Örvendzek, hogy ekkora az érdeklodés, de mondjatok már egy napot!!!
okt. 30
nov. 6
nov. 13
nov. 20
nov. 27 .... ?????
SmartAss, ha gondolod, az emlegetett férfiszolidaritás jegyében jöhetsz segíteni Alejandro-nak a takarításban... :-)... sot, fopróbákat is tarthattok elotte... :-D
Akkor jjelentkezek!!!
Fel tudom ajánlani a messziről jövőknek, ha bátrak és készítettek végrendeletet, hogy az Örstől elviszem őket a +3 ember befogadására alkalmas trabantomon...
Lenne még grúz meg indiai tejám, de a többiek olyan jókat hoznak, hogy azt fel sem ajánlom...
Calliope jelentkezik! (Lelkesen.)
Meg elhozza a holland-teához valókat, ha van rá igény, és alkot is egy (vagy több) adagot, ha be mertek engedni a konyhába.
1 kérés: tejet ne nekem kelljen cipelnem plííííííííííz... Ollllyan messziről jövök. :)))
(Ha lesz rá ingerenciám, még valami jó kis sütit is alkotok, és viszek...)
banyuskám, ha abból indulsz ki, hogy Te vagy a világ közepe, akkor - ha ott vagy - valóban nincs a világ végén, nade kérdem tisztelettel, úgy normálisan, akkor hol a világ vége, ha nem ott??? :)
Alejandro, a hirvike aztat monta, hogy csak akkor lesz tali, ha te takarítasz, ne hagyd magad zsarolni!!!!!!!!!
férfiszolidaritás rulez !!!
Ezennel meghirdetem a következő tea-talit: a hagyományoknak megfelelően ezúttal házitali formájában.
Helyszín: hirvike & Alejandro deSilva Ond vezér útján található kétszobás, komfortot erősen nélkülöző lakja
Idő: valamelyik szombat
Kéretik jelentkezni, valamint javaslatokat tenni az időpontra.