Es hogye' adnak egy Bp-Szekelyfold-Bp buszjegyet a Nepstadionnal? Esetleg csak Kalotaszegig. Az meg olcsobb lehet, utana meg elelsz ordan, meg palinkan, es uvoltve furdesz a hegyipatakokban. :-)
Van 2 hét szabim hétfőtől, de kevés a lóvém, ezért csak csavarogni mennék valahová, akár vonattal, stoppal, vadkemping meg ilyenek.
Valaki?
Erdély és magyar körvonatozás (10ezer egy 7 napos fulljegy) előnyben.
Próbáld meg a Hegyek című topikot, ott vannak nagy túrázók, mászók, stb. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy itt nincsenek, de ott több szó esik ilyesmiről.
XS
Ha minden jól megy két hét múlva indulunk a haverommal a Triglav-ot meghóditani. Sajna a neten nem találtam elegendő mennyiségű információt a hegy megmászásának lehetőségeiről (lehet hogy ez az én hibám) :-(!
Azonban nem szeretnénk, ha olyan meglepetések állnák az utunkat, amelyeket kellő felkészültséggel meg lehetett volna előzni. (Nem a fizikai erőnlétre gondoltam) :-)
Ezért szívesen fogadnánk minden olyan információt, amely segítene a túra eredményes lebonyolításában, és a végén beszámolhatnék egy fantasztikus utazásról!
Találkozó: Április 16., reggel 8.15 Árpád Híd Volán pályaudvar
Elmegyünk Dömösig, onnan felkapaszkodunk a Rámszakadékon, majd fölsétálunk Dobogókőre.
Onnan ha jókedve van a társaságnak akkor tovább sétálunk, ha nem akkor busszal visszajutunk a civilizációba.
!!!Fontos információ!!! Mindenképpen úgy pakolj hogy mindkét kezed szabad legyen, lehetőség szerint vízálló és kényelmes cipőt hozz. Legyen nálad csere cipő, zokni és nadrág a csomagban.
Szervező: Irónia, a reklamációkat Neki tessék címezni. :o)))
hát akkor ez úgy tűnik meghalt.
Képzeld megtaláltam a telefonszámodat a telcsi memóriájában. Te vagy az egyetlen, akit még soha nem láttam, de megvan a telszáma...
Március 15,16,17,18.-án a Perkupa és Égerszög közötti házat belakjuk.
Barátaim és gyerekeik örömére csillagtúrázunk és bulizunk.
Polifoam és hálózsák szükséges.Étkezés önellátó , ár jelképes.
Gyertek el , biztos jó lesz.