ma kaptam meg az új MASSIVE ATTACK albumot. nagyban emlékeztet a mezzanine-ra, ami csak jót jelenthet: minőségi, letisztult album, majdhogynem azt mondhatom, minden egyes számhoz illeszthető egy track a másik albumról is. szóval nem világmegváltó, de ütős darab. benne lesz a 2oo3-as top 1o-ében, az biztos.
kEnnel voltunk mar Goldfrappon egyszer, az tenyleg nagyon jo volt. most van valami uj anyag amit turneztatnak, vagy csak engem akarnak kenyeztetni?:)
az uj Hooverphonicba csak az oldalon hallgattam bele, itt ugyanis semmi nem jelent meg toluk. (igen, Londonnak is vannak gyenge pontjai) nagyon szar? ott volt egy ket igeretes 30 masodperc...
Hadd sírjak itt egy sort, bár lehet hogy old rope lesz a dolog. Láttam Beth Gibbons (szóló?) klipjét, ohne Portishead. Nem voltam meghatva tőle. A Portisheaddel mi van, tudja valaki?
kedves naplom.
voltam csutortokon Lamb-en, es azota masra sem tudok gondolni, mint a februari, kovetkezo koncertre. bar csak 40 percet jatszottak, de az utobbi fel evem legszebb 40 perce volt. szeretnem veled is megosztani, de leirhatatlan elmeny volt a kedvenc szamaimat eloben hallani. Heaven, Gorecki, Lullaby, Gabriel......
moby sem volt rossz, de hat egy Lamb utan nem tudtam igazan ertekelni.
ha megvan az új album, azért szólj ám! elboltoljuk. ;]
én egy lamb koncertre neveznék be szívesen. megszereztem egy nyári fesztivál fellépésük: brutális hangulata van, kisegér lou rhodes hangja élőben is csodás.
az utóbbi években az autechre-es duó teljesen megbolondult, ez kétségtelen: szerzeményeikből kiveszett a dallam, s durva, profán elektronikus zajjá torzultak, amiben persze rengeteg harmónia és sajátosság fedezhető fel, de ember legyen a talpán, aki bírja füllel. :]
autechre zenéhez klip eddig nagyon nem készült [bár a chris cunningham által megkomponált mechanikus bolha azért nem semmi -> second bad vilbel], nem is csoda: milyen vizuális téma illene egy white noise-drill-ambient-bármi keverékhez? alexander ruttenford szerint egy CGI test, amely a zenével teljes mértékig harmonizálva változik, kifejlődik, eltorzul, terjeszkedik, elsorvad, felépül, majd ismét átalakul. eszméletlen.
a lényeg a lényeg: ezt a klipet mindenkinek látnia kell. töltsétek csak le:
nekem sokkal jobban bejon a pasival. (pedig ez nagyon nem jellemzo :p) a koncert nagyon nagyon nagyon jo volt, kar hogy le vagyok maradva egy albummal, de majd bepotolom. egy regi szamot jatszottak, a Spin Spin Sugart, de szvsz ez is jobb volt igy.
na tegnap voltam beth Gibbonson, valami csodalatos volt, csodalatos csodalatos, es a vegen lejott az elso sorhoz es mindenkivel kezett fogott (velem is) es amugy koncert alatt tok zavarban volt nem mert ebszelni a koznseghez csak vigyorgott. amugy osszvissz 1 ora volt vag annyi se. gondolom a lemez se hosszabb (letolteni nem tudtam mert szaraxik a broadband es most csak modem van) szoval igy ismeretlenul is nagyon bejottek a szamok, megvannak a kedvenceim is, majd ha megszerzem az albumot rajuk fogok ismerni az tuti:)
szoval hihetetlen hogy lattam eloben ezt a not es hogy olyan amilyen es olyan a hangja amilyen. barcsak barcsak portishead is lenne hamarosan.
Dj Krush 19-en a Planetariumban! vetites meg minden, ulohely borfotelben ;-)
vegre valami amire elmegyek :-)
osszesen csak valami 400 jegy volt elado.....
jon meg valaki?