Információk és hírek a traffipaxok ellen bevethető eszközökről. A sebességmérés üldözöttjeinek topikja: károsultak és előrelátók, detektorhasználók és forgalmazók - de természetesen a Sasszembrigád tagjainak hozzászólásait is várjuk az utca 'másik' oldaláról!
Csongrád megyében mindig ki is vesznek. Mindig megállítják ha gyorsabban ment a delikvens. Általában civil autó + F3. Persze volt időnként hogy "bütykös-taxiból" is mértek. :)
Ezert remeltem, hogy a blinder ketfejes rendszert fog adni, erzekeny fejjel normalis aron, de felultek a dragitas vonatra. Pedig az erzekenyebb fej alkatreszkoltsegben alig dragabb.
Arra gondoltam, hogy jó érzékenységű szenzorból a 2 fejes egy irányba drága lesz, de akkor a "kitakarás" probléma kiesik. Az olcsóból meg nem lesz elég érzékeny a két szenzor egy irányba.
Igen, akkor jobb a két fej egy irányban, de elegendő-e ilyen esetben gyengébb érzékenységű szenzor? (Nem.) Azaz a jó megoldás drága. Vagyis a magyar kereset, bér alacsony az árakhoz képest.
Az ALP a legmegbízhatóbb, ha elfér a fej, én azt venném. Ha nem fér el, akkor a Blindert két fejjel, előre.
A HP-905 2012-es, azaz 12 éve jött ki, az Ultra sokkal jobb annál, 2014-es. De nem négy érzékelő diódás, mint az ALP, így érzékelésben a legjobb az ALP továbbra is, de lehetnek más szempontok is.
Ja, lehet sajnos ok is elkezdik nyomatni ezt az egyfejes hulyeseget es ahhoz arazni :( Pedig mar pont kezdtem orulni, hogy ket fej lesz elol annyiert amennyiert alp-bol egy.
Eladó egy 4 fejes MLS Laser Interceptor ami egy Ford Kugát védett eddig éveken át sikeresen. Szalagkábeles, leszerelés elött tökéletesen működött. Az autó eladása miatt adnám csak el.
Jól működik én is úgy tudom, személyautóra valószínűleg egy fej is elég egy irányba, ha nem túl nagy, jó érzékeny. Ha nem kell hozzá faragni a hűtőrácsot, akkor adja magát.