Én egy MIO C520-at használok. Ez nem PDA, hanem PNA, tehát csak navigáció, MP3, Bluetooth. Ez utóbbi autóba kihangosítónként egész használhatóan funkcionál. Nem IGO van rajta, hanem Miomap, de a térképek kompatibilisek vele.
Én is egyből elugrottam az edigital oldalára utánaolvasni, ...hát elég vegyesek a vélemények, próbálnak mindenfélét futtani rajta stb...több kevesebb sikerrel, ami nem túl meggyőző.
Én is keresek a Cee'd-hez, vmi elérhető árú iGo-s készüléket, nekem navigációra kell, de azt nagyon jól tudja, és megfelelő módon kezelhető legyen, no meg a kijelző minősége is jó legyen. Sok elvárás, de a lényeg a navigáció, semmi több.
A minap adtam az a szeretett Acer C535-ösöm éppen ezért. Gyenge az antennája, lassan vesz jelet, de hamar eldobja házakközt. Már kétszer is megszívatott " akcióban".
Vettem helyette egy ROADMAP 100-as PNA-t. ( 25.000Ft Edigital) Ennek tutkeráj a vétele! :-D Nem hibázik.
Nem mondom hogy nem cserélném le egy pro_ceedre, de azért két külön kategória a kettő. Ez a sport inkább játszós autó, míg a ceed azért sokkal komolyabb :) (az vígasztal hogy gyorsabb mint a legdrágább ceed :) )
Én voltam a találkozón, és nagyon jól néz ki az autód. (1.6 Swift Sport) Persze a Ceed-emet nem cserélném le rá, de tény, hogy nem fapad. (sajna az ára sem ~1.4EX)
Nekem az ajándék Pontus GPS van az első ablakra rögzítve, bekapcs után amíg feláll a program addigra meg is találja a műholdakat. Menet közben sincs vele semmi gond.
Viszont ha a céges iroda kinyithatatlan koszos ablakán keresztül próbálkozom még negyed óra után sem vesz jelet... :)
Nem kell szerelni semmit sem. Az antenna mágneses. Amit vettem azon 5 méter kábel van. Jó is, mert a hátsó antenna mögé raktam fel, és bevezettem a kábelt. Utána elrejtettem a belső gumi szigetelés alá. Végigfut mindenhol, le az A oszlopon és a műszerfal jobb alsó sarkában bukkan elő. De ez nem Cee'd ugye, hanem Megane kombi :)
Biztosan a helyén marad 160 felett is, és a gépi mosót is tökéletesen viseli.
Saját kezűleg meg lehet oldani ezt a külsőantenna szerelést? Sajnos az én navim is iszonyatosan lassan talál műholdat, és sokszor elveszti a jelet.. én azt használom, amit ajándékba adtak.
Nem isssssssssss kicssssssssssssit pössse ssssegénykém.
Hiába, nem ezért szeretjük.
A Bumeráng című Eddie Murphy film jut eszembe, ahol azon problémázik, hogy bomba a csaj, de kalapács körmei vannak. Mondja a haverja, hogy maradj már, nem a lábát keféled...:)
A Megane-on én is mágneses külső antennát használok pont azért, amit írtál. Dupla erős a jel, és sokkal-sokkal hamarabb meg is találja bekapcsolás után. Szintén MIO, de 710.