A mai edzés kimarad, nagyos besűrűsödött a hét :( Ma este bringa karbantartás lesz a program, az megy a gyerkőcök mellett is. Talán holnap délután sikerül menni még egy köröcskét
A kannás dzsangát még nem kóstoltam, legközelebb legyen nálad belőle egy plusz adag :)
Nagyon helyes, nincs jobb a saját magad gyártotta keréknél......................egy darabig, aztán jön a következő fejlövés, "csak ki kellene próbálni egy jó gyári kereket" :))
Két anomáliába is beleszaladtam! Az első nyolc küllőt egyszer vissza is szedtem, mert nem pont a szelep felett volt a felirat az agyon:) Meg eleinte gyanús volt, hogy maradt egy küllőanya de aztán szerencsére leejtettem a fűbe:)
Nem tudod mit veszítettél! Én hagytam volna azt a vonatot. A sebivel való beszélgetés bearanyozta volna az egész hátralévő napodat:)
Gyuri! Sikerült befűzni, első kerék 40perc, második már csak harminc. Mondjuk a centrírozás eltartott több mint egy órát, és még mindig csak 99.999875 %-os. Majd holnap folytatom:)
Pedig lehet, hogy akkor több kedvem lett volna megállni és beszélgetni:). A befutó után pedig gyorsan megettem a tésztát és indultam haza (a vonat nem vár:)).
visszaolvastamkicsit a topikban, hogy már beszéltetek Káldy Attiláról, meg a durva cseh duóról. hajrá! én inkább kihagyom az egészet. aludni akarok! akár most is...
Erre a túrára én is szándékoztam elmenni, de aztán hiába csörgött hajnalban az óra valahogy nem akaródzott kimászni az ágyból egyrészt a hideg miatt, másrészt a most tetőző allergiás tüneteim (orrdugulás, tüsszentésrohamok, szemviszketés) miatt sem.
Így végül csak a környéken mentem egy rövidet útbaejtve a legendás hírű Elem utcát is, ahová nem a Staropramen miatt (bár ittam egyet), hanem a széldzsekim miatt ugrottam be, de sajnos nem volt olyan becsületes megtaláló, aki leadta volna a kocsmárosnénak. Pedig ott még bizonyíthatóan megvolt:
Fogalmam sincs miért terítettem ki, otthon ráértem volna szárítgatni.
Ma voltam dokinál, aki felírta a doppingszernek is beillő allergia gyógyszereket amik remélem segítenek átvészelni a szeptember-október hónapokat.
Ha esetleg nem addig nem írnék ide, akkor sok sikert és legfőképpen nagyon jó időt (kellemes meleget kevés széllel) kívánok a saraticei gruppettos különítménynek.