szerencsém egy ilyen Niva-hoz.nevetségesen olcsón járnak vele és már 3 éve.Ha valaki tudna nyomásfokozós átfejtőt vagy bármi hasznos infót azt megköszönném!! Kösz mindenkinek aki ír pár sort!!!!