Keresés

Részletes keresés

galimano Creative Commons License 2005.10.09 0 0 4054
Egy DVD- s, szal' olyan 4 GB körül lesz.
Előzmény: mukopront (4052)
galimano Creative Commons License 2005.10.09 0 0 4053

A Demo nálam ment, nem szaggatott. Gondolom akkor a fullos sem fog, mert a grafika már nem hiszem, hogy fog változni:

- AMD Athlon XP 2600+

- 256 MB RAM

- NVIDIA videokártya

- 80 GB- os vinyó

Előzmény: mukopront (4052)
mukopront Creative Commons License 2005.10.09 0 0 4052

Nekem már lehet hogy kedden meg lessz a FIFA 2006!

Milyen videókártyán fut?

Ja és hány GB-os?

Nekem még ezek lessznek meg:

Championship 2003-2004 Manager

F.A Peremier League 2002 Manager

Total Club Manager 2005

UEFA/EURO 2004

Most az UEFA Championship League 2004-2005-el játszok már a 44. küldetésnél járok az 50-ből.

És persze a Real Madrid-dal vagyok! :)

Ja és nem tudná valaki fölrakni az UEFA Chapionship League hátulját,már mint a CD-borítót?

Előzmény: galimano (4051)
galimano Creative Commons License 2005.10.09 0 0 4051
Na, a héten már nekem is meglesz a FIFA... :)
PisztolyP Creative Commons License 2005.10.06 0 0 4050
semmi vereség... egyetlen döntetlen, az is még az elején... :"(
Előzmény: emgergo (4049)
emgergo Creative Commons License 2005.10.06 0 0 4049

Bugnak tűnik...

Nem estél ki vmilyen kupából, ami miatt morci lehetett a vezetőség?

Előzmény: PisztolyP (4046)
mukopront Creative Commons License 2005.10.06 0 0 4048
Most ezt a topikot?
Előzmény: giornalista (4047)
giornalista Creative Commons License 2005.10.06 0 0 4047
Mukopront, légyszi, ne offold szét az FM topikot, jó? Az nem egy focis hírekkel, csapatokkal foglalkozó játék, hanem egy manager játékkal. Mi sem jövünk ide a FIFA-ba arról beszélgetni, hogy ki szereti a Chievot és ki az AS Veronát! Rengeteg topik van, amelyekben az Interről, Figoról beszélgethetsz, vagy akár újat is indíthatsz, de ne offolj, kérlek! Köszönöm
PisztolyP Creative Commons License 2005.10.05 0 0 4046

sziasztok,

elkezdtem a 2006-bana manager módot... toltam egy 15-1-0 os sorozatot, de egyszer csak kirugtak, eredménytelenségre hivatkozva.... első voltm stb.

Mit csináltam rosszul v mire kell ott figyelni????

köszi

mukopront Creative Commons License 2005.10.04 0 0 4045

Én most az UEFA Championship League-val játszok!

Most tartok a The Season-ál a 15. küldetésnél.

És a Real Madrid-dal vagyok.

Ha neked kell és nincs meg neked ez a játék cserélhetnénk.

Előzmény: mukopront (4044)
mukopront Creative Commons License 2005.10.04 0 0 4044

Neked meg van?

Mert ha igen elküdhetnéd Postán.

Előzmény: emgergo (4043)
emgergo Creative Commons License 2005.10.04 0 0 4043

Tapasztalatok, hogy már játszottam vele három napot:

+ Az animációk jók, a kapus pláne sokat fejlődött.

+ Karrier: végre van szabadügynök státus, szponzoráció, meccsjegy-ármegadás, és több az esemény (nekem pl. egy játékosom csúnyán beszélt gyerekek előtt egy jótékonysági eseményen, és a szervezők megkértek, hogy feddjem meg)

+ a tavalyi elég unalmas szöglet, és elég könnyű szabadrúgás után ez szabadabb. Viszont sokat kell gyakorolni, főleg a szögletet (szabadrúgásból már rúgtam durva kapufás gólt). Jobb a 11-es is.

+ végre van távoli erős lapos lövés, Pirloval rúgtam egyet vagy 25-ről :-)

+ jobbak a cselek, legalább most NÉHA bejön, és azt csinálják, amit billentyűzeten nyomok

+ nincs off the ball hál'Istennek

+ jó a háló

+ most már felér kapu elé a középpálya, mi több, ma délelőtt rúgtam egy gólt előrehúzódó középhátvéddel, ami eddig nem működött

+ intelligensebb CPU. A MK Dons pl. megőrjített a lestaktikájával, teljesen kinyírta a támadójátékom. Jól szerel (kicsit túl jól), jól lő messziről, ma kaptam egy akkora gólt, hogy elmentettem :-)

+ többféle gólszerzési lehetőség. Reggel pl. egész bizarr gólt lőttem: beadás, jön a center, fejel. Levágódik védőről, az érkező jobbszélső elé. A jobbszélsőt lerántják, de így is mellel benyomja. Tetszett :-)

+ Nem rosszak a taktikák

+ belátták, hogy az éjszakai stadionokat nem a megvásárolandó cuccok közé kell rakni, hanem egyből betenni

+ sokkal jobb a kommentár

+ a meccs alakulása hatással van a csapat teljesítményére

Ami nem tetszik:

- irgalmatlan szarul jön beadásra kézi vezérléssel a kapus (kiugratás elé viszont jól fut ki)

- Tavaly tökéletesen áttekinthető volt a forma és a morál az 1-10 számozással és az arcokkal (ráadásul ez menedzserjátékokból is ismerős lehet mindenkinek, aki játszik mondjuk FM-mel). Most meg basszus 1-100 számsor, nem is nézegetem, mert hülyét kapok tőle.

- nincs irányítható erősségű lapos passz, nekem nagyon hiányzik

- kissé sok a flipperezés (szerelek-elveszik-megint szerelek-megint elveszik-visszapattan) a középpályán, ez összefügg azzal, hogy idegesítően sokat szerel és kapcsol le passzokat a gép

- hülye kissé az átig. rendszer. És miért nem lehet mondjuk euró a bevétel???

- a válogatottakat magasról letisztelték, semmi változás tavalyhoz képest. Remélem nem csak World Cup, hanem Road To World Cup lesz. 

- sose fogom megérteni: ha az RTWC 98-ban és a WC98-ban egyénileg be lehetett állítani a támadó/védekező felfogást, aggresszivitást stb., miért nem lehet ezt visszahozni? (bár nekem sok mindenben az RTWC etalon: nagyon jól megszabható taktika, kijelölhető 11-es rúgók, kapus is lőhet 11-est/szabadot, egyéni beállítások, csapatok nevei az eredményjelzőn, rossz szereplés esetén üres stadionok, korlátlan számú irányítható csapat - ezek szépen eltűntek)

- megint nem cserél a gép, ha nem csinálunk locale.ini fájlt, és írjuk bele, hogy Do CPU Sub = 1 (vagy mit, ha valakinek kell a fájl, elküldöm, engem ez nagyon zavar)

- Tavaly irreálisan fáradtak a szélsőhátvédek, idén meg a középpályások.

Összességében a bosszantó dolgok ellenére nagyon tetszik.

Előzmény: Trewor Zuh (4036)
zoltan1 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 4042
Tud valaki szerezni egy teljes magyar nyelvű leírást?

Angol is jó, de jobb lenne a magyar.

Köszönöm
zoltan1 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 4041
Hajrá FIFA 06!

Sokat ígér a játék, de félő, hogy csak egy kisebb körnek. Úgy néz ki, hogy nem fogja elérni a 2005 szintjét.
Nektek megy a szöglet és a szabadrúgás?
mukopront Creative Commons License 2005.10.04 0 0 4040

AHA!

De nem tudnád kiírni CD-re mert nem akarom letölteni.

De ha mégsem akkor nem tudnál olyan oldalt ahol lelehet tölteni PC-re?

Előzmény: Trewor Zuh (4039)
Trewor Zuh Creative Commons License 2005.10.03 0 0 4039

Elküldeni sajnos nem tudom, mert daemon-os és az egész a gépen van.

Új bajnokságok. Bevallom nem nagyon néztem azt meg. Svájci, osztrák, lengyel asszem van. A múltkor írtam, hogy karrier módban nem tudtam komolyabb csapattal lenni. Kiderült, hogy az ún. challange módban lévő teljesítendő cumókért, hasonlóan a 2005-höz creditet lehet kapni, amivel lehet venni egy csomó mindent. Így lehet ki-lockolni a komolyabb csapatokat karrier módhoz. Ez elég nagy szemétség, mert amikorra megtudtam, nem volt már szinte semennyi ilyenem, mert elszórtam hülyeségekre, ez pedig sokba kerül. Most meg kellene csinálnom egy csomó mindent, hogy elegendő kreditet kapjak a nagycsapatok kilockolásához. Szóval baromira idegesít.

mukopront Creative Commons License 2005.10.03 0 0 4038

Hello!

Én most játszok az UEFA Championship League 2004-2005-tel.

Nem tudnád elküldeni postán a FIFA 2006-ot?

Mert jó lenne.

galimano Creative Commons License 2005.10.03 0 0 4037
Nekem ha minden igaz, akkor jövő hét hétfőn lesz meg. Milyen új bajnokság/ok van/nak benne ?
Trewor Zuh Creative Commons License 2005.10.02 0 0 4036

Nekem tegnap sikerült megszereznem a FIFA 06-ot. Persze azóta csak azzal nyomom. Tapasztalataim:(ha valaki máshogy gondolná, cáfoljon meg)

1. Grafikailag kevés a különbség a tavalyihoz képest, de a mozgások, amimációk királyabbak. A lövések, kapus mozgásai, büntetők nagyon jól néznek ki.

2. Szerintem nehezebb, mint valaha, durván védekezik a gép, és nehéz elvenni tőle a labdát.

3. A karrier mód összetettebb lett, de szerintem feleslegesen. Ez fociszimulátor, nem manager. Most sem lehet komolyabb csapatokkal kezdeni. Én kezdtem egy karriert a Fiorentinával. Megnyertem a bajnokságot, kupát, át akartam menni a Milánhoz, nem lehetett. Vállaltam még egy évet, akkor megnyertem a BL-t, és még akkor se lehetett. De egyetlen más igazán nagy csapathoz sem. Ez szerintem óriási görénység és már a 2005-ben is hülyeségnek találtam. Az átigazolások a karrierben gázosak. Ajánlatot kell tenni és ha elfogadták, akkor lehet a tiéd a játékos. Megint ilyen köcsög kreditből lehet igazolni, ami marha kevés. Karrierben lehet választani szponzort, ami azért fontos, mert ő adja a kredit egy részét. 

4. A kezelőfelület nem rossz, de néhol bonyolult.

5. Kivették a tavalyi off-the-ball hülyeséget, szerintem nem baj. Cselezni lehet, de nehezen jönnek be szerintem.

Hirtelen ennyit.

galimano Creative Commons License 2005.10.02 0 0 4035

Passz. Szerintem csak azután, hogy vége lesz az utolsó selejtező körnek is, és eldőlnek, hogy mely országok jutottak ki a VB- re. Utána még vagy 3- 4 hónap, szal' ha lessz is, akkor én olyan február környékre várom.

Előzmény: warr (4034)
warr Creative Commons License 2005.10.02 0 0 4034
World Cup lesz idén? Ha igen, mikorra várható?
Előzmény: galimano (4033)
galimano Creative Commons License 2005.10.02 0 0 4033
A játék még sajnos nincs meg, de be lehet állítani magyar nyelvűnek is. Ez tuti. :-)
galimano Creative Commons License 2005.10.01 0 0 4032
A FIFA 2006 magyarországi megjelenését szeptember 30- ra írták. Az pedig tegnap volt...
mukopront Creative Commons License 2005.09.04 0 0 4031

Nekem a játék kell.

Mert a zene nekem meglessz!

Előzmény: mukopront (4030)
mukopront Creative Commons License 2005.09.04 0 0 4030

Nem tudsz valamilyen más oldalt?

Vagy nem tudod valahogy elküldeni?

Mert kellene a játék.

Előzmény: giornalista (4028)
galimano Creative Commons License 2005.09.04 0 0 4029
A zenét ? Pl.: MSN ? DC++ ?
Előzmény: mukopront (4027)
giornalista Creative Commons License 2005.09.04 0 0 4028
Igen, van egy orosz oldal, audiofind.ru, mindenkinek tudom javasolni, aki türelmes. Nem mindent lehet azonnal letölteni, van, amikor egy mp3valley nevű oldalra küldene át, akkor azt hagyni kell, 1-2 nap és letölthető lesz. Viszont a letöltés sem egyszerű, csak vezérlővel lehet, mert kb 50. alkalomra csatlakozik sikeresen a fájlhoz.. szóval elég kemény. De sikerült letölteni :) Köszi mégegyszer a címet
Előzmény: galimano (4026)
mukopront Creative Commons License 2005.09.04 0 0 4027

Nem de nem tudnád elküldeni valahogy?

Előzmény: galimano (4026)
galimano Creative Commons License 2005.09.04 0 0 4026
Sikerült már beszerezned ?
Előzmény: giornalista (4009)
mukopront Creative Commons License 2005.09.04 0 0 4025

Egyébként nem tudod honnét lehet letölteni a FIFA 94-et?

Előzmény: giornalista (4021)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!