Keresés

Részletes keresés

kockasfulunyul Creative Commons License 1999.02.16 0 0 55
off on

Planney, nem baj, azérty boldog névnapot!

off off
Előzmény: Planney (54)
Planney Creative Commons License 1999.02.16 0 0 54
Sziasztok,

Reszemrol a vitat befejezettnek tekintem. Ne vegyetek ezt tolem rossz neven, de rengeteg tapasztalatom van netes dolgokban, s higgyetek el nekem, mar most megmondom, hogy itt senki nem fog senkit meggyozni. Elobb-utobb az ilyen vita szemelyeskedesbe, egymas torkanak ugrasaba torkollik. Ezt nem szeretnem, inkabb megelozom azzal, hogy kilepek a topic-bol.
En elmondtam a velemenyem, foleg, mert kerdeztek, kesz. Nem allok itt neki senkibe se sulykolni az en meggyozodesemet. Palank es Proxy ket legutobbi hozzaszolasa is igen jol mutatja, minden attol fugg, milyen szemszogbol nezel a dolgokra. Mindkettojuknek igazat kell adnom, mert mindkettojuk jol latja a dolgokat - csak mas szemszogbol tekintenek ugyanarra a jelensegre. Remelem, ez mar kiderult: hozzam Proxy nezopontja all kozelebb.


Kockasfulu: Nem vagyok Julianna, sem Livia. :-) Tudtommal... :-D

Calliope: Nem. Bolcsesz angol?


Planney
proxy Creative Commons License 1999.02.16 0 0 53
Palank,

Nozni olyan, mint nemes vadra vadászni

Ja, neha olyan. Neha meg olyan, mint a cellovolde, befizetsz 10 loszer arat, abbol egyszer csak eltalalod azt a nyomorult hurkapalcikat, es megkaphatod a lepottyano plussmacit, amit egyebkent 5 loszer arabol megvehetnel a trafikban. Ketsegtelen, a cellovoldebe esetben kulturprogramban is reszt vettel.

Egyebkent, Palank, elarulhatom, hogy sokak szamara a kurvazas is gyakran egy izgalmas vadaszat. Tudod, van annak egy hangulata. Nekiindulsz a varosnak 1 terkep, 1 Expressz es 1 mobilkeszulek vagy telefonkartya tarsasagaban (uriember ilyesmit nem intez csaladi vonalrol). A hirdeteseket bongeszve mar elkezd bizseregni a fantaziad, pedig ezek meg csak halvany nyomai a vadnak. A telefonalgatas, terkepbongeszes stb. ezek mind izgi dolgok tudnak lenni, ahogy egyre kozelebb lopozol, es kozben folyton resen kell lenned, hogy a vador meg rajta ne kapjon.

Es ha kurvara vadaszol, akkor legalabb elore tudhatod, hogy nem kovetkeznek be olyan ketsegbeejto malorok, mint peldaul mikor a vadaszat finiseben a vad meggondolja magat es nem hajlando a zsakmany szerepet eljatszani. Es viszonylag ritkan fordulnak elo vadaszbalesetek, tudod, mikor a vadaszok egymasra lonek. Az is ritka, hogy nemesvadnak nezz egy ilyen helyzetben egy kobormacskat. Mert ugye milyen kinos az erdesz korcs kutyajarol az hinni, hogy buszke sziberiai farkas, merthogy egyebkent a szine ugyanaz.

Aztan a vegen, amikor a vadat lelotted, akkor belatasod szerint donthetsz, hogy a trofeaval benevezel-e a kiallitasra vagy otthon kiteszed a falra, hogy gyonyorkodhess benne, esetleg csak lenyuzod a zsakmany boret, a tetemet meg elasod, vagy a kutyakra hagyod.

Ennyit talan a talalo hasonlatokrol...

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy mit kapsz, hogy mi a végeredmény. (Ég és föld).


Megbocsass kerlek, de megis mit kapsz, mi a vegeredmeny, ha egy kurvanal fizetsz be? Van esetleg szemelyes tapasztalatod? Oszd mar meg velunk, legy oly kedves, ott a konkurrens topicban.
Előzmény: Dr. Égely Palánk (49)


Zeta Creative Commons License 1999.02.16 0 0 52
Endorfin:

Köszönöm az észrevételeket.

"...megvetni, kihasználni és becsapni": Lehet, hogy nem fogalmaztam elég pontosan. Konkrétan arra gondoltam, hogy Robzon az, aki megveti a lányokat és a vendégeket; és a night clubok gazdái azok, akik kihasználják és becsapják őket - a lányokat is, mert úgy tünik, hogy nem ők gazdagodnak meg a rajtuk keresztülfolyó nagy pénzekből. A kérdésem arra vonatkozott, hogy vajon maga a prostitúció-e az, ami embertelen, vagy csak a night clubokban látott, rabszolgamunkává süllyesztett formája. (Nem, nem akarom sugalmazni a választ!)

(A most következő bölcsész dumát előbb vagy utóbb úgyis bedobja valaki, akkor mért ne én:) Érdemes volna például utánanézni, hogyan történt mindez régi korokban, távoli országokban. ("Hogyan dugtak más kultúrákban?") Vajon a "lányok" mindenütt tisztátalanok és megvetettek voltak, vagy volt olyan hely, ahol köztiszteletben álltak? Mert ha igen, akkor ők nem nagyon lehettek "lelki betegek", vagy "torz személyiségek". Szerintem ha ezt a "más kultúrák" témát elfogulatlanul megismernénk, akkor észrevehetnénk a szokásos "kontra kurvázás" érveknek a korlátait.

Például hogy "csak egy érdekmentes kapcsolat lehet kölcsönösen élvezetes": ha ez döntően igaz, akkor kritikája a házasságnak is.

De bocsáss meg ezekért a kitérőkért. Igazából nem akartam tudományos érvek mentén vitatkozni: itt nem "más kultúrákról" van szó.

"Nincs jobb megoldás, mint a kupleráj?":

Ezt neked kell tudnod.

Hadd kérdezzek én is valamit: Endorfin, ugye téged szenvedélyesen foglalkoztat ez a téma? De miért? Talán van valamilyen személyes tapasztalatod? Ha nincs, akkor hol az a pont, ahol a mese rólad szól?

Zéta
Előzmény: Endorfin (43)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.02.16 0 0 51
off

Planney, nem is tudtam, hogy téged Juliannának, vagy Líviának hívnak...:))))
Előzmény: Planney (47)
Calliope Creative Commons License 1999.02.16 0 0 50
Palánk, a hasonlatod nagyon találó!

Planney, jól gondolom, hogy Te még életedben nem voltál szerelmes?
(Egy ELTE-s lány kérdezi...) ;o))
Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1999.02.16 0 0 49
Planney,
Elöször is boldog névnapot!
Megpróbálom röviden: talán nem kéne a kurvázást és a házasodást így egy gondolatmenetbe vonni. Senki nem mondta, hogy 22 évesen már házasodnod kéne, ha arra nem érzed még érettnek magadat, ill. a helyzetedet. Még csak nem is a monogámia kontra kurvázás volt a kérdés, tehát nem az, hogy vajon el kéne-e kötelezned magadat egyetlen no mellett hosszú távra. Inkább a nozés kontra kurvázás a kérdés. Ha ezeket veted össze, akkor talán nem visz félre túlságosan a következo hasonlat.
Nozni olyan, mint nemes vadra vadászni. Kurvázni pedig ehhez képest olyan, mint elmenni a henteshez, és megvenni kilóra.
Ezt csak magáról a folyamatról mondom. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy mit kapsz, hogy mi a végeredmény. (Ég és föld).
Palánk
Előzmény: Planney (47)
Planney Creative Commons License 1999.02.16 0 0 48
Most ez miert duplazott??? Nem is nyomtam ket "OK"-t! :-(
Bocs.

Planney
Planney Creative Commons License 1999.02.16 0 0 47
Endorfin,


a te helyzeted nem igazán értem.
Idézem Robzont:
" a hapsi beismeri, hogy annyira nyomorult (ronda, buta, ápolatlan, lusta - nem kívánt törlendő), hogy a nők már csak pénzért 'hagyják', hogy beléjük tűrje a kukacát
Namost: te egy fiatal egyetemista srác vagy.
Szerintem biztos, hogy a jelzőkből a
ronda, buta, ápolatlan abszolut nem illik rád.
Viszont ugy tunik, hogy nagyon KÉNYELMES módszer egy
nőt 5000 forint lepengetésével "meghóditani".
Jómagam viszont sokkal többre vagyok hajlandó
egy szinvonalas menetért.
Te kaphatnál olyan nőt is, aki nyüszitve várná, hogy
magadévá tedd. Miért elégszel meg kevesebbel ?




Proxyhoz hasonloan en sem kivantam tovabb szerepelni ebben a topicban, okait mar ezeken az oldalakon belul elmondtam, de ha mar megkerdeztel...

Igen, azt hiszem, en valamifele ellenpelda vagyok Robzon axiomajara. Most ez itt akar nagykepuskodesnek is hangozhat, kerem nezzetek el ha igy lenne, nem ez a szandekom, de velemenyem szerint nem vagyok ronda, buta, apolatlan, legalabbis senki nem mondta meg ram, s azzal hogy kurvazni kezdtem eppen hogy nem a nyomorultsagomat konyveltem el magamban. Valami egeszen mast. Ezert most baromi sok flame-et fogok kapni mar elore latom, megis megkozkaztatom: Azt, hogy igenis meg merem azt csinalni, amire a ferfitarsadalom tobbsege csak vagyakozik. Hazudik az, aki azt mondja, hogy pl. nem szivesen nez meg egy szep, csinos lanyt az utcan/buszon/vonaton, s nem gondol ra, hogy bizony de jo lenne vele egy ropke oracskat eltolteni. En ezt igyekszem megvalositani. Vagy lehet, hogy nem hazudik, de akkor azzal ferfiugyileg valami nagy problema lehet... Nezzetek mar meg, mi teszi ki pl. a halozati forgalom jelentos reszet. Vagy azt, mik a leglatogatottabb honlapok. Van pl. az Extra-n egy opcio, mellyel kilistazhatok a szerveren a leglatogatottabb honlapok. Van ra valami tippetek, milyen temajuak a legfrekventaltabb lapok? Hat persze, hogy ez is a szex korul forog, de rendesen.
Es azert nem merik megtenni, mert ez egy ilyen tarsadalom, mely megveti-lenezi mind a "szakmabeli" lanyokat es az azt igenybevevo ferfiakat is, meg ugy magat a szex temajat is. Ha engem kerdeztek, teljesen alaptalanul es duhito modon.
Azt hiszem ez is jocskan benne van a dologban: odasozni egyet, hogy nesztek papoljatok nekem a kurvazas ellen, altalanositsatok emberek nyugodtan! Egyszeruen nem bir erdekelni, mi a normalis. Amugy is, ki definialja ezt a fogalmat? En, te vagy a szomszedban lako neni? Hagyni kene az embereket, hogy eljek a maguk eletet, s nem beledumalni a dolgaiba, predikalni.
En tudom, erzem, mi a jo nekem. Nekem jo az, hogy szoke bombazokkal, mondjuk egy manokenkepzos kiscsajjal tapasztalatokat szerezhetek. Igen kifizetek ra 4-6,000-et. Hat nem olcsobban meguszom, mintha mondjuk egy szorakozohelyrol indulva juttatom agyba? Sajnos koromnal fogva nem rendelkezem akkora rutinnal, hogy olcsobban megusszam. Amugy is a legszebb kinezetu lanyok valahogyan jobban tapadnak a BMW-s, Mercedes-es nagypofaju vallalkozoapucis menedzserkepzos sracokra, akikhez kepest a Radvanyi soteterdo valosagos fenyforras... Az ilyenekkel --egyelore -- sajnos nem tudok versenyezni. Van egy haverom, mondott egyszer egy iszonyatosan talalo dolgot: "Szabaly: az ilyen no nem a tied". Nagyon igaz. Ezeknek nem szamit az, hogy egy este alkalmaval szorjak a tizezreket. K@rvara nem, eletukben nem dolgoztak egy percet sem, hogy tudjak mi a penz erteke.
Eddig csak a testi dolgokrol beszeltem. Termeszetesen nem vagyok annyira igenytelen, hogy egy noben csak a testet lassam. Ha igazi intelligenciara vágyok, akkor ahhoz mondjuk ELTE-s lanyokat keresek. Igazi feludulest jelentenek szamomra, van egy par holgyismerosem ebbol a korbol, nagyon birom oket, s nyugodtan elmondhatom: ragyogo elmek. De mivel nem ELTE-s vagyok sajnos nem elvezhetem a hazai palya elonyeit, ha ertitek mirol beszelek.
S amugy is, en keptelen lennek elviselni ugyanazt a not huzamosabb ideig. Legalabbis nem most. B*sszus, 22 eves vagyok, mi a francert kene nekem megallapodnom, minel gyorsabban osszehazasodnom, ahogy azt illik? (brrrr.)
Megmondom, mit fogok tenni. Kb. 30 eves koromig menekulok attol a szotol, hogy "hazassag". Remelem, kiderult: nem gyavasagbol teszem. Senki ne mondja nekem, hogy 22 evesen az ember mindent latott, mindent megtapasztalt. Kell a tapasztalat, sok, minel tobb. Anelkul beleugrani egy hazassagba, hogy kitombolta magat az ember, anelkul, hogy megvalositotta magat, anelkul, hogy biztositotta a biztos hatteret a csaladjanak... Mit bir az ilyen biztositani a csaladjanak, aminel talan nincs is fontosabb dolog ezen a vilagon? Szamomra legalabbis.
Meghalnek a tudattol, hogy 22 evesen ugyanazzal a novel kene nap-mint-nap... Akarhogy is szeretem. Hianyozna az, hogy nem probaltam ki mindent, amit csak lehet. Ez orokke velem maradna, gyotorne, megmergezne mindent. Ez persze en vagyok, masoknal ez mukodhet teljesen maskepp, elismerem. Ezert nem is mondhatok es nem is mondok rajuk semmi negativat, valakinek ez jo, valakinek az. En nem itelkezhetem, nem is fogok.

Bocs Robzon, de Proxynak teljes igazat kell adnom abban, amit irt. A vilag nem fekete es feher. Nagyon nem. Nem oszthatod fel az embereket ilyen diszjunkt csoportokra. Ha ram hallgatsz, mindig az egyent nezd. Egyszeruen nem teheted meg hogy altalanos kijelentesekkel vagdalozz.


Endorfin, van egy szo a szovegedben, ami nem hagy nyugodni. Azt mondod, "kevesebbel". Te kevesebbnek tekinted ezeket a lanyokat? Hidd el, sokkal tobb kurazsi es elet van bennuk, mint barmelyikonkben. Nagyon bator emberek. Ez bennem tiszteletet ebreszt, s igen szivesen vennem, ha barati koromben lennenek ilyen emberek.
Egyszeruen nem tudok rossz velemennyel lenni roluk, akarmit is sulykoljon belem a tarsadalom.


Remelem nem beszelt belolem tul sok bor,


Planney - unnepli a nevnapjat
Előzmény: Endorfin (43)
Planney Creative Commons License 1999.02.16 0 0 46
Endorfin,


a te helyzeted nem igazán értem.
Idézem Robzont:
" a hapsi beismeri, hogy annyira nyomorult (ronda, buta, ápolatlan, lusta - nem kívánt törlendő), hogy a nők már csak pénzért 'hagyják', hogy beléjük tűrje a kukacát
Namost: te egy fiatal egyetemista srác vagy.
Szerintem biztos, hogy a jelzőkből a
ronda, buta, ápolatlan abszolut nem illik rád.
Viszont ugy tunik, hogy nagyon KÉNYELMES módszer egy
nőt 5000 forint lepengetésével "meghóditani".
Jómagam viszont sokkal többre vagyok hajlandó
egy szinvonalas menetért.
Te kaphatnál olyan nőt is, aki nyüszitve várná, hogy
magadévá tedd. Miért elégszel meg kevesebbel ?




Proxyhoz hasonloan en sem kivantam tovabb szerepelni ebben a topicban, okait mar ezeken az oldalakon belul elmondtam, de ha mar megkerdeztel...

Igen, azt hiszem, en valamifele ellenpelda vagyok Robzon axiomajara. Most ez itt akar nagykepuskodesnek is hangozhat, kerem nezzetek el ha igy lenne, nem ez a szandekom, de velemenyem szerint nem vagyok ronda, buta, apolatlan, legalabbis senki nem mondta meg ram, s azzal hogy kurvazni kezdtem eppen hogy nem a nyomorultsagomat konyveltem el magamban. Valami egeszen mast. Ezert most baromi sok flame-et fogok kapni mar elore latom, megis megkozkaztatom: Azt, hogy igenis meg merem azt csinalni, amire a ferfitarsadalom tobbsege csak vagyakozik. Hazudik az, aki azt mondja, hogy pl. nem szivesen nez meg egy szep, csinos lanyt az utcan/buszon/vonaton, s nem gondol ra, hogy bizony de jo lenne vele egy ropke oracskat eltolteni. En ezt igyekszem megvalositani. Vagy lehet, hogy nem hazudik, de akkor azzal ferfiugyileg valami nagy problema lehet... Nezzetek mar meg, mi teszi ki pl. a halozati forgalom jelentos reszet. Vagy azt, mik a leglatogatottabb honlapok. Van pl. az Extra-n egy opcio, mellyel kilistazhatok a szerveren a leglatogatottabb honlapok. Van ra valami tippetek, milyen temajuak a legfrekventaltabb lapok? Hat persze, hogy ez is a szex korul forog, de rendesen.
Es azert nem merik megtenni, mert ez egy ilyen tarsadalom, mely megveti-lenezi mind a "szakmabeli" lanyokat es az azt igenybevevo ferfiakat is, meg ugy magat a szex temajat is. Ha engem kerdeztek, teljesen alaptalanul es duhito modon.
Azt hiszem ez is jocskan benne van a dologban: odasozni egyet, hogy nesztek papoljatok nekem a kurvazas ellen, altalanositsatok emberek nyugodtan! Egyszeruen nem bir erdekelni, mi a normalis. Amugy is, ki definialja ezt a fogalmat? En, te vagy a szomszedban lako neni? Hagyni kene az embereket, hogy eljek a maguk eletet, s nem beledumalni a dolgaiba, predikalni.
En tudom, erzem, mi a jo nekem. Nekem jo az, hogy szoke bombazokkal, mondjuk egy manokenkepzos kiscsajjal tapasztalatokat szerezhetek. Igen kifizetek ra 4-6,000-et. Hat nem olcsobban meguszom, mintha mondjuk egy szorakozohelyrol indulva juttatom agyba? Sajnos koromnal fogva nem rendelkezem akkora rutinnal, hogy olcsobban megusszam. Amugy is a legszebb kinezetu lanyok valahogyan jobban tapadnak a BMW-s, Mercedes-es nagypofaju vallalkozoapucis menedzserkepzos sracokra, akikhez kepest a Radvanyi soteterdo valosagos fenyforras... Az ilyenekkel --egyelore -- sajnos nem tudok versenyezni. Van egy haverom, mondott egyszer egy iszonyatosan talalo dolgot: "Szabaly: az ilyen no nem a tied". Nagyon igaz. Ezeknek nem szamit az, hogy egy este alkalmaval szorjak a tizezreket. K@rvara nem, eletukben nem dolgoztak egy percet sem, hogy tudjak mi a penz erteke.
Eddig csak a testi dolgokrol beszeltem. Termeszetesen nem vagyok annyira igenytelen, hogy egy noben csak a testet lassam. Ha igazi intelligenciara vágyok, akkor ahhoz mondjuk ELTE-s lanyokat keresek. Igazi feludulest jelentenek szamomra, van egy par holgyismerosem ebbol a korbol, nagyon birom oket, s nyugodtan elmondhatom: ragyogo elmek. De mivel nem ELTE-s vagyok sajnos nem elvezhetem a hazai palya elonyeit, ha ertitek mirol beszelek.
S amugy is, en keptelen lennek elviselni ugyanazt a not huzamosabb ideig. Legalabbis nem most. B*sszus, 22 eves vagyok, mi a francert kene nekem megallapodnom, minel gyorsabban osszehazasodnom, ahogy azt illik? (brrrr.)
Megmondom, mit fogok tenni. Kb. 30 eves koromig menekulok attol a szotol, hogy "hazassag". Remelem, kiderult: nem gyavasagbol teszem. Senki ne mondja nekem, hogy 22 evesen az ember mindent latott, mindent megtapasztalt. Kell a tapasztalat, sok, minel tobb. Anelkul beleugrani egy hazassagba, hogy kitombolta magat az ember, anelkul, hogy megvalositotta magat, anelkul, hogy biztositotta a biztos hatteret a csaladjanak... Mit bir az ilyen biztositani a csaladjanak, aminel talan nincs is fontosabb dolog ezen a vilagon? Szamomra legalabbis.
Meghalnek a tudattol, hogy 22 evesen ugyanazzal a novel kene nap-mint-nap... Akarhogy is szeretem. Hianyozna az, hogy nem probaltam ki mindent, amit csak lehet. Ez orokke velem maradna, gyotorne, megmergezne mindent. Ez persze en vagyok, masoknal ez mukodhet teljesen maskepp, elismerem. Ezert nem is mondhatok es nem is mondok rajuk semmi negativat, valakinek ez jo, valakinek az. En nem itelkezhetem, nem is fogok.

Bocs Robzon, de Proxynak teljes igazat kell adnom abban, amit irt. A vilag nem fekete es feher. Nagyon nem. Nem oszthatod fel az embereket ilyen diszjunkt csoportokra. Ha ram hallgatsz, mindig az egyent nezd. Egyszeruen nem teheted meg hogy altalanos kijelentesekkel vagdalozz.


Endorfin, van egy szo a szovegedben, ami nem hagy nyugodni. Azt mondod, "kevesebbel". Te kevesebbnek tekinted ezeket a lanyokat? Hidd el, sokkal tobb kurazsi es elet van bennuk, mint barmelyikonkben. Nagyon bator emberek. Ez bennem tiszteletet ebreszt, s igen szivesen vennem, ha barati koromben lennenek ilyen emberek.
Egyszeruen nem tudok rossz velemennyel lenni roluk, akarmit is sulykoljon belem a tarsadalom.


Remelem nem beszelt belolem tul sok bor,


Planney - unnepli a nevnapjat
Előzmény: Endorfin (43)
Qrvazos_nick Creative Commons License 1999.02.15 0 0 45
"Számomra a "Telefonos kurtizánok"-ban az a vélemény
volt a leginkább figyelemre méltó,(egy LÁNY ? mondta a
VENDÉGEKRŐL)....Nullák..a..szexben.
Tudom, tudom... a jelenlevők kivételek."

Mivel a hölgyek nem élvezik a kupiban, vendéggel a szexet (mert nem is akarják) ezért a vendégek nagy része egy idő után nem is törekszik arra, hogy valami egetverőt alakítson a kupiban. Talán ezért ez, e hölgyek véleménye a férfiakról.
Otthon én is többet tudok nyújtani, mint kupiban.

Egy vicc jut eszembe a dologról.
A gróf hajtja a kurvát aki nyög, sóhajtozik, szóval szemmel láthatóan élvezi a dolgot.
A gróf tűri egy darabig, majd megszólal:
-Kisasszony, döntsük már el ki fizetett a másiknak!

A vicc elég durva, de talán kifejezi a lényeget: én vagyok a vendég nem a nő. Én kapom a szolgáltatást, nem ő.

És ez nem önzés. Egyszerűen az ember belefárad a lehetetlenbe, és nem akarja magát kiröhögtetni azzal, hogy rutinos kupiba járóként még mindig próbálkozik. Az elején én is így tettem, ma már nem. Aki járt már úgy, hogy szíve hölgyét nem tudta eljuttatni a csúcsra, talán megért.

És ha önzés?
Jobb önzőnek, mint flusztráltnak lenni.
Ez nem szeretkezés, csak szex. A hölgyek ne is várjanak olyat, mint a szerelmüktől.
Előzmény: Endorfin (39)
Benoe Creative Commons License 1999.02.15 0 0 44
Hát, ha a Miért nem kefélek? rovatot a szüzek uralnák, dögunalom lenne (amellett, hogy az élethez sincs köze).
Nekem csak azok véleménye számít, akik a Miért nem járok MÁR kupiba? kérdéshez szólnak hozzá.
Endorfin Creative Commons License 1999.02.15 0 0 43
Zeta,
ez a topic ugyanarról szól, mint a Lányok, Házak,
vendégek, csak a hangulata más.
Valaki már emlitette a hegymászást, hogy annak is ugye
mi értelme van. Ezért éreztem hamisnak azt a hangulatot,
ami főleg csak a kupizás előnyeit ecsetelte.
Mintha a hegymászásnál csak a szép kilátást emlegetnénk.

Mint irod:
" A kérdés csak az: az-e az egyetlen megoldás, hogy ezeket az embereket, á la night club, megvetjük, kihasználjuk és becsapjuk, vagy esetleg van-e más lehetőség?"

Kire gondoltál, ki veti meg ,használja ki,csapja be
a Vendégeket ???
Talán az, aki nem jár oda ???
Szerintem a legjobban a kurvák vetik meg a vendégeket.
Kihasználják, becsapják őket.
A kurvát pedig a strici használja ki, ha van neki.
És a kurváktól jövő megvetés ellen mit tudsz tenni ?

Az én kérdésem továbbra is az:
Nincs jobb megoldás, mint a kupleráj ?

Felsorolt érveid a kurvázás ellen többnyire igazak,
kivételek vannak.
A legutolsót idealistának érzem, feltétlen módositanám:
Szerintem csak a kölcsönös vágy teheti élvezetessé
a szeretkezést.

Planney,

a te helyzeted nem igazán értem.
Idézem Robzont:
" a hapsi beismeri, hogy annyira nyomorult (ronda, buta, ápolatlan, lusta - nem kívánt törlendő), hogy a nők már csak pénzért 'hagyják', hogy beléjük tűrje a kukacát

Namost: te egy fiatal egyetemista srác vagy.
Szerintem biztos, hogy a jelzőkből a
ronda, buta, ápolatlan abszolut nem illik rád.
Viszont ugy tunik, hogy nagyon KÉNYELMES módszer egy
nőt 5000 forint lepengetésével "meghóditani".
Jómagam viszont sokkal többre vagyok hajlandó
egy szinvonalas menetért.
Te kaphatnál olyan nőt is, aki nyüszitve várná, hogy
magadévá tedd. Miért elégszel meg kevesebbel ?

Endorfin

caputo Creative Commons License 1999.02.15 0 0 42
Zeta,Mindenki! Nekem se illene ebbe a topicba írnom (....)Igazat adok neked, plusz egy-két kiegészítés. A kurvázás nem egy reklámozandó dolog DE, "bizonyos" élethelyzetben igenis lehet a legkevésbé rossz "megoldás". Ha valakinek nincs lehetősége normális párkapcsolatra az önmagában is elég nagy frusztráció(magamról beszélek), akkor ne tetézzük már azzal, hogy a szexről is le keljen mondani...Mert ha igen, akkor mik is az alternatívák..? Depresszió, alkohol, kábítószer, cigaretta....LEHET VÁLASZTANI! (Erröl egyébként irtam a L.H.V. topicban is). Ettől függetlenül én NEM reklámozom a prostikat, úgy gondolom ez így elég korrekt!
caputo Creative Commons License 1999.02.15 0 0 41
Zeta,Mindenki! Nekem se illene ebbe a topicba írnom (....)Igazat adok neked, plusz egy-két kiegészítés. A kurvázás nem egy reklámozandó dolog DE, "bizonyos" élethelyzetben igenis lehet a legkevésbé rossz "megoldás". Ha valakinek nincs lehetősége normális párkapcsolatra az önmagában is elég nagy frusztráció(magamról beszélek), akkor ne tetézzük már azzal, hogy a szexről is le keljen mondani...Mert ha igen, akkor mik is az alternatívák..? Depresszió, alkohol, kábítószer, cigaretta....LEHET VÁLASZTANI! (Erröl egyébként irtam a L.H.V. topicban is). Ettől függetlenül én NEM reklámozom a prostikat, úgy gondolom ez így elég korrekt!
Zeta Creative Commons License 1999.02.15 0 0 40
Mindenki, főleg Endorfin:

Úgy látszik, nem bírom ki anélkül, hogy egyszer mint ideológus is megszólaljak.

Könnyü megmondani, mi a rossz és mi a jó; könnyü a kurvákat és a kurvázást elítélni, vagy, biztonságos távolságból, "nem elítélni". Valamivel nehezebb ezt az élményt, ha már megtörtént, értelmesen feldolgozni. Remélem, hogy a "Lányok, Házak, Vendégek" erről szól; és nem pusztán arról, hogy néhány deviáns pasi egymást hecceli, hogy dugják körbe az összes kurvát lőtávolon belül.

Na mármost én kurváztam, és lehet, hogy még fogok is, tehát én egy lelki beteg vagyok. Rendben. De nem "én" vagyok magam lelki beteg: ti, akik engem ezért elítéltek, betegségem részei vagytok.

Nem vagyok például abban a súlycsoportban, hogy több menetben szálljak itt szembe Robzonnal. Robzonnak igaza van: A "lányok" és a "vendégek" közt rengeteg a lelkileg sérült férfi és nő. A kérdés csak az: az-e az egyetlen megoldás, hogy ezeket az embereket, á la night club, megvetjük, kihasználjuk és becsapjuk, vagy esetleg van-e más lehetőség?

A kurvázás ellen felhozhatjátok a következő komoly érveket:

A lányok kényszerből lesznek kurvává: vagy mert zsarolják őket, vagy mert másképp nem tudnak pénzt keresni.
Lelkileg sérültek azok a férfiak, akik kurváznak.
A kurvaság torzító hatással van a személyiségre.
A kurvázás torzító hatással van a személyiségre.
A kurvázás megalázó a lánynak és megalázó a vendégnek.
Csak érdekmentes kapcsolat lehet kölcsönösen élvezetes.
A kölcsönös szerelem élvezetessé teszi a szeretkezést, és csak a kölcsönös szerelem teszi élvezetessé.

Ismétlem: ezek komoly érvek! A legtöbbjük igaz, majdnem mindig igaz, többnyire igaz vagy gyakran igaz. Úgyhogy akinek nem kell, ne kurvázzon. Mégis: ezek kényelmes igazságok. Én szigorú erkölcsi nevelést kaptam, jó iskoláim voltak, jó állásom van és jó diplomám, sőt: volt lehetőségem pszichológushoz járni! Amikor először kurváztam, már akkor is tudatában voltam az összes fenti ellenérvnek, és egyik sem állított meg. Mert kellett... Érted...?

Üdv: Zéta
Előzmény: Endorfin (39)
Endorfin Creative Commons License 1999.02.15 0 0 39

Proxy, mint irtad

"2. Ez tényleg nem az a topic, ahol nekem érdemi mondanivalóm lehetne, én elvárom másoktól, hogy a topicomat kiméljék meg a flame-ektol, meg az offtopicoktól, és ehhez tartom magam idegenben is. "

Szerintem
szerencsére erre rácáfoltál, hogy itt nem lehetne
érdemi mondanivalód.
Azt is megértem, hogy Robzonnak más a véleménye, mint
egykori kuplerájos kidobóember,nem csak a LÁTSZATOT ismeri, mint sok VENDÉG, és kissé másképp látja a VALÓSÁGOT.

Mivel az LHV topic egyféle "Kupilátogatók Baráti Köre"
jelleggel működik,talán jobb igy, ha ott elsősorban
a "fényes", mig itt az "árnyas" oldalról irunk.

Továbbra sem gondolom, hogy alapvetően meggyőzni kellene
egymást. De szerintem erről a témáról sok embernek
foghijasak az ismeretei.
Aki kupiba jár, annak másképpen, mint aki nem.
Ezért hasznos a vélemény,info,tapasztalatcsere.

Szerintem
véleménye mindenkinek lehet pl. a kupikrol, vagy a
prostikrol.
De MEGALAPOZOTT véleménye csak annak lehet, aki TÖBBET
tud róluk.
A tudás alapulhat saját tapasztalaton is, de nem csak
azon.
Egy betegségről az orvos, vagy a páciens tud többet ????
EBBEN a topicban szándékom szerint továbbra sem
offtopic ÉRVELNI a kupiba járás mellett, és ellene.

Remélem, nem unalmasak az általam beszurt,tényeket,
TAPASZTALATOKAT tartalmazó cikkek sem.
Bizonyára nem, ha Proxy is felteszi a Kupikedvelők
Honlapjára....:))

Számomra a "Telefonos kurtizánok"-ban az a vélemény
volt a leginkább figyelemre méltó,(egy LÁNY ? mondta a
VENDÉGEKRŐL)....Nullák..a..szexben.
Tudom, tudom... a jelenlevők kivételek.

Endorfin

Előzmény: proxy (32)
neduddgi Creative Commons License 1999.02.14 0 0 38
Mert nincs ra idom. Es egyebkent is, ilyenkor jol esik egy ital az embernek, s akkor nem mehetek autoval. A BKV-t nem szeretem. Tudom van taxi is, de jobb az ilyesmit otthon, sajat, kellemes kornyezetben csinalni. Igy aztan hozzam jonnek. Illetve jon. Egy. Mindig az az egy. S remelem, ez igy is marad. Es ez nagyon jo. Mast is csinalunk "free of charge", nem csak a ""lenyeget"" (?). Neha el is mosogat, sot TV-t is nez velem. Nem hostesskent, neha mozi, vacsora alkalmakkor is elkiser.

O a baratnom. Az egyetlen.
BZoltan Creative Commons License 1999.02.14 0 0 37
pudli,

akkor te vagy mázlista vagy vagy pedig (szerencsédre-szerencsétlenségedre) nem elég csavaros a fantáziád. De egy biztos, addig ne menj el qrvázni ameddig nem akarsz... :-)
pudli Creative Commons License 1999.02.14 0 0 36
De hát miért mennék?
Mit kaphatnék ott, ami több lenne a kedvesemnél?
Hát Ő mindent megad nekem!
Gomboc Artur Creative Commons License 1999.02.14 0 0 35
Klotyó Manó!

Honnan tudod, hogy a kedvesed, feleséged, szeretőd előtted nem volt a Józsival, vagy valaki mással.

A kupi egy igen fontos hely. Szükséglet. Nem kell élni vele senkinek aki nem akar, mint ahogy pornó filmet sem kell senki se megnézni, sőt még a túrós tésztát sem kell megenni ha nem szereted. Miért kell elitélni egyik vagy másik felet, azt aki cukorral eszi a káposztás tésztésztát vagy azt aki borssal. Én ismerek több ember aki tesz rá borsot is meg cukrot is. így van ez a kupikkal, lányokkal stb. Te aki nem jársz így érzed jól magad. Te aki jársz úgy. Ezért nem vagyunk egyformák. Én úgy tudom, hogy az élet során jelentős átmenetek léteznek az egyikk véleményből amásikba. Néhány gomba évekig eltántorítja az embert ilyen helyektől. Egy hosszú tengeri szolgálat, ahol csak a hórdó volt pedig bevezet egyenesen az első házba. Ilyen az.

G.A.
Olle Creative Commons License 1999.02.13 0 0 34
Well fucking said!!
proxy Creative Commons License 1999.02.13 0 0 33
itt járatom a pofámat, aztán a hómpédzs meg csak úszik...
proxy Creative Commons License 1999.02.13 0 0 32
Robzon,

{Bocs! Proxi A miért nem járok kupiba c. topicban feltünően nem szóltál hozzá ehhez: 1999-02-11 21:26:40, a többiek véleményére is kiváncsi lennék. Köszi.}

Hát valóban nem szóltam hozzá, több okom is volt:

1. Ebben a kérdésben kóstolgattuk mi már egymást, kölcsönösen kifejtettük véleményeinket, de egyikünk sem gyozte meg a másikat, szerintem innentol kezdve süketek párbeszéde lenne, újat mondani egyikünk se tud, akkor meg mit járassam itt az ugatást.

2. Ez tényleg nem az a topic, ahol nekem érdemi mondanivalóm lehetne, én elvárom másoktól, hogy a topicomat kiméljék meg a flame-ektol, meg az offtopicoktól, és ehhez tatom magam idegenben is.

3. Veled majdnem egyidoben egy nagyon hasonlót kérdezett az LHV topicban a Nana, úgy érzem, hogy amit arra válaszoltam, az nagyjából ide is vonatkozik.

4. Elso olvasatra akartam is válaszolni, talán el is kezdtem, de ami akkor hirtelen kicsúszott a számon, azt vissza is szívtam. Elsosorban azért, mert bár itt több hozzászólásban - többek között a tiedben is - fölöslegesen offenzív hangot véltem felfedezni, nem akartam ugyanabban a támadó stílusban válaszolni, elsosorban azért, mert méltatlannak tartom, másodsorban azért, mert szándékomon kívül megbántanék egy csomó embert, már csak a fogalmazás okán is. Márpedig ami mondanivalóm ebben a kérdésben maradt, az sajnos nem tudom illedelmesebben megfogalmazni, úgyhogy ha mindenáron azt akarod, hogy fikázzalak, akkor nesze:))))

"Szerintem a kurvázás nem más, mint hogy a lány beismeri hogy annyira értéktelen, hogy a pináján kívül másból (óne tehetség, óne tudás) nem képes pénzt csinálni..."

Robzon, ez egy nagy ostobaság. Több okból is.

1. Ugyanolyan ostobaság, mintha valaki azt állítaná, hogy kidobóembernek lenni az annak a nyilvánvaló beismerése, hogy az illeto annyira sötét, bunkó, müveletlen és ostoba, hogy az izomagyúságán kívül képtelen bármit is kezdeni magával, pláne pénzt keresni.

2. Azt is elmulasztottad észrevenni, hogy a saját logikád invertálható, mert ugye úgy is lehet értelmezni egy kurva karrierjét, hogy a pinájába szorult tehetség oly magasan felülmúlja a többi képességeit, hogy bun lenne nem élni vele.

3. Saját történeteid tanulságainak mondasz ellent, most hirtelen az a lány jut eszembe, aki valamilyen párizsi egyetemre gyüjtötte a tandíjat, vagy az a kurva, akivel saját bevallásod szerint biztalmas haveri viszonyban vagy. Csak nem azt akarod mondani, hogy madarat tolláról?

...a hapsi beismeri, hogy annyira nyomorult (ronda, buta, ápolatlan, lusta - nem kívánt törlendő), hogy a nők már csak pénzért 'hagyják', hogy beléjük tűrje a kukacát

Hát, Robzon, ki kell hogy ábrándítsalak. A férfiak nagyobbik része ronda, büdös, ápolatlan és/vagy buta. Aki egyik sem, az meg impotens, vagy minimum homoszexuális:))) Kérdezd meg a noket, ha nekem nem hiszel. Viszont, aki nem csodaszép, nem brilliáns elméju, nem kívánatos, az is bizony szeretne jó kis nociket megkúrni, és hidd el, hogy valakire rásütni, hogy ápolatlan gusztustalan fráter, az korántsem olyan bántó (megalázó), mint látni azt, hogy az a gyönyörü keményhúsú pipi annak a bézbólsapkás zseléshajú izgága köcsög menedzsertanoncnak a fehér kabriójába száll be. Márpedig a keményhúsú pipik amíg világ a világ, a zseléshajúakkal fognak elmenni, és nem azokkal, akik 44 évesen visszeres lábszárakkal és aranyeres valaggal megalkották életük fomuvét az sumér népballadák, az ízeltlábúak rendszertana, vagy az objektumorientált rendszerintegráció témájában. Mit lehet ilyenkor tenni? Élni abban a tudatban, hogy mostmár a büdös életben nem fogunk ropogós pipiket kúrogatni? Robzon, te is leszel egyszer ronda kövér öregember, kit fogsz akkor megkúrni, ha nem lesz elég pénzed? A ronda kövér öregasszonyokat?

Persze vannak ennél sokkal prózaibb okok is. Nagyon sok ember, férfiak is és nok is, egyszerüen képtelenek az ismerkedésre. Olvasd el Nanát, mennyi viszonylag csinos kulturált, ám félszeg fiatalember kliense volt. Nemcsak, hogy alkalmuk nincs rá, hanem egyszerüen az ismerkedés képessége hiányzik belolük, muszáj kurvázniuk, ha nem akarnak életük végéig faszt verni. Ez pedig nem tárgya semmilyen megalázottságnak, egyszerüen: az emberek különbözoek, önmagában egy képesség hiánya még nem ad okot megvetésre.

Aztán itt vannak a különleges igények, avagy a szexuális kompatibilitás. Te magad írtad a Típushibás topicodban, hogy a magad részérol el nem tudsz képzelni ágyjelenetet orális szex nélkül, akár aperitif, vagy fofogás esetleg desszert, de mindenképpen a menün kell lennie. (bocs ha pontatlan voltam, de fejbol idéztem.) Mondd meg oszintén, tíz felszedett csajodból hány olyan volt, akivel lehetett, és érdemes is volt egy jóízüt nyalakodnod? Mondjuk ketto a tízbol? Öt egyáltalán nem hajlandó a szájába venni a farkadat, három meg még azt se turi el, hogy benyalj neki? Jól sejtem az arányokat? Mit csináljon az, akinek nincs annyi ideje/alkalma/türelme válogatni, mint neked?

És pedig ez még csak nem is számít igazán eszement kívánságnak. Nekem speciel a borotvált punci a mániám. Szerintem az se egy igazán nagy etvasz, de mitgondolsz, hány olyan barátnom volt, akit rá bírtam venni, hogy kopassza meg magát? Megmondom: 1 (egy). Pedig igazán nem érzem, hogy ez valami borzasztóan beteges perverzió lenne, és hogy mérhetetlen megalázottságomban azonnal orvoshoz kéne fordulnom. Ha borotvált puncit akarok, akkor befizetek egy csajnál, aki meg addig is otthon növeszti a szöreit, az basszon egyedül, nem tudok mást mondani. Vessen magára, mert sose fogja megtudni, hogy mit hagy ki.

Aztán van aki anál mániás, van aki él-hal a közös maszturbálásért, a többemberes szexért, a segédeszközökért, mittudomén.

És ezek még mindig boven beleférnek az egészséges szexualitásba, sot, véleményem szerit a gazdag és igényes szexkultúra szerves részei is lehetnek. Szó sincs róla, hogy ilyen igények miatt, illetve amiatt, hogy valaki nem talál partnert a hagyományos módon az igényei megvalósítására, az egybol pszichológushoz kéne zavarni, vagy megalázottnak kéne éreznie magát. Egyszerüen peche van, mert 10.000 nobol kb. 1 az, aki szexuálisan kompatibilis az igényeivel.

Mellesleg a férfiak még viszonylag mázlisták, mert legalább elmehetnek kurvázni, és a telefonban letiztázhatják, hogy egy borotvált csajjal akarják leszopatni magukat, és ezzel el van intézve. De mit csináljon az a 39 éves családanya, aki az önborotválásnak még a gondolatától is bugyira nedvesedik, egy fasszopásnak meg még a halványan átsuhanó ötlete is kéjes könnyeket csal a szemébe, de ha a férjének csak egy szót is szólna ezekrol a képtelen ötleteirol, akkor másnap tuti az egész falu rajta röhögne. Különben megmondom: az ilyen 39 éves családanya elmegy amatorkurvának. Ketto ilyenem is volt, az egyik mesélte, hogy otthon mindenki úgy tudja, hogy elment babysitternek Pestre dolgozni.

Na, szóval szerintem a világ nem annyira fekete és nem annyira fehér, mint ahogy azt a mendemondákból, meg a magunkkal hozott, nem igazán hízelgo kulturális örökségünkbol sejtenénk, viszont az eloítéletek, és az indulatok korbácsolása az nem segít semmin.
Előzmény: Robzon (19)
proxy Creative Commons License 1999.02.12 0 0 31
Endorfin, ime a linkek

Lanyok, Hazak, Vendegek hompedzs Amerikai szerver , Magyar szerver
Calliope Creative Commons License 1999.02.12 0 0 30
"Egy nerc a gardróbba, egy bika az ágyba, egy jaguár a garázsba, és egy marha, aki mindezt fizeti."
Bogyó! Oké, tényleg nehéz meghúzni a határt, de itt most konkrétan a kuplerájokról, és a "hivatásos" kurvákról van szó. Egyébként Robzon, Endorfin és Antagonyst (akikkel nagyon is egy véleményen vagyok) jól megfogalmazták a lényeget.
Palánk! Köszi a megnyugtatást, ez csak amolyan provokatív "valaki nyugtasson meg" volt, mert biztos voltam a válaszban. :)

Endorfin Creative Commons License 1999.02.12 0 0 29
Proxy,
hétfőn igyekszem elküldeni az eredeti html cikket.
Esetleg légy szives egy linket ide is betenni az
aktuális honlapodhoz.

Szerintem egyébként az eredeti Kupleráj, meg a jelenlegi
Lányok, Házak, Vendégek topicban is jó néhány
hozzászólás bizonyitja azt számomra, hogy a kupizás
SZÜKSÉGMEGOLDÁS, nem a legjobb, LEHET JOBB is.

Robzon,
ha megengeded, csak egy kis igazitás a véleményedhez,

" Szerintem a kurvázás nem más, mint hogy a lány
beismeri hogy annyira értéktelen, hogy a pináján kívül
másból (óne tehetség, óne tudás) nem képes pénzt
csinálni,..."

Szerintem kiigazitva: nem képes ANNYI pénzt csinálni.
Mert vannak azért diplomás, több nyelven BESZÉLŐ
kurtizánok is......

Béb,
"... ne tudd meg, hogy mi volt a véleménye
a klienseiről......"

Megtudhatnánk valamit ? ? :)

Endorfin
proxy Creative Commons License 1999.02.12 0 0 28
Endorfin legyszives mailezt el nekem az ide bekopizott internetto cikket html formaban, ha meg van meg ugy. Feltennem a hompedzsre, az arhivum rovatba.
Előzmény: Endorfin (16)
RobuR Creative Commons License 1999.02.12 0 0 27
En aze' nem jarok kupiba mer' a csajok hazhoz jonnek. Es ez igy jo.
originalqszi Creative Commons License 1999.02.12 0 0 26
Mért? vannak??? (qszi az ártatlan, naív, aki csak a mesékbe hisz:DDDD)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!