Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Golfracing Creative Commons License 2008.02.15 0 0 428
nekem nincsen cégem!
Benben Creative Commons License 2008.02.15 0 0 427
Ezek az okosságok lesznek céged új, tavaszi kampányának szlogenjei?
Előzmény: Golfracing (426)
Golfracing Creative Commons License 2008.02.15 0 0 426
Néha lehetsz szélvédő, és néha lehetsz bogár..................... mindekinek szíve joga eldönteni h meik szeretne lenni.. nem mindegy h a sz...ott f***sz meik végén vagy...
Golfracing Creative Commons License 2008.02.15 0 0 425
minden ügyfél tájékoztatva van azokról a hibákról amiket mi észreveszünk! van állapot lap, amit át lehet nyálazni emberek. tapasztalataim szerint az emberek autóvásárláskor be van pörögve, és szeretik átugrani a részleteket, tisztelet a kivételnek! nyílván van az AAAban is szar kocsi! mint sa gépjárművek 95 % a magyarországon! mindegyiknek van baja! vegyetek újat és buktok rajta 1 óra alatt közel 500 ezret! aki használtat vesz nem buki kakkorát mint egy újon!
BravoKrisz Creative Commons License 2008.02.15 0 0 424
Sajnos, igazad van.
Előzmény: jaraka (423)
jaraka Creative Commons License 2008.02.15 0 0 423
én ezzel tisztába vagyok.
de amint látszik mégis inkább a rossz példát követi mindegyik.
és ezért tartunk ott ahol tartunk.
Előzmény: BravoKrisz (422)
BravoKrisz Creative Commons License 2008.02.15 0 0 422

De ez nem lehet kibúvó egy cég számára sem!

HA EGY CÉG tisztességes lenne, akkor odamennének az emberek, s mindegyik másiknak is tiszteségessé kellene válnia, ha meg akarna élni. Csak ugyebár könnyebb a rossz példát követni, mint a jót megteremteni....

Előzmény: jaraka (421)
jaraka Creative Commons License 2008.02.15 0 0 421
én elhiszem , hogy nem minden esetben korrekt az AAA.. de melyik cég 100% ig korrekt ebben az országban???
Előzmény: I.Blasius (420)
I.Blasius Creative Commons License 2008.02.15 0 0 420
Na jó, ez tényleg gáz a vevőre nézve, ha így volt. De akik ide a fórumba elég nagy indulattal beírták a sérelmeiket, hol vevőként, hol eladóként az AAA-val kapcsolatosan, azok nem úgy tűntek, mint akik szabadidejében ezzel töltik az idejüket, hogy az AAA Autót fikázzák.

De tavasszal úgyis használtautót veszek valszeg, kimegyek az AAA-hoz is, kíváncsi vagyok milyenek.
Előzmény: jaraka (419)
jaraka Creative Commons License 2008.02.15 0 0 419
bövebben kifejtve.. autó átvételekor közölte hogy mikor megvette az autót akkor még voltak benne hétsó fejtámlák.. és mikor vette át nem voltak benne.. és igy kéri a hátsó fejtámlákat.. namármost fényképekkel alátámasztottuk , hogy már az autó hátsó fejtámlák nélkül került ki az eladó sorba , ugyhogy nem vehette meg ugy , hogy voltak benne.. és még a fényképes bizonyitás után is nehéz volt meggyözni , hogy nem volt benne. és nem 1ilyennel találkoztam már.
meg hogy karcok nem voltak a kocsin mikor megvette.. csak a megvétele sötétben történt.. és sötétben persze , hogy nem vesz észre olyan kis karcolásokat amiket világosban..
szóval azért a vevö is tud állitani dolgokat..
Előzmény: I.Blasius (415)
BravoKrisz Creative Commons License 2008.02.15 0 0 418
Az AAA Auto meg röhög a markába, mert itt már senki sem foglalkozik velük...
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.15 0 0 417

Értem. Szóval szerinted ne higgyem el a vevőnek, hogy töretlennek adták el neki a törött autót.

Hát, mit higgyek? A vevő csak kitalálta az egészet? 

Vagy amit eddig mondtatok, hogy úgy kell neki hogy átvágtuk, mér nem figyelt jobban, és egyébként is, mindenhol becsapnák az ilyet?

Úgy látom, változott az irányelv. Azért kicsit jobban át kéne ezeket gondolni, mert ezzel a mostanival ütitek a régebbit.

Előzmény: jaraka (414)
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.15 0 0 416

Úgy látom, még mindig nem értetted meg. Ez a topic az AAA Autóról szól, és nem Árpipi diszlexiájáról.

Szóval ha többet szeretnél tudni róla, kérdezze orvosát, gyógyszerészét, esetleg nyiss egy alkalmas topicot.

Előzmény: Árpipi (413)
I.Blasius Creative Commons License 2008.02.15 0 0 415
"hát pont legtöbször a vevönek nem lehet hinni... mert úgy próbál ö is átverni meg még kibulizni dolgokat..."

Most nem azért, de egy vevő mivel tudja átverni az eladót? Szvsz a vevőnek két fő kötelezettsége van a Ptk. szerint adásvételnél, hogy megfizesse a vételárat és a dolgot birtokba vegye.

Az a tény, hogy alkudni próbál, és kedvezményeket akar, nem átverés. Mivel az AAA mégiscsak a vevőkből él, így ezt akceptálniuk kellene, és nem a vevőket hibáztatni.

Ha meg esetleg később visszaviszi az autót, miszerint gond van vele, akkor gondolom nem azért teszi, mert nyerészkedni akar, vagy épp unatkozik, és az AAA-nál akar eltölteni pár órát.

Így kifejthetnéd, hogy mi ez a vevő általi átveréses dolog. (most ne a hitellel kapcsolatos visszaéléseket vegyük)
Előzmény: jaraka (414)
jaraka Creative Commons License 2008.02.15 0 0 414
"Inkább hiszek a vevőnek, aki beírt ide. :)"
hát pont legtöbször a vevönek nem lehet hinni... mert úgy próbál ö is átverni meg még kibulizni dolgokat... és erre példát is tudok irni.. (személyes tapasztalatot)
Előzmény: Trebitsch (409)
Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 413
A diszlexia tudod miért vagyok én ebben szenvedő? Ez a kérdés! Kicsit nehéz felfogásod nem?
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 412
Már milyen kérdésedre?
Előzmény: Árpipi (411)
Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 411
Jahh és a kérdésemre a válasz???? Vagy gyorsan még utánanézel wikipedián??:):)
Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 410
Na jó feladom te vagy nagyon nem érted, vagy csak hergeled itt a népet!!! Nem kértem hogy az én mondanivalómat figyelembe vedd, csak annyit akartam mondani hogy az éremnek két oldala van, és lehet hogy nem csak az 1-ik oldala szaros!:) jó irogatást páá
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 409

Más elmondása alapján sose itélj hisz honnan tudod hogy igaz!!!

Azt hiszem, hallgatok rád: nem ítélek az alapján, amit te mondasz.

Inkább hiszek a vevőnek, aki beírt ide. :)

Előzmény: Árpipi (408)
Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 408

Tudod mi az a diszlexia?? Miért is lennék az? Más elmondása alapján sose itélj hisz honnan tudod hogy igaz!!! Persze meghallgatni meglehet de adni rá, kiállni érte nagy butaság! Saját tapasztalatok , tudás alapján itélj bár ahogy nézem ezekből neked nem sok van.:) Amúgy a kérdésedre a válasz: Ha bizonyithatóan eltitkolták megvan a felháborodásra minden alap, de ebben az esetben amiről beszélünk, szerintem csak 1 szerencsétlen analfabéta morgását láttuk!!!

Előzmény: Trebitsch (407)
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 407

Ahogyan azt leírtam a 397-es hozzászólásomban, a 349-es hozzászólásból veszem.

Az ember legyen optimista: hátha most megérted... :)

Előzmény: Árpipi (405)
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 406

Ejnye, ejnye, te nem AAA dolgozó. Nem elegáns dolog legyökerezni valakit. :)

Különösen úgy, hogy a jelek szerint diszlexiás vagy. Leírtam már, mire alapozom. Olvasd el, próbáld megérteni.

De ettől függetlenül is, kiváncsi vagyok a véleményedre. Egy ilyen udvarias, okos  emberre érdemes odafigyelni. :)

Úgy általánosságban: mi a véleményed arról, ha egy kereskedő töretlennek hazudik egy törött autót? :)

Előzmény: Árpipi (404)
Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 405

Honnan veszed hogy sérülésmentesnek adta el? Mire alapozod ezt a szélmalomharcodat??

Előzmény: Trebitsch (401)
Árpipi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 404
Te gyökér mi ellen harcolsz??? Azt se tudod elmondásod szerint hogy milyen ott 1 vásárlás akkor mire alapozod a véleményed???
Előzmény: Trebitsch (397)
BravoKrisz Creative Commons License 2008.02.14 0 0 403

Horváth úr, Farkas kisasszony e-mail címét adta meg a profilban. :-)

Miért nem a sajátját? Más dárdájával csalánt csapkodni...

Előzmény: AAA AUTO (384)
BravoKrisz Creative Commons License 2008.02.14 0 0 402

SziasztoK!

Szerintem is ez a lényeg. Ez a topic az AAA AUTÓ - VÉLEMÉNYEKíről szól. Ne egymást izélgessétek már, hanem téma legyen az AAA Autó.

Piisz

Előzmény: Trebitsch (401)
Trebitsch Creative Commons License 2008.02.14 0 0 401

Úgy látom, nem értetted meg a kérdést.

Nem arról van szó, hogy én mennyire vagyok korrekt, mert ez nem a Trebitsch - vélemények c. topic. Nem is az, hogy vélemények az AA autó ügyfeleiről.

Ennek az a címe, hogy AAA Autó - vélemények.

Szóval: mi a véleményed az AAA autó eljárásáról, aki sérülésmentesnek ad el egy autót, amiről tudja, hogy törött volt?

Előzmény: tothedzo (399)
I.Blasius Creative Commons License 2008.02.14 0 0 400
"ha meg nem és tényleg törve volt vidd vissza és menj perre, ne pedig itt oszd a hülyeségeket."

Azért egy magát korrektnek tartó cégtől tán elvárható lenne, hogy ne perben kelljen velük szemben érvényesíteni az esetleges csalásuk miatti kárigényt.

Mivel a nyilvánvalóan alapos autóátvizsgálásukkal a megvételkor megtudják, hogy sérült volt-e a kocsi, így utána már csak az ő saruk lehet, ha erről nem tájékoztatják a vevőt. Ráadásul törött autónál keményen lenyomják az árat, így eladáskor is olcsóbban kellene adniuk az törött előéletű autót.

De egyébként ez mellékszál, mert az itt írt panaszok nagy része nem törésre, hanem műszaki hibákkal eladott autókra és az ügyfelek kezelésére vonatkozott.
Előzmény: tothedzo (399)
tothedzo Creative Commons License 2008.02.14 0 0 399
Én nem vagyok AAA autós ha visszaolvasod a 343-ast amit írtam akkor láthatod. Idejössz fogalmatlanul és fröcskölöd magadból a szart jómagyar módjára.
Szerintem nem vagy korrekt.
A sérüléses dolog meg annyi, ha veszel valamit kapsz egy adásvételit amiben benne van hogy a gépjárművet megtekintetted a hibáit elfogadtad... Ha rajta volt az hogy sérült a kocsi és aláírtad így jártál, tanulj meg olvasni, ha meg nem és tényleg törve volt vidd vissza és menj perre, ne pedig itt oszd a hülyeségeket.
Előzmény: Trebitsch (397)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!