Keresés

Részletes keresés

MorpheuS Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1306
A HIT gyülekezetet azért kell betiltani, mert egy idegen állam érdekében alakult ál-vallási szekta. Ha egy szekta Magyarországon azt hirdeti, hogy a zsidók isten kiválasztottjai, és őhozzájuk akar megtérni, akkor az Alkotmány alapvető passzusai ellen vét. Szerintem tárgyalásokat kell folytatni Izraellel a HIT-esek befogadásáról, ha ez nem jár eredménnyel és nem lehet tőlük ilyan módon megszabadulni, el kell őket tiltani a törvénytelenségektől..
A HIT gyülekezetének jelenléte azonban mindképen tűrhetetlen Magyarországon.
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1305
Kedves bubis!

Itt vagy, eljottel, ahogy igertem!

Korlátoltságod lenyűgöz. Amikor az érveid megbuknak, előjössz ezzel a neoprimitív messiás-sablonnal. Nem vetted még észre, hogy minden őrült (terrorista, tömeggyilkos) ugyanígy megsejti, hogy lesznek, akik majd nem hisznek benne és a vesztére törnek?

Te vagy az, aki azt hiszed mindent tudsz, es kozben csak azokkal a sztereotip baromsagokkal van tele a fejed, amit az ujsagok vagy a TV eled rakott.

Nem kell ahhoz megkóstolnom a ciánt, hogy tartsak tőle. Elég róla olvasni, legrosszabb esetben megnézni egy videót, ahogy egereket ölnek meg vele.

Sajnos tul sok ilyen emberrel talalkoztam mar, es mara mar teljesen elment a kedvem tole, hogy barkit probaljak meggyozni barmirol.

Úgy értsem, hogy túl sok nem-hitessel találkoztál már? Ez kicsit szubjektív. Én peldául úgy érzem, hogy túl sok hitessel találkoztam már.
Egyébként teljes szívemből támogatom, ha a hittérítésről lemondasz. Vannak, akiktől az is jótett, ha nem okoznak kárt.

Teljesen mindegy, hogy az elozo hozzaszolasod is teli van nyilvanvalo baromsagokkal, te ezt ugyis jobban tudod, mert hallottad, meg olvastad, en meg ugyis csak egy szektas vagyok a szemedben, es mondhatok barmit. Nyugodtan maradj csak az a szanalmas kis hulye, aki vagy.

Utólag visszavontad az utolsó mondatodat. Csak nem rádszólt valaki? (Pedig már tudtam, hogy mit fogok válaszolni rá.)

Csokol
Andras

Ha van rá mód, ezt tartalékold a következő szeánszra. Én elvagyok más férfiak nyála nélkül is.

Üdv,
Hormon

Előzmény: bubis (1294)
KRI Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1304
Hali Gonda László!

Azt örömmel nyugtázom, hogy megengeded, szabadon gyakoroljam meggyőződésemet. :))

Ha viszont aggódni akarsz, magadért tedd elsősorban, mert az én életemet erős kéz tartja. Akinek kezéből egyetlen hamis próféta sem ragadhat ki, hát még aki istenembere.

Félreértések elkerülése végett.
Eszemágában sem volt téged idézni. Ha csak ennyit vettél ki belőle ... akkor lehet, hogy inkább terád férne némi gondolkozás.
Én szoktam, mégha nem is hiszed.

Előzmény: Gonda László (1292)
bubis Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1303
Sot kerlek soha tobbe ne jarulj hozza egy HIT-es topic felszinen tartasahoz! Csak had' zugjanak lefele! Megigered? :)
Előzmény: Törölt nick (1300)
bubis Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1302
Nem.
Előzmény: Törölt nick (1300)
Okos Mikulás Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1301
Nem Te tévedtél el...
Előzmény: Törölt nick (1300)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1300
Tessék mondani, ez itt a Politika Fórum, vagy eltévedtem? :) GEZA, téríts már a Filozófiában, ha nem bírsz magaddal! Aki a lököttségeitekre kiváncsi, időnként átrándulhat oda. No, bubis kapok egy dicséretet, hogy hozzájárulok a topikotok felszinen tartásához?
Előzmény: GEZA (1298)
lujza Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1299
Szia GEZA,
tényleg jól beleoffoltál.
Hol jártál mostanában? Épp a minap hiányoltalak.

(Igaz, hogy a törzsasztal "Te miért nem kedveled a hitgyüliseket ?" c. topicban ?:))

Előzmény: GEZA (1298)
bubis Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1297
Na jo! Inkabb hagyjuk ezt az egesz indexet, de nem megyek le bunkoba. Kedves Gyula, az utolso mondatomert szeretnek bocsanatot kerni! Mindenkinek minden jot! Isten aldjon meg benneteket gazdagon!

Andras

Előzmény: bubis (1294)
bubis Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1296
Mielott barki azt hinne, hogy sajnaltatom magam, vagy sajnalni kell, kozlom, hogy NEM. :)
bubis Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1295
Kedves Fuly!

Termeszetesen meglehet a velemenyed, en eppen azert irtam amit irtam, mert ugy tunt, mintha a szemedben mar maga az "bun" lenne, hogy en beirtam ebbe a topikba.

Miert hoztam fel:

En csak unalmamba beirtam ebbe a topikba. Egyebkent meg az a helyzet, hogy mar total nevetseges ez az egesz, legalabbis szamomra. Bocs, de most nem fogom vissza magam: Jon valami mubalhe, valami "nagy szenzacio", aztan csamcsog rajta a sok gyulolettol vilagito szemu barma. Szentul meg vannak gyozodve rola, hogy nekik van igazuk, es csak nyomjak a sok suletlen baromsagot. Teljesen remenytelen az egesz, en tudom, hogy teljesen rossz az elkepzelese, de a sok eloitelet teljesen lehetetlenne teszi, hogy barmirol meggyozzem. Szoval nagyjabol sejtheted, hogy ez milyen lelki allapot, ilyenkor mar az ember kinjaba kezdi elvezni a sok nyomulo hulyet, es rohog rajtuk.

Mindenkit csokol
Andras

U.i.: Jo, hogy eszrevetted 924-at, vegre egy emberi hang, amit hallok.

Előzmény: Fuly (1275)
bubis Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1294
Kedves Gyula!

Itt vagy, eljottel, ahogy igertem! Te vagy az, aki azt hiszed mindent tudsz, es kozben csak azokkal a sztereotip baromsagokkal van tele a fejed, amit az ujsagok vagy a TV eled rakott. Sajnos tul sok ilyen emberrel talalkoztam mar, es mara mar teljesen elment a kedvem tole, hogy barkit probaljak meggyozni barmirol. Teljesen mindegy, hogy az elozo hozzaszolasod is teli van nyilvanvalo baromsagokkal, te ezt ugyis jobban tudod, mert hallottad, meg olvastad, en meg ugyis csak egy szektas vagyok a szemedben, es mondhatok barmit. Nyugodtan maradj csak az a szanalmas kis hulye, aki vagy.

Csokol
Andras

Előzmény: Hormon Gyula (1289)
bubis Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1293
Kedves olhado!

Elobb olvasd el legalabb egyszer figyelmesen az Bibliat es aztan nyilatkozzal ilyen kerdesekben. Ime egy idezet az ÚSZ-bol:

"Mondom tehát: Avagy elvetette-é Isten az ő népét? Távol legyen; mert én is izráelita vagyok, az Ábrahám magvából, Benjámin nemzetségéből való. Nem vetette el Isten az ő népét, melyet eleve ismert." (Roma 11.1-)

Udv.
Andras

Előzmény: olhado (1284)
Gonda László Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1292
Kedves KRI!

Hozzászólásaid pontosan azt bizonyítják amit a HGY-ről eddig tudtam. Ha egyszer válaszólsz nekem, akkor tedd következetesen idézőjelbe azt amit idézel tőlem. Ne tégy rögtön az első mondatban semmit hozzá, amit én nem írtam.

N.S. érint meg téged és nem Jézus. Nem tudom mitől vagytok egy gyűlésen olyan felizgatottak, talán valamit itatnak veletek? Egyik miniszterünk is ott volt, (akkor még nem volt miniszter)amikior N.S. kétszer is 1 órán belűl megérintette, de semmi.

Keresd az Istent a HGy-ben, de ne hidd, hogy köteles vagy maradni, megvásárolni Video kazettákat és minden ídődet ott kell tölteni. Gondolkozz, láss, olvass, de ne egyoldalúan.

Egyébként áldásom rád. A gyermekeimhez nem tudtok hozzáférni, mert ilyen gyermeteg, naiv és hamis profétákon keresztüllátnak ill. fognak, mert úgy neveljük őket. Az emberi öntudat és az Istennel való kapcsolat összeegyeztetheő, még egy alázat is belefér. Isten pedig a természetben és a lelkünkben van jelen és nem az eXtázisotokban.

Óvakodj a hamis, azon meggazdagodó profétktól. Eszköz vagy, de ezt Te ugyanúgy nem látod, mint ahogyan az elmebeteg azt hiszi, hogy mindenki más beteg, csak ő nem. Sajnálom, hogy ezzel esetleg megbántalak, de így látom, érzem. Én már vittem idegkorházba embert, kétszer is.

Egyébként áldásom rád. Találd meg a boldogságod a HGy-ben, de ha szabad akaratodból ki akarsz lépni, akkor majd gondolj rám, mert minden erővel benn akarnak majd tartani. Ne hagyd magad. Ők is csak gyarló emberek. Sőt. De ezt már írtam. Többet ide nem írok, mert értelmetlen.

Előzmény: KRI (1245)
KRI Creative Commons License 2000.07.18 0 0 1291
Kedves Hormon Gyula!

Örülök a hangnem változásnak. :)

Sem érzelmeimet, sem tudatomat nem uralja. Nem Németh Sándorhoz, hanem Jézus Krisztushoz tértem meg. De sosem találkoztam olyannal - immár 10 év alatt -, hogy bármit is uralni akartak volna belőlem. Mégha ez kívülről nem is így látszik. Mert ha a prédikációban valami elhangzik - jellegénél fogva - elfogadható, vagy elutasítható nagyjából következmények nélkül. A "nagyjából" arra vonatkozik, hogy vannak fundamentális elemek (pl: Jézus a Megváltó) nyílván ennek elutasítása a személyre - meggyőződésünk szerint - nem lesz hatástalan. Viszont televan annyi emberi elemmel, hogy ne kelljen kötelezően elfogadni.

Nyílván nem azért kellenek neki - és nekem is - a fegyverek. Erre ajánlanám elolvasásra az Efézusi levél 6. részét. Meg még van jónéhány igerész.
Dávid 3000 évvel ezelőtt mondott imája örökérvényű. Mint minden a Bibliában. Jézus azt mondta, hogy "míg az ég és a föld el nem múlik" azokból semmi el nem töröltetik.

A franciáknál úgy emlékszem egy politikus volt kikezdve náci múltja miatt.
De viszont. Hiszek egyfajta módon a kollektív bűnösségben, ahogy Jézus - ígérete szerint - a történelem egy szakaszában ítéletet fog tartani a nemzetek fölött. Különösen az akkori - előre nem ismert - generációt fogja érinteni. Akkor nemzetek fognak eltűnni, akár kicsi lesz ez, akár nagy. A viszonyítási alap pedig - igeértelmezésem szerint - a zsidókhoz való viszony lesz. Akik "Jézus testvéreivel" jól bánnak, azok kegyelmet nyernek. Ha van megkülönböztetett bánásmód zsidó honfitársainkkal, akkor ez ezért van. Ezért éleshang velünk szemben a zsidók iránti ilyen értelmű szimpátiánk hazaárulásként, nemzetietlenként való értelmezése. Mert ha igaz az értelmezésünk, akkor az elkövetkező ítéletkor éppen az mentheti meg hosszútávon nemzetünket, hogyha ez az értelmezés a domináns. De ez messze nem jelenti, hogy a zsidó ember felsőbbrendű, jobb, vagy stb.
Az említett nemzeteknek ez igen közeli múltja egyébként. Ma pedig, hogy "ők akarnak nekünk demokráciát tanítani", (mert ez így hangzott el) kicsit durvának érzem. Ugyanis nálunk nem azért nem volt demokrácia, mert mi így akartuk. Ők viszont nem álltak megszállás alatt.

arab terrorista
Átértékelés röviden: nem igaz.
Átértékelés kicsit hosszabban: Egyértelműen idulati kiszólás volt.

Előzmény: Hormon Gyula (1290)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1290
Kedves KRI!

Először is nem gazdám, akit Te annak mondasz. De lehet-e reményem, hogy valaha is beveszi agyad? Ezért inkább hagyjuk ...

Nem a gazdád? De akkor meg miért hagyod, hogy minden érzelmedet és a tudatodat is ő uralja?

De mely hagyományos emberi értékeket is rombolja le Németh Sándor? Kivált benned? Ja tényleg nálad már ő rombolta le a társadalmi toleranciát. Persze lehet, hogy az a gonosz a Vasárnapi Újság szerkesztőségében volt.

Bennem szerencsére eddig nem tudott kárt tenni. (Nyilván ezért kellenek neki a fegyverek.) A társadalmi tolerancia csak azokat illeti meg, akik tolerálják a többieket. Azt elhiheted, hogy a gurutok előbb kezdte a kekeckedést, mint én.

Dávid 35. zsoltárát ajánlom figyelmedbe fegyverzet terén és Isten hadakozásai terén. Olvass csak el néhány zsoltárt, hogy meg tudd melyek is a hagyományosan emberi értékek a Biblia fényében.

Elolvastam, de attól félek, hogy nem kellően meggyőző. Hogy kétezer éve mi volt az emberközi kapcsolatokban a divat, csak korlátozottan számít. Manapság viszont kevéssé ildomos nőket megkövezni, fülekbe ólmot önteni, nyelveket ki- és karokat levágni. Ja, és nem illik atombombával dobálózni sem.

Kétes-e a portugál, spanyol nemzetek XX. sz-i dicsőséges történelme, ha a fasizmus-nácizmus bukása után is a fél-fasiszta beállítottság jellemezte az országírányítását? Az olaszok, ha yool emléxem, a maffia okán említtettek. Mármint, hogy a vezetői maffiózók. Ez csak neked nem tény?

Mindenekelőtt: miért feledkeztél meg a franciákról ilyen nagyvonalúan? És - anélkül, hogy vitatkoznék a közelmúlt történelmi megítélésével - miért gondolod jogosnak egyes nemzetek múltját felhánytorgatni, és a mai polgáraira rásütni?

Arab terrorista. [...] De Németh Sándor ezt a kijelentését nyílvánosan átértékelte.

Átértékelte? Ez megnyugtató. És ebben az "új értékelésben" mit jelent az, hogy "minden arab először terrorista"?

Előzmény: KRI (1278)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1289
Erdkes tortenet. Biztos az ajtoban allo hipnotizor kiszedte belole a telefonszamat.

Jajj, tezsvérem, a szentlélek még nem adott neked elég tisztánlátást. Feltétlen gyakorolnod kell még a bizonyságtételt (amíg nem tudod térd- és könyökvédő nélkül megcsinálni, ne is számíts javulásra). Pedig így külső megfigyelőként úgy gondoltam volna, hogy agitprop lévén illenék többet tudnod a dolgok menetéről.
Szóval: nem magától tévedt ez a szegény lány oda, hanem valaki beszervezte. Aki ismerte. És nem csak őt magát, hanem a telefonszámát is.

Ami az elszakadast illeti, vallasszociologusok mondjak, hogy a HGY-ben eleg nagy a fluktuacio, ugyhogy megsem lehet olyan nehez elszakadni...

Ez érdekes, de elhiszem (ha már a vallásszociológusok is ezt mondják - BTW, nincs saját kimutatásotok?). Ha sikerül valakiből kicsalni minden pénzét, akkor már nem feltétlenül van olyan nagy szükségetek rá. Ennek a lánynak még volt pénze.

A HGY karossaga peldaul lemerheto azon, hogy mibe halnek elobb bele, a HGY istentiszteleteinek a latogatasaba, vagy a drogozasba. Karos hatasok meg: hazassagok helyreallasa, kabszer, alkohol, cigaretta letetele...

A házasságok helyreállását bizonyára kompenzálják a szétszakított családok. Aztán meg ha egy nagyobb függőséggel sikerül kiváltani egy kisebbet, akkor örüljek vagy bánkódjam?
(A káros hatások közül kifelejtetted a cseppfertőzéses betegségek rohamos terjedését.)

plusz az ellensegeink haszna: sajat eroforrasokbol finanszirozott hitelet (tehat nem a te zsebedbol), barmikor eloveheto szaftos tema a fantaziatlan jobboldali ujsagiroknak, szektaveszely mint mozgosito ero...

Nem kellően pontosan definiáltad, hogy kik az ellenségeid (bár van elképzelésem: minden nem-hites), így azt sem értem, hogy hogyan válik hasznukra a saját erőforrásokból finantszírozott hitéleted. Aztán zaftos témának nekem speciel jobban tetszene, ha pornófilmet forgatnának a Parlament lépcsőin, inkább mintsem egy zavaros fejű őrült és az ő zombiinak az atombombáitól kelljen rettegnem.

Előzmény: bubis (1271)
Fuly Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1288
Félreértések elkerülése végett, nem ő ignorált engem, hanem ő aktiválta a nálam levő vészcsengőt. Ennek megszólalása után nem olvastam végig hozzászólását. Tehát 'ignore on' volt nálam.

GL!
Bocs, de ilyen hozzászólásokkal még a békésebbeket is magadra haragítod, hát még a többieket!

Fuly

Előzmény: Almaital Returns (1287)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1287
Megbocsáss kérlek, de GL nálam kb. 5 sor után benyomta az Ignore On-t, azé' nem tuttam. :))

Glacika mindenkit leignorál, akinek az érveit már nem tudja ellenérvekkel (és nem csak szimpla fasisztázással) megsemmisíteni.

Előzmény: Fuly (1280)
Fuly Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1286
Olyan értelemben szüntette meg, hogy nem voltak többé egyedüli kiválasztottak, hanem mindenki 'kiválasztott' lett. Azaz nem lefokozás történt, hanem mindenki más felemelése.

SZVSZ ennyi, és nem több. De nem is kevesebb.

Előzmény: Ariel (1285)
Ariel Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1285
olhado!

kerlek fejtsd ki, mi alapjan allitod, hogy az ujszovetseg belepesevel Isten megszuntette a zsidosag kivalasztottsagat. (en ugy olvastam, hogy a kivalasztottsag megmaradt. de a kegyelem a a nem zsidokra is kiterjedt). a kivalasztottsag pedig hogy megnyugodj, nem a zsidosag erdeme, hanem Isten dontese volt. ha haragszol ezert, Istenre haragudj.

Előzmény: olhado (1284)
olhado Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1284
"Nem gondolom, hogy a zsidó nép übermensch lenne. Válaszottnak választott, ha teccik, ha nem. Jobb ezzel megbékülni, mert ha valamivel ártani lehet nemzetünknek, az a zsidók kiválasztásuk miatti fikázása"

Most a HGY keresztény egyház, vagy sem? Elfogadja-e az újszövetséget, az evangélistákat, vagy sem? Csak azért kérdezem, mert a keresztény tanok szerint Jézussal a zsidók megszűntek választott nép lenni (sőt az Úr elvetette őket). Ha pedig továbbra is választott népnek tartjátok a zsidókat, akkor a HIT nem keresztény, hanem zsidó, nemde? Hogyan tisztelhet egy vallás kiválasztottként egy másik vallást követő népet? Nem ellentmondásos ez egy kicsinykét?

Előzmény: KRI (1261)
olhado Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1283
Igen, mindenki magából indul ki, ezért kérdezel ilyeneket. :)
(Nem vagyok tagja pártnak és nem is voltam.)
Előzmény: faithful (1262)
Fuly Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1282
Hja, kérlek, ignore on! :))
Előzmény: KRI (1281)
KRI Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1281
hja kérlek, ha a jobboldalon mindenki olyan normális lenne, mint az a kevés, akivel simán szót lehet érteni. :)))

De mit kezdjek azokkal, akik a nemzet egységesítését hírdetve rekesztenek ki engem?

Előzmény: Fuly (1280)
Fuly Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1280
Szia KRI!

Megbocsáss kérlek, de GL nálam kb. 5 sor után benyomta az Ignore On-t, azé' nem tuttam. :))

Én különben se azt kifogásoltam, hanem a globális hazaárulót.

Mindörökké! Ámen!

Fuly

Előzmény: KRI (1279)
KRI Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1279
Szia Fuly!

Az előzőre emil elment. :)

GL nyílvánvaló okkal azt kapta tőlem, amit adott.

Idézet kitől?
Há' hogyhogy kitől? Attól, akinek válaszoltam.

Dícsértessék az Úr Jézus Krisztus :))

KRI

Előzmény: Fuly (1276)
KRI Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1278
Na gumicsontrágo barátom!

Először is nem gazdám, akit Te annak mondasz. De lehet-e reményem, hogy valaha is beveszi agyad? Ezért inkább hagyjuk ...

De mely hagyományos emberi értékeket is rombolja le Németh Sándor? Kivált benned? Ja tényleg nálad már ő rombolta le a társadalmi toleranciát. Persze lehet, hogy az a gonosz a Vasárnapi Újság szerkesztőségében volt.

Dávid 35. zsoltárát ajánlom figyelmedbe fegyverzet terén és Isten hadakozásai terén. Olvass csak el néhány zsoltárt, hogy meg tudd melyek is a hagyományosan emberi értékek a Biblia fényében.

A feketékről szólóü prédikációnál nem voltam ott majd utánajárok milyen szövegkörnyezetben hangzott el. Mer' ez így igen karcsű, ahhoz képest, hogy feketék rendszeresen látogatják összejöveteleinket.

Kétes-e a portugál, spanyol nemzetek XX. sz-i dicsőséges történelme, ha a fasizmus-nácizmus bukása után is a fél-fasiszta beállítottság jellemezte az országírányítását? Az olaszok, ha yool emléxem, a maffia okán említtettek. Mármint, hogy a vezetői maffiózók. Ez csak neked nem tény?

Arab terrorista.
Németh Sándor kb 20 éve prédikál olyanokat, hogy az arabok megítélésével is jó vigyázni, mert ők is Ábrahám fiai. Vagyis nekik is szól az ígéret - mint a zsidóknak is -, hogy "aki téged átkoz, az átkozott, aki téged áld áldott". Valamint soxor beszélt az arabokról kifejezetten pozitívan, mint akiktől emberileg sokat lehet tanulni. Főleg közel-keleti útjai után. Láttam videófilmet, ahol beduinoknál vendégeskedett.
Az ominózus kiszólás egy zsidóbusz felrobbantásának másnapján volt. A szokásos öngyilkos arab merénylet. Nyílván a megállapítás inkább a terroristára vonatkozott.
De Németh Sándor ezt a kijelentését nyílvánosan átértékelte.

Előzmény: Hormon Gyula (1265)
Fuly Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1277
András!

Sorry, nem vette észre a REM 924 alatti választ. (a 903 alatti számolás kicsit kiakasztott).

Ha ahhoz van a témához újabb tényszerű adalékod, érdeklődéssel várom a Egyházak, állam, támogatás topicban.

Fuly

Ps. Ennek a témának a felhozását változatlanul nem tartom jó ötletnek.

Előzmény: bubis (1274)
Fuly Creative Commons License 2000.07.17 0 0 1276
Szia KRI!

Nem terveztem ide írni, de ha már belekezdtem.

GL hozzászólására adott válaszod a Te ügyed, de SZVSZ szükség nélküli keménységgel, és fõleg ítélkezéssel mentél neki (tudom, ilyen vagy, OK:))

"Nincs nagyobb bűn ezen a földön, mint az emberi lélek rombolása, tudatosan, előre megfontoltan, aljas szándékból."
Jópofa idézet. Kitõl való?

Békesség továbbra is
Fuly

Előzmény: KRI (1245)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!