Keresés

Részletes keresés

garfonya Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1528
A kormány szerencsére nem észrevehetően hajlott (csak beleér a tankba, be is horpasztotta), aki vitte, az észre sem vette. Viszont most rám ijesztettek, hogy baj lehet belőle, ha kihozom, viszont Peti azt mondta, amíg nem kezdik csinálni, a biztosítót hidegen hagyja, hogy hol tárolom. (talán, ha megint eldobom lehet valami gond, nem tudom). Minden esetre mára terveztem az elhozást, de most elbizonytalanodtam. Nem tudom mi lenne, ha megint eldobnám (bár nem tervezem). Klasszikus példája, mikor egyik válladról egy ördög, a másikról egy angyal dünnyög a füledbe. Itt nem tudom melyik melyik.
Előzmény: MatulA+ (1521)
Bálint636 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1527
NTX, akkor ezt képzeld el, amikor bás-sal találkoztam tegnap a Velencei-tó mellett, mentem haza kocsival, már sötétedett, és amikor a kocsi lámpjája megvilágítja a bogár-felhőket az út felett és akkor mész beléjük kéccázzal és akkor vááááá!! :-)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1526

Ha már ennyire bogár témánál járunk!

Curdura gúnyát mivel szabad, és hogyan szabad tisztítani, hogy ne veszítse el a vízhatlanságát???? Tud nekem ebben valaki segíteni? Mert oksi, hogy az eső megmossa rajtam párszor. :-( de már kezd eléggé dzsuvás lenni. Meg kellene valahogyan takarítani, csak nem tudom, hogyan!? :-(((

Előzmény: Törölt nick (1525)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1525

Boccs !

Nem olvastam el végig a hozzászólásokat és már reagáltam is....

A bogárfóbiásoknak felhivnám a figyelmét a dzseki alá berepülő egyedekre és a sisakrostély alá szálló , majd a szemed előtt szambázó modellekre is :-))

Tegnap este mentem egy picit , és a sisakon úgy szóltak a muslicák , mintha eső esne...

Sisak , kabát , motor eleje full bogártetem....

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1524
Ma már Te vagy a második aki ezt a Jacko-s poént elsüti! Még a végén el kezdek hinni benne, és azt hiszem, hogy igazság alapja. mondjuk grafonya más módon említette meg a dolgot! ;-)))))
Előzmény: Törölt nick (1523)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1523

Matula írta :

"Szóval a sárga a nyerő még a Kiscsákók körében is!"

A dzsekszon fiú is így kezdte..... :-)))))

Előzmény: MatulA+ (1512)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1522

Akkor ennek fejében megisszuk azt a bort amit Bálint feldobott a közösbe. ;-)

Tudod kinek a pap, kinek a papné. ;-)

Előzmény: bás (1515)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1521

hm.. legyen így!

"Majd jön egy csaj,aki úgy tapad a sárgára, mint a muslica és úgy kell bottal leverni a motorodról."

Mikor is lesz a közös gurulás? most akkor mi van a Vasaddal? Kormány is elgörbül? mert ha igen, akkor ne nagyon furikázz vele szerintem. :-(((

Előzmény: garfonya (1518)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1520
Satu, visszapakolsz egy két fokozatot, és már húzod is neki! ;-) Modnom ezt 3 centi majrácsíkkal, és némi kilóméterrel a seggemben,. ;-))) Kicsit vicces, nem!?
Előzmény: Csutka2 (1516)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1519

Ha menet közben vagy, akkor tök mindegy, miylen a motorod színe! Ott csattogni fognak a bogarak rendesen, pláne alkonyat környékén. :-(

mikor áll a motor, akkor meg szinte biztos, hogy nem vagy mellette, akkor megintcsak tök mindegy. ;-) na jó mikor visszaérkezel, akkor egy legyités, és már repülnek is a bogarak! Egy dolgot viszont ne feledj, a sárgának vagy 3 féle árnyalata! ha árnyékban áll, és süt a nap teljesen más a színe, mint mikor csak kint áll napon, vagy mikor be van borulva.

Előzmény: NTX (1514)
garfonya Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1518

"Most már csak valami jó csajnak kellene, hogy tetszen!"

Nekem a szürkével jó tapasztalataim vannak. ;)))

Csajok többsége szerintem a színre megy (lásd:"- milyen autó volt ami tetszett drágám?" "-piros!") és tök különböző ízlésűek, tehát szerintem nincs olyan, hogy ez csak gyerkőcöknek, az meg csak csajoknak, rosszabb esetben fasziknak tetszik. Majd jön egy csaj,aki úgy tapad a sárgára, mint a muslica és úgy kell bottal leverni a motorodról.:))))).

Asszem Scr7 is említette, hogy egy kissrác mozdult eddig rá a mocira. Hmmm.... lehet, hogy M. Jackson is bevásárolt már a modellből? :))))))))))

természetes, hogy a kissrácoknak megmozgatja a fantáziáját, hiszen elég extrém forma. Nekem eddig jó tapasztalataim vannak, bár kissrácok jöttek már oda hozzám is (csak együtt mertek), hogy "mennyivel ,megy?"

bás Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1517
Akkor te tegnap idegbajt kaptál volna! Mikor jöttem haza este a Velencei torol, Bálinttal való találkozásom után, annyi szúnyog volt az úton hogy a bukó plexijéből nem láttam ki egy idő után, s az első lámpa is szürke lett, a kabátomról meg nem is beszélve!

Előzmény: NTX (1514)
Csutka2 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1516

Hát akkor azt hiszem, én maradok egy "szürke" kereskedőnél...

Ha meglesz a moci, kiveszek egy hét szabit... :))) Mert még én is a "jéééé, kanyarodik az út, mit is kell ilyenkor csinálni?" szinten vagyok... :)))

Előzmény: NTX (1513)
bás Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1515

Matula!

...egy fecske nem csinál nyarat!

;-)

NTX Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1514
Lehet, hogy hülyeség, de engem ez a bogaras kérdés kicsit idegesít, utálom a bogarakat, rovarokat meg a hasonlókat. Majd meglátom milyenek lesznek a tapasztalataim. A legjobban a városi közlekedéstől tartok, mert kicsi a sebesség, de nagyon könnyen elüthetnek. Gondolkoztam azon, hogy elmegyek valamilyen tanfolyamra, mint a HUMOK vagy a HMI. Valaki már részt vett ilyen kurzuson? NTX
Előzmény: MatulA+ (1511)
NTX Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1513
Szia! Nem, sajnos a 40.000 forintos utalványt nem adtak. Nekem így volt egyszerűbb. Szerintem egy-egy hálózat hasonló árakkal működik, nincsenek nagy különbségek. Max ha az ember erősködik 10-20 ezer forint kedvezményt lehet elérni. NTX
Előzmény: Csutka2 (1508)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1512

Hm.. színsztori!

Etyeken emlékezhetnek rá, Bálint, Bás, és Laci is!

Jön oda a kiscsákó, kb. 10-12 éves lehetett. Odajön hozzám, bocsánat, szabad fényképet készítenem!? már nagyon rég óta a Kawasaki az álom motorom, nagyon szeretem a Kawasakit!

Persze, nyugodtan csináljad csak.

bás megszólal- azért a fekete az igazi szín, nem!?

Srác egy pillanatra odafordítja a fejét, és egyből vissza a sárgára, és csinálja lázasan a képeket.

Laci a háta mögött: Azért akkor is az ezüst szebb!

Srác még nagyobb nem törödömséggel oda nézett, és kicsit mintha még a fejét is megcsóválta volna. ;-))))

Nagy volt a sztori! Szóval a sárga a nyerő még a Kiscsákók körében is!

Most már csak valami jó csajnak kellene, hogy tetszen!

Előzmény: MatulA+ (1510)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1511
Miylen gyakran esik az eső!? Ez totál attól függ. mert ha elázol, akkor utána pár nappal meg szoktam mosni. Teljsen változó. Ritkábban kellene megmosnom, ha a garázsban is letakarnám. De nem teszem ezt. :-( Kb. két hetente azért megmostom, vagy mikor már úgy ítélem meg, hogy piszkos. általában valami rendezvény előtt mindenképen megmosom a Vasat.
Előzmény: NTX (1503)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1510

ennyire menő lesz a sárga!? :-( Pedig már kezdtem bizakodni, hogy tényleg alig van sárgából. ;-)

mikor is gurulunk együtt?

Előzmény: Csutka2 (1508)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1509
nem irigyellek! nem is mesélek semmit se, mert azzal csak fájdítom a szíved! ;-)
Előzmény: Papa0920 (1505)
Csutka2 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1508

NTX, akkor Neked elengedték a teljes üzembehelyezési költséget? És a levásárolható 40e Ft-ot is megkaptad?

Én a héten befizetek egy sárgára. :)))) Már ha sikerül dűlőre jutnom, hogy hol vegyem meg... Nincs nagy differencia, de az is néhány hónap benzin...

Papa0920 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1507
Köszi szépen! Akkor ezek szerint még van mit gyűjtögetnem...

Papa
FurrierS Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1506
Én is hasonló cipőben járok mint te én is tanulgatom a gépet, szerintem a város pont megfelelő bejáratni a gépezetet, kanyarok megszokására tanulgatására szerintem ideális terep budakalász - pomáz - dobogókő terep jó az aszfalt minősége lehet döntögetni nyugodtan, vannak emelkedős lejtős részek és kanyarok de szerintem ide csak az első 800 km után vigyed a motort, hegyre fel szerintem szereti ha 3000 felett pörög. Ha van kedved összehozhatnánk ilyen nagyon lájtos menetet majd, én is elég megfontoltan haladok mindenfelé, bár én egyelőre szeretek egyedül menni mert akkor nem kell figyelnem a társra ezért nem mentem még el egy itt vagy máshol szervezett túrára sem, viszont lehet azért jó lenne mert szoknám(ád) a társaságban motorozást.
Papa0920 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1505
Hát tennék én így nagyon szívesen, csak az a baj, hogy nincs fizetésem, úgy meg nem hiszem, hogy ideadnák részletre...:(
Az a baj,hogy itthon nem nagyon támogatják a motor project-et (igazából tűzzel-vassal effektus van...) és mivel családi vállalkozásban dolgozom, és még egy kasszán vagyok a szüleimmel, ezért nem is fogok rá pénzt kapni sajnos, tehát nekem kell valahogyan összemaszekolni a pénzt... Jelenleg még csak kb 1.3 van a mocira...

Pedig már nagyon mennék... Pláne, hogy ilyen jó idő van...

Papa
Előzmény: MatulA+ (1502)
bullmax Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1504
Pénteken az Andrássy útról indulok, remélhetőleg 17 órakor Kecskemétre, ha vkinek van kedve, akkor mehetünk együtt. Én egyedül is megyek, ott úgyis talizok Matu picsuval pl. Csak ne essen bakker!
NTX Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1503

Sziasztok! A motor üzembe helyezéssel együtt volt 1.679.000, plexi, gomba 37-37. Köszönöm a meghívást, de szerintem egyenlőre a lassú tempót se tudnám veletek tartani, hátráltatni meg nem akarok senkit. Néhány órát még kis forgalomban kell mennem, hogy szokjam a motort meg a közlekedést. pld. Még a vizsgán is furcsa volt 50-el bevenni egy kicsit élesebb kanyart. Tényleg nagyon keveset vezettem még. A bogarak miatt meg szerintem letakarom a tankot. MatulA+ milyen gyakran kell takarítanod a gépet? NTX

Előzmény: Papa0920 (1500)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1502

Ne számolgass! Szedd össze a lóvéd amennyit félre tettél, és abból vegyél el vagy 30.000-et (benzinre, és kötlezőre) és irány a kereskedés! Aztán a fent maradó összeget meg bevállalod részletre! ;-)))))

Kérjél ajánlatot Cserni Zsolttól is.

Steelhorse

Nála hivatkozhatsz rám is, András Füredről, vagy akár Bálintra is, ebben biztos vagyok. S akkor talán máskép fog majd a ceruzája. ;-)

Előzmény: Papa0920 (1500)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1501

Jó választás a sárga! ;-) Bogarak!? Hát necces, mert van mikor rászállnak álló helyben, de nem mindig. Fel kell úgy polrozni, hogy seggre essen rajd a potrohos, és akkor minden rendben lesz! ;-)

Akkor a jövő héten már jöhetsz is Citadelára, vagy akár már most Kecskemétre. Hosszú egyenes útszakaszok. Már korábban beillesztettem, hogy a motorozz.hu csapata hol találkozik. vagy egyeztess bullmaxxal, szerintem lesz olyan rendes, hogy lekísér, és vissza is kísér, hiszen mi is elkísértük Velencére. ;-))))

Azt nem mondom, hogy gyere le velünk Pécsre, mert oda sietni fogunk. Sok lesz a meló, Bálint 636-osa, meg az enyémnek a 6.000-es szervíze, és pont szombat lesz, szóval nem akarok kib..ni a szerelővel. A lehető legkorában le akarok érni. ;-)

Előzmény: NTX (1497)
Papa0920 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1500
Mennyit fizettél most összesen?
Mert ugyanezeket szeretném én nis rendelni a mocihoz, és már hónapok óta csak számolgatok, hogy emnnyi pénzre van még szükségem...
Szóval mennyi volt így motorostul, kiegészítőstül, kedvezményestül, mindenestül együtt?
Bocs ha indiszkrét a kérdés, akkor ne válaszolj rá!:)

Papa
Előzmény: NTX (1499)
NTX Creative Commons License 2006.05.23 0 0 1499
Szia! Tényleg helyesebb az U lakat kifejezés, de mindenhol U láncot írnak. Nem tudtam nagyon alkudni, csak az üzembe helyezést, ezért a motor listaáron van. A kiegészítőkből adtak 5 % kedvezményt. A budapesti DMC kereskedésekben kb mindenhol ez a helyzet, nekem számít a +1 év garancia, ezért vettem DMC kereskedésben. NTX
Előzmény: FurrierS (1498)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!