Szerintem igen mert nem volt más Grupis mezben.Ha jól emlékszem akkor bőven 180cm felett vagy magasságban.Eszembe jutott hogy meg szólitsalak felfelé de nem biztos hogy dumálni szerettél volna éppen:))A befútó után meg már nem láttalak.Gratula
Köszi! Csak úgy felrémlett egy 1991-es eset, amikor Máltára nem mehettem ki, egy nemzetközi kórustalálkozóra. A reptérről kellett visszajönnöm... De az tényleg régen volt.
Az már régebben lehetett. Kb. 2 éve nincs már határ.
A személyazonosság igazolására a normál személyi megfelelő.
Persze ne legyen azért lejárt.
De nagy valószínűséggel senki nem fogja kérni sehol.
Két éve, amikor Lui vezetésével mentünk át Hodoninnál akkor volt rendőrségi igazoltatás, de velünk nem foglalkoztak, pedig elsőre megálltunk, azt hittük mi is érdekesek leszünk. :)
8:20-ra beszéltem meg találkozót Zsolttal az Üllői-Petőfi Sándor utca keresztezésénél. Találkozzunk 8:10-kor a Méta utcai felüljáró aljában a buszgarázs előtti buszmegállóban.
Ezt csak neked súgom: A Márkot otthon hagyom, (tudod, a Keve(ndis)t), nyafog hogy má' rég nyert sprintet, mindenki leveri, mer' hogy a Hushovd, a Ferrer meg a Sanyi leveri, az úgyahogy, de hogy még a Huntárovics is ... Aztán meg kifigyelte, hogy ki jön holnap, sajnos látta a neveket meg a szintrajzot is, és úgy látta jónak, jobb ha rápihen a hétfői sprintre, minthogy a leghalvány reménysugár nélkül küzjön a gigászok ellen a sprinteken :)
Lehet, hogy én voltam az, ha 2:36 körüli időt mentél. Nekem Mátraháza után egy defekt adta meg az alaphangot, majd az utolsó 10 km-en az eléhezés tette tökéletessé a versenyt:), ezek párosítva az idei edzettségi állapotommal az eddigi legrosszabb időmnél több mint 20 perccel rosszabb időt eredményeztek:). Sebaj egy hét múlva javíthatok:).
Igaz végül a reggeli (délelőtti) eső miatt kicsit másképp alakult, mert nem volt kedvem elázni.
Így elsőnek: Gyál-Ócsa-Alsónémedi-D.haraszti-Soroksár kör 58 km
Majd másodiknak: Gyál-Üllő-Gyömrő-Mende-Sülysáp-Úri-Gyomba-Monor-Péteri-Gyömrő-Üllő-Gyál 108 km
Közben voltak apróbb esők de egyik sem haladta meg a kisebb csöpörgés szintet és már azt hittem megúszom ezt a napot a kamásli és az esődzseki felvétele nélkül, de a második körben a Gyál előtti M0 felüljárótól áztam. De legalább már nem nyomta derekam a kamásli, meg a kabát. :))
De voltak napsütéses szakaszok is. Mende-Sülysáp-Úri környékén pl. Lehet mennem kellett volna Jászberény felé tovább? :)
Mindent összevéve jó volt. Folyt. köv. Saraticeben. :)
Hát meg volt a Mátra kör Ugyan még nem tudom a pontos időt mert nem nulláztam le az órám:((de a célnél a befutónál olyan időt mondtak hogy csak néztem az általam eltervezetthez képest legalább 20percel jobbat mentem.Külön köszönet minden kinek aki segítette a felkészülésemet:)))Találkoztam egy Grupettos fiúval(a célnál lehajráztam)nem tudom kivolt nem nagyon tudtam beszélni vele.Fizikailag nagyon jól éreztem magam végig nem volt holt pont se.A sok Pilis meg Mátra meg hozta a gyümölcsét.Zoli barátom is 15percet javított a előre betervezett idején(repült a Fecske)
Hát ez tényleg hasonlatos, jól kifundáltad! Remélem holnap azért jössz, nagy bugyizni.
Tyler nyafog, hadjöjjön holnap ő is, szó nem lehet róla! Játsszon inkább az időgéppel.:)
Szerintem a két szintrajz hasonlít egymáshoz egy kicsit. Az alsón tekertem ma tíz kört, a felsőn egy hét múlva - remélem többet. Hétközben még húsz kör volt a terv, de már megint közel került Kópé úr a kapcsolókhoz és a harmadikban, meg a nyolcadikban majdnem megázás lett a dologból. Szerencsére a harmadikban csak a pálya alsó része ázott így csak kevéssé került veszélybe box-taktikám.:-) Annak ellenére, hogy nem voltam gyors, a kezdeti 26.8-as átlag már a hatodik körben kezdett romlani. A hetediktől már néha lazsáltam a negyvenes lejtőkön és az utolsó kettőben a Sas utca már maga volt a Sas-hegy. Pálya.