Keresés

Részletes keresés

szako Creative Commons License 2007.06.30 0 0 113

ja értem, ez elég durva..

én nem emlékszem már, hol vettem a lejátszóm (ami aztán tönkrement, kaptam egy másikat, az szintén tönkrement még gariidőn belül, utána egy másik típust választottam, ami ugyan szarabbul szól, de legalább már majd' két éve szól. )

viszont nem volt semmi szervízes javítgatás, megnézték a problémát, közölték hogy javíthatatlan (egyiknél volt egy hasonló rossz firmware-ezésem, a másik isten tudja miért adta meg magát), és ennyi.

úgy látszik, tényleg magas lehet a meghibásodások aránya, ha már ezeknél is ráálltak a szervízelésre..

homebrew javítóprogramról sajnos nem tudok.

Előzmény: InteriorLulu (111)
InteriorLulu Creative Commons License 2007.06.30 0 0 112

Túl azon hogy csatlakozom szako gratulációjához, egy kis észrevétel:

"VESZÍTENI NEM VESZTESZ SEMMIT !"

Persze, csak az ismerőseidet, barátaidat, akiknek ajánlod az oldalt "A TE JAVADRA".

Vagy jó esetben újragondolják a hozzád fűződő barátságukat, lévén a saját kisszerű célodra használod fel őket, rájuk próbálva erőltetni olyan dolgot amivel ők döntő többségükben biztosan nem szimpatizálnak.

Persze nyilván az összes pilótajáték lényege ez, csak legalább ne sugalld a "kapsz valamit cserébe a semmiért"-et, mert ez nem igaz!...

Előzmény: hgabris (109)
InteriorLulu Creative Commons License 2007.06.30 0 0 111

A helyzet az, hogy még a beírásom előtt elvittem a garanciális átvevőhelyre (ami nem a szervíz!), ott mondta a jóember hogy nagyon sűrűn hoznak vissza Mp3-akat, a szervízben van valami speciális programjuk amivel elindítják és újrafirmware-ezik, ez pár perc meló... a gondom az, hogy nagyjából 3 hét mire visszajut hozzám, annyi a javításra váró szerkezet (!).

Vagyis ha valaki segítene, visszakérném még hétfőn az átvevőhelyről...

Előzmény: szako (108)
szako Creative Commons License 2007.06.30 0 0 110

sikerült egy hozzászóláson belül OFFként spamben reklámoznod egy pilótajátékot.

ezúton gratulálok.

Előzmény: hgabris (109)
szako Creative Commons License 2007.06.29 0 0 108

ha nincs benne beépített Reset gomb vagy lehetőség, akkor szerintem mehet a szervízbe. javítani persze ott se fogják, ha garis volt, kicserélik és kidobják.

ezek a mütyürök könnyen halnak.

Előzmény: InteriorLulu (107)
InteriorLulu Creative Commons License 2007.06.29 0 0 107

Sziasztok, tudna valaki segíteni?

A Meizu E3-asomat véletlenül duplán firmware-eztem, azóta nem tér magához, olyannyira hogy a számítógép sem érzékeli, mikor összekötöm vele.

Miféle programmal adhatnék neki egy löketet, vagy ki tenné ezt meg - némi tiszteletdíj ellenében - nekem?

szako Creative Commons License 2007.06.17 0 0 106
hú, hát ha még nem rendeltél így, az elég macerás.. garit se hiszem, hogy nagyon lehetne érvényesíteni, szóval talán tényleg jobb ott vásárolni (helyben), ahol ilyen gondok nincsenek.
Előzmény: B-ügynök (105)
B-ügynök Creative Commons License 2007.06.17 0 0 105
Látom,nem rosszak,viszont hogy jutok hozzájuk itthon? Meg garancia ugyan úgy van ezekre is? Szóval amit én kinéztem azt itt meg tudom venni ahol lakom,csak a neten utánnuk néztem. Ezt meg gondolom most innen meg kéne rendelnem. Vagy hogyan működik?
Előzmény: szako (104)
szako Creative Commons License 2007.06.16 0 0 104
Előzmény: B-ügynök (103)
B-ügynök Creative Commons License 2007.06.15 0 0 103
Előzmény: szako (101)
B-ügynök Creative Commons License 2007.06.15 0 0 102
Végülis én ezeket egy bolt(ahol lakom :) ) szórólapjáról néztem ki,aztán néztem neten a gépe kután. Azért kértem volna ezekről véleményt ,mert megtetszettek,persze én is látom,hogy árban húzosak... de megnézem amit ajánlottál köszi. ;)
Előzmény: szako (101)
szako Creative Commons License 2007.06.15 0 0 101

nem akarlak lebeszélni, de ebayen már 8-10.000 Ft körül kaphatsz 8 GB-os lejátszókat is..

ha esetleg szeretnél még körülnézni. :)

Előzmény: B-ügynök (98)
doctor honoris causa Creative Commons License 2007.06.15 0 0 100
Meizu E3. Most vettem, ezen az alapbeállítás az, hogy onnan folytatja.
Előzmény: Törölt nick (97)
RogerWilco Creative Commons License 2007.06.15 0 0 99
Nekem van egy régi Philipsem, az tudja. Az oldalán van egy kapcsoló, az egyik állása a "resume" - onnan folytatja, ahol abbahagyta.
Előzmény: Törölt nick (97)
B-ügynök Creative Commons License 2007.06.15 0 0 98

Sziasztok!

Kis segítség kéne! Ma ki néztem  2 mp3 lejátszót és hirtelen nem tudom melyiket is válasszam. Tehát esősorban olyanoknak a véleményét várom akik ismerik a terméket és tudnak róla beszélni. (persze más is irhat :) )

Na szóval egyik termék : http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=1313&cikk=unas_664489 (ennek a 2GB-os változatára gondoltam,mivel ugy gazdaságosabb lenne szerintem meg annyit megér +3000  az 19990 )

A másik : http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=1313&cikk=unas_409848 (ez meg alapból 2Gbos és 13800,)

Szóval most e 2 között dilemmázom.

Aztán persze elmegyek megtekintem én is öket,csak kíváncsi lennék a véleményekre!

Köszi szépen elöre is!

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.13 0 0 97

Sziasztok!

Segítséget kérek.

Ismer valaki olyan hordozható CD-MP3 lejátszót ami képes megjegyezni, hogy hol hagyta abba az MP3 lejátszását kikapcsolás után? Azt szeretném ha onnan tudnám visszajátszani ahol befejeztem a hallgatását. Egyszerűen sehol sem találok olyat.

Előre is köszi a választt!

dévédé Creative Commons License 2007.06.12 0 0 96
Üdv!!
Találkozott már vki Samsung U3-al valahol???Már egy csomó helyen néztem és nuku..:))

zedeg Creative Commons License 2007.06.11 0 0 95
Üdv!

Ha valakinek megvolna a Nex ia lejátszó USB kábelének illetve hálózati adapterének lábkiosztása, örök hálám üldözné.
szako Creative Commons License 2007.06.09 0 0 94

akkor minek vettétek meg??

:)

Előzmény: RogerWilco (92)
buzouki Creative Commons License 2007.06.09 0 0 93
köszi hameg tudók valamit majd szolok.
Előzmény: RogerWilco (92)
RogerWilco Creative Commons License 2007.06.08 0 0 92
Mi sem.
Előzmény: buzouki (91)
buzouki Creative Commons License 2007.06.07 0 0 91
sziástok nekem is van mp3 lejácóm a teskóban vettem kétezerért de nem tudom hogy müködik és milyen hangszórokat kel tenni hózzá
DAVIDMOLNAR Creative Commons License 2007.06.05 0 0 90

www.thomson-lyra.com

kikeresed a lejátszódat és letöltöd a software fül linkjét(firmware upgrade), feltelepíted, megcsinálod, valszeg lassú lesz mint a bűn, majd remélhetőleg jó lesz!

Előzmény: Trust11 (89)
Trust11 Creative Commons License 2007.06.01 0 0 89
Sziasztok! A fiamnak van egy Thomson Lyra MP3 lejátszója, fél éves, de elromlott: nem lehet bekapcsolni, ill. ha bekapcsol, csak villog a Thomson felirat, valószínüleg folyamatosan ki-be kapcsolgat.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja???
szako Creative Commons License 2007.05.28 0 0 88

:]

Please change battery = Kérem, cseréljen elemet

Előzmény: Dumás Sanyi (87)
Dumás Sanyi Creative Commons License 2007.05.28 0 0 87

Sziasztok!

Shomani AD1.2-es mp4 lejátszóm a Please change battery című számnál megállt és az nem akar továbbmenni. Tippetek van?

Talány Creative Commons License 2007.05.10 0 0 86
Sziasztok! Szóval a Sony mp3 lejátszók szívatják a jónépet? Mert én is ilyen mellett döntöttem, bár még nem kaptam meg, egy hónapja szívat a miskolci Digitál Áruház. És a maceráért nem kárpótol a hangzása, minősége? Van valakinek tapasztalata? Előre is köszi!
balazs_pro Creative Commons License 2007.04.11 0 0 85

Sziasztok!

Upgrade miatt eladó egy Meizu X3-as 1Gb tökéletes állapotban, dobozos, mindennel.

10-12k-ért elvihető.

balazs_pro@yahoo.com

http://en.meizu.com/product_x3.asp

tepsi hapsi Creative Commons License 2007.03.08 0 0 84
Legjobb tudomásom szerint a sony lejátszók mp3-at nem játszanak le, így a felmásolás közben a hozzá adott szoftver átkonvertálja egy saját formátumra (azt hiszem .flac-ra, amit viszont semmi más nem játszik le).
Ennek valószínűleg az az oka, hogy a sony (bmg) a lemezkiadásban is érdekelt, ilyenképpen pedig próbálja megnehezíteni a szerzői jog megsértésére tett kísérleteket.

(Az más kérdés, hogy akkor miért hívják mp3 lejátszónak, és miért nem kötelesek ráírni a dobozra, hogy csak saját formátumot hajlandó lejátszani.)
Előzmény: zsoszi2 (83)
zsoszi2 Creative Commons License 2007.03.07 0 0 83

Sziasztok

Van nekem egy Sony NW-E003 tip. lejátszóm, és a számok feltöltéséhez a Sonicstage nevű csodát kell használni, ami számomra nem elég egyértelmű. Találtam egy más lehetőséget erre (MP3 File Maneger) de az ezzel behúzott számokat meg nem játsza le a kis aranyos. Mi tévő legyek?

Köszönöm előre is a segítségetek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!