"A bárányfelhőnek nincs gyökere sehol, nem tartozik sehova, és mégis ott van az égen .A lét olyan mint a bárányfelhő : nincs gyökere semmiben , sodródik a végtelenben szabadon . Nem kell sehova elérnie. Nincsenek állomások az útján. az útjának nincs is vége. Nem tudod felizgatni, nem tudsz az útjába állni, mert akárhol van - az volt a célja. Megérkezett. A bárányfelhő sodródik, amerre a szél viszi. Nem ellenkezik, nem harcol, nem birtokol, és mégis - mindenek fölött van. A bárányfelhő úszik a végtelen térben , szabadon. Nincs jövője, nincs akarata. Ez történik itt és most. Minden pillanat örökkévaló. Nem lehet eredményes, így nem lehet vesztes sem. Élvezi hogy él. Ünnepli az örökkévaló pillanatot, a Lét extázisát. "
azelott kellett volna, mielott meggyanusitasz. a lan dorros hazugsagod meg ugysem tudod kimosni. de ezt sem... szepen lejarattad magadat es azokat is, akikkel haveroztal. koszi szepen a bemutatot.
jo. 176525 sz posztom az, amire lan dorr reagalt. hizi afole irt valamit, NEM nekem. akkor kapcsolodott be, elotte nem is volt sokaig hsze. te mocskos tudat.
harom emberrel beszeltem ott, es egyik sem hizi vagy te voltal ezen a nicken. hazug sumak vagy. inkabb hallgatnal. ha az enyemet toroltek is, de senki maset nem. es abbol viszont latszik, hogy hizivel nem beszeltem, mivel egy hozzaszolast sem intezett hozzam. pofatlan vagy. a nyilvanvalot is elhazudnad.
hazudsz most is, es akkor is. lan dorr posztjat masoltad be, mint sajatodet. en addig nem tudtam, hogy a ket nick azonos. es tisztaban is voltal vele, mivel levagtad rola a nicket, hogy ne lassam nem tiszta t. irta. na ez az inkorrekt hazugsag, es meg most is tetezed. meg hogy en hizinek miket mondtam, amikor nem is irtam neki talan egy hszt sem. hazug egy kepmutato alak vagy.