Segítséget szeretnék kérni új kamera vásárlásához.
Van egy miniDV Panasonic NV GS-3 kamerám. Teljesen elégedett vagyok vele, amire nekem kellett, tökéletes volt. Kivéve a nehézkes "letöltés". Ezért szeretnék egy hasonló minőségű, de SD-re rögzítő készüléket.
Láttam készülékeket olcsón, de nem tudom ezek játékszerek-e, vagy annál többet tudnak. Ilyen például a Mustek DV630E névre hallgató. Meg tudja valaki mondani, tud-e ez vajon olyan minőséget mint a régi kamerám? Félek, hogy ezek csak szaggatott képet készítenek, mint egy rosszabb mobiltelefon.
Tudtok javasolni valamit a lentiek figyelembevételével? 50.000-nél többet nemigen tudok költeni erre a célra. Rögzítsen SD-re.
Amit szeretnék "megtartani" az NV GS-3-ból: a felvétel minősége, kézmozgás kompenzáció, szélzaj csökkentés, zoom mikrofon.
Amivel pedig nem baj, ha több: nagyobb felbontás, éjszakai felvétel, felvétel külső bemenetről.
Vadonat új bontatlan csomagolású canon hv30 FULL HD -s handycam olcsón dobozában minden tartozékával garanciával fóliában eladó.
Jellemzők:
Rendszer: MiniDV HDV CCD: 2,96 megapixel Optikai Zoom: 10x Digitális Zoom: 200x LCD: 2,7" Hangrendszer: PCM 12bit 4 csatorna / 16bit 2 csatorna Mikrofon: van Hangszóró: van Csatlakozók: USB 2.0, Audio/Video, Komponens kimenet, HDMI kimenet Éjszakai felvétel: van Memóriakártyák miniSD.
Üzemmódok: 24p 30p HDV(60i)
Budapesten és Székesfehérváron vehető át a kamera.
Beszámítás csere nincs
NTSC-s (nincs olyan Plazma/LCD tv, ami ne tudná ezt a furmátumot. Minden tv helyesen jeleníti meg. Ki lehet próbálni)
Canon HG21 videókamera bontatlan dobozában eladó. Világ első 24mbps-es HDD kamerája.Funkciók
45 órányi HD felvétel (120 Gb tárhelyű merevlemez) Kettős felvételi rendszer 1920x1080 teljes HD rögzítés (24 Mb/s) Canon HD kamerarendszer Super Range optikai képstabilizátor és azonnali autofókusz (AF) Kreatív beállítások Mikrofonbemenet Változtatható szögű, élénk színű LCD; színes EVF Rugalmas rendszer A Blu-ray lemezeket támogató szoftver Üzemmódok: 24p 30p AVCHD
Budapesten és Székesfehérváron vehető át a kamera.
Ár FIX. Csere részletfizetés nem érdekel.
NTSC-s (nincs olyan Plazma/LCD tv, ami ne tudná ezt a furmátumot. Minden tv helyesen jeleníti meg. Ki lehet próbálni)
Tel: 3 0 3 58 05 12
Üdv Mindenkinek! Szeretnék beszerezni egy videokamerát. A használata hajnalban,és szürkületben is. videó készülne vele. Milyen támpontok közül válasszak? Nem félmilliós kamera kell hanem olcsóbb kategória. Köszönöm.....
Panasonic sdr-s9 vagy s7 kamerát szeretnék venni, csak nem igazán sikerült rájönnöm, hogy mi a kettő között a különbség. Az s7-ről elég sok infót találtam, de az s9-ről szinte semmit :(
Ismerkedésnek szerintem elég a Windows Movie Maker is, ami ráadásul tud magyarul is. A maga kategóriájában bőven átlagon felüli program. Aztán ha kinövöd, válthatsz kicsit nagyobb tudásúra, de addigra már képben leszel a programok terén, kipróbálod az időkorlátos verziókat, éss tudsz majd magadtól választani az alapján, neked mik a preferenciáid.
Köszi az infót.A 330 nem drágább,sőt olcsóbb 3000 forinttal.A színén kívül másban sztem nem különbözik...Igazából nem használnám a gépet munkára,csak szeretnék megtanulni vele néhány dolgot a videózásról.Milyen szerkesztóprogramot ajánlasz hozzá?Sztem a kamerához alapból nem jár.
Ha még aktuális, vedd meg bátran, ha az egyéves garancia ugyanúgy jár hozzá (járnia kell).
ami nem csak családi videók készítésére,hanem esetleg vágásra,szerkesztésre is alkalmas
Ezt nem pontosan értem, de ezzel a kamerával is azt csinálsz, amit akarsz. Azt, hogy a feldolgozásban mennyire mélyen kívánsz elmerülni, már te döntöd el. A 320-as mindenesetre jó választás ebben a kategóriában. Az utód is a piacon van (330), hasonlítsd össze a paramétereit, hogy ad(na)-e többletet neked a plusz árért.
Eladó egy ilyen kamera, az enyém 60.000 HUF irányáron: kamera.
Jó kamera, nem volt széthasználva egyáltalán, az akksik is jól birják, külsöre sincs legyalázva. Szerintem megéri, én azért adom el, mert egyáltalán nem használom.
Szeretnék kamerát vásárolni.Kb. fél évvel ezelőtt is írtam már ide.Akkor is ugyanez volt a szándékom,de még nem sikerült megvalósítanom.Akkoriban mindenki a Panasonic NV GS320-ra esküdött.Úgy gondoltam,az idő majd nekem dolgozik,és később olcsóbban tudom megvenni.De azóta kb. ezer forintot esett az ára.(jelenleg az árgépen 91900 forint a legolcsóbb ár) Másfél hete voltam egy műszaki áruházban,ahol 70ezer forintért volt kirakva.Mint később kiderült,ez az utsó(tehát a bemutató) darab.Érdekelne a véleményetek.Bevállalhatok egy bemutató darabot?Vagy ti megvennétek?
A másik kérdésem:jelenleg a piacon van jobb gép 100ezer forintos árkategóriában,ami nem csak családi videók készítésére,hanem esetleg vágásra,szerkesztésre is alkalmas?Nem vagyok tisztában a HD videokamerák előnyeivel,ill. hátrányaival a miniDV-vel szemben.A többit azért nem kérdem,mert akkoriban nem ajánlotta senki,és gondolom,fél év alatt nem fejlődött annyit.
Sziasztok! Videokamerát szeretnék vásárolni, amiben segitségre lenne szükségem. Nem tudom eldönteni, hogy dvd vagy hd kamerát vegyek-e? A dvd kamera egyenesen dvd-re ir, viszont egy dvd-re nem sok fér, igy állandóan hordhatok magammal kb. 20 db. dvd-t? A hd kamerák viszont kb 30 Gb tárhellyel rendelkeznek, viszont az én pc-men csak 40 Gb tárhely van, igy nem tudnám kihasználni. Na és gondolom nem lenne egyszerű kiirni dvd-re sem 30 Gb-t. Azt még szerkeszteni ill. vágni kellene? Sajnos nem igazán értek hozzá. Nagyon örülnék a segitségnek.
Van egy búvároktató ismerősöm. panát használta 7 méter mélyen is. rendszeresen 5m körül. Erdőkertesen tisztítják a halastavat, van ott 50 éves csajka is a víz alatt, ezeket próbálja dokumentálni.
Itt érdeklődnék, hogy milyen képzéseket ajánlanátok. Elsősorban mozgóképgyártó OKJ-s képzések érdekelnének, amik nem kerülnek sokba. Eddig ezekről hallottam: Novus, Théba, Polifilm, Mafilm.
Csá Skacok. Megjött a Panám a szervízből. 4 hétig volt ott(ráadtam az Ac bemenetére 12 voltot, és belehalt szegénykém), megcsinálták ingyen. Irtam régebben, hogy zúg, hát most már nem. Végre nem kell várni mire bemelegszik. Annyi lehet a negatívuma, hogy eltünt belőle az orosz nyelv(azt értettem), nagyon bonyolult lenne "rárakni" valahogy? Nem zavar az angol, de ha megoldható lenne a mgyar? Ja, és megjelent egy pici "Test" kiírás a kijelzőn. Az miért van ott, eddig nem volt. Köszi a figyelmet!
Nyaraláshoz szeretnék kamerát vásárolni. A Sony SR11 és a Canon HV30 közül melyik lehet a jobb választás. Utómunkákhoz nem igazán értek, csak egy az egyben át szeretném rakni az anyagot DVD-re és Xbox-on nézném a felvételt.
mintegy 10 cm-re feljebb innen, ahol most olvasol a sok ákombákom között van egy fehér ablak. Ha abba bepötyögöd, hogy MiniDVD egyböl kiköpi neked a vizállást.
A MiniDVD egy 8 cm átméröjü kicsinyitett változata a normális DVD-nek. Pont.