Szia norek!Köszönöm a segitséged,bár én nem nagyon igazodtam ki hogy melyik számot kell nézni(imei,sorozat?)lehet hogy ez az én tudatlansáom most viszont kellene ponosan mivel ma újra iPhone BOLDOG tulaj lettm azok után hogy nem rég el lopták az iPhonemat.Egy maszek GSM boltban vettem teljesen újonan 85.000ezerért,nem udom ezek honnan tudtak szerválni ugyan is szinte az összes GSM boltban hiány cikk Budapesten.
hello, van egy kis technikai zűrzavarom. i touch-om van, , 2007 39. hétről. nem volt rajta maps, stock stb. cuccok, wiggle sem. A kerdesem az lenne, hogy elvileg ezeket hogy lehet feltolni rá? installerben találtam egy ilyen csomagot (iphone apps 1.1.4.) és minden működik is, kivetel,h a summerboard néhány alap ikont nem változtat meg (stock, youtube).
Miért van ez? Tudtok-e valami más módot, hogy felrakjam az iPhone cuccokat a touchra? 1.1.4. fw van rajt'. köszi
Egy kis segitségkérés,egy haverom holnap venne egy GSM boltban iPhonet,valahonnan tudtak szerezni neki csak annyi kérdésem lenne, azon kivül hogy 1.1.4-es szoft legyen a telon mire érdemes még oda figyelni,Pl hol lehet azt meg nézni hogy mikor gyártoták stb. Elöre is Köszönöm.
Eadó egy vadonat új iPhone 8GB,1.1.4-es szoftverel,összes tartozékával dobozában,a készülék teljesen új,egy töltésen van túl de nem volt használva. Csere is érdekel,új 16GB-os ra ráfizetek.
Nem kamu gariról van szó. A srác Kazahksztánban vette, valami mobil társaságnál.
Azóta nem beszéltem vele, hogy-hogy is volt ez lényeg hogy fagyogat neki, és majd Augban megy vissza akkor tudja mejd megnézetni csak nem akarja tudatlanul piszkálgatni, nehogy huss legyen a garinak.
Megkeresett valaki, aki annak a cegnek dolgozik, akik a T-Mobile iPhone kampanyat fogjak csinalni. Elvileg majd kerdez tolem par dolgot az iPhone-rol, relemem en is tudok cserebe kerdezni 1-2-t...
Nemtom, Windows-zal is ossze lehet e hozni, de remelem... A PCMCIA vagy USB-s megoldas persze logikus, de nem akartam ezert plusz havidijat fizetni, amikor a "normal" telefonomra is van Internet elofizum, mivel napkozben ha uton vagyok leginkabb csak ezt tudom hasznalni. Tehat bar logikus, de nem gazdasagos...
Azt írod hogy ha függetleníti akkor ugrik a gari. Ez csak akkor lehet, ha most előfizuval használja. Viszont ha így van, akkot simán restorolhatja és frissítheti is 1.1.4.re. De ha így van, akkor nem értem miért fagyogat? A teló eredeti, piszkálatlan FWje nem fagyogat. Ez azt feltételezi, hogy a barátodé meg van piszkálva, tehát már volt függetlenítve is, és így garancia sincs rajta amit elveszthetne a függetlenítés miatt. :) Na jó kezdek belebonyolódni.
A lényeg a lényeg, ha előfizuval van, és nem lett piszkálva akkor vigye be egy apple store ba és megcsinálják. Ha nem akkor pedig restore majd ziphone.