Gyógyulgat szorgalmasan.Kb egy hete gyakorolja az ülést,már meg is tudja tartani magát pár percig önállóan.Hétfőn látszott rajta határozottan,hogy figyeli a beszédünket.Kezébe adtuk a telefonját,először feltérképezte a kezével aztán elkezdte nyomkodni a gombokat rajta.Tudta hogy mi van a kezében.Szombaton összekulcsolta a két kezét,ami komoly mozgáskoordinációt igénylő művelet.Ezek apró dolgoknak tűnnek,de szinte minden napra jut valami újdonság.Gabi nagyon odaadóan ápolja,nem győzöm csodálni mi mindent megtesz Érte!Most még a Szent Imre Kórházban van,de át fogják szállítani Budakeszire.Időpontot nem tudunk,de felírjuk majd a fórumra.
Köszönöm a jó szándékú ötleteket, De most ki kicsit füllentetem. Igazából nem is szokott kikaparni a kerekem. Sasi által megemlített problémakör ismeretlen a számomra. Meg tudtok bocsátani?
Sikerült még mennem 90 km-t a komolyabb eső előtt. Egy kanyarban kigyorsítás közben, kiállva , megcsúszott a kerekem. Nem estem el, de gyorsan visszafogtam az ilyen mozdulatokat.