Néha lehetsz szélvédő, és néha lehetsz bogár..................... mindekinek szíve joga eldönteni h meik szeretne lenni.. nem mindegy h a sz...ott f***sz meik végén vagy...
minden ügyfél tájékoztatva van azokról a hibákról amiket mi észreveszünk! van állapot lap, amit át lehet nyálazni emberek. tapasztalataim szerint az emberek autóvásárláskor be van pörögve, és szeretik átugrani a részleteket, tisztelet a kivételnek! nyílván van az AAAban is szar kocsi! mint sa gépjárművek 95 % a magyarországon! mindegyiknek van baja! vegyetek újat és buktok rajta 1 óra alatt közel 500 ezret! aki használtat vesz nem buki kakkorát mint egy újon!
HA EGY CÉG tisztességes lenne, akkor odamennének az emberek, s mindegyik másiknak is tiszteségessé kellene válnia, ha meg akarna élni. Csak ugyebár könnyebb a rossz példát követni, mint a jót megteremteni....
Na jó, ez tényleg gáz a vevőre nézve, ha így volt. De akik ide a fórumba elég nagy indulattal beírták a sérelmeiket, hol vevőként, hol eladóként az AAA-val kapcsolatosan, azok nem úgy tűntek, mint akik szabadidejében ezzel töltik az idejüket, hogy az AAA Autót fikázzák.
De tavasszal úgyis használtautót veszek valszeg, kimegyek az AAA-hoz is, kíváncsi vagyok milyenek.
bövebben kifejtve.. autó átvételekor közölte hogy mikor megvette az autót akkor még voltak benne hétsó fejtámlák.. és mikor vette át nem voltak benne.. és igy kéri a hátsó fejtámlákat.. namármost fényképekkel alátámasztottuk , hogy már az autó hátsó fejtámlák nélkül került ki az eladó sorba , ugyhogy nem vehette meg ugy , hogy voltak benne.. és még a fényképes bizonyitás után is nehéz volt meggyözni , hogy nem volt benne. és nem 1ilyennel találkoztam már. meg hogy karcok nem voltak a kocsin mikor megvette.. csak a megvétele sötétben történt.. és sötétben persze , hogy nem vesz észre olyan kis karcolásokat amiket világosban.. szóval azért a vevö is tud állitani dolgokat..
"hát pont legtöbször a vevönek nem lehet hinni... mert úgy próbál ö is átverni meg még kibulizni dolgokat..."
Most nem azért, de egy vevő mivel tudja átverni az eladót? Szvsz a vevőnek két fő kötelezettsége van a Ptk. szerint adásvételnél, hogy megfizesse a vételárat és a dolgot birtokba vegye.
Az a tény, hogy alkudni próbál, és kedvezményeket akar, nem átverés. Mivel az AAA mégiscsak a vevőkből él, így ezt akceptálniuk kellene, és nem a vevőket hibáztatni.
Ha meg esetleg később visszaviszi az autót, miszerint gond van vele, akkor gondolom nem azért teszi, mert nyerészkedni akar, vagy épp unatkozik, és az AAA-nál akar eltölteni pár órát.
Így kifejthetnéd, hogy mi ez a vevő általi átveréses dolog. (most ne a hitellel kapcsolatos visszaéléseket vegyük)
"Inkább hiszek a vevőnek, aki beírt ide. :)" hát pont legtöbször a vevönek nem lehet hinni... mert úgy próbál ö is átverni meg még kibulizni dolgokat... és erre példát is tudok irni.. (személyes tapasztalatot)
Na jó feladom te vagy nagyon nem érted, vagy csak hergeled itt a népet!!! Nem kértem hogy az én mondanivalómat figyelembe vedd, csak annyit akartam mondani hogy az éremnek két oldala van, és lehet hogy nem csak az 1-ik oldala szaros!:) jó irogatást páá
Tudod mi az a diszlexia?? Miért is lennék az? Más elmondása alapján sose itélj hisz honnan tudod hogy igaz!!! Persze meghallgatni meglehet de adni rá, kiállni érte nagy butaság! Saját tapasztalatok , tudás alapján itélj bár ahogy nézem ezekből neked nem sok van.:) Amúgy a kérdésedre a válasz: Ha bizonyithatóan eltitkolták megvan a felháborodásra minden alap, de ebben az esetben amiről beszélünk, szerintem csak 1 szerencsétlen analfabéta morgását láttuk!!!
"ha meg nem és tényleg törve volt vidd vissza és menj perre, ne pedig itt oszd a hülyeségeket."
Azért egy magát korrektnek tartó cégtől tán elvárható lenne, hogy ne perben kelljen velük szemben érvényesíteni az esetleges csalásuk miatti kárigényt.
Mivel a nyilvánvalóan alapos autóátvizsgálásukkal a megvételkor megtudják, hogy sérült volt-e a kocsi, így utána már csak az ő saruk lehet, ha erről nem tájékoztatják a vevőt. Ráadásul törött autónál keményen lenyomják az árat, így eladáskor is olcsóbban kellene adniuk az törött előéletű autót.
De egyébként ez mellékszál, mert az itt írt panaszok nagy része nem törésre, hanem műszaki hibákkal eladott autókra és az ügyfelek kezelésére vonatkozott.
Én nem vagyok AAA autós ha visszaolvasod a 343-ast amit írtam akkor láthatod. Idejössz fogalmatlanul és fröcskölöd magadból a szart jómagyar módjára. Szerintem nem vagy korrekt. A sérüléses dolog meg annyi, ha veszel valamit kapsz egy adásvételit amiben benne van hogy a gépjárművet megtekintetted a hibáit elfogadtad... Ha rajta volt az hogy sérült a kocsi és aláírtad így jártál, tanulj meg olvasni, ha meg nem és tényleg törve volt vidd vissza és menj perre, ne pedig itt oszd a hülyeségeket.