Hát ez nem semmi, amit műveltetek.
Én meg még téged próbáltalak monor táblánál megfogni (mondjuk az még nincs lejátszva!:)mostantól mindig azért fogok kerékpárra ülni, hogy téged legyőzzelek, meg mondjuk azért is, hogy feltudjam venni, a méregdrága esküvői öltönyömet:))
Ugyanez vonatkozik a Gyurira meg Szezóra is:)
Gratuláció a többi kimagaslóan nagy teljesítményt nyújtó Magyar fiúknak is!!
Csináltam egy ilyet. És lehet, hogy a 13.2 kerekített, így nem biztos, hogy a te órád pontatlan. A nyomvonal alapján érthető, hogy az a szél miért támadott a legrosszabb irányokból, amikor olyan kedve volt.
Készülnek a képek, türelem addig nézegessétek kicsit (pár napig) a hozzánk csapódott állandóan vigyorgó osztrák srác nem gyenge kalandjait a honlapján :)) Leesett az állam............
km-ben nem tévedett Sas , mert ennyi van a Certifikáton is. Ez az én , ezek szerint elég pontatlan órám eredményei. Illetve nálam 13,4-re jött ki egy karika.
Lényeg tényleg abban van, hogy nagyon jól teljesített mindenki. Úgy gondolom, hogy mindenki elérte amit szeretett volna. Nem volt semmi technikai gond , ami megnehezítette volna a 24órát.
Valamint nagyon szeretnék Én, majd ennyi idősen , mint Ti, ilyen szinten kerékpározni!
Már ezek a köridők megérték az 50 koronás felárat a chip-es időmérés miatt. Igen érdekes volt visszanézni és felidézni, hogy akkor, éppen mit is csináltam. Bár személyesen megtettem, itt, a nagyobb nyilvánosság előtt is gratulálok elképesztő teljesítményedért. Sas felsorolása kicsit pontatlan, úgy emlékszem 630... valamennyi lett a végén az össz-kilométered. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy az egész társaság helytállt - legyen szó csapatról, vagy egyéni indulóról. Tervezem, hogy írok egy bővebb beszámolót a Gruppetto oldalra, de egyelőre nem tudom, hol kezdjem, miről szóljon - annyi gondolat kavarog fejemben. Nagy kaland volt. Részemről a nyers km-óra adatok: 40 kör Táv: 531 km Netto idő: 20:41:07 Átlagsebesség: 25.7 km/h
Külön köszönet illeti a lányokat. Hidegben és esőben is ott voltak a célnál és biztattak, szurkoltak 24 órán keresztül, hozták a híreket a számítógéptől. Zsuzsinak pedig extra köszönet a szállásszervezésért, a pénteki tésztázásért!
Ekkora távon, főleg egyedül, van ideje az embernek gondolkodni. Igen sokszor eszembe jutott Istyu papa - hogy milyen jó is lenne, ha velünk lenne. Úgy vélem, ha már gondoltam rá, valamennyire ott is volt velünk.
Gratulálok, minden elismerésem ezért a teljesítményért. Egyébként ez a táv már több, mint Saratice oda-vissza, legközelebb mehetsz lábon is. :) Érdekes köridők vannak egyeseknél, 2 meg 4 órás körök. :O
hazaértem. Ezért nagy nagy hála még egyszer Kicsinek.
Köszönöm szépen a gratulációkat. El se tudom még hinni, hogy ilyen jól sikerült a verseny. Nem tudom megfogalmazni, milyen érzés volt utolsó körben leszállni a mérőpontnál és csak áttolni a kerékpárt a célvonalon. Nem lett volna esélyem elérni az elsőt, köridőket megnézve stabilabb teljesítmény nyújtott. Ha kicsit jobban megmerem nyomni, mert a végén még sok erőm lett volna tekerni, persze sátort szétszedni nem volt :) Így is maximálisan elégedett vagyok. Első Saratice volt nekem, minden kifogástalan volt, a chippes időmérés ennyi pénzért!! is megvalósítható. Bár ez a sok alkoholmentes sör amit kaptam... No mindegy. Egyszer csak elhiszem, hogy ez velem történt meg. Megpróbálom részletesen összeszedni az emlékeket , kicsit nehéz lesz.
Köszönöm mindenkinek a segítő gondolatokat!! Biztos vagyok benne, hogy tolt valami előre a hátszélben és felfele 47szer a "szerpentinen".
Igen. Igen. Nekik nagy gratula, csak a te hivatkozásodra reagáltam.
1 nap alatt ennyit menni nem semmi. Nekem a legtöbb 272km-er, de nagyon örültem mikor hazaértem és végre leszállhattam. Sasinak külön gratula, mert tavaly 3-an váltva mentünk 715,5-öt ő meg egyedűl 615-öt.
Sajnálom, hogy Sasi nem nyert, mert amennyit ment idén nagyon megérdemelte volna. Azért ez így is brutális teljesítmény! De legalább lesz kihívás jövőre! :)
"Na akkor most leírom amit eddig is mondtam. Saraticében az első 600 fölött fog menni, az első öt 550 felett, két gruppi is lesz köztük:) Három men is túllépi az ötszázat a gruppiból..." Ha mögmondtam, hát mögmondtam!