Decin és Usti nad labem között jártam kedden ott halál volt a vízhelyzet.Breclav és Prága között az autópálya betonlapos rázós.Ha a belső sávban mész nem érzed de letolnak az octaviak 160-al :)
Sziasztok, zártcsoportos e-mailen keresztül kaptam promócios kódot prágai szállásfoglalásra és gondoltam megosztom, akinek aktuális használja egészséggel: 2013.06.03-tól 2013.06.10-ig él. A kód innen működik: http://www.agoda.hu/pragueonsale
A Cseh autópálya csak a szlovák határ és az 1. pihenőig van ingyen, ott tudsz venni asszem 360 czk, Szlovák matricát meg nem érdemes itthon megvenni nagyon sokért számolják.10 € a határon, ha tudod hogy ennyi nem tudnak átverni.Szállás meg 150-200 olcsó és ennyiért lehet is találni többet nem érdemes kiadni rá az már a drága kategória náluk.
Mindkét matricát még itthon szoktam megvenni a pályán a mosoni pihenőnél (MOL kút), ez az M15 kiágazása előtt van.(itt számlát is tudnak adni)
Ha Szlovákiában veszed meg a határnál ott általában átvernek, Csehországban a határon meg lehet rendes áron venni, de ha már megvan meg se kell álljál.
Jah, még annyit kérdeznék, hogy a szlovák, és cseh autópálya matricákat hol lehet megvásárolni? Első benzinkútnál, az adott országban, vagy netán Magyarországon is megvásárolható?
Úgy néztem hogy a szlovák 10 napos 10 euró, a cseh 10 napos pedig 310 korona..?