Jah még 3 óra van hátra, viszont munkában leszek. Jó esetben a fórumot tudom majd olvasgatni, szóval írjatok majd szorgalmasan! :) Bár kicsi az esély szerintem, de én a GPS-t várom a legjobban.
szerintem az Apple iPhone mellett az iPod Touch a legkirályabb, szívesen lecserélném már a Nanomat egy ilyenre..csak azért még sokat kell dolgoznom:D..vagy még próbálkozok nyerni ITT iss:)
Ezekkel a megoldásokkal csak az a baj, hogy a következő szinkronizálásig tartanak. Az egyedi csengőhangokat az iTunes leszedi - mivel nem az Apple Store-ban vásároltad... :(
Van egy NetDragon PC Suite nevű program. Azzal kell konvertálni, és aztán a File menüpontban feltenni a Ringtones-hez, akkor úgy értelmezi, mintha a sajátja lenne, és az iTunes sem tud hozzányúlni.
Én is végigszerencsétlenkedtem egy csomó megoldást, ez az egy jött be!
Én megcsináltam 2 módon is, de az egyszerübbet mondom, itt nem kell konvertálgatni stb..
Az mp3-mat behúzod az iTunes-ba, onnan rátolod a telóra (ez gondolom megy)
majd az installerből letöltöd a sendsong nevü progit.
Ha ez megvan akkor megnyitod a sendong-ot akkor elvileg mutatja a zenéket amik rajta vannak a telón, majd van egy ringtone nevü gomb rányomsz és utána ott lesz a csengőhangok között egyedi csengőhangként a a kivánt zene.
Fontos megemlítenem, hogy én azt vettem észre, hogy a 30mp körüliekre jó ez a megoldás.
Próbáltam betenni egy komplett számot, de kiválasztás után nem ugy csörgött a teló. De a rövidebbekre tökéletes ez a megoldás.
Olyanra gondoltam amit source-bol kell a telóra telepíteni és az azon lévő zenéből csinál csengőhangot,asszem volt már ilyen az enyémen de az ujra telepítés óta nem találom.Be lehetett álítani mettől meddig vágja ki az mp3-ból a csengőnek szánt zene részletet.Mi lehetett ez?
Van egy csomo progi, en a Windows-os iRingert talaltam, amivel eleg egyszeru a dolog. Tetszoleges mediabol csinal ringtone formatumot, amit utana csak fel kell SCP-zni a tobbi ringtone koze. Az iTunes-os manually manage opcio sajnos hibas, duplukalja a szamokat. Szinkronizalva elvileg mukodik, de az nekem nem jo.
openssh-nak szerintem mindenképp kell lennie, mert a feltörésnél automatán felrakják a programok... bossprefs-ben ssh néven szerepel...
host név: a teló ip címe (érdemes a router-ben fixet adni neki és akkor nem fog változni többet) user név: root jelszó: alpine (esetleg dottie, de az csak 1.1.1-1.1.2-be volt asszem) privát keyt azt majd csinál magának...
SSH - secure shell, ez egy biztonsagos hozzaferest tesz lehetove a telefonhoz, olyasmi, mint a telnet, csak secure. Az SCP az SSH folotti file ativelt jelent. Ahhoz, hogy SSH-n csatlakozni tudj, egy SSH daemonnak kell futnia. Az ujabb toresek ezt automatikusan felteszik. Vannak progik, amikkel ezeket ki-be tudod kapcsolni, ami ajanlott biztonsagi okokbol, meg mert meritik az akksit. Pl. a Bossprefs ajanlott erre a celra. Ha Wifin csatlakozva vagy, a Bossprefs megmondja az IP cimed, meg az SSH-t is be tudod kapcsolni, ha ki van. Ha nincs telepitve, akkor rakd fel. (OpenSSH neven fut.) Ha Win-es vagy, akkor toltsd le a WinSCP nevu progit (Mac-ben nem tudok segiteni), majd csatlakozz a telefon IP cimehez! Login: root, jelszo valszeg alpine, esetleg dottie. Eloszor fog kerdezni valamit, arra mondj OK-t. Innentol kezdve ugy fog kinezni kb. mint egy Total Commander, tudsz ide-oda masolgatni. Mindezt ovatosan tedd, root joggal barmit letorolhetsz es elbarmolhatsz a telefonon. Ha megvan, hova kell masolni a file-t, lepegess el oda, es rakd fel. Jobbklikk a file-ra, ott latod a jogosultsagokat. Unix alatt ugye ez 3 kategoriaba esik, amiket most nem fogok leirni, adj legalabb olvasasi jogot mindenkinek, akkor nem lehet baj. Roviden ennyi.
Lasd elozo hozzaszolasom, felSCP-zed a megadott konyvtarba es kesz. Esetleg olvasasi jogot kell neki adni. Van valami Total Commander plugin is elvileg, de az tudtommal nem tul megbizhato.