ez megint olyan "netflixes" lett, a látvány miatt végig lehet nézni, de nagy sci-fi-re senki se számítson. van némi Spielberges "Mesterséges Értelem" feelingje.
persze amiben Chris Pratt szerepel, az túl komoly amúgy sem lehet.
Megtudtam, hogy David Fincher az ILM alkalmazottja volt A Jedi visszatér készítésekor. Ennek apropóján úgy döntöttem, hogy megnézem ezt a viszonylag új filmjét, melynek címe:
A gy_.lkos
Halálosan unalmas alkotás egy profi bérgyilkosról, aki elvéti a célt, és bár alig szólal meg, mégis végigpofázza a filmet. Fincher csinált már ennél jobbat is.
még óvodás koromban vitt el rá moziba az anyukám és baromira tetszett, úgy ahogy van, a mozi is, meg hát hogy egy ilyen lövöldözős film (a végén tényleg sokat lőnek)
megpróbáltam felnőtt fejjel is újranézni, hát, nem kellett volna... :D
Akkor már megnézem ezt a Nevem senkit. Ebbe már annyiszor belenéztem a tévében pár percre, ott mindig adják. Csak ott képtelen vagyok végig nézni egy filmet a 10 perc film, 20 perc reklám összeállításban.
Majd kiderül hogy láttam-e végig réges-régen? Mert nem emlékszem rá. De nehezen hiszem hogy sose láttam.
a Flight Risk valamiért nem működik. egész jó az alapötlet*, egy repülővel a végtelen hófödte hegyek fölött, de ez Mel Gibson a rendezőtől kevés, olyan mintha azt mondta volna, ő is tud egy b kategóriás akciófilmet csinálni, de úgy néz ki h b-kategóriások a színészek, mint pacino meg deniro a 88 órában vagy mi volt az. tényleg érthetetlen. a filmből ki kéne vágni 40 percet vagy mi, annyira (vagy kamaradráma akar lenni?) mert nem tudom végig nézem e még valamikor
*az utaztatott bűnöző/tanu alapsztori itt csavart kap h a pilóta a hunyó
Anora. na ezt nézzétek meg, durva. a milliárdos huszonéves bulizó srác az örömlányt felbéreli egy hétre, a csipkerózsika-effektus, feleségül veszi vegasban, ő lesz a kupleráj szóbeszéde, a lány aki kitört a diszkórúd világából...
Nicolas Refn féle cucc, úgyhogy figyelmeztetéssel, h pszichikai sérülést okozhat.
igen, de a mechanic csak fedőnév volt, ezek a filmek meg arra mennek rá hogy "hát ezek a hősök olyan hétköznapiak, hogy sima fizikai munkások vagy irodisták" :D tehát olyanok mint te, néző! :)
A szállító is egy foglalkozás? Vagy ez már erőltetett?
Volt olyan film, hogy The Mechanic, talán Charles Bronsonnal (meg persze később Stathammel), hát az is egy mesterség. :) Tényleg mennyi ilyen film van! :D
Nekem amúgy bejött, azt kaptam amit vártam tőle. A könyvelős is bejött, jobban mint a kőműveses. Várom is a könyvelő következő kalandját. A méhészest még nem tudtam le, de az is érdekel és szerintem hamarosan sort kerítek rá.
Melankolikus, kifejezetten női film. Mumbai-ban full sötétben játszódik, a tengerparton pedig vakitó világosságban. Volt pár érthetetlen rész benne, de azért fődíj Cannes-ban meg ilyesmi...azt azért nem érdemelte meg. Szerintem.
Hát ennél semmitmondóbb filmcímmel még nem találkoztam. Ez egy 2010-es alkotás, amiben a csaj és a srác nem bírja egymást, de a közös ismerősüktől örökölnek egy babát, és rákényszerülnek az együttműködésre.
Ez így leírva nem tűnhet egy nagy eresztésnek, pedig viszonylag jó film.
Olyan feleséggelnézős kategória, és annak kiváló.
A főszereplő csaj az a Katherine Heigl, aki tini korában játszott a Száguldó erődben. Namost az akkor 43 éves Steven Seagull miért tapizta le a 16 éves Katherine-t?
Jobb forgatókönyv, dramaturgia talán, de a Volt egyszer... stílusa, hangulata nagyon erős és egységes. Nem törik meg időnként egy kis komikum kedvéért.