Keresés

Részletes keresés

bélla Creative Commons License 2001.09.21 0 0 475
A T. szerkesztőségbe írjál.
Előzmény: nihil est (473)
Hollófekete Creative Commons License 2001.09.20 0 0 474
Ahoj Szürke haver:)

Ilyen má' nekem is vót, bizonyos mailszolgáltatók címével(pld hotmail) néha nem lehet indexes nicket nyitni. Meg olyan is van(pld gyaloglo), ahova csak napok múlva érkezik meg a jelszó. Legbiztosabb az indexes postafiók, meg a frímél.

Feldgraut is ok nélkül kinyírták, szal nem hinném, hogy Ashleyt visszakapod;-Đ Maj' holnap írok, meg elküldöm mailben is, hátha kitörlik, hehe:))

Havermeyer

Előzmény: nihil est (473)
nihil est Creative Commons License 2001.09.20 0 0 473
MODERATOR

Lenne egy technikai kérdésem.Próbálok új nicket regisztrálni.Az akció látszólag sikeres, de az index nem küld pass-t az emailcímre.így aztán nem tudok hozzászólni.miért van ez? Többször megpróbáltam, többfajta nick-el?

Nem lehetne hogy visszaadd az "ashgrey" hozzászólási jogait, amit szerintem teljesen jogtalanul vettél el ??

üdv: Ashengrau

nihil est Creative Commons License 2001.09.20 0 0 472
Kedves moderátor!

Most akkor végleg szétzúzod a topicot?

Üdv: ashgrey

p.s. mitől volt olyan jópofa az "ashgrey" nick, hogy csak úgy letiltottad? (költői kérdés)

bgrbftby Creative Commons License 2001.09.18 0 0 469
A "jópofa" viccelődésnek és a "jópofa" nickeknek vége. Vegyétek úgy, hogy ez itt a közlemény.

moderátor (nem Purusa)

ashgrey Creative Commons License 2001.09.18 0 0 468
Héj Ashley, mi a szart töröltek ezek?:) Te mondtál valamit?:)

Ó jesz.Volt egy kómás beszólásom a moderátorokról, de az elég régi volt...pár nappal ezelőtt írtam.Istenem, hát kitörölték.De remélem a hosszabb hozzászólásokba nem túrnak bele mert akkor bazmeg.Akkor mi a fasz értelme van ennek az egész fórumnak, ha pár arc kénye kedve szerint módosítja.

Barról a szabaccságszobor, jobbról brúklin, előttünk a wörldtrécenter...akkor ide be is nézünk

:)))

gyűjtöm a vécés vicceket...

www.pistike.hu (kér valami jelszót de az ott van az orrod előtt)

itt van egy pár móka :)

amúgy kipróbáltad az MS Word vs. "NYC" marhaságot?
Én félholtra röhögtem magam :))

SS Rabe Creative Commons License 2001.09.18 0 0 467
Ja télleg. Húgomtó' hallottam tegnam egy WC-s viccet. Ha 'setleg még nem halott:

Légi városnézésen vagyunk menhettenbe'.
A légikisasszonka sorojja a látványosságokat:
"Barról a szabaccságszobor, jobbról brúklin, előttünk a wörldtrécenter...akkor ide be is nézünk..."

Ehehe.

SS Rabe Creative Commons License 2001.09.18 0 0 466
Héj Ashley, mi a szart töröltek ezek?:) Te mondtál valamit?:)

Előzmény: ashgrey (464)
ashgrey Creative Commons License 2001.09.18 0 0 464
A topicból hiányzó cuccokat személyesen én töröltem.

Gratulálok, ügyes vagy.Úgy persze tök értelmes két ember között barátságos vita,hogy egy harmadik néha töröl olyasmit ami neki nem tetszik.
Elég bárgyú dolog, isn't it?

Figyelmeztetés: a korábbi heilhitlerezést meg ilyesmiket betudom az amúgy tök szórakoztató társalgás stíluselemeinek.

Neee...Ne tudd be vazze! Törölj mindent! Tudod mit, moderator?

Olvasd el a 22-csapdája c. könyvet.Már rögtön a második oldalon a moderálásról van szó.Yossarian a katonai levélmoderátor.És tudod hogy cenzúráz? Néha kihagyja a kötőszavakat.Máskor meg az ikes igék ellen üzen hadat.
A lelkész leveléből pl. csak annyit hagy meg, hogy: "Reménytelenül szeret: T.A :Tappman".
Amint ő mondta, ez nagyban növelte a drámai hangvételt.

Mától fogva viszont törölni fogok mindent, ami sérti az MM-et. (Topict beraktam kedvencek közé.)

He? Beszéltél Mansonnal és megegyeztetek abban, hogy mi is fogja ezután őt sérteni??

De azt hiszem nem lesz semmi gond, egyet fogtok érteni velem, hiszen Ti respektáljátok az erőt és a kiemelkedettséget. :)

Ha érzékeny lelkületű lennék, most sírnék a nevetéstől...

na cső: szürke

p.s. ezt a beszólást lehetőleg ne töröld, jó?

Előzmény: Purusa (463)
Purusa Creative Commons License 2001.09.18 0 0 463
Na, itt vagyok. Úgy is, mint moderátor.
A topicból hiányzó cuccokat személyesen én töröltem. Figyelmeztetés: a korábbi heilhitlerezést meg ilyesmiket betudom az amúgy tök szórakoztató társalgás stíluselemeinek.
Mától fogva viszont törölni fogok mindent, ami sérti az MM-et. (Topict beraktam kedvencek közé.)

De azt hiszem nem lesz semmi gond, egyet fogtok érteni velem, hiszen Ti respektáljátok az erőt és a kiemelkedettséget. :)

Kewl.

SS Rabe Creative Commons License 2001.09.17 0 0 462
Cocz, van egy kis baj...

Sajna a release me.r02 eccerűen sehol nincs, viszont a r01 két példányba is eljött. A másik meg az, hogy a 3. mailcímmel nem találkoztam, hehe:) Lehet hoyg nem figyeltem, lehet hogy a 4. küldeményben volt, amit én véletlen duplázásnak néztem, és dobtam is a kukkába, aztán meg viligyorsan ürítettem is... Szal ez a tranzakció meghijusult, kérek egy újat:( A ssrabe-ról mindent kitöröltem.

ashgrey Creative Commons License 2001.09.17 0 0 461
Na lássuk.

Ezt a géphülyeséget szerintem nem erőlteti annyira:)
Ha már posthuman, akkor az nálam a génmanipulált embert, meg a részvétmentes embert jelenti

A géphülyeségről:nos leeht hogy nem, de azért a mech albumon jópárszor megemlítődik a gép fogalma, az elgépiesedés...megaztán, a Posthuman számban van egy olyan hogy: all that glitters, is cold.Nos ez csak egy gépre (nameg a sztárokra ) értődik szvsz.
Amúgy a gép MM esetében a tévé vagy a kamera! EZ nagyon érdekes ám! Rengeteg mindent megmagyaráz.
Pl, a HolyWood albumon van egy olyan mondat: Dear God, Your sky is as blue, as a gunshot wound.

Nos, ha tudjuk hogy az isten tkp. a tévé ("Kill your god, kill your TV"), akkor máris megfejtettük az előbbi mondatot: az isten ege nem más mint a képernyő, és olyan "kék" (alaphelyzetben kékes fénnyel világít a tévé) mint a véres seb -> tehát a tévé véres jelenteket mutat (pl. kennedy gyilosság, littleton).
Na ezt nevezem én művészetnek, kedves doktor.Ennél sokkal egyszerűbb költői képek és szimbólumok találhatók jónéhány híres költő versében...mégis MM-t senki nem ismeri el művésznek.
Még egy fantasztikus mondat, a verselemzők álma:

"The living are dead, and I hope to join them too"..

Kérdem én: kihez akar csatlakozni? Válaszolj!

Naszóval én filmen láttam. Egyfelől szét röhögtem magam, másfelől meg rohadtul ellenszenves is vol

Hohó.Filmet? Ammegmi? Könyvet olvasd ember.A legtöbb adaptáció silány utánzat amibe a prodjúszer visz bele csomó szart.

Ez a Heller egyébként zsidó, ugye?:)

Igen.S akkor mivan? :)) Na jó tudom, tudom.De akkor is! ;)

. A filmben is, a végén má Májlóé az egész sereg.

A könyvben Májló a végén egy szánalmas senki :)
Na azért.

talán az idegesít a legjobban, hogy nekem még álmaim sincsenek, nemhogy életcél:) De azér' a világkörüli útra majd híjjá meg

Ezt nem hittem volna...ez aztán a csalódás :)
Ki is a nihilista? Mer ha úgy veszsük, akkor te is az vagy.Hajójegy elküdve :)

A koszos, élettelen, sivár romhalmaz között ápolt, jó húsban és hiányos bőrruciban lévő bombajó nők bukkannak föl, akiken több smink van, mint por:)

A nőket csak poénból raktam oda.Tudod, van egy olyan ganxter zoli szám hogy "istenhozott nálam öcsém ez a való világ, pénz, drogok, fegyverek na meg a pinák" :))
Ganxta zolit csípem mer iszonyú soviniszta+intoleráns

Az emberek abba' a tévhitbe leledzenek, hogy a klónozás egyet jelent azzal, hogy berakom a disznyót a gépbe, aztá 2 sec múlva kijön öt ugyanolyan.

Mér, egyszerűsítve pont így van.

Sokkal jobb távlatokat nyit a genetika:) A műanyag felannyit se' bír, mint a hús, hehe:)

Na,az előb mondom én is hogy klónozás erre lehurrogsz hogy az nem jó :)

Egyezzünk meg a kettő között: cyborgok.

Mér, az ősi szimbólumokat talán megérted, anélkül, hogy elmagyaráznák?:) Azok a szimbólumok, amiket meg csak egyvalaki ért, szart se érnek.

Ja, de az a jó szimbólum, amit egyénileg lehet értelmezni, vagy amelyik magába foglalja amegoldást is (pl. metafora).

A lilatehén az a gyomorforgató lilacsomagos milkacsokit jelképezi, ami annyit jelentett a rencerváltás környékén, hogy amelik kölök ilyet uzsonnázik, az még akár lila tehenet is kérhetne karácsonyra

Na ezte én nem tuttam , azé a Milka nem gyomorfotgató, a szimbólum pedig csak itt K.Európába érvényes nicht wahr, szvsz Svájcba nem erről ábrándoztak a kölykök.A nike dolog se volt egyértelmű, ez a kipipázós rész...
Azé inkább egy nájki mint egy dzsunka Mike vagy mi :)))

. Esetleg ha mélben adc címet, akkor átveszem, azt elküldöm. Te meg cserébe valami goa trenszet:)

ashgrey cÍmre jöhet.

Te, letöltötted az összes rar fájlt? Mer megadtam még 2 más emilcimet remélem azokat is megnézted, öszesen 9 csomagolt file volt...

Még sok ilyen szép élményt, mint a múlt kedd!:))

O.K. O.B.(Laden)!!!

>Eztet olvasd el...Saddam nyílt levele az USA-nak :)

üdv: mullah

Előzmény: SS Rabe (459)
ashgrey Creative Commons License 2001.09.17 0 0 460
Hej Rabe...

Tudod mit? írd be a Word szövegszerkesztőbe hogy : NYC

A betűméretet állítsd 72-re, a betűtípust Wingdings-re! kítűnő móka :)))

No joke!

Üdv: mullah

p.s. mushroommal mija hejzet?

SS Rabe Creative Commons License 2001.09.17 0 0 459
Allah Akbar!

A posthuman egyébként igen érdekes szó, MM biztos észrevette.Nemcsak halottat jelent hanem "emberentúlit", azaz -> übermensch -> masina...

Hehe, ja. De azér Manson nem úgy értelmezi szerintem mint te. Ezt a géphülyeséget szerintem nem erőlteti annyira:)
Ha már posthuman, akkor az nálam a génmanipulált embert, meg a részvétmentes embert jelenti.

Namost akkó én is mondhatom azt hogy mások nincsenek is, én meg úccse halok meg mer akkor mi lenne.

Ja, mostanában már kezdek egyetérteni veled, mer' teleolvasom a fejem ilyen szolipszo-baromságokkal, hehe:)

Mér te? Yo-Yo jó fej :) Igazi flegma.A háború nem az ő reszortja, semmi köze hozzá...Te se állnál be mondjuk egy feka bandaháborúba önszándékból.

Naszóval én filmen láttam. Egyfelől szét röhögtem magam, másfelől meg rohadtul ellenszenves is volt, mert az egész mondanivalója lényegében az, hoyg kétségbe vonja azokat az eszméket, amikben én fanatikusan hiszek, hehe:) Ez a Heller egyébként zsidó, ugye?:)
Végül is Májló télleg fanatikus, és mondjuk a kereskedőket én is bírom, amíg nem kezdenek el hatalmat szerezni. A filmben is, a végén má Májlóé az egész sereg.

építek pár házat a világ különböző pontjain, majd meghivok pár barátot egy világkörüli utazásra :))) te is jöhecc.Az az életcélom, hogy minél több pecsét legyen az útlevelemben.

Nem is tudom, talán az idegesít a legjobban, hogy nekem még álmaim sincsenek, nemhogy életcél:) De azér' a világkörüli útra majd híjjá meg!

Tudom hogy nincs senki más, de csak suttogva mondd, mert amióta erről beszélgetek másokkal is, a csajok menekülnek előlem :D valszeg mer megsértődnek attól hogy én tudom hogy ők nem is léteznek.

He?:) Csajokkal ilyenről beszélgetni???:) Nem csoda, hogy menekülnek előled...hehe:))

Kit érdekel mit esznek, vaz...Valami mocsok dzsunka-kaját.A lényeg a pusztuláson van, rozsdás fémek, rongyos,romlott emberek, napnyugta :)
Pénz,drogok,fegyverek.Na meg a pinák :)

Na ja. Ez a másik abzurdum. A koszos, élettelen, sivár romhalmaz között ápolt, jó húsban és hiányos bőrruciban lévő bombajó nők bukkannak föl, akiken több smink van, mint por:)

Igen, mer nem voltál ott Palesztinában amikor egy názáreti zsidó megcsinálta az első klónozott halakat :D

Mér szerinted a klónozás kb a fénymásolással paralell?:) Az emberek abba' a tévhitbe leledzenek, hogy a klónozás egyet jelent azzal, hogy berakom a disznyót a gépbe, aztá 2 sec múlva kijön öt ugyanolyan.

Amúgy meg terveim szerint kiiktatjuk az élő szöveteket, helyette bevezetjük a szénszálat meg a sziliciumot :).S akkor má csak napenergia kell oszt csá.

Minek? Sokkal jobb távlatokat nyit a genetika:) A műanyag felannyit se' bír, mint a hús, hehe:)

Te, én nem mondtam hogy véletlenszerű...sőt.De azér nem annyira elvont szimbólumok, na.Elvont szimbólum csak művészi szimbólum lehet, amit szinte lehetelen megérteni, hacsak az alkotó el nem árulja nekünk.

Mér, az ősi szimbólumokat talán megérted, anélkül, hogy elmagyaráznák?:) Azok a szimbólumok, amiket meg csak egyvalaki ért, szart se érnek.

Lila tehén: nekem egyáltalán nem egyértelmű mit ábrázol, gyerekkori traumáim hozzá fűzödnek, bruhaha.A pipa meg végképp nem egyszerű szimbólum.

Hehe, rajtam ugyan nem fox ki. Akkor elmagyarázom, ok?:-Đ A lilatehén az a gyomorforgató lilacsomagos milkacsokit jelképezi, ami annyit jelentett a rencerváltás környékén, hogy amelik kölök ilyet uzsonnázik, az még akár lila tehenet is kérhetne karácsonyra. A pipa meg azt jelképezi, hogy aki nyájkicuccost visel, az ki van pipáva, tehát nem lóg ki, a hasonlóan menő csávók sorából - egyszóval nem kell azon gondolkodnia, hoyg most égő-e vagy sem. Klír?

Egy számot találtam a Blake-es dologról, sajnos élvezhetetlen minőségben, ezért véleményt nem tudok mondani.Ilyen dógokat nem nagyon kapni a neten, nem értem miért.Hol van a sok blekk-fan weboldal?

Mittomén, de ez nem is blekk. Én mostanába már nem keresek zenéket a neten. Esetleg ha mélben adc címet, akkor átveszem, azt elküldöm. Te meg cserébe valami goa trenszet:)

Ja, megjöttek a tömörítvények! Tenx! Majd otthon elválik lesz-e ismeretem a goa trenszről:)

Na ideiglenesen ennyi.

Még sok ilyen szép élményt, mint a múlt kedd!:))

Üdv: Rabe

O.K. O.B.(Laden)!!!

Előzmény: posthuman (452)
Abellio Creative Commons License 2001.09.15 0 0 458
Igen, vegre par ertelmes ember :] Koszonom, ude szinfolt voltatok az elmult par napban. Mar hanyingerem volt a sok elbaszott sajnalkozastol.
Rhodosi Mennon Creative Commons License 2001.09.12 0 0 454
Én is láttam ma egy pár jókedvű embert :)) Hiába no, mi a világnak ahhoz a részéhez tartozunk, akik eddig semmit sem profitáltak az amerikai pénzből. Az USA már egyébként is úgy feldagadt a gazdagságtól mint egy túlhízott sertés, most kicsit visszavesznek majd a nagyképúségükből.

Az USA korábban azt hitte hogy bárkit kénye kedve szerint lebombázhat, és hogy az erkölcs kizárólag pénzügyi kategória. Most meg kifüstölték a pénz templomát.

posthuman Creative Commons License 2001.09.10 0 0 452
Ahoj!

Előbb az off dógok.

Miazhogy postás? Nem t'om, lehet hogy ennek van valami mélyebb értelme is, hogy a posthumant kis túlzással postásnak is lehet értelmezni

;) csakhogy én nem csengetek,pláné nem többször hanem bérugom a francos ajtót nicht wahr?

A posthuman egyébként igen érdekes szó, MM biztos észrevette.Nemcsak halottat jelent hanem "emberentúlit", azaz -> übermensch -> masina...

Ez má' a lustaság netovábbgya. És ha mondanák egy-két kazit, hogy megvan-é, akkor azt tudná?:))

Ez lustaság? Ne má'.Az a lustaság hogy ugyanez a csóró pár hónapig "bennefelejtette" a teát a kannában...amikor meg észrevettük a leprát, ami beleköltözött a kannába, úgyhagytuk még pár hétig, vajh mi lesz belőle.Végül a penész má' nem kapott elég levegőt.Jó fej csávó, így utólag.

Ja, és csak azok halnak meg, akik hisznek benne:)

Namost akkó én is mondhatom azt hogy mások nincsenek is, én meg úccse halok meg mer akkor mi lenne.

Na én meg nagyon utáltalak akkor, mint Yossariant, hehe:)) Annál jobban má' csak májlót utálom.

Mér te? Yo-Yo jó fej :) Igazi flegma.A háború nem az ő reszortja, semmi köze hozzá...Te se állnál be mondjuk egy feka bandaháborúba önszándékból.Amikor Yossarian kimegy a partra meztelenül és elalszik a homokon, na az a rész a legjobb.Valami kurvajól érzékelteti Heller, hogy ez a Yo mennyire csak magát szereti.tudod akkor, amikor aszongyahogy felöltözve sose érezte jól magát...
Milo: én kifejezetten szerettem.Hisz egy kurva nagy fanatikus a gyerek! CSak a biznisz érdekli, de ami a legjobb, hogy nem a pénz, hanem kizárólag a biznisz.Tehát nem a pénzér csinálja, hanem hobbiból...Ősi kalmárösztön, alkudozás, meg minden.Én nagyon csípem az igazi üzletembereket, akik ünnepet csinálnak még egy kiló krumpli vásárlásából is.Apám nagyon tud alkudozni (nem zsidó, katolikus :), tiszta élvezet nézni amikor összecsap a két "ellenfél".

Apropó milo: a könyv legkibaszott humorosabb mondtata tőle származik:

"-Elvégre nem én indítottam el ezt a háborút, bármit is mond az a nyavalyás Wintergreen!"

há én ettől mindig felröhögök.

Kenyeret egyáltalán minek rendelsz? Mer' nincs olyan, hogy "folyékony párizsi"?:-Đ

Asszem kialakulóban van egy jó kis gyomorfekély, kel enni valamit a sör mellé.A párizsi különben lehet folyékony, csak kinn kell hagyni pár napig júliusban.Már próbáltam.

Mi a szart fox csináni, ha visszszerezted a vagyonodat, "megteremtetted a saját világodat" hehe?:)

építek pár házat a világ különböző pontjain, majd meghivok pár barátot egy világkörüli utazásra :))) te is jöhecc.Az az életcélom, hogy minél több pecsét legyen az útlevelemben.

De ha egyszer nincsenek is mások. Sőt! Magadra is tudsz "kívülről" tekinteni.

Tudom hogy nincs senki más, de csak suttogva mondd, mert amióta erről beszélgetek másokkal is, a csajok menekülnek előlem :D valszeg mer megsértődnek attól hogy én tudom hogy ők nem is léteznek.

Az ilyen medmex meg a hasonló filmekben mindig azt nem értettem, hogy mi a szart esznek?:)

Kit érdekel mit esznek, vaz...Valami mocsok dzsunka-kaját.A lényeg a pusztuláson van, rozsdás fémek, rongyos,romlott emberek, napnyugta :)
Pénz,drogok,fegyverek.Na meg a pinák :)

Van egy-két ilyen film, ahol megpróbálják az emberrel elhitetni, hoyg ilyen pár cserépben nevelt uborkával el lehet látni egy többszáz-fős közösséget, de szerinetem ez nem így van:)

Igen, mer nem voltál ott Palesztinában amikor egy názáreti zsidó megcsinálta az első klónozott halakat :D

Eccerűen klónozni kell, ha nincs más, lószar működő bolygó.Mesterséges mikroklíma, stb.Ha az űrben már ma is termesztenek céklát meg mindent, akkor párszáz év múlva sem lesz gond.Amúgy meg terveim szerint kiiktatjuk az élő szöveteket, helyette bevezetjük a szénszálat meg a sziliciumot :).S akkor má csak napenergia kell oszt csá.

Vagy iylen frankenstein féle teremtésre gondoltál? Belapátoljuk az agyagot a gépbe, aztá' kijön a mókus?:)

Én egész konkrétan pont ilyennek látom a dolgot.Ilyen kis mechanikus mókusok lesznek.CSak még okosabbak, mer be lehet programozni minden szarra őket, megaztán nem kell nekik csak virtuális mogyoró, le lehet tőteni a netről.

Ha azt hiszed, hogy azok a szimbólumok, amiket a nácik használtak egyszerűek, vagy véletlenszerűek, akkor tévedsz. Az egyszerű szimbólum az pld. a lila tehén, meg a pipa, hehe:)

Te, én nem mondtam hogy véletlenszerű...sőt.De azér nem annyira elvont szimbólumok, na.Elvont szimbólum csak művészi szimbólum lehet, amit szinte lehetelen megérteni, hacsak az alkotó el nem árulja nekünk.

Lila tehén: nekem egyáltalán nem egyértelmű mit ábrázol, gyerekkori traumáim hozzá fűzödnek, bruhaha.A pipa meg végképp nem egyszerű szimbólum.

Ulvert találtál? Csak az utsó két lemezük ilyen, a többi az blekkmetál.

Egy számot találtam a Blake-es dologról, sajnos élvezhetetlen minőségben, ezért véleményt nem tudok mondani.Ilyen dógokat nem nagyon kapni a neten, nem értem miért.Hol van a sok blekk-fan weboldal?

Na akkor melegíccsed az íméjl címet mer érkezik majd a goa trance fekete báránya :) ugyanis a mushroom az ún. gonosz goa részhez tartozik, vagyis nem a szokásos indiai krisna-szövegeket nyomatják, hanem gonoszkodnak :))

Amúgy a goa trance nem a teknóhoz, hanem az indiai népzenékhez, meg a sámándalokhoz áll közelebb szvsz.

na üdv: Ashgrey

Előzmény: SS Rabe (446)
posthuman Creative Commons License 2001.09.10 0 0 451
hát akkor bocs.Valóban nem tudtam ki az a Betlehem tábornok, de hogy emlékezzek egy olyan filmre amit száz évvel ezelőtt láttam, és kb. két perc múlva már csak a címére emlékeztem, arra se akarattal, csak mert szándékosan el akartam azt is felejteni, s pont ezért mindig eszembe kellett juttatnom hogy mit is kell elfelejteni.

Viszont a Gladiátor az jó volt.

Előzmény: SS Rabe (450)
SS Rabe Creative Commons License 2001.09.10 0 0 450
T'od egyáltalán ki az a Betlehem tábornok? A negatív hős.

Jóvan, de má' csak szerdán lesz címem mert most rohanok.

Előzmény: posthuman (449)
posthuman Creative Commons License 2001.09.10 0 0 449
má megbocsáss de én az ilyen amcsi faszságoktól hányok...megy ez a Pörl Hárbóur, az kéne neked.

ja igen, má irom a választ, itt az off része:

Mongy néhány albumot, biztos vágja fejből a kazijait.

A mushroomot akkor elküdöm emilben.Mongyad a mail címet.Ehhez tudni kell azt is hogy be kell csomagolnom méghozzá darabokra: mushroom.zip, mushroom.001, mushroom.002...stb.Tudod kezelni a dolgot? Kicsomagolás meg minden?

Előzmény: SS Rabe (448)
SS Rabe Creative Commons License 2001.09.10 0 0 448
Ja, itt vagyok:) Persze, végignéztem, nekem tökre tetszett, hehe:) De tényleg. Na persze nem kosztner alakja, hanem Betlehem tábornok miatt.
Előzmény: posthuman (447)
posthuman Creative Commons License 2001.09.10 0 0 447
Itt vagy Rába?

p.s. aza kosztner film igencsak hányadék volt, te végignézted?

SS Rabe Creative Commons License 2001.09.10 0 0 446
Hai!

Nanemá':) Ez má' a lustaság netovábbgya. És ha mondanák egy-két kazit, hogy megvan-é, akkor azt tudná?:))

Miazhogy postás? Nem t'om, lehet hogy ennek van valami mélyebb értelme is, hogy a posthumant kis túlzással postásnak is lehet értelmezni, brehe:) Lehet hogy köze van ahhoz a kosztner-filmhez?:)

Attól még kihasználhatnak...ha hiszel abban hogy valaki kihasznál akkor valszeg úgy is van.kicsit értelmetlen.MM mondta hogy csak azok kerülnek a pokolra akik hisznek benne.Na ez is ilyen.

Ja, és csak azok halnak meg, akik hisznek benne:)
Régen vitáztunk má' eccer a háborúról, azt előadtad, hogy te vagy Yossarian. Na én meg nagyon utáltalak akkor, mint Yossariant, hehe:)) Annál jobban má' csak májlót utálom.

Találtam neked egy tök jó cikket, biztos tetszeni fog...:)

http://www.geocities.com/CapitolHill/1715/vihaboru.htm

Tízdekapárizsitkérekszépen, fél kenyér és hat sör ;)

Kenyeret egyáltalán minek rendelsz? Mer' nincs olyan, hogy "folyékony párizsi"?:-Đ

Nee.Én nem azt mondtam hogy ne akarjá semmit, meg hogy tengés lengés.Én aszontam hogy aki sokat gondolkodik előbb-utóbb beleőrűl, úgyhogy az ilyesmit mellőzni kell :)

Nade akkoris. Tengés lengés. Vagy még hasonlítják az önfeledten vágtató lóhoz is. Mi a szart fox csináni, ha visszszerezted a vagyonodat, "megteremtetted a saját világodat" hehe?:)
Egyébként télleg nem ugyanazt mondod, de mondjuk elég szarul adtam elő én is.

Azok a mások akiket én elképzelem hogy uralkodnak.Wow

De ha egyszer nincsenek is mások. Sőt! Magadra is tudsz "kívülről" tekinteni.

Nos én ílyen szepontból nem is hasonlítottam össze a kettőt, inkább az elméleti részt feszegettem

Na jól van, hagyjuk, jól teszi, hogy nem lázad, oké?:)

De azér én jobban szeretem a posztapokaliptikus természet-imidzset, amolyan medmex-szárnyasfejvadász jellegűt, mint az idillikus madárcsicsergőset.
Amúgy szvsz mindent elő lehet majd állítani pár száz év múlva, kezdve a cslántól egészen a mókusig.Tkp. lehet hogy a mostani világot is így állították elő.

Hehe:) Az ilyen medmex meg a hasonló filmekben mindig azt nem értettem, hogy mi a szart esznek?:) Van egy-két ilyen film, ahol megpróbálják az emberrel elhitetni, hoyg ilyen pár cserépben nevelt uborkával el lehet látni egy többszáz-fős közösséget, de szerinetem ez nem így van:)

Szal lehet hoyg majd kéccáz év múlva olyan gigavirtuális megavalóság lesz, de ahhoz, hogy elő tudj ilyet majd állítani, ahhoz kaja kell. A kajához meg egy működő bolygó.
Vagy iylen frankenstein féle teremtésre gondoltál? Belapátoljuk az agyagot a gépbe, aztá' kijön a mókus?:)

Egy nagyon erős szimbólumrendszert alkotott ez a harcos-imázs.Nekem azért visszataszító, mert túl egyszerű, lesarkított, romantikus,így má-már súrolja a szemét határát.De azért most már jobban megértem.A fenébe milyen toleráns kezdek lenni.

Wagnerről már beszéltünk. Ő is rengeteg szimbólumot vitt be a műveibe - nem is értették meg. Ha azt hiszed, hogy azok a szimbólumok, amiket a nácik használtak egyszerűek, vagy véletlenszerűek, akkor tévedsz. Az egyszerű szimbólum az pld. a lila tehén, meg a pipa, hehe:)

Ja igen, apropó okkultizmus.A Discovweryn volt a nyáron egy hihetetlenül jó film, a címe valami lyesmi volt hogy A nácik meg az okkultizmus.Igazi ínyencség lett volna számodra

Hehe:) Az volt:) Igaz nem a diszkón láttam, hanem a könyvtár videókölcsönzőjében szúrtam ki:)
De vannak könyveim is a témában. Van a Végzet lándzsája, ami afféle spiritiszta szemszögből vizsgálja Hitlert és társait, és az egész történetet egy mitikus ereklye(a Jézust átdöfő lándzsa hegye) köré próbálja csavarni. Eszerint a könyv szerint Hitler maga volt a Gonosz:) Egész jó sztorik vannak benne, de mondjuk a fele sem igaz, a nagyrésze csak képzelgés. Aztán van egy objektívebb, Ernesto Mílá: Nácizmus és ezoterizmus c. könyve. Abban is kegyetlen érdekes dolgok vannak, és jórészt kizárólag a tényekre szorítkozik.

Ja ja, az előítélet általában hasznos tanácsadó.De itt nem jön be.A zsidóknak különben is erős művészvénájuk van.Én is aszittem hogy franciák, erre tessék.Ettől függetlenül nagyon jól csinálják.

Na jó, majd valahoyg csak hozzájutok:)
Te darabokban se' lehet elküldeni a számot? Mondjuk nyitnák egy új frímélt, ott lehet öt megás posta láda is. Megoldható?

Ulvert találtál? Csak az utsó két lemezük ilyen, a többi az blekkmetál.

Rabe voltam.

ps: Legalább az eredeti kazikat összeírhatná a haverod, mer' f**om se tudja, hogy épp mire van szükségem, csak akkor tudom, ha látom:) T'od én olyan vagyok, hogy ha lenne zenékkel házaló ügynök, akkor csődbe mennék, hehe:)

Előzmény: posthuman (441)
posthuman Creative Commons License 2001.09.08 0 0 445
Listát? Hehe, nem láttad a gyűjteményét...
Kb. úgy képzeld el, hogy egy SPAR szatyor tömve kazettákkal, botítókkal meg tokokkal...az egész szétesve, összekavarva.
Szóval...
Előzmény: SS Rabe (444)
SS Rabe Creative Commons License 2001.09.07 0 0 444
Na, akkor asszem ma má' nem lesz válasz, de ha itt vagy, akkor beszéjjünk;-Đ
Héj, attól a haverodtó' kérhetnél valami listát, hoyg milyen zenéi vannak!
Előzmény: posthuman (443)
posthuman Creative Commons License 2001.09.07 0 0 443
Majdnem.
Előzmény: SS Rabe (442)
SS Rabe Creative Commons License 2001.09.07 0 0 442
Héj!Itt vagy még, Postman?
Előzmény: posthuman (441)
posthuman Creative Commons License 2001.09.07 0 0 441
Hei!

Miazhogy postás?

Egyszer még szolipszizmusról beszélsz, máskor meg attól fosol, hogy “valaki kihasznál”,

Nos igen."Some of them want to abuse you, some of them want to be abused..." :))

Attól még kihasználhatnak...ha hiszel abban hogy valaki kihasznál akkor valszeg úgy is van.kicsit értelmetlen.MM mondta hogy csak azok kerülnek a pokolra akik hisznek benne.Na ez is ilyen.

anyámnak nem lehetett megmagyarázni, hogy mijér ne vegyen a teszkóba’ danont ha eccer az olcsóbb, hehe

Áááá...Hát akkor bojkottáld anyádat, te.Eccerűen ne edd meg amikor kirakja uzsonnára :))

Ezér jó a koleszos élet, az embernek meg se fordul a fejében hogy joghurtot vegyen.Tízdekapárizsitkérekszépen, fél kenyér és hat sör ;)

Há’ mondjuk ezt nem úgy kell érteni, hogy egész nap egyhelybe kell ülni azt’ meditálni, hanem kb. azt, hogy „ne akarjá semmit, legjobb az önfeledt tengés-lengés”:-Đ Szal kábé azt amit te mondc, hehe;-Đ Mennyé el taoistának:-Đ

Nee.Én nem azt mondtam hogy ne akarjá semmit, meg hogy tengés lengés.Én aszontam hogy aki sokat gondolkodik előbb-utóbb beleőrűl, úgyhogy az ilyesmit mellőzni kell :).
Meg is látszik.

Hehejj bezzeg az én nyugodt kis Veszprémem!:)

Asszem minket felcseréltek.Jönnél ide Vásárhelyre, mindennap meg lehet mérközni a románokkal ehe.

Egyfolytába attól rettegsz, hogy „mások” uralkodnak rajtad. Milyen „mások”, hehe?:)

Azok a mások akiket én elképzelem hogy uralkodnak.Wow.

én szeretem megkülönböztetni a „Berlin ostrománál védőként harcolni, tudva a végső vereséget” egy „luxusvillából nem lázadok a liberálkapitalizmus ellen”-től;-)))

Nos én ílyen szepontból nem is hasonlítottam össze a kettőt, inkább az elméleti részt feszegettem.

Szerintem a szemetelés nagyobb bűn, mint az emberölés, hehe

Aha, ezt meg tudom érteni.Elvégre a szemetelő negyven év múlva már halott, amolyan trágya.De a szemét amit ott hagyott az ezer év múlva is ott lesz :)
De azér én jobban szeretem a posztapokaliptikus természet-imidzset, amolyan medmex-szárnyasfejvadász jellegűt, mint az idillikus madárcsicsergőset.
Amúgy szvsz mindent elő lehet majd állítani pár száz év múlva, kezdve a cslántól egészen a mókusig.Tkp. lehet hogy a mostani világot is így állították elő.

Miért, ha állítólag a magánházában volt, akkor az miért baj?:) Csak úgy tudódott ki, hogy elfoglalták a házát, hehe:)
Esetleg más problémás dolgok Dolfi magándolgai ügyében?

No igen, nemcsak a magánházában hanem minden középületben.Van nekem egy olyan rossz tulajdonságom, hogy több oldalról is megvizsgálok egy-egy dolgot.És rájöttem hogy a dolfi vs. páncél nem volt olyan rossz dolog abban a történelmi viszonyban.Egy nagyon erős szimbólumrendszert alkotott ez a harcos-imázs.Nekem azért visszataszító, mert túl egyszerű, lesarkított, romantikus,így má-már súrolja a szemét határát.De azért most már jobban megértem.A fenébe milyen toleráns kezdek lenni.

Tehát a lovasszoborból biztos ki is derült egy-két dolog, nem?:) Pld súlyos egoizmus:))) De neked pont az ilyen emberek tetszenek, nyet?

Pont ezt mondom.

Nagyon vonzódik az ilyen okkult dolgokhoz is, ami nem baj, viszont állítólag a Laveyékhoz tartozik. Erről mit tudsz?

Aham.LaVey föl is avatta, most már MM is amolyan főpap, engem hótt nem érdekel.Annyit tudodk ,hogy a könyvében MM azt nyilatkozta, hogy ő meg a Lavey: "We promote elitism".
Intelligencia alapján, offkoz.Ami szvsz a legésszerűbb.

Ja igen, apropó okkultizmus.A Discovweryn volt a nyáron egy hihetetlenül jó film, a címe valami lyesmi volt hogy A nácik meg az okkultizmus.Igazi ínyencség lett volna számodra.Sorba vették azokat a beavató rituálisokat, kitárgyalták a szent grál legendáját.Király képsorokat mutattak mittoménmelyik kastély mélyéről, ahol ezeket a rituálisokat űzték, Himmlerrel (asszem) az élen.Meg egy fejezet csak a vérről, mint náci szimbólumról szólt.Attól a perctől fogva, ahogy ezt a filmet láttam , a nácik nagyot nőttek a szememben.

amikor a blekkmetál mozgalomban belső viszály támadt és brutálisan kinyírta Euronymoust, a főnököt, akkor má’ nagyon felbolydult a norvég közvélemény és lecsukták. Aztá’ végül halmozati büntetésként kapta a legsúlyosabb büntetést norvégiában.

Ennyire lezser hely lenne norvégia? Magyaro-n minimum háromszáz évet kapott volna....Amúgy láttam képen a fickót, azért nem olyan súlyos tag.Persze azok a legőrűltebbek.Apropó.Egyik blekkes haverom áttért goa trenszre, eladó egy zsák blekk-kazetta (eredeti meg másolt).Ha má régóta keresel valami ritkaságot, írd meg hátha megvan neki.

Pedig télleg nem azér’ menetegetőzök itt, mer’ zsidók:) Mondjuk, bevallom kicsit elvette a kedvem, hehe…hát igen, a jó öreg előítélet;-Đ

Ja ja, az előítélet általában hasznos tanácsadó.De itt nem jön be.A zsidóknak különben is erős művészvénájuk van.Én is aszittem hogy franciák, erre tessék.Ettől függetlenül nagyon jól csinálják.

A zenéket maiket ajánlottál megkeresem a neten, főleg az Ulver bléjk-je érdekel...

na cső: der postmann

Előzmény: SS Rabe (440)
SS Rabe Creative Commons License 2001.09.05 0 0 440
Hei PostásCocza!

Igen, a fasizmus tényleg kiváló rendzser, ha te vagy az uralkodó réteg.Namármost én biztos nem kerülnék be egy ilyen rétegbe. És ezért elítélem a fasizmust, mert kihasználna.

Persze, minden rendszer úgy a legkiválóbb ha te vagy a főnök, ehe:) Jól van, tehát a fasizmust is csak annyira ítéled el, mint minden mást, helyes!;-)) Másrészt tökre nem értem a fölfogásodat. Egyszer még szolipszizmusról beszélsz, máskor meg attól fosol, hogy “valaki kihasznál”, hehe:-Đ A kettő valahogy nem fér össze.

Szvsz kurvára nem égtél be, ha egyszer nem tucc franciát akkor honnan tuggyál ilyen szavakat ? Tök normális dolog.Amúgy Danone pfúj, nem? Tönkreteszik a magyar értékeket, há há.

Bazzeg, ha rajtam múlna, nem is ettem volna több danont, de anyámnak nem lehetett megmagyarázni, hogy mijér ne vegyen a teszkóba’ danont ha eccer az olcsóbb, hehe:):-Đ Az volt az égésem, hogy azt gondoltam, hogy a „petit” kb. annyit jelent, mint „apetit”,(étvágydanón) hehe :-Đ Na innen jött a holló étvágya is, de abban má’ én se’ vagyok biztos, hogy egyáltalán van-e ilyen közmondás:-ĐĐ

baze, próbálunk eredetiek lenni, erre meg kiderül hogy már a sárgák is tudtákezt...hát ez szomorú :))
Amúgy cselekedni kell.Mindenképpen.Ész nélkül, de kell :))

Há’ mondjuk ezt nem úgy kell érteni, hogy egész nap egyhelybe kell ülni azt’ meditálni, hanem kb. azt, hogy „ne akarjá semmit, legjobb az önfeledt tengés-lengés”:-Đ Szal kábé azt amit te mondc, hehe;-Đ Mennyé el taoistának:-Đ

Jaja, a nagyvárosokkal már csak így van, az én kis Marosvásárhelyem is mennyire kúúl :))
Amúgy Bukarest, háá nem tudom...:) de azért még nem voltam olyan sokáig más nagyvárosban, hogy egyértelműen kijelentsem: minden metropolisz szar.

Én viszont ki merem jelenteni:) Mitől lenne jobb a többi? Hehejj bezzeg az én nyugodt kis Veszprémem!:)

Erre nem tudok mit mondani.Hacsak azt nem, hogy veled az a baj, hogy saját magaddal nem foglalkozol, látszólag persze.Vagyis nem nagyon mutatod.

Mi van?:) Igen, és te ugye foglalkozol magaddal, he?:) Egyfolytába attól rettegsz, hogy „mások” uralkodnak rajtad. Milyen „mások”, hehe?:)

hohó! Akkor miért mondtad, hogy baj, ha MM nem lázad! hisz épp ő is azért nem lázad mert annak semmi értelme nincs, változtatást nem fog elérni.
Másrészt: az emberiség valóban megérdemli? (szerintem persze hogy igen).
Én aszittem hogy te azért valamennyire "szereted" az emberiséget, mint olyant; most nem az emberbaráti szeretetre gondolok, hanem a "faj" szeretetére.Erre meg aszondod hogy megérdemli a pusztulást.Há bazmeg, én mindig is az emberiség ellen voltam, és mindig lebasztál emiatt...szóval nem értem ezt a hirtelen változást.

Hehe, mongyuk azér’ mert én szeretem megkülönböztetni a „Berlin ostrománál védőként harcolni, tudva a végső vereséget” egy „luxusvillából nem lázadok a liberálkapitalizmus ellen”-től;-))) De mittomén, lehet hogy igazságtalan vagyok Mansonnal, hehe:) Mellesleg rohattul nem foglalkoznék az egésszel, tőlem már annyi lemezt adhat el, amennyit akar, de te mindig újra fölhozod…:)

Az „emberiség” pedig valóban megérdemli, de azért talán mégsem úgy fogom föl a dolgot, mint te hehe:)
T’od pld én a természetet is szeretem - vannak ilyen szentimentális dolgaim. Tegnap is egy nagy halom szemetet találtam a kedvenc kis tavam partján , ilyenkor mindig elképzelem, hogy megölöm a tetteseket:) Ha egyszer elborulok, meg is fogom tenni. Szerintem a szemetelés nagyobb bűn, mint az emberölés, hehe:) Ja, persze és a faj!:-Đ

A problémám ott van, hogy: ha hitler nem harcolt a másodikban, akkor ne harcosnak ábrázoltassa magát hanem mittomén gondokodónak, stratégának.Nem pedig lovon, bajusszal, kivont karddal.
Csörcsilt meg ki nem szarja le.Őt még nem láttam páncélos szoborként.

Miért, ha állítólag a magánházában volt, akkor az miért baj?:) Csak úgy tudódott ki, hogy elfoglalták a házát, hehe:)
Esetleg más problémás dolgok Dolfi magándolgai ügyében?

Nos ez abból ered, hogy Mansonnak csak a művészete, a produktuma érdekel, míg hitlerben inkább az emberi tényező.Vagyis hogy miért ezt csinálta, miért azt.

Ja, saron sztónt is az érdekli, hehe:)
Tehát a lovasszoborból biztos ki is derült egy-két dolog, nem?:) Pld súlyos egoizmus:))) De neked pont az ilyen emberek tetszenek, nyet?

MM esetében nem, mivel én nem belőle indulok ki, hanem magamat azonosítom a sztorijaival, ill. a sztorijait, amiket a trilógia folyamán elmesél, önálló darabokként kezelem, amelyek függetlenek az alkotótól.

Aha, értem:)

MM azt csinálta, hogy készített egy tarokk-kártya borítószettet

Igen, most már emlékszem, tényleg. Nagyon vonzódik az ilyen okkult dolgokhoz is, ami nem baj, viszont állítólag a Laveyékhoz tartozik. Erről mit tudsz? Eccer olvastam egy netlapot vmi ilyesmi volt a címe, hogy „frequent questions about satanism” vagy mi a szar. Abban vót egy olyan is, hogy „is MM a member of CoS(Church of Satan)?" Aztán az vót a válasz hogy jesz, menzon a mittoménmilyen páholy vezetője, hehe:) Szal ez igaz?

nemtom a burzum szóról mindig egy olyan "latin borz" jut eszembe :)
Akurva, 21 év :) micsinált, nemi erőszak?

Hát elég sok bűne volt. Mondjuk azt elég sokáig elnézték nekik hogy templomokat gyújtogatnak, de amikor a blekkmetál mozgalomban belső viszály támadt és brutálisan kinyírta Euronymoust, a főnököt, akkor má’ nagyon felbolydult a norvég közvélemény és lecsukták. Aztá’ végül halmozati büntetésként kapta a legsúlyosabb büntetést norvégiában.

Hmm.Itt van uram, remélem nem kúrtam el a linkelést.Ezek nagyon rendesek, fuck kapitalism tudod, ingyé' lehet tőteni a muzsikát.És ezek ZSIDÓK basszameg :))

Köszi, bár úgy tűnik letölteni nem tudom… Egyre rohadtabb lesz itt nálunk a rendszer, most má’ minden gépet úgy állítanak be, hogy ne lehessen letölteni semmit, max szövegeket. Szarházi egyetem. Az oldalon is, ahova a link vezet, nem jönnek ki a képek. Kéne valami képnéző, de azt meg nem lehet telepíteni erre a kurva gépre. Pedig télleg nem azér’ menetegetőzök itt, mer’ zsidók:) Mondjuk, bevallom kicsit elvette a kedvem, hehe…hát igen, a jó öreg előítélet;-Đ

Ja, de ha már kábszeres zenékről beszélünk, akkor megsúgom, hogy amíg nem ismered az Ulver: Themes from William Blake’s Marriage of heaven and hell-jét, vagy az Arcturus: Disguised masters-ét, addig súlyos hiányosságaid vannak. Na ez nem goa trance(azt én nem is tom micsoda), de szerintem neked nagyon bejönnének.

Krisna egyébként velem van, nemrég olvastam a Bhagavad gítát, hehe:)

Üdv: Rabe

Előzmény: posthuman (438)
posthuman Creative Commons License 2001.09.03 0 0 439
Na megvan a Release Me! Először is: www.mp3.com
Itt beírod hogy: infected Mushroom.
Rákattintasz a nevére, amit remélhetőleg kiír.Utána megjelenik csomó kis kép, ezek a számok.Valahol lenn megkapod a release Me-t is, a jobb gombbal rákatt a mellette levő Download-ra, majd "Save Target As..." (vagy ha magyar winfosod van akkor Cél mentése másként.)

már jön is lefele.Kicsit hosszú, hét perces, de jóóó.

Ja, és ha lehet, szíjjá el előtte egy fél grammot heheh.Mert a goa trensz arra van tervezve.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!