Az, hogy nem érted, miért használnak egyesek villogót elől és hátul, hetedhét határon túl sütő nap mellett is, jól példázza azt, hogy a fizikai-biológiai ismereteid az általános iskola 5. osztályt sem érik el.
Úgy látom, hogy klipsz (de rég gondoltam mégcsak ilyesmire) volt a pedálon, de nem dugta bele a lábát, a másik oldallal tekert, de valahogy leért és megdobta a bringát.
Mindenesetre nem közvetlenül fejre esett, kézzel egy kicsit tompított.
Abban különbözik, hogy a kisgyerekeket kiviszik a szülők tekerni, ahol megszeretik a sportot. Megszokják a sisakot, megtanulnak egyensúlyozni, és kiváló alapokat épít az esetleges későbbi további kerékpározáshoz. Közösségépítő és mozgásra serkentő egy ilyen pálya, és a szülők számára szimpatikus, mert nem a forgalomban kell figyelni a gyerekre.
Amikor egy ún. pumpapálya díszünnepélyes átadójáról olvasok, mindig elfog a röhögés. Ez miben különbözik egy pár éves pont ugyanolyan csinnadrattával átadott kerékpárúttól? Ócsóbb? Drágább?
Engem nem zavar, ha egy kreténbarom nem hord sisakot, mert (idézve a győzike nevű erőforrás rokonnyát, aki nála is butább) "ha hülye vagy, akkor hülye vagy." De a hülyetuskót miért zavarja, hogy én sisakban tekerek, esetleg gyorsabban nála? "hámerhá izé..."
Ezek a barmok csukott szemmel nem akarnak tekerni? Mert úgy nem megy bele a bogár meg a koszos levegő. És a felelőtlen többiek úgyis nyitott szemmel gurulnak, autóznak...
Csak nincs vége a témának. Az egész indult 1 kommentből, a kormány most nem akart semmit. Legyen bukó a bringásoknak. Remek. És akkor mi a helyzet a gördeszkásokkal vagy a görkorcsolyásokkal?? Azokkal nem lehet esni?? Vagy mi a helyzet azzal a ballerinával, akire ráomlott 1 épületdarab? Szóval, messze nincs ez átgondolva!