Keresés

Részletes keresés

bcslaci Creative Commons License 2010.03.24 0 0 1667
Érdekes szemlélet, akkor szerinted minden merciben és nagyértékű autóban bűnöző ül?
Vagy a zsaru lövöldözés közben lekérdezte ki a tulaj, rögtönítélő bíróságként eldöntötte hogy bűnös és hagyta megdögleni
Előzmény: Törölt nick (1666)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.23 0 0 1666
Persze,majd egyy köcsög arab miatt löveti le magát az állítólagos rendőrtiszt...Bolond lenne...!A pénzváltó "ipar" nem életbiztosítás.Ha már azért a verejtékes munkáért amit végez egy pénzváltó olyan nagy lábon tud élni (ld. Mercedes) akkor az is benne van,hogy esetleg lelövik.Ne várja senki,hogy egy bünözöt a rendőr védjen meg.Persze ezt a rendőr nem mondhatta a kihallgatáson.
Előzmény: bcslaci (1664)
mcpie Creative Commons License 2010.03.23 0 0 1665
Szerintem sürgősen le kellene szerelni. Még ha utólag magyarázkodik is majd mindenfélével. A rendőrt azért fizetjük, hogy szolgáljon és védjen. Ha nem bírja, akkor ne legyen rendőr. Persze lehet, hogy erre csak most jött rá, de akkor meg most kell leszerelnie.
Előzmény: bcslaci (1664)
bcslaci Creative Commons License 2010.03.23 0 0 1664
Éhesló Creative Commons License 2010.03.12 0 0 1663
Egy másik érdekes megállapítás:

"......Tiszta kezek országa

Gondolná bárki, hogy bűnügyi statisztikáink szerint 2007-ben mindössze 220, 2008-ban pedig 241 vesztegés történt Magyarországon? Még mielőtt bárki megkérdezné: nem, ez nem az Árpád-híd budai hídfőjénél posztoló közlekedési rendőrök egyhavi kimutatása. Országos szinten derítettek fel ennyi vesztegetést egy egész évben.

De nézzük meg, hogy mi történik az ügyészségen, ha felmerül a gyanú, hogy egy rendőr bűncselekményt követett el! A katonai ügyészség statisztikája szerint a tavalyi évben összesen 1331 esetben nyomoztak fegyveres testület tagjai ellen. Az 1331 esetből 718 esetben még csak nem is emeltek vádat, így tavaly mindössze 515 esetben kellett fegyveres testület tagjának bíróság elé állnia.

Annak, aki ebben az országban él, ezek a számok már nem is röhejesek, hanem abszurdak.
Ügyészek országa

Nem lehet teljes képe senkinek a magyar bűnügyi igazságszolgáltatásról, ha nem tanulmányozza alaposan a 2006-os eseményeket követő rendőrpereket.

A jegyzőkönyvekből ugyanis kiderült, hogy a rendőrök tömegesen és irányítottan hamisítottak meg bizonyítékokat, hátráltatták az eljárást és hamisan tanúskodtak. A bíróságok nem is tudtak mit kezdeni az ügyekkel. A tömeges felmentő ítéletekből kihallatszott a frusztráció: nem volt mit tenni, az eljárást nyomozati szinten hátráltatták.

Mindehhez tegyük hozzá, hogy hazánkban az ügyészségek váderedményessége extrém magas: 20-ból 19 esetben a bíróság azt ítéli egy büntetőügyben, amit az ügyész indítványoz. ......"
Éhesló Creative Commons License 2010.03.12 0 0 1662
Ha már Zsanett ügy itt van pár vélemény a droidjainkról és a jogszolgáltatásról:

http://velemenyvezer.blog.hu/2010/03/11/miert_ne_jelentsuk_fel_a_rendort_ha_megeroszakol

Érdekes ez a régi anyag, melyre a cikk hivatkozik:
http://tasz.hu/politikai-szabadsagjogok/zsanett
A TASZ jelentése a linken letölthető.


Egy korántsem széljobber nézőpont az ügyről:
http://mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=20933

"......Egyenlőtlen startpozíciók
Zsanett elképzelhetetlen erőkkel próbált szembeszállni. A 2006-os utcai visszaélések, az azt követő sorozatos rendőri bűncselekmények nyilvánosságra kerülése után az erőszak híre kiverte a biztosítékot. Rendőri fejek hullottak, és a megtépázott presztízsű testületnek erős érdeke fűződött ahhoz, hogy minden eszközzel a rendőrök ártatlanságát igyekezzen bebizonyítani. Itt ugyanis még az utcai jogsértéseknél is nagyobb horderejű dologról volt szó: a rendőrségbe vetett állampolgári bizalomról. Arról, hogy merjünk-e rendőrhöz fordulni, és hogy a mundér becsületének védelme helyett a bűnüldöző szervek föllépnek-e akár a saját embereikkel szemben is. Ezért nem állja meg a helyét a bíróság érvelése, amelyben az ügy kulcsmozzanatának számító autós üldözés képeinek esetleges manipuláltságát azzal zárta ki, hogy az senkinek nem állhatott érdekében (erről még lesz szó).
A jogállam már a Zsanett-ügy kezdeti szakaszában elbukott. Elbukott akkor, amikor a rendőri vezetés azonnal hevesen tagadta a vádakat (álrendőrök voltak, öt rendőr be sem fér egy autóba és a többi). Elbukott, amikor három nappal a bejelentés után a hatóság még csak Zsanettet hallgatta ki. A borsodi romát, ha erőszakot tesz, forró nyomon elkapják, itt viszont az ügyészség négy napig kotlott a feljelentésen; majd a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) tanakodott egy álló hétig, vajon kik teljesíthettek szolgálatot akkor és ott. (A bíróság elfogadta azt a magyarázatot, hogy a rendőrség azért nem találta meg őket rögtön, mert Zsanett egy órával korábbi időpontot mondott.)
Aztán eltelt még egy hét, mire lefoglalták a rendőrök egyenruháját. Az ügyészség a feljelentés után három héttel kereste meg az egyik kamerafelvételt tulajdonló céget; a felvételek egy hónap múlva kerültek elő. Nem kérte ki viszont a nyolcadik kerületi kapitányság térfigyelő-felvételeit. "A cselekmény elkövetésétől a gyanúsítottak megtalálásáig eltelt irreálisan hosszú idő korlátlan összebeszélési lehetőséget teremthetett a gyanúsítottak számára" - áll a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) felkérésére az ügy iratait átvizsgáló jogászok jelentésében. A bizottság szerint ennyi idő bőven elég lehetett a tárgyi bizonyítékok megsemmisítésére. "Az a tény, hogy az ügyben kulcsfontosságú nyomozati cselekmények elvégzésére jelentős késéssel került sor, alapjaiban befolyásolhatta a nyomozás eredményét" - szögezték le másfél éve a jogászok.
A hétfői ítélet alapján (is) igazuk lett: a megmaradt bizonyítékok alapján nem könnyű megállapítani, mi is történt. ......"

Éhesló Creative Commons License 2010.03.12 0 0 1661
http://lehetmas.blog.hu/2010/03/09/zsanett_3

Érdekes írás egy mára már lepusztított és szétmanipulált esetről és tanulságairól

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.11 0 0 1660
Erről az optikai tuningról nekem is van élményem.Vitték Tasnádi Péter "urat" a bíróságra.
Kisbusz,az ablakban kommandósok kezükben géppisztoly.Az út lezárva,a járdán várakozó emberek sorfala.A fegyvercsövek az emberekre irányítva.Nekem személyszerint futkos a hideg a hátamon ha fegyvert fognak rám.20 éve rohangálok a rendőrökkel,ismerve az állományt tudom,hogy akármi is előfordulhat.
Visszatérve a géppisztolyokra:mondja meg nekem valami stratéga,mi az ördögöt akartak lelőni?Támadás esetén biztos,hogy halomba lőték volna a járókelőket,a támadó viszont biztosan számit a tüzharcra ezért fedezéket keres.Ha meg nem volt náluk löszer akkor tényleg röhelyes ez a fegyverrel hadonászás.A Rendőrségi Tv.-ről már ne is beszéljünk ami kimondja,hogy tömeg ellen fegyvert használni csak akkor lehet ha a tömeg minden egyes tagjával szemben külön is jogos lenne a fegyverhasználat.Arra is van utalás,hogy a fegyverhasználat kilátásba helyezése már a fegyverhasználat megkezdésének a procedúráját is jelenti és ha a fegyvert valaki ellen fordítják az már felfogható ennek.
Általában,mi a fenének egy rendőrnek géppisztoly (pláne gépkarabély)?Az egy háborús helyzetbe való fegyver.Városban AMD-vel lövöldözni szinte biztos mészárlás.A falon keresztül is le lehet lőni valakit.
Manapság is hadonásznak a helyszínbiztosítások közben az akciósok.Ne legyen igazam de ha mégis,emlékezzetek a szavamra:egyszer lelőnek véletlenül valakit és akkor megint repül a miniszter meg az országos kapitány (felfelé) meg a kisebb parancsnokok(lefelé).
Én egyszer mondtam egykori kaps.vez.-ünknek aki azóta tábornok:becsülöm a bátorságodat amiért képes vagy nyugodtan aludni miközben az állományod töltött fegyverrel mászkál az éjszakában.Becsülöm és tisztelem a rendőröket de jól ismerve őket...szóval akármi is történhet és mint a lentebbi írások is tanúsítják több kevesebb hitelességgel,történik is.
Előzmény: bcslaci (1658)
zsukov 1944 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 1659

Elkéstél ezzela hírrel egy kicsit, mert a 1629-es hozzászólásomban már beírtam ide. Ezzel megint sikerült magadnak egy öngólt lőni, mert annyira leereszkedett az agyadra a vörös köd, hogy még  ennyit sem vagy képes megjegyezni...

Amúgy minden egyes hozzászólásoddal csak erősíted azokat a dolgokat, amiket már mondtam. Az érvekről meg annyit, hogy - ezt is mondtam már - NEM VAGY VITAKÉPES!

Még régebben próbáltam, próbáltunk veled értelmes ember módjára vitatkozni, érveket ütköztetni, de olyan volt, mintha a falnak beszélnénk. Akinek eltérő a véleménye a tiedtől, az mocskos rendőrbérenc hazaáruló, aki védi a sündroidokat, meg az összes korrupt szemét zsarut, igaz?

Ezért aztán én már nem vitatkozok, nem érvelek, mert teljesen felesleges. Inkább fogadd meg, amit írtam, hidd el nem food megbánni!

Előzmény: Éhesló (1657)
bcslaci Creative Commons License 2010.03.11 0 0 1658
Ez sem semmi sündőrségünktől:

optikai tuninggal akciózik a rendőrség

persze nekik mindent lehet
Éhesló Creative Commons License 2010.03.11 0 0 1657
Egy kis friss hír részletezve, hogy ne maradj napi olvasnivaló nélkül:

http://www.lanchidradio.hu/belfold/korrupcio_gyanujaval_rendoroket_vettek_orizetbe_20100223

vagy itt, ha "igényes" olvtársakat zavarna a forrás:
http://www.rtlhirado.hu/cikk/306305

Korrupció gyanújával vett őrizetbe négy rendőrt a Budapesti Nyomozó Ügyészség. A négy rendőr közül kettő a XIII. kerületi rendőrkapitányság munkatársa, ketten pedig már nem aktív rendőrök. A gyanú szerint építőipari és szállítmányozási cégektől napi 10-15 ezer forintot fogadtak el, hogy ne indítsanak ellenük szabálysértési eljárásokat. A cégek képviselői többször előre jelezték, hogy járműveik szabálytalankodni fognak, például nincs behajtási engedélyük, vagy lejárt a műszakijuk. A négy embert őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.
Éhesló Creative Commons License 2010.03.11 0 0 1656
A személyem általad történő folyamatos mocskolása nem hoz különösebben zavarba: érvtelenségedet és elkeseredett tehetetlenségedet bizonyítja.
Előzmény: zsukov 1944 (1654)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.11 0 0 1655
Azért a Blikk sokmindennek nevezhető csak nem objektív tárgyilagos hírforrásnak nem.Olvamánynak érdekes de nem több.A szerkesztőség első és sokadik célja az újság eladhatósága!
zsukov 1944 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 1654

Nem ezeken az ügyeken röhögünk, mert ezen inkább sírni lehetne. Rajtad röhögünk, meg azon a kétségbeesett próbálkozáson, hogy magadról eltereld a figyelmet.

De mindíg is ilyen voltál: ha valaki szembesített valami konkrétummal, ami nem illet bele a te világnézetedbe, akkor vagy nem reagáltál rá, vagy ha igen akkor úgy, ahogy azt már számtalanszor láthattuk.

Hiteltelen, demagóg beteges ember vagy, akinek az a szórakozás, hogy negatív hangú rendőrségi hírek után kutat az interneten. Miért nem keresel magadnak valami értelmesebb szórakozást, ami nem csak arra jó, hogy tovább mélyítse zavart személyiséged állapotát, hanem valami normális tartalmat ad az életednek. Ilyen mentális hozzáállással nem jósolok hosszú életet neked, előbb-utóbb a szervezeted majd komolyan benyújtja a számlát, csak akkor már késő lesz...! Ideje volna nem csak magadra gondolni, hanem a családodra, meg a szeretteidre is.

Előzmény: Éhesló (1652)
tboy1 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 1653
Jól elvagytok itt ketten!!

hihi
Éhesló Creative Commons License 2010.03.10 0 0 1652
Ezen röhögj zsukov:

Visszaeső lett a Zsanett-ügy két rendőre

Visszaeső lett a Zsanett-perben bajba keveredett két rendőr, T. Péter és F. Zsolt, sőt, már vádat is emeltek ellenük. Ezúttal Érden a diósdi per egyik védett tanúvédelem alatt álló vádlottját kellett volna őrizniük, ám ismét elhagyták szolgálati helyüket. Ezúttal a rendőrautóba épített GPS buktatta le őket - írja a Blikk.

A Blikk információi szerint csaknem egy órát voltak engedély nélkül távol. Állítólag megéheztek, ezért elruccantak egy közértbe. A lap úgy tudja: F. Zsolt vezette a rendőrautót, és utólag jelentette fel elöljáróját, T. Pétert, akivel visszaesőnek számítanak, így könnyen lehet, hogy már nem ússzák meg a börtönbüntetést.
Dr. Hegedűs Antal címzetes katonai fellebbviteli ügyész, a katonai ügyészség vezetője a Blikknek megerősítette: a két rendőr ellen a Budapesti Katonai Ügyészség 2009. december 2-án emelt vádat a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsánál szolgálatban elkövetett kötelességszegés bűntette miatt.
"A vádemelésre okot adó cselekmény tavaly május 14-én történt. Egy szolgálatban lévő személynek csak a szolgálati elöljárójának engedélye alapján és annak keretei között hagyhatja el szolgálati helyét" - tájékoztatta a Blikket a dandártábornok.
(Hírszerző)
zsukov 1944 Creative Commons License 2010.03.10 0 0 1651

Örülök, hogy ismét gondoskodsz arról, hogy jól kiröhögjünk téged...!

 

"Helyette hozok egy kedves linket arról, hogy akiket védeni próbálsz és akik a cimboráid kik is valójában:"

 

Azért, ha majd ha lesz egy kis időd, áruld már el nekünk, hogy mire alapozod az idézett állításodat!

Előzmény: Éhesló (1649)
Éhesló Creative Commons License 2010.03.09 0 0 1650
Még egy "gyöngyszem" a sok ezerből arról, mire is jó a "magyar" "rendőrség":


Péntek, 2009. február 13.

http://belfold.hirekneked.hu/rendor-rabolt-az-m7-en.html

Egy gárdonyi rendőrtisztet vett őrizetbe a nyomozó ügyészség csütörtökön, aki a gyanú szerint kapcsolatba hozható egy, az M7-es autópályán múlt vasárnap történt fegyveres benzinkútrablással – közölte az MTI-vel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön késő este.
Éhesló Creative Commons License 2010.03.09 0 0 1649
Nos a valóságérzéked nem hagyott teljesen cserben.
Valóban lepereg rólam a személyemet illető konstans mocskolódásod.

Helyette hozok egy kedves linket arról, hogy akiket védeni próbálsz és akik a cimboráid kik is valójában:

http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/rendorok_raboltak_ki_a_hazaspart_az_autopalyanal/2101911/

A Kisalföld tavaly május elején számolt be arról, hogy kirabolt egy galgamácsai házaspárt három ismeretlen férfi az M1-es autópálya mellett Győr határában. A pár, egy 59 éves galgamácsai férfi és 57 éves felesége Schwechatról tartott hazafelé Volkswagen Passatjukkal. Hosszabb ideje követte őket egy fehér Suzuki Swift, amelyben három férfi ült. Győr közelében melléjük érve az egyik ismeretlen felmutatott egy igazolványt és átszólt, hogy kövessék őket. A házaspár itt követte el a hibát, mert a 83-asnál lévő lehajtónál elhagyták a sztrádát és egy közeli mellékúton álltak meg. Ott a három férfi csomagjaikat, és más értékeiket, így 3000 euró elvettek tőlük. Végül megkötözték a házaspárt és elhajtottak. A kirabolt férfinak sikerült kiszabadítani magukat, majd feljelentést tettek a rendőrségen.

A nyomozást azonnal megkezdte a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya. A szívós munka mostanra ért be, két nappal ezelőtt elfogták, és őrizetbe vették a gyanúsítottakat, akik közül kettő rendőr Gyulán. Miután rendőrök is részesei a bűnügynek, nem a rendőrség, hanem a Győri Nyomozó Ügyészség hatáskörébe került az eljárás.

A nyomozó ügyészség vezetője, Vántus Rabán megkeresésünkre elmondta, egy évi széleskörű nyomozás eredményeként a hét elejére gyűlt össze annyi bizonyíték, hogy négy gyanúsítottat őrizetbe vettek és végrehajtottak hat házkutatást.

- Az eljárás során egyik verzióként arra is irányult a nyomozás, hogy az elkövetők valódi rendőrök is, ami a végére megerősödött. Amikor a rablás történt, két gyanúsított is rendőr volt, egyikük időközben leszerelt, a másikat a kapitányságról állítottuk elő. Indítványoztuk a Győri Városi Bíróságon a négy gyanúsított előzetes letartóztatását, amit a bíróság elrendelt – nyilatkozta Vántus Rabán.

Előzmény: zsukov 1944 (1648)
zsukov 1944 Creative Commons License 2010.03.09 0 0 1648

Nagyon értesz hozzá, hogyan lehet elbeszélni a lényeg mellett. De hát ez vagy te, már jól ismerünk, nem is gondolja senki, hogy megváltoznál. A rólad alkotott teljes képhet viszont fontos, hogy a topic közönsége tudja, hogy amit te írogatsz, az maximum csak nevetséges lehet, nem több.

Nem akarom feleslegesen ismételni magamat, mert már mindent elmondtam, amit lehetett, de hiába mert neked olyan kemény a bőr a képeden, hogy minden lepereg róla. Jó politikus lennél, nem indulsz esetleg a választásokon?

Szóval, ha más normális embert így szembesítettek volna saját képmutatásával, hazugságával, stb. az már rég nem írogatna ide, hanem fülét-farkát behúzva lapítana. De, mint mondtam, ismerünk már téged...

Előzmény: Éhesló (1644)
==T== Creative Commons License 2010.03.08 0 0 1647
Gamergabor Creative Commons License 2010.03.08 0 0 1646
Mire jó a magyar rendőrség?
Hát mivel most írok ide először ezért a tapasztalataimat fogom elmondani.
Mifelénk Tesco parkolóban furikáznak nézik a rendszámokat,utcán sétálnak nézk a rendszámokat.
Sebesség mérés,sebesség mérés.
Hol ott a kis városban az utcára ne mártana egy pár rendőr mert eléggé veszedelmes.
==T== Creative Commons License 2010.03.08 0 0 1645
Éhesló Creative Commons License 2010.03.08 0 0 1644
A legkevésbé sem örülök, hogy a rendőri korrupció és bűnözés kapcsán alkotott véleményed kizárólag a személyem egyre féktelenebb és minden alapot nélkülöző fikázására késztet és nem a jelzett botrányos eseteken való - alapos - elgondolkodásra, hiszen ezen esetek nem azért léteznek, mert megírom ide őket, hanem megtörtént és nem eltussolt esetek (ebből is van bőven) megjelenései a hazai sajtóban, nyilvánosságban.

Az itt (is) megismert véleményed és értékítéleted alapján nem is nagyon szeretnék azok közé tartozni, akik számodra mérvadók.
A józan eszedet felesleges elvesztened, mikor a rendőri korrupcióval szembesítelek....
Ha ilyen hatással van rád, akkor ne olvasd el, hanem nyiss topikot a "magyar" "rendőr" sosem korrupt címmel, hátha sok támogatót találsz a rögeszméidhez.




Előzmény: zsukov 1944 (1643)
zsukov 1944 Creative Commons License 2010.03.08 0 0 1643
Még mindíg nem akarod megérteni a lényeget! De hát ez már évek óta így van. Nem az számít, hogy hány esetet sorolsz itt fel, hanem az, hogy te a legkevésbé sem vagy hiteles személy ahhoz, hogy becsületről, tisztesséről, korrupcióról, bűnözésről papolj. Egyébként pedig már régen megírták neked mások (is), hogy beteg ember vagy. Gondolom ezért is kellett otthagyni a sereget... De tudod mit: nyugodtan írogass csak amennyit akarsz, röhögtessed ki  magadat, csak ne felejtsd el megemlíteni majd, hogy ki is vagy valójában!
Előzmény: Éhesló (1642)
Éhesló Creative Commons License 2010.03.07 0 0 1642
Ők sem vitaképesek, és a parancsnokaik sem:

http://www.maitema.hu/Korrupt%20rend%C5%91r%C3%B6k/

Népszabadság - Korrupt rendőrök lakat alatt
Négy rendőrt vett őrizetbe vesztegetés gyanúja miatt a Budap esti Nyomozó Ügyészség; a gyanú szerint napi rendszerességgel ...

Népszabadság - Korrupt rendőrök ellen nyomoznak
Vesztegetés bűntettének alapos gyanúja miatt nyomozást rende lt el a Szolnoki Nyomozó Ügyészség két rendőr ellen, ...

Hírszerző - Belföld - Kokain, hamis pénz, korrupt rendőrök - van ...
2008. jan. 28. A két korrupt rendőr szolgálati viszonyát mi ndenesetre azonnali hatállyal megszüntették és feljelentést ...

Aktuális - Blikk - Két mobilért engedték el a korrupt rendőrök
Két mobilért engedtek el a korrupt rendőrök! 2009-12-19 04:4 5:00.

MAGYARORSZÁG – Szégyen, gyalázat: mobiltelefonoké rt ...
Vesztegetéssel gyanúsítanak négy rendőrt
2010. febr. 23. Napidíjat húztak a korrupt rendőrök a gyan ú szerint. MTI|2010. 02. 23., 18:22| Utolsó módosítás: ...

Korrupt rendőrök buktak le a fővárosban
2004. nov. 27. Megvesztegetett közlekedési rendőröket értek tetten Budapesten, a főkapitány felfüggesztette őket ...

zalaihirlap.hu - Belföldi hírek - Börtönt kapott a korrupt rendőr
2009. nov. 23. Két év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy rendőrt, aki ötezer forintért cserébe továbbengedett ...

RTL Hírek - Korrupt rendőrök őrizetben
2010. febr. 24. A gyanú szerint napi 10-15 ezer forintot fo gadtak el cégektől, hogy ne indítsanak ellenük szabálysértés i ...

Rendőrségi korrupció: 40 milliót akart a zsarubanda | hírek | Jogi ...
2002. jan. 26. A megzsarolt vállalkozó a nyilvánossághoz fordult családja védelme érdekében – A korrupt ...

Botrány: titkos nyomozók buktatták le a korrupt rendőröket ...
2008. jan. 28. Botrány: titkos nyomozók buktatták le a korrupt rendőröket! megosztom (facebook) megosztom (iwiw). ...

Index - Bulvár - Korrupt rendőröket vettek őrizetbe
2010. febr. 23. Korrupt rendőröket vettek őrizetbe - Budapesti cégek kisebb-nagyobb kihágásait nézték el 10-15 ...


Hozzak mág párszáz linket, vagy elég lesz ennyi mára?
Előzmény: zsukov 1944 (1640)
Éhesló Creative Commons License 2010.03.07 0 0 1641
Maradjunk a tényeknél:

http://www.jogiforum.hu/hirek/8142
Nem jelentené feletteseinek a rendőrök egyharmada, ha egy belső korrupciós cselekményről tudomást szerezne, egy százalékuk hajlandó lenne hamis alibit igazolni olyan kollégájának, aki ellen ilyen eljárás indult – derült ki az ORFK hivatásos állománya körében nemrég készített felmérésből.
Továbbiak a cikkben....

http://www.origo.hu/itthon/20000630rendori.html
A rendőri munka minden területén burjánzik a korrupció - ez derül ki egy nemrégiben készült - és a Népszava birtokába jutott - belső jelentésből. A visszaélésekben gyakran a parancsnokok is szerepet játszanak. A vizsgálatot végzők visszatetsző módszereket javasolnak a megelőzésre.

A rendőrség, az ügyészség és a Belügyminisztérium belső elhárításának adatait is felhasználva nemrég készült el az a belső jelentés, amely a rendőri korrupcióról közöl elképesztő részleteket.

Részletek a cikkben....

Mi változott azóta?
Előzmény: zsukov 1944 (1640)
zsukov 1944 Creative Commons License 2010.03.07 0 0 1640
Na látod, barátom, pont erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy nem vagy vitaképes... (a barátomot nem kell szó szerint érteni!)
Előzmény: Éhesló (1639)
Éhesló Creative Commons License 2010.03.07 0 0 1639
A vádjaid nevetségesek és szánalmasak.
Nem utolsó sorban nem tiszted itt jóváhagyni bárkinek a jogát arról vitázni, hogy mire is jó a "magyar" "rendőrség".
Előzmény: zsukov 1944 (1638)
zsukov 1944 Creative Commons License 2010.03.07 0 0 1638

Mint már írtam, ebben a topicban te vagy a legkevésbé alkalmas arra, hogy pálcát törj egy másik fegyveres testület tagjai által elkövetett vélt, vagy valós jogsértéseket emlegetve. Ahogy a mondás tartja, akinek vaj van a fején, ne menjen a napra. Márpedig a te fejeden jócskán akad! Hagyd meg azoknak a hozzászólásokat, akiknek a szájából nem hangzik egyből ilyen nevetségesen, és átlátszóan. Közben még egy híres mondás eszembe jutott, talán te is hallottad már valahol: Az vesse rá az első követ, ki maga is bűntelen!

Szóval maradj csak az olvasgatásnál, mert így kevésbé röhögnek rajtad a többiek...

Előzmény: zsukov 1944 (1628)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!