pénteken kell mennem, mert akkor tudnak vcsak válalni. Szombaton nem lesznek ott, mert valami pálya nap lesz, ahova kivonulnak. Szóval mindenképen pénteken megyek. :-(
11-ig leszek a melóhelyen, akkor lelépek, és kb. 12:00-12:30 körü leszek Siófokon megebédelve. Ott lehet pihenek egyet, és már megyek is tovább. 13:00-14:00 körül lent is leszek Pécsett. Aztán szervíz, és meglátom mikor tudok hazajönni.
Szombaton meg megyek Pestre. Azt még nem tudom mikor indulok, de elvileg 15:30 körül már fent leszek a Citadellán, és a "szokásos" helyre teszem le a Vasat.
Bocs a halgatásért de k..va sok melóm van + vizsgaidőszak + ... a péntek nekem nem jó, de ha mégis szombaton mész akkor 12:00 ráérek
JIM TONIC:
az osztrák túra engem is érdekelne ha a grossglocknert is megnézzük sztem is a július közepe-vége lenne jó.
MINDENKINEK:
pénteken megvolt a 6000-es szervíz igazából semmi különbség az ezreshez képest csak pár apróság: láncfeszesség, kuplung, gázbovden állítás a gyertyáimat meg se nézte a srác de személyes garanciát vállalt hogy jó (pedig a szervízkönyben írják az ellenőrzést és a hézagállítást) viszont annyira átnézett mindent hogy számomra észrevétlen repedt rendszámtáblatartót is kicserélte (nekem ez adott valami furcsa zizegést 3500-4000 körül). Ár:16.750 Ft olaj + szűrő + munkadíj (2,5 óra).
Én a Louisban láttam ilyesmit, de az térképhez is jó, viszont lapos, (cuccolni nem lehet bele) csak a térképnek vagy PDA-nak jó. Ha van tanktáskád felül térképtartóval, akkor az se rossz, mert pakolni is tudsz. Én is ilyet használok.
Én 2, max 3 napra gondoltam. Hosszú hétvége. De ha gondoljátok, úgyis jó, hogy szerzek nektek olcsó szállást Sopronban, és naponta kimegyünk mindig másfelé. Mint a sielők csinálják télen. Itt alszanak, és innen mennek ki a hegyekbe.
Jómagam is jelentkeznék a túrára, viszont nekem azért eléggé fontos lenne az, hogy mikor lesz, mert már most július 9-ig be vagyok programozva hétvégékre. ;-))))
Ha végre összejön a vizsgaidőpontom, és sikerül is túlleni rajta, szerveznék egy túrát Ausztriába. Schneeberg, Semmering, stb. De felőlem lehet Salzburg is. Érdekel valakit?
Bezzeg engem basztattok, hogy merre járok, és most meg tessék! Megjelenk, és megáll az élet!? :-(
No, nagyon úgy néz ki a dolog, hogy sajnos kénytelen leszek pénteken vinni a Vasat Pécsre. Legkésőbb 13:00-kor Siófokon kell lenni. Sajnos szerintem bejövök melózni, de az is lehet, hogy veszek ki szabit, és akkor már délelőtt lemegyek.
Az, akiről beszéltek, hogy gyászolják a társukat, csapódott belém frontálból 170-nel. És lehet, hogy ő járt rosszabbul, de nekem meg 3 műtétem volt eddig, további 3 vár, és a bokám életem végéig javíthatatlan marad...
De tényleg: A "Baby on board" matricához hasonlóan létezik olyasmi matrica, hogy "Figyelek a motorosokra"? Sokat ülök autóban is, meg két keréken, jelezném a motorosoknak, hogy figyelve vannak... Valaki nem tud ilyen beszerezhetőségről?
Édes volt a motoros a Fókuszban, amikor kifejtette, hogy milyen fontos a megfelelő védőruha, majd 250-el autópályázott a műsorvezető csajjal, akin egy szál bukó volt a megfelelő védőruha...
És megint kijelentették, hogy a motoros balesetek legnagyobb részében a motoros a hibás, ami sima mezei módon nem igaz!
A baleseti statisztikákról egyébként van cikk a Motorrevü májusi és júniusi számában.