Köszi a segítséget, már kaptam máshonnan is visszajelzéseket :-) CD-n megvenni nem nagyon akarom, mert már máshonnan is hallottam, hogy elég gyengusz, ezért serettem volna letölthető verziót találni. Azért tényleg köszi mindenki segítségét. :-))
Én viszont keresném az egyik legfilingesebb kalandjátéknak, a Dreawebnak a LEMEZES verzióját. A CDs meg van, de az sajna bugos, nem lehet végigjátszani. Ha tud valaki helyet, ahonnan le lehet szedni, azt megköszönném.
Szoktam nézegetni ezt a topicot, de eddig nem szóltam hozzá. Örülök, hogy vannak még, akik még értékelik valamire a régi klasszikusokat. Én mostanában gyűjtögettem össze a régi programjaimat és ebben a ti segítségetek is benne volt. Most viszont szeretnék segítséget kérni mert nem találok egy (nem is olyan régi) progit. Az X-Com 3: Apocalypse-ről lenne szó. E a progi valahogy nekem kimaradt, pedig emlékszem hogy nagyon vártam, mert a X-Com első két része nálam és a baráti körömben kisebbfajta hisztériát okozott, hónapokig versenyeztünk, hogy ki tudja a legjobb fejlesztéseket megszerezni, vagy hogy ki tudja a legjobb taktikát kidolgozni. A 3. rész azonban egyikünknek sem volt meg és a mai napig hiányolom. Ha valaki tud valami helyet ahonnan lekaphatnám, annak nagyon örülnék.
Sajnos nem tudom, mert én még régen vittem végig, aztán le lett törölve, de megszereztem megint, és mégegyszer már nem mentem el idáig.
Kösz a dícséretet!
A honlapodon található Day of the Tentacle nincs levédve azzal a funky térképösszerakós dologgal amit csak az eredeti játék könyvében lehet megtalálni??
Szinte mindenhonnan le lehet tölteni, de ha igazán szeretnéd és szánsz rá 1000 Ft-ot, akkor irány a Western Multimédia (Western City Center 2. emelet)! Ugyanis újra kiadták a programot, az olcsó sorozatban. Az alcím egyébként The Enemy Unknown, legalábbis én így emlékszem. Ha szorgosan keresgélsz, még akár magyarítást is találhatsz hozzá. :) Sok sikert!
Én is találtam egy magyar helyet, ahonnan letöltöttem a Discworld 1-et. De a játék gázos, mert nem lehet benne menteni!
Korábban megvolt, és akkor sem tudtam menteni benne. Reméltem, hogy ebben lehet, de úgy látszik csak ez a verzió van forgalomban, úgyhogy a címet sem adom meg (úgysem emléxem rá:)
Találtam Theunderdogson 600! megás Discworld 1-t. Nem ismer valaki egy másik siteot, ahonnan ugyanezt a verziót le lehetne tölteni? (innen csak nagyon lassan lehet, most meg be sem hozza az oldalt a böngésző)
nos én a hdv-s url-en nem találtam a monkey2-ot, bár elég szép gyujteményuk van.
igy igényt tartok arra hogy valaki elkuldje nekem , mint ahogy ajánlottátok. ha lehet valami olyan verzio kéne ami nem 5 db fájlbol áll, ahhoz már volt szerencsém vhogy nem ment. olyasmi kéne ahol van setup.exe, meg ugy kb 10-12 fajl. valami ijesmi emlékek élnek benne, hogy amikor ugy 3 éve megvolt akkor igy nezett ki.
ja méleket inkább a siraso@sihu.hu-ra irjatok
eloszor irjatok plz egy imélt hogy megvan, aztán megirom hogy hova kuldjétek (az nem freemail, azt nem akarom kozhirre tenni) .
Nem tudom pontosan milyen hosszúak, de pár megánál nem lehetnek hosszabbak. Majd megkeresem őket.
Sira: Ha nem tudod letölteni a monkey 2.-őt írj, megvan.
már jo ideje keresem a The Secret Of Monkey Island 2 c. Lucasarts jatekot, es mar kezdek idegesedni, mert pl pretendertol sikerult is letolteni, de egyik fajta nem jol van betomoritve a masik pedig nem fut (imho hianyzik nehany fajl es azt irja ki hogy "not enough memory") tud valaki segiteni?
imadom ezt a jatekot, nemigaz hogy eddgi nem is volt rola szo:)
A mad tv 2 a mad tv második része, a mad news, pedig egy ezektől független program. Ez utóbbiban tényleg ujságot kell kiadni. A tv 2, és a news csak német nyelven létezik, nekem megvan mind a kettő.
Az én egyik kedvencem a MadTV,amiben egy TV társaságot kell üzemeltetni. Baromi jó, PC-re és Amigára is megjelent! A Starbyte volt a kiadója, ha jól emlékszem.
Ha már felhoztam ezt a játékot, nem tudja valaki honnan tudnám megszerezni a folytatását? Ez a Mad News névre hallgat, s mint a nevéből kiderül, az újságszerkesztés rejtelmeibe enged betekintést. Ha valaki tud, kérem segítsen!
Köszi!
Stefa