Keresés

Részletes keresés

cityba Creative Commons License 2013.12.02 0 0 299

Fürdőbe nem törvényszerű az ablak alatti radiátor, de ha ott van alatta akkor azon a falon kéne elhelyezni hogy ne  érzékelje a radiátor hőmozgását, de egy beugró embert már észre vegyen.

Előzmény: badboy33 (298)
badboy33 Creative Commons License 2013.12.01 0 0 298

A radiátorokat 99,9%ban ablak alá rakják! Nálam is ott van,az érzékelő pedig a szemközti falon,azért látta ,hogy a ruha le esik :-)  Amint írtam ,hogy dsc alap érzékelő,tehát az alap nem lát maga alá !

Előzmény: cityba (297)
cityba Creative Commons License 2013.12.01 0 0 297

Radiátor felé alapból nem állítunk mozgásérzékelőt, pont a hőváltozás miatt. Ablak felé nézzen, gondolom ezért szeretnél elhelyezni ide is mozgásérzékelőt.

Előzmény: badboy33 (296)
badboy33 Creative Commons License 2013.12.01 0 0 296

Jah! Hajnal 3:30-kor felébresztett a ro....k / valaki bejött ?/.Majd kiderült,hogy  a radíátorról le esett a ruha ,amit a nejem rárakott száradni.Mert más nem történt.  :-(

Előzmény: cityba (295)
cityba Creative Commons License 2013.12.01 0 0 295

A ruhák nyugodtan repülhetnek az érzékelő nem fog riasztani, mondjuk a 40 C os ruhákat már hőmozgásnak érzékelné. 

Előzmény: badboy33 (294)
badboy33 Creative Commons License 2013.12.01 0 0 294

A kép lemaradt.

Előzmény: badboy33 (293)
badboy33 Creative Commons License 2013.12.01 0 0 293

Üdv. Kérdezni szeretném,ti hogyan állítanátok be az érzékelőt,hogy jó is legyen és ne is legyen felesleges riasztás. Dsc alap érzékelő.Dsc 585 központ. A PULSE ,és a PET -re lennék kiváncsi. Nincs bent "állat " de pl:le esik 1 ruha a szárítórol kb: 4x3,4x4,4x5, helységek.

fetya1 Creative Commons License 2013.11.29 0 0 292

köszönöm, átszámoltam a dolgot, h mibe kerülne ez nekem, és arra jutottunk, h nem ér akkora befektetést a dolog, amennyit védene értékben a rendszer

a villanyszerelést tavaszra halasztottuk, mivel ilyen időben fűtetlen házban a vezetékezés és a gipszelés is probléma, a vakolatlan kábel meg csábítja a csavargót, h kitépje a falból

asszem marad majd tavasszal a klasszikus DSC központos riasztás gsm-kapu megoldással.

Előzmény: Peter atyuska (287)
Peter atyuska Creative Commons License 2013.11.29 0 0 291

SIGNAL AV modulátor ezt javaslom mint egyszerű megoldást kamera csere nélkül koax ki kamerához koax rá erre AV kábel vagy scsart kábel rádug tv-re.

Előzmény: LatteO (290)
LatteO Creative Commons License 2013.11.27 0 0 290

A kamera a tv-től kb 12 m-re lenne. Az még beleférhet?

Tudnál ajánlani kamera tipust?

Előzmény: Peter atyuska (286)
Peter atyuska Creative Commons License 2013.11.27 0 0 289

Nem mindegyiknél. 99% ban müködik, az 1% miatt nem szoktam ezt elsőnek mondani, írni.

Előzmény: Hans70 (288)
Hans70 Creative Commons License 2013.11.26 0 0 288

Én egy bnc kimenetes feketefehér gagyi kamerát rákötöttem egy projektor av bemenetére és működött. rg 59-es koaxal. 

Előzmény: Peter atyuska (286)
Peter atyuska Creative Commons License 2013.11.26 0 0 287

Ehhez több megoldás is lehetséges de nagyrészt szolgáltató oldali router állítgatással is jár meg ingyenes fiksz ip cim valamelyik ingyenes szolgáltatótól. A megtekintéshez internet szükséges = táblagép. Az sms annak is van több megoldása a legkönyebb a riszatóközpontra kötni a kamera riszató kimenetét a központhoz rakni egy GSM modult és megfelelően össze programozni. A legdrágább megoldás egy IP kommunikáció képes riasztóközpont egy házi kis szerver IP kép szoftverrel.

Előzmény: fetya1 (283)
Peter atyuska Creative Commons License 2013.11.26 0 0 286

Olyan kamera kell neked aminek van AV kimenete azt összekötöd a TV AV bementével csak egy bibi van ennek a kommunikációnak vannak távolság korlátai.

Előzmény: LatteO (285)
LatteO Creative Commons License 2013.11.25 0 0 285

Sziasztok,

lehet nem ideillő kérdésem van, de hátha tud valaki segíteni.

Szeretnék olyan kültéri biztonségi kamera rendszert amit TV-re lehet csatlakoztatni. Tulajdonképpen nem akarom rögzíteni a képet és csak egy kamera lenne. Csak annyi, hogy ha akarom akkor átkapcsolom a tv-t és látom a kamera képet.

Ezt meglehet csinálni viszonylag olcsón?

cityba Creative Commons License 2013.11.25 0 0 284

Szerintem IP kamera , majd email küldés ha mozgás van. Email telcsin jelez, majd megnézed a képet, videót. Vagy rácsatlakozol a kamerára a telcsiről.

Előzmény: fetya1 (283)
fetya1 Creative Commons License 2013.11.25 0 0 283

átépülés alatt álló házba kellene télre olyan megoldás, hogy egy IP kamera figyeli a bejáratot, ha mosgást érzékel, akkor hív egy telefonszámot, és élőképet ad. Gondolom ehhez már valami okostelefon is kell. Jól gondolom azt, hogy IP kamera, internetes kapcsolat és működik a rendszer? Vagy kell valami, amin be lehet állítani a telefonszámot, valami GSM modulra tippelek. Tud valaki segíteni?

Nekem van ugyan egy DSC 1616-os központom, meg a saját riasztómat is magam szereltem, de ebben a videós-hívásos dologban nem látok tisztán.

Blues59 Creative Commons License 2013.11.13 0 0 282

Eladok pár dolgot:

3 db GANZ (japán) FF kamera  

2 db Grundig Minerva (japán) FF kamera

1 db KPC Mini pinhole FF jól rejthető kamera  

3 db pinhole optikás panelkamera álcázva egy acidax dobozban FF.

Mindegyik üzemképes, kitűnő kép minőségű. valaha nagyon drága kamerák voltak. 3000 Ft / db.

Peter atyuska Creative Commons License 2013.10.25 0 0 281

A rendszerben telepített digitálisak általában:

- saját állapotról külön jelet küldenek vagy lekérhetőek

- finommabb érzékelési feldolgozás és jelzés, sokszor ez nem csak jupperekkel állítható be hanem programozható

- gyártó specifikus lehetőségek valaki jelzésekre finomit pld a behatolás helye az érzékelő által lefedett részen - azzal vezérelhető kimeneti jellemzők pld oda irányít egy kamerát.

- nem kell nekik több jelvezeték elég kettő ezen küldözgetik a jelzéseket

Előzmény: teszvesz (280)
teszvesz Creative Commons License 2013.10.23 0 0 280

kkosz a valaszt. Nem is tudtam, hogy vannak "sima" es "digitalis" erzekelok, azt hittem csak a szenzor tipusa valtozik. Konkretan milyen pluszt tudnak a digitalisak? 

Előzmény: Peter atyuska (278)
emberevics Creative Commons License 2013.10.23 0 0 279

Szia! Köszi a választ. Egy SP4000 közont pl. melyik leírt verzióba tartozik? Igazából a kérdés feltevése útán lett csak tiszta, hogy a központba váltakozó fesz. megy be, tehát ha van töltésvezérlés, azt csak a központ tudhatja.

Nemrég kandikáltam egy biztonságtechnikai dobozba, de abban volt egy kapcsolóüzemű táp. Van olyan riasztórendszer amit egyen feszültséggel kell megtáplálni? (Mindazonáltal, hogy azt hiszem az nem riasztó volt, hanem vagy tűzjelző vagy proxy kártyás beléptető rendszer doboza.)

Előzmény: Peter atyuska (277)
Peter atyuska Creative Commons License 2013.10.23 0 0 278

Azt te tudod hogy milyen szintű védelmet szeretnél a kombináltak kevésbé érzékenyek vak riasztásra.

Lehet de a simákat amik digitálisak azok nem fogják tudni azt a pluszt amit nyújtanának.

Nem rosszak.

Előzmény: teszvesz (274)
Peter atyuska Creative Commons License 2013.10.23 0 0 277

Két központ kialakítás létezik az akkukezelésre, az intelligens ami képes kezelni az akku állapotát és a normál ami vagy töltésen van csepp vagy ha nincs hálózati táp akkor az akkutól veszi a tápot, és van a harmadik ami egy kiegészítő modul ebben több is létezik az egyszerűtől a programozhatóig amik alapból képesek az aku állapotát is figyelembe venni és képesek ki sütésre is.

Előzmény: emberevics (272)
Peter atyuska Creative Commons License 2013.10.23 0 0 276

Ha tudná az ember milyen GSM berendezés plusz mire lett programozva így viccelődik ;) amúgy kérdezd meg aki felrakta hogy ez most mi.

Előzmény: zsolt.elsik (275)
zsolt.elsik Creative Commons License 2013.10.23 0 0 275

Sziasztok, van egy GSM kommunikátor a riasztóhoz, és egyszer csak küldött egy sms-t, hogy *psuttz és mellé írva a dátumot. Mi lehet ez?

teszvesz Creative Commons License 2013.10.23 0 0 274

Udv mindenkinek,

Most keszulo hazam riasztorendszeret tervezgetem. Kerdesem, hogy belterre erdemes kombinalt PIR+radar erzekeloket tenni, vagy megfelelnek a jelentosen olcsobb  PIR erzekelok is? A dual rendszeru erzekelok allitolag a teves riasztasokat kuszobolik ki, ez mennyire gyakran elofordulo problema? 

masik kerdes, hogy a kulonbozo markaju kozpontok es erzekelok parosithatok? Konkretan Paradox SP kozpontban gondolkodom es eppen akciozva lehet Crow erzekeloket vasarolni, ez egy mukodo parositas? Van valakinek tapasztalata Crow erzekelokkel, megbizhatoan mukodnek?

emberevics Creative Commons License 2013.10.22 0 0 273

Esetleg a riasztó panelen van a szabályzó?

Előzmény: emberevics (272)
emberevics Creative Commons License 2013.10.22 0 0 272

A riasztó webáruházakban rendelhető szettekben ha jól látom egyikben sincs olyan alaktrész, ami biztosítaná, hogy az akku ne folyamatosan legyen töltve, hanem csepptöltést kapjon (töltésszabályzó). Erre nincs is szükség, ezekben a rendszerekben? A folyamatos töltés nem rövidíti az akku élettartamát?

etreapeter Creative Commons License 2013.10.18 0 0 271

Hali Mindenki!

Most programoztam fel egy dsc alexor rendszert, csak vezeték nélküli eszközökkel. A gondom a következő:

a telefonvonalat bekötöttem, de riasztáskor nem telefonál, viszont ha felveszem az otthoni telefont hallom a szirénahangot benne. Sőt ha a tárcsázott mobilszám foglalt, akkor az otthoni telefon is foglaltat jelez. Viszont egyik esetben sem cseng ki a tárcsázott mobil.

Ötlet?

Domik Creative Commons License 2013.10.10 0 0 270

Sziasztok!

Paradox központom esprit 748-as, ha áram alá helyezem, akkor a kezelő sípol 4-6 másodpercig, a háttér világít rajta csak és ezt követően elindúl a sziréna.

Mi lehet a hiba?

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!