Keresés

Részletes keresés

R.O.Tico Creative Commons License 2000.01.07 0 0 300
Urak, (hölgyek?) :))

mondjátok el nekem, kispályásnak, mi az az OWK!

Ami meg ezt a femdom utópiát illeti, én azért nem szeretném, ha az életem állandóan ilyen környezetben kellene leélnem.

SZámomra az egész Dom-Sub dolog csak szexen belül, illetve határozottan erotikus szituációban érvényes, ráadásul én "switch" vagyok... bár sub preferenciával.
Nálam nem ettôl lesz izgató elsôsorban egy helyzet, hanem egy egyébként is érzéki szitáció lesz még izgalmasabb, ha ilyen is van benne.

De mondom, én csak kispályás vagyok :))

SubStit Creative Commons License 2000.01.07 0 0 299
Tulajdonképp egy zártkörű klubon belül simán menne a dolog...
Nem lenne ennyire életszerű, persze, de... Mondjuk ha valahol leülünk beszélgetni, (nem nyilvános helyen), akkor kapásból:
- a Nők széken ülnének, a férfiak meg a földön,
- ha szexre kerül a sor, a Nők beszélik meg, hogy ki kivel,
- megfelelő megszólítások részünkről, tiszteletteljes hangvétel,
- stb
...
egész hangulatos lenne, nem?
SubStit Creative Commons License 2000.01.07 0 0 298
jó, jó... hát majd lelőjük előzőleg a nemszép nőket :))
egyébként ebben a műfajban tágabbak a tűréshatárai az embernek, én is el tudnék viselni olyan nőket mistressnek, akiket barátnőnek soha... de oké, igaz, hogy a talp szőrössége visszavetné a libikómat :))
Előzmény: Typhoon (297)


Typhoon Creative Commons License 2000.01.07 0 0 297
Üdv !

Érdekes ötlet ez a bizarr femdom utópia, de mi van ha olyan úrhölgy szemel ki téged minden vágyát kielégítő alázatos szolgaként aki nem az eseted ? Szerintem az nem lenne olyan jó muri.
Ugyanez érvényes Ms olajsejkre is.
Képzelj el egy 120 kilós fogatlan szörös talpú sivatagi rémet csadorban amint sexre kényszerít :-))
Szerintem a szabad akarat, a vállasztás lehetőségének teljes feladása semmilyen körülmények között nem ajánlatos szélsőség.

Előzmény: SubStit (295)
Slaveboy Creative Commons License 2000.01.06 0 0 296
álmok, édes álmok!

pedig tényleg meg lehetne csinálni, de sajnos nálunk még egy "sima" bdsm klub, ismerkedési hely sincs... fokozatosan kellene haladni, legalább az alapok legyenek meg!

SubStit Creative Commons License 2000.01.06 0 0 295
többször elhangzott itt az OWK, és követésre érdemes példának tartom... bár mondjuk szerintem is túlzás egy kicsit, ami ott van. de milyen szép lenne egy világ, a hagyományostól picit eltérő illemszabályokkal!!! pl:
- bemutatkozáskor illik a Nő lábát megcsókolni
- ha egy Nő megszólít, akkor illendő azonnal, minden mást félretéve elébe térdelni, és egyetlen szó nélkül várni, hogy mit óhajt
- ha üldögélsz valahol, jön egy Nő és beléd törli a lábát, az megtiszteltetés
- ha ráteszi a combodra, akkor az azt jelenti, hogy be kell kötni vagy le kell tisztítani a cipőjét, és nagy bunkóság, ha nem teszed meg (erre a célra igazi gentlemaneknél mindig van törlőkendő :)
- ha egy Nő azt mondja, hogy gyere az ágyba, akkor azonnal menni kell, gondolkodás nélkül, és azt csinálni, amit mond, elélvezni pedig csak akkor szabad, ha engedélyt kérsz és megadja
- ha nyakörvet tesz rád, az azt jelenti, hogy kiválasztott téged, tetszel neki, tehát ez nyílt bók az irányodba, és ilyenkor illik Vele lenni, amíg le nem veszi
- ha az utcán közli veled egy Nő, hogy elégítsd ki, akkor szó nélkül ott helyben neki kell fogni...
stb stb
szerintem tök érdekes lenne egy ilyen társadalom. csak így ábrándozásszinten...
ha valami profi szexstúdió csinálna egy ilyet, szerintem dögre keresnék magukat, úgy, mint az other world kingdom szervezői... én rohannék oda lakni például...
ááh
különben is, miért nincsenek olajsejk nők, akik elrabolnak és szexre kényszerítenek :))
Slaveboy Creative Commons License 2000.01.06 0 0 294
dangernek:

Igen, az OWK nem egy domina studio, pont az a lenyeg, hogy a ferfiak itt igazan rabszolgak, nincsenek engedmenyek, csak a kemeny kinzasok.
Mondjuk ami a bortonukben folyik, az mar lehet hogy egy kicsit tenyleg vad: a padlohoz bilincselve, egy sotetzarkaban egesz nap, csak a napi 2x kemeny ostorozasra engednek ki.... mondjuk sulyos bunokert esetleg elfogadhato, de 1 napnal tovabb mar nem!

En is azert erdeklodom itt, hogy hatha valakinek vannak informacioi, mennyire is megbizhato a hely?

slaveboy

danger Creative Commons License 2000.01.04 0 0 293
ezennel ezt a topicot is 2000 kompatibilissé teszem!
uff!
:))
esomac Creative Commons License 1999.12.31 0 0 292
Boldog Uj Evet Nektek!
eso
Abbiiglu Creative Commons License 1999.12.30 0 0 291
Ugy erzem a valaszodbol, hogy nem tudtam pontosan megfogalmazni, amit akartam. Persze, hogy a szerelem is nagyon fontos. De nem lehet az embereket skatulyazni aszerint, kinek mi a fontos. A lenyeg a harmonikus kapcsolat, es azt hiszem ez takarja a lenyeget.
Ahogy kiveszem az irasodbol, a tied ilyen. Gratulalok. Semmi felhang, ez most komoly.
Előzmény: nataliar (287)
Yith Creative Commons License 1999.12.30 0 0 290
Nézd meg a leszbi rovatot. valami barom bekostolt minket!
Előzmény: danger (288)
Bill Inch Creative Commons License 1999.12.30 0 0 289
A fene az emberbe belenevelt gátlásokba, már jóideje indekszelek, de csak mostanra értem ide. Pedig milyen csuda topikok vannak errefelé, az ember azt se tudja mi(jé)hez kapjon... ;-DDDD

Aztán az is milyen jó dolog, hogy vannak "sorstársak", akiket ugyanolyan irányú érdeklődéssel vert meg a sors. Továbbá fasza dolog az internet is, hogy összejöhetünk és kidumálhatjuk a dolgokat. (A grafikus lehetőségekről nem is beszélve...)

Abbiiglu 278-beli hozzászólásával értek egyet, szerintem is születésemtől fogva megvan bennem a fogékonyság a kötél, a bilincs, a női láb (illetve ezek kombinációja) iránt. (Gyerekkori trauma nem valószínű, hogy ért, legalábbis nem emléxem rá.)

Ha már kéjboardot ragadtam, mindjárt a véleményeteket is kérem. Én valami furcsa teremtmény vagyok, technikailag Dom (a Sub-szerep egyáltalán nem vonz), de nem szeretem és nem is tudom az akaratomat a másikra rákényszeríteni. Az ideálom tehát valamiféle megbilincselt domina volna. :-))) (A bőrtől/latextől, combcsizmától, harisnyakötőtől, ostortól tekintsünk most el, mert ezektől hányok.) Jár még valaki hasonló cipellőben?

danger Creative Commons License 1999.12.30 0 0 288
Slaveboy...
nézd, sokáig kedvenc helyem volt az OWK, főleg a cseh lapjuk, és azt kell mondjam, ha az, amit ott leírnak, valóság, akkor elég extrém egy hely lehet. Azonban több helyről is figyelmeztettek (IRC, email) hogy vigyázzak, ez azért nem egyszerű úrnő-rabszolga játék, ez itt véres és kegyetlen, kicsit a "no limit" felé hajló irányzat, és nem valószínű, hogy aki egyszer belekerült, az ki is kerül belőle. A helyedben én akkor lépnék be azon a kapun, ha már ismerek néhány embert, aki ki is jött, élve, testileg-lelkileg egészségesen... Nem tudni, mit csinálnak veled, és senkihez, de TÉNYLEG SENKIHEZ nem lehet fordulni segítségért. Ahogy le is írták teljesen nyíltan: "a slave is not a human being anymore" - valamint hangoztatják, hogy "OWK is not a professional SM studio", szerintem ez a két mondat kulcsfontosságú. Ezek a nők alighanem elmebetegek. Szakmai szempontból az, hogy a szolgák teherbírására, ízületeire és csontjaira való tekintet nélkül dolgoznak, hogy nyomokban sem őrzik a sterilitást, hogy nincsenek mértékletességi szempontjaik, mindenképpen óvatosságra int: bizony ezek nem valószínű, hogy tudatosan és profi módon csinálják ezt az egészet. Nagyon jó kis klubnak indulhatott valamikor - aztán elfajult, gondolom, és most veszélyesebb a mazochista férfiakra, mint bármi más a világon. Nem beszélve arról, hogy ott tarthatnak egész életedre, és ezt nem biztos, hogy egész életedben akarni fogod, legfeljebb most izgató a végtelen távlat gondolata...
Hát csak ennyit, mielőtt csomagolni kezdesz.

d, jóakaród

Előzmény: Slaveboy (286)
nataliar Creative Commons License 1999.12.30 0 0 287
Kedves Abbiiglu!
Nem azt mondom, hogy a szex nem fontos a házasságban. De a házasság jóval több annál. Neked is biztosan több szexuális kapcsolatod volt, mint ahányszor nősültél, ugye?
Azonkívül a házasság egy életre, de legalábbis hosszú időre szól.
A másik dolog pedig az, hogy én semmi olyat nem akartam mondani, hogy nálunk nincs szex! Én a hagyományos szeretkezést is nagyon élvezem. A szado-mazo nálam minden esetben előjátékot jelent.
A férjem, bár nem kedveli, mégis igyekszik teljesíteni vágyaimat. Azt hiszem ez azért részéről jóval több, mint szex.
Biztosan maradi vagyok de számomra a szexnél van fontosabb is, úgy hívják, hogy szerelem. Ha valaki pusztán azért köt házasságot, mert partnerével jó az ágyban... Hát ennek a házasságnak nem jósolok nagy jövőt.
Most csupa olyan dolgokat írtam, aminek nem sok köze van a topic témájához.
Nézzétek meg a honlapomat, talán így érthetőbb lesz, miért ragaszkodom ahhoz a férfihoz, aki mindezt megengedi nekem:
www.extra.hu/natalia_rabno/
Előzmény: Abbiiglu (283)
Slaveboy Creative Commons License 1999.12.29 0 0 286
Sziasztok!

Gondolom az itt lévők már hallottak, olvastak az OWK-ról. Kiváncsi lennék van-e valakinek közelebbi élménye, tapasztalata a dologgal kapcsolatban, ugyanis nagyon szeretnék idén nyáron eljutni hozzájuk, ezzel kapcsolatban kérnék tanácsokat, hozzászólásokat. köszönöm!

rabszolgafiú

Gothic Creative Commons License 1999.12.29 0 0 285
Pille, kedves, egészen meg vagyok hatva...
Köszönöm...

Sajnálom, hogy nem vagyok markánsabban jelen mostanában, de ez az év- és évezred-vég számomra nagyon zsúfolt...gyakorlatilag a munkán kívül nem érek rá semmire. Szilveszterkor is dolgozom...
Visszatérek...

:-)
Gothic

Előzmény: Pille (282)
esomac Creative Commons License 1999.12.29 0 0 284
Hm. Hat Budapest, Buda, meleg, melegebb, meg melegebb.... :)

Udv:
esomac

Előzmény: R.O.Tico (281)
Abbiiglu Creative Commons License 1999.12.29 0 0 283
Kedves Nataliar!

Szeretnek egy kicsit vitaba szallni veled. Lehet, hogy a szex nem minden egy hazassagban, de azt hiszem nagyon fontos dolog. Sok mindent el tud simitani. Igazan szerencses vagy, hogy igy megertitek egymast, es nincs belole problema.
En inkabb szado vagyok, es a parom szinten nem igazan szereti az ilyesmit. De mit lehet tenni? Meg mi sem veszekedtunk ezert, es szerintem nem is fogunk - tartom magam annyira intelligensnek, mivel igy ugysem lehet megoldani. Megtehet bizonyos dolgokat a kedvedert ( ld. a parod peldaja ), de mivel nem igazan elvezi, a te kedved sem olyan, mint lenne egyebkent. Egyenlore en is az Interneten potolom amit lehet, de azert szerintem ez nem tudja teljesen helyettesiteni a testi erzeseket. Sok mindenre jo a web, de azert ennek vannak hatarai.
Valamerre elobb-utobb lepni kell.
Esomacnak igaza van, nem lehet allandoan kompromisszumot kotni. Csak jo lenne ugye elore tudni, merre? Nem tudhatod, mit nyersz es mit veszitesz.

Avagy tevednek?
"Az elet csupa kompromisszum." (nem en talaltam ki) es valahol ez is igaz.

Előzmény: nataliar (279)
Pille Creative Commons License 1999.12.29 0 0 282
OFF
Kedves Gothic!
Remélem azért olvasol, ha irni nem is írsz már.... üzeneted van a Toronyház - 904 -ben.
ON
R.O.Tico Creative Commons License 1999.12.28 0 0 281
Az ünnepekkel kapcsolatban hasonló jókat :))

Kedves esomac... hol is vagy? :))))

Kedves nataliar,

számomra egy kapcsolat semmiképpen se húzza sokáig, ha a szex nem elég jó. Sajnos én is szinte mindig kénytelen vagyok elfojtani magamba dolgokat, mert a partner nem tud teljes odaadással követni az erotika meredekebb tájaira. De ez hosszútávon iszonyú feszültségeket gerjeszt, és szépen egy örvénybe, a kettős élet, a pár iránti szeretet és a beteljesületlen vágyak szétválasztásának örvényébe taszíthatja az embert.

Ezt pedig nem szabadna hagyni...

Előzmény: esomac (280)
esomac Creative Commons License 1999.12.28 0 0 280
Eloszor is kellemes unnepeket mindenkinek!
Masodszor meg kedves nataliar, hat nem tudom. En is csak kompromisszumokat kotok allandoan. Nem tudom, talan legkozelebb elolvastatom a baratommal a topicot, hatha bekattan neki mit is szeretnek!
Amugy meg ha valaki ossze akarna velem futni, itt vagyok! :)))
Előzmény: nataliar (279)
nataliar Creative Commons License 1999.12.28 0 0 279
Kedves esomac!
Én erősen mazo beállítottságú vagyok. A férjem útál minden erőszakot, beleértve a szex közbeni szado-mazo játékokat.
Kedvemért azonban kivételt tesz, igaz nem csinál meg velem mindent, amit szeretnék. Abban egyetértek veled, hogy ez nem az igazi (a szex oldaláról nézve). De annyira szeretem, hogy nem lennék képes elhagyni vagy akár megcsalni. Egy esetet kivéve még veszekedés sincs közöttünk emiatt. Végül is egy házásságot nem kizárólag a szex működtet.
Igaz az internet segítségével igyekszem kárpótolni magam.
Előzmény: esomac (250)
Nilla Creative Commons License 1999.12.24 0 0 278
KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK EZEN TOPIC OLVASÓINAK ÉS ÍRÓINAK!

Nilla

Abbiiglu Creative Commons License 1999.12.24 0 0 277
Azt hiszem minden nônemű egyént meg kellene becsülnünk, pláne így karácsony táján. Egyszeri érdekôdés, vagy komoly?

Ami pedig a beállítódást illeti. Sok okos ember (pl. Freud) behatóan foglalkoztak a témával, és szerintük egyrészt a hajlam már születésnél megvan az egyénben ( ~génhiba ), másrészt valamilyen gyerekkori trauma hatására elô is jön. Ez utóbbit saját példámon nem tudom megerôsíteni. Nem emlékszem ilyenre. Viszont arra emlékszem, hogy már kis gyerekként imádtam kötözgetni, ráadásul elég domináns voltam a játékok során a szó szoros értelmében. Más nem irányíthatott.
Aki pedig érdeklôdik valamelyik véglet iránt, az elôbb-utóbb kíváncsi lesz a másik oldalra is ( ld. Darth Vader példáját :))) )
Most jelenleg én sem tudom eldönteni, hogy melyik is vagyok inkább. Teljes nyitottság, és ez azt hiszem így jó.

Mindekinek boldog karácsonyt!

Előzmény: REBEKA (275)
R.O.Tico Creative Commons License 1999.12.24 0 0 276
Épp ellenkezôleg, jelenléted biztosan csak hozzájárulna a társalgás izgalmasabbá tételéhez :)))))
Előzmény: REBEKA (275)
REBEKA Creative Commons License 1999.12.24 0 0 275
Nem zavarnék itt?
R.O.Tico Creative Commons License 1999.12.21 0 0 274
Beállítódás... hát van ilyen, de nem jelent kizárólagosan meghatározó tényezôt, már csak azért sem, mert valamelyest változik.

Én amióta visszaemlékszem egyáltalán erotikus élményekre, amolyan finoman mazo hajlamú vagyok. De ez nem jelent abszolutizmust. ráadásul az idô múlásával kiedrült, hogy bizony a másik oldalról is tudom élvezni ezt a játékot. Na, akkor most milyen a beállítódás? :)))
Ezért lehetôségem van mindkét nézôpontbôl vizsgálni a dolgot.
És nem is tudom, mitôl alakult ez így át. Csak halvány útjelzôi vannak, egy lány, aki szerette, ha megkötöztem... idônként egy pornófilm vagy kép, ami valamiért megtetszett...

És már nemcsak azt élvezném, ha az én mellbimbómat szorítják meg, hanem szeretném, ha lenne olyan lány, aki például kéjes kis fájdalomnak érezné, amikor én teszek csipeszt a mellbimbójára...

Nem tudni, mitôl indult be, de semmi átevelés nem volt benne, egyszerűen mivel foglalkoztam a dologgal néha aktívan, néha passzívan (képek, film)...

Előzmény: Nilla (265)
Gothic Creative Commons License 1999.12.21 0 0 273
"azért ugorjak le egy kötéllel a lábamon mert mások azt mondták, hogy fantaszti-
kus? "
A BDSM belülről jön, azért ugrasz bele, mert vonz a mélység, csak utána döbbensz rá, hogy tényleg fantasztikus - vagy soha nem tudod meg, hogyan lehet élvezni...A BDSM nem pótcselekvés, ha az lenne, akkor le lehetne szokni róla...
A BDSM nem korlát, hanem kiterjesztés, nem csak azt látom, hanem annyival többet látok,de ehhez sajnos előszőr "ugrani kell" - a levegőben majd berosálhatsz...:-))

Jó kis párbeszéd volt lányok, bár itt-ott sántít.
Nilla, kedves, ki kellene próbálnod...:-))
Esomac, egész jól látod a dolgokat...

KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

Üdv
Gothic

esomac Creative Commons License 1999.12.20 0 0 272
SZIASZIA!

igy jar az ember, ha naposcsibe, es nem a kezdet kezdetetol koveti figyelemmel a topicokat. Nekem minden tema uj! :)
Most mar pihentebb vagy? Kapcsolodj be! :)

Eso

Előzmény: R.O.Tico (271)
R.O.Tico Creative Commons License 1999.12.18 0 0 271
Üdv!

Én meg el voltam utazva... :)))

Eso és Nille, érdekes kérdéseket feszegettek, de a perverzió mibenlétérôl van is már külön topic, csak éppen eléggé elmerült... szívesen bekapcsolodnék ebbe az eszmecserébe, ha egy kicsit pihentebb leszek, de reggel 6-kor indultam és most értem vissza, elsô utam ide vezetett :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!