Sokkal szebb eredményt érhetsz el, ha az alapképre húzol egy layer másolatot, azon elvégzed az élesítést, de csak egészen keveset, és ezt a layert annyiszor másolod (ctrl+j), míg a megfelelő eredményt nem kapod.
azt hiszem az elesites kerdeset a mai napra megoldottnak nyilvanitom!!!!
Koszonom a segitseget mindenkinek! Meg szuksegem lenne egy par technikara amivel NAGYON FINOM hangolasokat lehet elvegezni PS-ben, de meg egyenlore nem is tudom megfogalamazni, hogy mik is lennenek azok!!!! Az igeny viszont mar meg van! :)
Mar egy ideje jatszadozom a ps-vel es igazabol nem nagyon talaltam meg olyan modszert amivel nagyon szepen lehetne a kepeken elesiteni. Az unsharp mask eleg szegenyesen oldja meg a dolgot..... Vagy el az aranyszabaly???? Mindig mindent allvanyrol????
Ki mit hasznal elesitesre a PS-ben? Jelenleg a cs2-t toltam fol a gepemre.
Egy photoshop - png kérdésem volna. Egészen pontosan a háttér átlátszóságával kapcsolatos kérdés. A mozilla jól kezeli az alpha csatornát de a nyűves explorer nem... Ezért mint a mellékelt képeken is látszik,
százbolhának és mindenki másnak akinél nem nyílik a chm:
megoldás: jobb egérgomb kattintás a fájlnéven/tulajdonságok/ ha az itt felugró ablakban aktív a tiltás feloldása gomb akkor kattint erre, alkalmaz ok és onnatól nyitja.
Írd meg működik e? Kíváncsi vagyok?
Nekem ma már nem jött le az Illustrator 2. része és az Indesign. (mintha nem lenne elérhető a zerverről az anyag)
Hát amit én kaptam CHM-ben arra simán enter. Egyszer szórakoztam CHM to PDF konverterrel, de sajnos fizetős verzió volt, és nekem nem volt rá keretem így mindíg belelnyomta a logót, ezáltal élvezhetetlenné tette a PS könyvet. Hogy miért nem jeleníti meg sajnos ötletem sincs...