Keresés

Részletes keresés

MuzX Creative Commons License 1999.04.21 0 0 14
Sári kedves, nekem azért furcsa, amit mondasz, mert annyira távol áll tôlem.
Arra gondolok, hogy nálam talán az a legnagyobb élvezet, ha látom a gyönyört a kedvesemen, amit én adhatok neki, és ez nekem is nagyon jó érzés. Állítom, hogy számomra ugyanolyan értékű, lehet egy ilyen "érzelmi orgazmus", mint egy fizikai orgazmus, amit a partnerem csak az én kedvemért, de nem a saját vágyától hajtva ér el.

Ami pedig a nyelvvel történô izgatást illeti, ez nem divat, egyszerűen szerintem fantasztikusan élvezetes erotikus játék.

Ami a többit illeti (család, gyermekek, stb.) elismerem, sok problémát vethet fel, bár nekem nincs tapasztalatom, és azt hiszem, nem is lesz (mivel nem igazán tudom magam elképzelni családdal).

De azért fura még, mert ha már ilyen "te is bántasz, én is bántalak" viszony van, akkor minek vannak együtt?? Csak tönkreteszik egymást, magukat, a gyerekeket...

Végül: azt írod "Nehezen tudom elképzelni, hogy egy kielégitett hölgy megtagadná az ilyen kérést, " milyen kérést is?
És ha a férfi olyat kér, amit az ô természete nem tud teljesíteni? Akkor mi van? Pont errôl beszéltem, a férfinak vannak vágyai, melyek amúgy senkinek se lennének kárára, ha a másik felet is érdekelné, viszont a nô egyszerűen képtelen rá... patthelyzet, mindketten szeretnék, ha jó lenne a másiknak is, meg maguknak is, de mégse fog menni...

Előzmény: sári (13)
sári Creative Commons License 1999.04.21 0 0 13
Kedves MuzX
Én értem amit mondasz, és megértem, hogy valaki nem szereti, ha a partnere csak a kedvéért csinál valamit.
De van egy olyan dolog is, hogy - főleg ha már gyerekek is vannak, tehát már nem nagyon lehet/érdemes szétszedni a babaruhát - akkor a kétféle dolgot össze lehet hozni pl. úgy, hogy ha van valami amit az asszonyka szeret, akkor azzal kezdjük, mert ugye meg kell a kedvét hozni. Ha a kedve már meg van hozva, esetleg már egy párszor "feláldozta magát" a férfi, és lemondott a saját örömeiről, de a nőnek megtett mindent a beteljesülésért, akkor lehet lassan előhozakodni olyasmivel, amit ő szeretne.
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy kielégitett hölgy megtagadná az ilyen kérést, mert hiszen annyira ritka madár a figyelmes férfi, hogy mi ilyenkor a fenekünket verdessük a földhöz örömünkben:))

Ha viszont a dolog forditva van, tehát a férfi "dirigál" az ágyban (nem szép kifejezés, de most nem jut jobb eszembe), akkor - mivel semmi sem megy a partnere kedvére - eleinte belemegy, talán még úgy is csinál, mintha imádná, de amint azt látja, hogy ez lesz neki mostantól a sorsa, hogy mindent adni, de semmit kapni - megmakrancolja magát, és szabotálja a partnere minden igényét.
Ilyesmi gyakrabban fordul elő, mint gondolnád.
Szerintem okos férfi megpróbálja először kitalálni, mit is szeret egy nő, aztán gondol magára.
Nem beszélve róla, hogy nagyon nagy hiba eleve dolgokat feltételezni (pl. hogy minden nő szereti magán az orális szexet), csak azért, mert épp most ez van a divatos szex tanácsadókban.
A nők nagyon is nagyvonalúak. Hajlandók örömet szerezni, ha ők is kapnak, de sajnos - akarva, vagy akaratlanul - annyi az önző férfi, hogy idővel belefáradnak abba, hogy mindenki mondja nekik, hogy most hogyan is kéne nekik valamit csinálni, és mit kéne nekik élvezni, és mit nem.:((

Tapintatlan és sértő dolog valakinek azt mondani, hogy "márpedig neked ezt kellene szeretned", ha egyszer nem szereti. Nem azért nem szereti, mert prüd, hanem egyszerüen nem szereti. Punktum.

Itt talán még megemlithetném azt,hogy nagyon sok nő, aki különben tüzes szerető lenne, "bezárkózik" más okokból.
Pl. a partnere goromba hozzá, mások előtt kigúnyolja, másik nőket nézeget az orra előtt, ápolatlanul áll neki a szexnek, rossz szaga van, gúnyolódik rajta, nem segit neki a házimunkában, gyereknevelésben, stb.
Ilyesmit a nők meg szoktak - tudatosan, vagy tudat alatt - bosszulni azzal, hogy szabotálják a férfi örömét, amikor annak a legfontosabb lenne, mondván, hogy te is bántasz engem, miért okozzak én neked örömet?

Szóval, ez mind mérlegelendő lenne, mielőtt valakiről kijelentjük hogy frigid, és másfelé kacsintgatnánk.

Azért irtam cucunak, mert szerintem ott még az is fennállhat, hogy cucu az, aki az asszony élvezetét gátolja azzal, hogy nem hagyja olyannak lenni, amilyen szeretne. (csendesen befelé forduló).

Mégegyszer minden férfinek:
Ha nem vonjátok meg az örömöt a partneretektől, valószinü busásan megtérül a nagylelküségetek.
Csak az Isten szerelmére! A partneretekre hallgassatok abban, mi kell neki, ne egy könyvből, haverok elbeszéléséből, vagy pornófilmből akarjátok nekik bemesélni, hogy mi nekik a ´jó.

End of speech.:))

MuzX Creative Commons License 1999.04.21 0 0 12
Sári kedves, ha valaki "csak" a kedvese kedvéért tesz meg valamit, nem azért, mert ô is élvezné, és magától is izgatónak találná, akkor az már nem az igazi.

Ha nagyon különbözô a szexuális énjük, akkor nem összeillôek. Akkor hamar kialakulhat ez a skizoid kettôs spirálú folyamat.

Természetes dolog, hogy semmi olyat nem várhatok el a pertnertôl, ami neki nem éppolyan kívánatos, mint nekem, és természetes, hogy igyekszem megtalálni, hogy jó neki.

De ha ehhez akár az egyik, akár a másik félnek túl sokat kell magából elfojtani, az rossz, az hosszabb távon tönkreteszi a kapcsolatot.

Ha valakinek egy lepedôakrobata pornoqueen kell az ágyban, az szerintem sose lesz elégedett egy szolid és visszafogott partnerrel és viszont.

Előzmény: sári (10)


MuzX Creative Commons License 1999.04.21 0 0 11
Szerintem ez az egyik legkeservesebb csapdahelyzet. Mikor van valakid, akit szeretsz, de a szexben eltérô a libidó, és eltérôek azok a játékok, amit szerettek.

Tegyük fel csak példa kedvéért, hogy egy fiú egyik kedvenc szeretkezési módja a kölcsönös orális izgatás (69, franciázás, ki hogy nevezi). Ezzel csak mondjuk az az apró bibi, hogy a lány nem szívesen vesz részt benne, pontosabban nagyon élvezi, mikor ôt kényeztetik így, de neki egyszerűen nem okoz örömöt, hogy viszonozza, illetve lelkileg okozhatna, de szexuálisan nem izgatja.
Emelett mondjuk a "hagyományos" szeretkezési móddal semmi baj, mindkettôjük részére kielégítô, de ugye a változatosság nagyon fontos.

Tehát a fiú észleli, hogy a lány nem "szívvel" van benne, hanem csak az ô kedvéért. Lelkifurdalása lesz, és azt mondja, akkor inkább ne tegye, mert ô csak azt élvezi, ami a kedvesének is éppolyan örömteli, mint magának. A lány bele is megy könnyen, még örül is, hiszen nem kell olyasmit tennie, amihez semmi kedve, bár hajlandó lettvolna rá a párja miatt...

Ezek után a dolog meglehetôsen egyoldalúvá válik, a fiú szívesen használja a nyelvét, hogy gyönyörhöz jutassa a kedvest, a lány ezt nem viszonozza, és azért az egyéb, "normál" szeretkezésekkor minden rendben. A fiú pedig nagyon szeretné azért idônként, de ezek után már szóba se meri hozni.
Elindul egy kettôs folyamat. Egyrészt kialakul egy erôsödô vágy, mivel ez a kvázi-kielégítetlenség érzés egyre fokozódik, hiszen egyre kevésbé van esély arra, hogy a számára nagyon izgató szituáció létrejöjjön.
Másrészt épp ezért a fiúnak bűntudata támad a saját - egyébként teljesen természetes - vágya miatt, amit a lány - egyébként teljesen természetes - gátlása miatt nem tud teljesíteni.
Ez egy nagyon veszélyes, mélyülô kettôs örvény, mert a beteljesületlen vágy elhozza a "piszkos" fantáziálást, esetleg szeretkezés közben is. Hiszen a fiú erotikus énjének egy darabját gyakorlatilag elfojtja, így ez lassan-lassan függetlenedik a partnertôl, személytelenné válik, illetve más, valós személyekre irányul át, közben pedig a fiú, aki tehetelenül vergôdik a saját vágyai és a partnere iránti szeretete közt, kétségbeesetten és növekvô bűntudattal figyeli ezt ...

Talán nem szükséges folytatnom, hogy ez hová fajulhat. Pedig egy szimpla, mondhatni hétköznapi eset, nem?

És mi van akkor, ha ennél lényegesen komplikáltabb dologról van szó? Ha egy ember szexualitásában olyan vágyak vannak, amit sokan perverznek tekintenek, holott egyik sincs ártalmára senkinek, nem jár semmilyen káros testi-lelki következménnyel a partnerekre nézve. Tehát nem pedofília, nem állatokkal történô dolog, és nem a más fájdalmának élvezete, stb.

sári Creative Commons License 1999.04.21 0 0 10
cucu
Ahogy olvastam amit irtál, valamin megakadtam. Azt mondja a feleséged, hogy "neki igy jó".
Mi van, ha neki tényleg igy jó?
Nem mindenki egyforma, és hidd el nekem, hogy a pornófilmekben látott hancúrozást nagyon kevés nő csinálja azért, mert kedve van. Leginkább csak azért, mert kedvébe akar járni a partnerének.
Nagyon fontos lenne tudni, hogy "ahogy ő szereti" élvez-e? Ha igen, akkor Neked kutyakötelességed igy csinálni neki - persze őneki is viszonozni kéne érte a szivességet.
Valaki azért is összehúzhatja magát, mert koncentrál a belső érzésekre, nem csak azért, mert fél.
Ha Te ezt mindenáron félre akarod magyarázni, és rá akarod erőltetni a pornóqueen szerepét, akkor sajnálni való szegény.
Az, hogy szereti ha a mellét simogatod, azt jelenti, hogy semmiképpen nem frigid.

Nem lenne neked inkább az a feladatod, hogy kitaláld, mit akar a párod ahelyett, hogy ráerőszakold a "népszerü" nézetet, hogy milyen is legyen a jó szeretkezés?
Ha hagynád, hogy a maga módján élvezze a dolgokat, biztos ő sem tagadna meg Tőled mást.

A másik dolog, hogy nem törvényszerü, hogy egy nő szeresse ha nyalogatják, és nyalogatni sem mindenki szeret.

petúnia Creative Commons License 1999.04.21 0 0 9
Lehet, hogy kicsit off leszek, előre is sorry.
Csak egy kis női vélemény. 1. A szülést követő időszakot szerintem tiszteséggel ki kéne böjtölni, hadd ne indokoljam. És közben csak óvatosan a fitymáló megjegyzésekkel (süni, meg stb), szerintem érthető, hogy olyankor épp nem tudja top formáját hozni a nő.
2. Lehet,nem minden nő profi a szexben, de elgondolkodtatok már azon, hogy miért? A szerencsén múlik, hogy milyenek az első tapasztalatai, és hogy ebből kifolyólag mennyire mer nyitott, kezdeményező, stb lenni később. Pl. a franciázás olyan dolog lehet, ami azért nem történik meg, mert a nő esetleg nem tudja, pontosan mit is kéne csinálnia. Egyszerű technikai nehézség, ami mellet persze le kell küzdeni az egyéb belénevelt gátlásokat, amik szerintem minden nőnél vannak valamilyen szinten. Vannak segítőkész férfiak, akik szívesen elvállalják a tanítóbácsi szerepét, de sajnos olyanok is vannak, akik elvárják, hogy a nő kapásból tudjon mindent.
feledekeny sztrovacsek Creative Commons License 1999.04.21 0 0 8
Nincs sok megoldás: család otthon, szex máshol. S mielőtt még felháborodik valaki ezen, szerintem azért ez az egyetlen megoldás, mert cucu azt írja, szereti a feleségét, jó neki a kapcsolatuk - kívéve a szex. Namármost, ha cucunak nem okoz túl nagy lelkiismereti próblémát, ezt kell csinálnia.
És mivel azt irod, hogy már teszed is, én csak helyeselni tudom. Szerintem a szexuális szokásai nem fognak megváltozni, de ezt neves szakemberek itt a topicban majd talán kifejtik.
cucu Creative Commons License 1999.04.21 0 0 7
Helo.
Egy másik topicban részletesen leírtam már, hogy én hogyan élek a feleségemmel. Sajnos ezt a topicot sem találom, meg még nagyon sok más topicot. Na, mindegy.
A feleségemmel az első pillanattól kezdve nem vagyok megelégedve! Egyszerűen mindent másként csinál, mint ahogyan az elvárható lenne. Pl: sokszor meg is kérdeztem tőle szeretkezés közben, hogy "fáj"? Persze nem válaszolt és továbbra is úgy összehúzta magát mint akinek kínjai vannak. Aztán egyszer -úgy néhány heti ismeretség után- kibökte, hogy neki nagyon jó velem. Hát, mindenre gondoltam, csak erre nem.
Mielött azt kérdeznétek, hogy miért nem hagytam ezt a kapcsolatot gyorsan abba, már válaszolok is rá.
Azért, mert roppant becsületes, őszinte jellemű embernek ismertem meg és ezt a mai napig is fenntartom.
De egyszerűen nem lehet vele az ágyban zöldágra vergődni, mert ott makacsul csak arra hajlandó és csak úgy hajlandó, ahogyan neki tetszik. Vagyis a szexben én szerintem önző.
Aztán teltek a hónapok, évek és ma már 2 gyermekünk van: 11-12 évesek.
De a feleségem semmit sem változott, sőt mintha elszabotálná a házaséletet. De erről még beszélni sem hajlandó igazán. Továbbra is azt állítja, hogy neki jó így. Az, hogy nekem meg nem, azt nem képes fölfogni.
Neki elég, ha havonta egyszer szeretkezünk -persze csak úgy ahogyan neki tetszik- nekem 'majd minden reggel ott ágaskodik, de hiába.
Egy darabig ment ez a jobb meg bal kezes módszer, (szappanosan meg anélkül, hiába, a változatosság gyönyöködtet), de most már -12 évi koplalás után bátran "csajozok" mert egyszerűen hiába várok a csodára.
És ami bosszant, hogy rengeteg jó nőt ismertem elötte akik szerették a szexet velem művelni és minden gyönyörből kivettem mellettük a részem. A feleségem mellett meg jött a nagy nihil. BÁR NAGYON JÓ ANYA ÉS TÁRS, EGYEDÜL A SZEXBEN UNALMAS.
Ha nem haragusztok meg, elmondom, hogy mit nem szeret.
1. Nem fogja meg és nem hagyja, hogy én simogassam.
2. Nem veszi be, és nem szereti, ha én nyalogatom.
3. egyszerre sem szereti, tehát a franciázást.
4. Csak hanyatfekve akarja.
5. Nem szed semmit és a spirált levetette, aztán másikat nem tetetett föl, a gumitól pedig odszkodik.
6. Csak a hagyományos helyre tehetem, máshová nem engedi. (Ezt az egyet elfogadom)
Csak azt szereti, ha a melleit simogatom.
Ennnyi.
Különben pedig a szülést követően én is mindíg felkeltem, ha sírt a gyerek, mert úgy éreztem, hogy ha szolidáris vagyok, akkor könnyebb a feleségemnek. Ráadásul a gyerköc is megnyugodott, mert érezte, hogy törődve van vele. (Meg én is, hogy nincs baj, csak éhes...)
Szóval, csapdában érzem magamat.
Ti mit tennétek a helyemben?
Helo.
nahat Creative Commons License 1998.06.03 0 0 5
Egyszeű. Nem kell reszelni és kész.
sti Creative Commons License 1998.06.03 0 0 4
Szülés utánra van egy jó módszer fickóknak: fel kell kelni az anyukával együtt éjjel minden etetésnél. Már az első éjszaka után érezteti jótékony hatását, azaz olyan hulla fáradt lesz az ember, hogy rá se tud gondolni...
sip pista Creative Commons License 1998.06.02 0 0 3
(a)szexuális
L.A. Creative Commons License 1998.06.02 0 0 2
Szerencsére nem saját gond.
A Neten olvastam egy írást arról hogy a feleség a szülés után teljesen aszexszuális lett.
Ez persze elég szélsőséges dolog , de gondoltam enyhébb formában máskor és máshol is előfordul. A szülés utáni koplalás csak egy példa volt. Én arra a szituációra gondoltam , hogy valamilyen okból felborul az egyensúly és vagy a férfi vagy a nő már nem olyan aktív mint korábban.
1. A férfi mindíg "fáradt".
2. Az asszonynak mindíg "migrénje" van.

Luci Feri Creative Commons License 1998.06.02 0 0 1
Kedves LA !

Mikor született a kölök ???

Szaktudó kortársaim szerint cca. 6 hetet kellene kibekkelned !

Hamarabb is lehet de a beretválás folytán előtüremkedő drótkefe-szőrzet nemcsak kinézetre hasonlít egy sünire hanem legalább annyira szúúúúúr is ;-)))

Amikor a haveri körből egyi ffi társunk hasonló böjtre volt kényszerítve, mi jóbarátai, hogy együttérzésünkről biztosítsuk napont felhívtuk, hogy már csak X napja van hátra (a hat 7 leteltéig) és vége a koplalásnak....

Közben persze aprólékosan figyeltük a járását, hogy nem esett-e idő előtt neki a süninek

:-))

ZöPö Creative Commons License 1998.06.02 0 0 0
Kultúra! Sapienti sat.
L.A. Creative Commons License 1998.06.02 0 0 topiknyitó
Előfordulnak olyan esetek , valamilyen oknál fogva a pár szexszális aktivitása nem egyforma.
Jellemző nőknél a szülés utáni állapot. A hormonok időlegesen más üzemmódba kapcsolnak át. Sőt szülés után 6 hétig abszulút nem ajánlatos a hagyományos közösülés (varratok a gátmetszésből stb.)
Vannak persze ennél hosszabb szünetek is.
Ennek inkább lélektani magyarázatai vannak.
A nő már inkább anyának érzi magát mint nőnek stb. Sőt előfordult már olyan eset hogy az illető teljesen aszexszuálissá (remélem jól írtam le) vált.
A partner számára ilyenkor három lehetőség van.

1. Kiböjtöli az időt (bár az aszexszuális párnál ez az idő >= végtelen)

2. Szerez egy másik partnert. (Időlegesen vagy véglegesen)

3. Tetszés szerint jobb vagy bal kéz használata.

Volt -e valaki hasonló szituációban (vagy valamelyik ismerőse) . Hogyan élte meg.
Stb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!