Hello! Ezek után valószínűsítem, mi voltunk a másik oldal. Valahogy nekünk mostanában soha nem akarnak sikerülni a képek...mint a szigeten sem...De nem a géppel van a baj, csak valószínű betartja a hierarchiát...
jaha...hát 2004 február Süsi. Majd millenáris asszem 2005 március 15. aztán sziget 2006. ennyi. én. két éve még nem foglalkoztam vele, tudtam, hogy vannak, Pétert láttam itt-ott. valahogy most sikerült felnőni hozzájuk:)))
Rendszeresen olvasom a fórumot, csak nagyon ritkán szólok hozzá. A piros kabis csaj a barátnőm, és valóban fényképeztünk + a balra mellettem álló ismerősöm is.
Legközelebb nyugodtan megszólíthattok!
Ti mióta jártok Kimnowak koncertre? Én 1995 decemberében voltam először az Almássy téren, a Fekete Zaj lemezbemutató koncertjén. Heni és Orsi apáca ruhában voltak.
Mellettem állt egy piros kabis csaj és mintha az ő társaságukban lett volna fényképezőgép...talán ha megtelepatizáljuk őket, idetalálnak. :P
Viszont pont olyan szögben álltam, h láttam a színpad mögött mozgó kézi kamerát (sajnos pont szembe), ami aztán ugye a színpadra is feljöve a koncert vége felé...vajon ennek köze lehet a mostmár városi legendaként keringő eljövendő dvd-hez?
A koncert 1ébként nagyon rendben volt, Pribil óriási, Nagy Gergő szintén (hogy tud fél percig játék közben olyan nagyokat ugrani?! :D), Novák meg kicsit fáradtnak tűnt. :)
Jó volt a koncert, de a helyszín szar...Alig fértünk el az "álló részen"+ sok csöves, meg "menjarébbnemlátok" ember volt... Egy A38-as koncert például nagyon jó lenne! Ja és a vokalista csaj hiányzott.
Óóóóóóóóóóóóóóó végre! Már teljesen kezdtem kétségbe esni, hogy mi lesz velem Kimnowak nélkül. A nyár összes koncertje együtt sem ér fel vele. Pedig még Stingen is voltam:)