Jackie:
Hogy en milyen buta vagyok!!!! :((
Nemreg siklottam el e film felett, bele-bele nezve. Persze anno lattam az egeszet.
A Misszio. Robert de Niro alakitja Mendozat...
Csak, hogy felcsigázzam az érdeklődést, közlöm, hogy egy kombinált, több kérdéses filmrejtvényen "dolgozom" a "leghelyesebb" megfejtő, illetve holtverseny esetén a kisorsolt, értékes jutalomban részesül (temészetesen egy műsoros videókazetta :) ), melyet az esetleges közös mozizás alkalmával vehet át! :))))
láttam !!! de nem ugrik be a film címe
van benne egy videokölcsönző meg egy trafik.
Ez a rész a trafik padlóján játszódik, miközben a vevők csak a pultra dobálják becsületesen a pénzt.
ZöPö, és ha jól veszem akkor van abban a mosolyban egy pici gúny is, nem ? akkor nem értesz...
Szerinted honnan szoptam az idézeteket, az ujjamból ? Itt a megfejtés lenne a lényeg azt meg tényleg csak fejből csináltam (azt a párat). Na meg az is fontos, hogy olyan idézetet találj amiről megismerni a filmet. Ez nem mindenkinek sikerült.
Na itt egy új :
- There are only four questions of value in life, XY. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same: only love.
egy lány:
nem vagyok biztos benne és a film címét sem tudom, de ha LYól emléxem, akkor ennek végén ül főhősnőnk a a budin, egy lendületes mozdulattal kitörli a ...-t és elindul a nagyvilágba. Ez csak egy nagyon halvány tipp volt. :(((
Mindenki aki nem tud fejből idézni, nézzen ide !
Én ezt használtam az idézeteim felkeresésére, de becsszóra a megfejtésekhez NEM ! Ez így fair. Most újult meg a GUI -je, szerintem picivel lassabb is lett :-((