Keresés

Részletes keresés

öreg_néne_b Creative Commons License 2019.08.25 0 0 10964

Kipróbáltuk az öntöttvas kacsasütőt. Nagyszerű találmány. :)
Ha már felfűtöttem a kemencét, sütöttünk egy kis kacsa-liba tepertős pogácsát (illetve kockát) is. Meg éjszakára betettünk egy adag sóletet is, természetesen saját füstölésű húsokkal. :)
  

nagypapi51 Creative Commons License 2019.08.18 0 0 10963

Tegnap a barátainknál volt egy pattintott csülkös bableves, ez még nem hír, de az igen, hogy tettem bele a Kegyes halál nevű chili szószból. kb. egy borsszemnyit a tányérnyi levesbe, kemény cucc, de nem kellemetlenül csípős.

 

utána lenyaltam a kiskanalat is...

homerx Creative Commons License 2019.08.04 0 0 10962
Mire a celteruletre ertem, mar rogyogott a hagyma kombo. En is azt hittem, h majd en kezdem. Vittem is tisztesseges szalonnat. Persze zsiron keszult.
Előzmény: zsandár (10961)
zsandár Creative Commons License 2019.08.04 0 0 10961

ne fokozd.:-)) PARADICSOM  ?!?!?!? Ez felér egy szentségtöréssel...

Előzmény: homerx (10959)
Boarhunter Creative Commons License 2019.08.04 0 0 10960

:-)

Előzmény: homerx (10956)
homerx Creative Commons License 2019.08.04 0 1 10959
Az nem paprikas le. A hagymaban volt paradicsom is, az adott neki pirosas szint. A hust kinyomkodtam, de igy is adott levet. Azt latod. A paprilat kb feluton tettem bele.
Előzmény: zsandár (10958)
zsandár Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10958

Minden nagyon szép, minden nagyon jó...de ez inkább paprikás..Semmi pörkölés, még nyers a hús, és máris felöntötted paprikás vízzel..Nem kell a fejet lenyomni, kettévágod , fűszerezed, kendermadzaggal átkötöd, mehet a bogrács aljába. Ott marad az végig , szépen karistolja az alját sergetésnél, ja és a fakanál használat is tájidegen a birkapörköltnél, csakúgy, mint a zománcos bogrács :-)))

Előzmény: homerx (10956)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10957

szellemes...

Előzmény: homerx (10956)
homerx Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10956
Lofogkefe. Ez mindent elmond. Amikor a barany alkalmazni szerette volna, beleszorult a fejebe. Ezert nem latod a koponyat, mert ez szoritja le az aljara, hogy ne begessen a fajdalomtol. Igy sajnos nem jott ossze a muanyagmentes augusztus.
Előzmény: Boarhunter (10954)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10955

talán a tyúkudvar kapujából esett iki... :P

Előzmény: Boarhunter (10954)
Boarhunter Creative Commons License 2019.08.03 0 1 10954

Az a fanyelű szerszám(nyele alapján autómosó kefe) a leégést hivatott meggátolni vagy az ízéhez ad hozzá valamit? Csak mert minden képen szerepel, gondoltam, belefőzted...

:-)))

Előzmény: homerx (10953)
homerx Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10953

elkekult

 

Előzmény: homerx (10952)
homerx Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10952

barany next phase

Előzmény: homerx (10951)
homerx Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10951

indul a baranypori

 

zsandár Creative Commons License 2019.07.22 0 1 10950

Szombati spontán tp. Tárcsán, házi disznózsírban sült bőrös malackaraj és oldalas, valamint csirkeszárny, krumplival, uborkasalátával. Hozzá jéghideg dán  Faxe literes sör. Kedvencem, végre egy normál méretű sör.

zsandár Creative Commons License 2019.07.16 0 0 10949

de mennyit süt-főz..Nem hinném , hogy a 3 kislánya eszi meg, biztos a videó után kezdődik a buli....Megyek nézek is videóit.Nem kevés feliratkozója van ...

Előzmény: homerx (10948)
homerx Creative Commons License 2019.07.16 0 0 10948

uh, megneztem meg nehanyat, eleg popecul adja elo.

Előzmény: zsandár (10941)
Boarhunter Creative Commons License 2019.07.15 0 0 10947

Forró füstön a legjobb.

Előzmény: zsandár (10946)
zsandár Creative Commons License 2019.07.14 0 0 10946

Biztos , hogy nem ez az eredeti elkészítése, de nekem a pisztráng simán sózva, paprikás lisztben kisütve ízlik a legjobban.Ettem már füstölve , egészben sütve , fokhagymás citromosan stb.

Előzmény: nagypapi51 (10944)
homerx Creative Commons License 2019.07.14 0 0 10945

igen, utana leesett, hogy az nem pisztrang, hanem lazac lesz, de mar nem modositottam. amig ilyet esznek, nem lesznek dagadt matronak :)

Előzmény: Boarhunter (10942)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.07.14 0 0 10944

Tavaly, Szilvásváradon a Fátyol vízesés felé félúton egy út széli kalyibánál fergetegesen jó pisztrángot ettünk-

Jövő héten Erdélyben (Retyezát, Malomvíz-Rausor) leszünk, talán sikerül jó pisztángsütőt felfedezni a környéken.

 

Előzmény: Boarhunter (10942)
dekopir Creative Commons License 2019.07.14 0 0 10943

:D

Pöpetz!

Előzmény: comad3 (10933)
Boarhunter Creative Commons License 2019.07.14 0 0 10942

Jó az a pisztrángsütés lazacfüstölésnek is de az adag tényleg emberes... :-)

Előzmény: homerx (10940)
zsandár Creative Commons License 2019.07.13 0 0 10941

Ja, de a bárányhúst sem sajnálja:-)) Jó kolléga lehet, mert közben ő is iszik...

Előzmény: homerx (10940)
homerx Creative Commons License 2019.07.13 0 0 10940

uh, a pisztrangsutesnel durva a vegen a kiscsajoknak kiadott adag :)

Előzmény: zsandár (10939)
zsandár Creative Commons License 2019.07.12 0 0 10939

nem kezdő, érdemes megnézni a többi videóját is.....https://www.youtube.com/watch?v=4FuHE8DmoZE

zsandár Creative Commons License 2019.07.04 0 0 10938

ha disznót vágunk mindig kocát veszek...birkában is jobb a jerke bár ott nem veszélyes a kos sem

Előzmény: zsandár (10937)
zsandár Creative Commons License 2019.07.04 0 0 10937

jobb ha nőstényt vágsz, az ivarérett bakot vágás előtt minimum fél, de jobb ha egy évvel kiherülik, a kecskebakszag szabadtéren is 200 m -en belül borzasztó. ugyanez disznóban a kanszag..és vazze néztem húsipari videókat és jellemzően az angolszász területeken, gond nélkül vágjék a dinnyényi tökű kanokat , ehetetlenül büdös a húsa

 

Előzmény: öreg_néne_b (10932)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.07.01 0 0 10936

...Szombatra mondtak némi lehűlést...

Nagy lehűlés nem volt, de beb@...hoz pont jó :)

Előzmény: comad3 (10933)
comad3 Creative Commons License 2019.07.01 0 0 10935

A másnaposság elmúlt, de hogy a kajától-e vagy mert ráittunk azt már meg nem mondom :-)

Még egy adag van belőle, holnap az lesz az ebéd, de már csak azért nem rúgok be...

Előzmény: homerx (10934)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!