Szerintem a legjobb kombináció: PDA-IGO. Könnyebb, olcsóbb frissítés, ha kell resetelés. De ha szoftver, kizárólag IGO (miomap, az gyakorlatilag ugyanaz) Nagyon sok ratyi PNA-t láttam rettenetes szoftverrel, nem éri meg a végletekig spórolni.
Látod, látod, nem kell 100 rugó egy jó cucchoz. Az említett JBL GTQ erősítő 1 uróért lelt gazdára. Szallítással, utalással meglehet úgy 6.000Ft a bruttó ára. A hangja fantasztikus. Volt ilyenem, 4* valódi 60 Watt!
A kiegyenlítőben nem csoboghat a víz, mert az nincs nyomas alatt. Üzemmelegen a kiegyenlítő nem vesz részt a rendszerbnen. Ha alacsony a kiegyenlítőben a szint, akkor valóban nem valósul meg a kiegyenlítés. Ez lehet magyarázat a buborékok képződésére.
Egyik srác olyan bőrt írt a C520-ra, hogy ihaj. Gyakorlatilag teljes PDA-t csinált a C520-asból. Egyébként ezek is PDA-k, csak a windows start menü helyett az autostartba be van rakva egy MIO menü, és az indul el. Aki ügyes, ezt addíg reszelgeti, míg megjelenik a start menü. De nekem erre nincs szükségem, mert csak GPS-nek és kihangosítónak akarom használni.
A kiegyenlítő tartályban kellett még egy újjnyi vizet rátölteni.
Hihetetlen, hogy mennyire behozta a hangot a víz .
A kiegyenlítőben csobogott, de úgy hallottuk, mintha a kesztyűtartó mögött csobogna.
Szerintem nyissunk egy gyermekbetegségek topicot, ahol szerepelhetne a csobogás, hátsó ajtó, rángatás, hátsó telók stb. együttesen a konkrét megoldással.
Én egy MIO C520-at használok. Ez nem PDA, hanem PNA, tehát csak navigáció, MP3, Bluetooth. Ez utóbbi autóba kihangosítónként egész használhatóan funkcionál. Nem IGO van rajta, hanem Miomap, de a térképek kompatibilisek vele.
Én is egyből elugrottam az edigital oldalára utánaolvasni, ...hát elég vegyesek a vélemények, próbálnak mindenfélét futtani rajta stb...több kevesebb sikerrel, ami nem túl meggyőző.
Én is keresek a Cee'd-hez, vmi elérhető árú iGo-s készüléket, nekem navigációra kell, de azt nagyon jól tudja, és megfelelő módon kezelhető legyen, no meg a kijelző minősége is jó legyen. Sok elvárás, de a lényeg a navigáció, semmi több.
A minap adtam az a szeretett Acer C535-ösöm éppen ezért. Gyenge az antennája, lassan vesz jelet, de hamar eldobja házakközt. Már kétszer is megszívatott " akcióban".
Vettem helyette egy ROADMAP 100-as PNA-t. ( 25.000Ft Edigital) Ennek tutkeráj a vétele! :-D Nem hibázik.
Nem mondom hogy nem cserélném le egy pro_ceedre, de azért két külön kategória a kettő. Ez a sport inkább játszós autó, míg a ceed azért sokkal komolyabb :) (az vígasztal hogy gyorsabb mint a legdrágább ceed :) )
Én voltam a találkozón, és nagyon jól néz ki az autód. (1.6 Swift Sport) Persze a Ceed-emet nem cserélném le rá, de tény, hogy nem fapad. (sajna az ára sem ~1.4EX)
Nekem az ajándék Pontus GPS van az első ablakra rögzítve, bekapcs után amíg feláll a program addigra meg is találja a műholdakat. Menet közben sincs vele semmi gond.
Viszont ha a céges iroda kinyithatatlan koszos ablakán keresztül próbálkozom még negyed óra után sem vesz jelet... :)