én nem emlékszem már, hol vettem a lejátszóm (ami aztán tönkrement, kaptam egy másikat, az szintén tönkrement még gariidőn belül, utána egy másik típust választottam, ami ugyan szarabbul szól, de legalább már majd' két éve szól. )
viszont nem volt semmi szervízes javítgatás, megnézték a problémát, közölték hogy javíthatatlan (egyiknél volt egy hasonló rossz firmware-ezésem, a másik isten tudja miért adta meg magát), és ennyi.
úgy látszik, tényleg magas lehet a meghibásodások aránya, ha már ezeknél is ráálltak a szervízelésre..
Túl azon hogy csatlakozom szako gratulációjához, egy kis észrevétel:
"VESZÍTENI NEM VESZTESZ SEMMIT !"
Persze, csak az ismerőseidet, barátaidat, akiknek ajánlod az oldalt "A TE JAVADRA".
Vagy jó esetben újragondolják a hozzád fűződő barátságukat, lévén a saját kisszerű célodra használod fel őket, rájuk próbálva erőltetni olyan dolgot amivel ők döntő többségükben biztosan nem szimpatizálnak.
Persze nyilván az összes pilótajáték lényege ez, csak legalább ne sugalld a "kapsz valamit cserébe a semmiért"-et, mert ez nem igaz!...
A helyzet az, hogy még a beírásom előtt elvittem a garanciális átvevőhelyre (ami nem a szervíz!), ott mondta a jóember hogy nagyon sűrűn hoznak vissza Mp3-akat, a szervízben van valami speciális programjuk amivel elindítják és újrafirmware-ezik, ez pár perc meló... a gondom az, hogy nagyjából 3 hét mire visszajut hozzám, annyi a javításra váró szerkezet (!).
Vagyis ha valaki segítene, visszakérném még hétfőn az átvevőhelyről...
ha nincs benne beépített Reset gomb vagy lehetőség, akkor szerintem mehet a szervízbe. javítani persze ott se fogják, ha garis volt, kicserélik és kidobják.
hú, hát ha még nem rendeltél így, az elég macerás.. garit se hiszem, hogy nagyon lehetne érvényesíteni, szóval talán tényleg jobb ott vásárolni (helyben), ahol ilyen gondok nincsenek.
Látom,nem rosszak,viszont hogy jutok hozzájuk itthon? Meg garancia ugyan úgy van ezekre is? Szóval amit én kinéztem azt itt meg tudom venni ahol lakom,csak a neten utánnuk néztem. Ezt meg gondolom most innen meg kéne rendelnem. Vagy hogyan működik?
Végülis én ezeket egy bolt(ahol lakom :) ) szórólapjáról néztem ki,aztán néztem neten a gépe kután. Azért kértem volna ezekről véleményt ,mert megtetszettek,persze én is látom,hogy árban húzosak... de megnézem amit ajánlottál köszi. ;)
Kis segítség kéne! Ma ki néztem 2 mp3 lejátszót és hirtelen nem tudom melyiket is válasszam. Tehát esősorban olyanoknak a véleményét várom akik ismerik a terméket és tudnak róla beszélni. (persze más is irhat :) )
Ismer valaki olyan hordozható CD-MP3 lejátszót ami képes megjegyezni, hogy hol hagyta abba az MP3 lejátszását kikapcsolás után? Azt szeretném ha onnan tudnám visszajátszani ahol befejeztem a hallgatását. Egyszerűen sehol sem találok olyat.
kikeresed a lejátszódat és letöltöd a software fül linkjét(firmware upgrade), feltelepíted, megcsinálod, valszeg lassú lesz mint a bűn, majd remélhetőleg jó lesz!
Sziasztok! A fiamnak van egy Thomson Lyra MP3 lejátszója, fél éves, de elromlott: nem lehet bekapcsolni, ill. ha bekapcsol, csak villog a Thomson felirat, valószínüleg folyamatosan ki-be kapcsolgat. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja???
Sziasztok!
Szóval a Sony mp3 lejátszók szívatják a jónépet? Mert én is ilyen mellett döntöttem, bár még nem kaptam meg, egy hónapja szívat a miskolci Digitál Áruház. És a maceráért nem kárpótol a hangzása, minősége? Van valakinek tapasztalata? Előre is köszi!
Legjobb tudomásom szerint a sony lejátszók mp3-at nem játszanak le, így a felmásolás közben a hozzá adott szoftver átkonvertálja egy saját formátumra (azt hiszem .flac-ra, amit viszont semmi más nem játszik le). Ennek valószínűleg az az oka, hogy a sony (bmg) a lemezkiadásban is érdekelt, ilyenképpen pedig próbálja megnehezíteni a szerzői jog megsértésére tett kísérleteket.
(Az más kérdés, hogy akkor miért hívják mp3 lejátszónak, és miért nem kötelesek ráírni a dobozra, hogy csak saját formátumot hajlandó lejátszani.)
Van nekem egy Sony NW-E003 tip. lejátszóm, és a számok feltöltéséhez a Sonicstage nevű csodát kell használni, ami számomra nem elég egyértelmű. Találtam egy más lehetőséget erre (MP3 File Maneger) de az ezzel behúzott számokat meg nem játsza le a kis aranyos. Mi tévő legyek?