Azt nem tudom pontosan hol van Cro Gabiék apartmanja, de az ottani távokat ismerve kb mindegy, közel lesznek a strandok. :-)
Majd kajálda, meg strand ajánlást fogok kérni, ha közel leszünk, meg persze az olyan látnivalókét, amik nincsenek benne az útikönyvekben, leírásokban, de ajánlottak.
nerezineben is van kavicsos strand. szeretjuk azt a kisvarost. a strand melletti kikotoben van egy hangulatos etterem, de a belvaros is tele van ettermekkel, fagyizoval. mi ott a kikotoben levo szalloda belso teraszan szoktunk vacsorazni.
na, szoval amit kerdeztel, hogy hova ildomos letelepedni. sztem oda is lehet a napagyak koze, de a kornyeken barhova, es odagyalogolssz. az apro kavicsos. ami kepen az eloterben a hutotaska van, az arrebb van nehany 100m-el. ott a hatterben ilyen oklomnyi kavicsos a part. gyerekek szeretik.
ha van kedvetek, akkor lehet talalni homokos partszakaszt is. at kell hajozni ilovikra, es atgyalogolni a sziget tuloldalara. mapsen latni, hogy ahol vilagoskek a tenger, az homokos. ott a plaza bijela is. az is homokos, mint a balaton, de az mar nagyobb tura. ott nincs semmi infrastruktura, szendvicset es vizet feltetlen vinni kell. cserebe garantaltan csak 1-2 emberrel talalkoztok.
vegig kiepitett bringaut van a parton, rollerral is jol jarhato szerintem. a pirosak, azok sziklásak, ami nem jo nektek. inkabb a suncanan nezelodj, ott van ket resz, ami a gyerkocnek megfelel. ezekrol tettem be kepeket. illetve losinj elott kb 2 km-el az apollon strandot tudom ajanlani.
ha rakeresel a ket horvatorszagi topikban a hozzaszolasaimra, talalsz rengeteg kepet losinj szigeterol. mi tizeneve jarunk ide, ugyanaz a szallasunk. szeretjuk a helyet. mar az idei foglalasunk is megvan.
ez egy hosszu partszakasz. tudod a sziklakra is, de van fenyves, ahol arnyekban tudsz letelepedni. ez az obol tulso felerol keszult. latni, hogy milyen koves a part, illetve tavolabb a hosszu fenyves, ami elott ugyanilyen sziklak vannak. marmint az utolso kep keszult a konkret obolnel, a tobbi az arrebb nehany 100 meterrel.
A kerdesem arra iranyult,hogy amennyiben husvetkor utaznank,mennyire vannak nyitva latnivalok,ettermek? Ez minden katolikus,husveti hagyomanyokat orzo orszagban mas. De koszonom a tartalmas hozzaszolast,szep napot kivanok.
Szeretnem megkerdezni,hogy a husvet hogy nez ki Isztrian,mennyire tartjak unnepnek? Nagypenteken es husvetvasarnap nyitva vannak az ettermek,latnivalok? Erdemes erre az idoszakra csavargis,aktiv kiruccanast tervezni?