lányok, esernyőkocsinál mennyire fontos az, hogy a kerekek hátsó kerekek fixálhatók legyenek? láttam egy nekem tetsző, könnyű, egyszerűt, de nem lehet fixálni a kerekeit, bolygó kerekek mindenképpen, 6 méter séta közben nem zavart. van valakinek tapasztalata???
köszönet,
barilla
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem ismer vki olyan internetes oldalt ahol sok babakocsi, funkció szerint, kilók szerint ... van feltüntetve? Több boltban nézegettem, meg persze a neten is, de nem találtam olyat, ahol össze lenne hasonlítva több fajta kocsi. Kicsit kezdek homályosan látni. Persze azt tudom, hogy milyen kéne (na amennyire eddig tájékozódni tudtam), ha valaki ismer ilyen kocsit, akár márka szerint, ki tudna segíteni?
Könnyű legyen, amit gyorsan össze lehet csukni (kocsiba), legyen hozzá kocsiülés, akár ez maga legyen az ülés a babakocsiba, viszont később ülő kocsiként is lehessen használni, ami nem tök gagyi, ha lehet állítható legyen az iránya. Hát kb ennyi infot bírtam eddig összeszedni ami nekem fontos lenne. Igaz, még van időm, de azért jobb lenne tudni mi az amit keresek.
Előre is köszönöm annak, aki tud segíteni.
Én már rengeteg boltot megnéztem a babakocsik miatt.Most találtam egyet,ahol elég jó áron vannak babakocsik.Árulnak:Cam,Hauck,Neonato,Piere Cardin babakocsikat.De van náluk minden,ami a babának kell.Cím:Budapest XIII. Lelel U. 1/D.Ez a Lelel téri piacnál van.
Eladó egy ROAN Joker babakocsi, alig használt, hatalmas kerekek, kétirányból tolható, nagy bevásárlóháló, mélykocsiként és sportkocsiként is használható, lapracsukható, négy kerék fékezhető. Érdeklődni: Lukácsi Krisztina:06-30-535-1402
Keresek olyan esernyőre csukható kocsit, ami ikerkapoccsal összekapcsolható. Ti mit ajánlanátok? Az ár sem mindegy, mert kettőt kell venni belőle.
Menyilt a Soroksári Megatoysban az új diszkont-bizományi rész.Beköltöztek az áruház területére.Egész jó kis bkocsik kiságyak és egyéb cuccok vannak,jó áron.akit érdekel nézzen be.
Szia,nekem is bejön a pliko valószinű azt veszek.Bár nekem lesz egy másik nagykerekű kocsim is.Egyébként lehet kapni noném mózeskosarakat ami igaz hogy puha anyagból van,nem olyan mint a pp de azt a kis szöget kiegyenlíti és vizszintes lesz.Engem inkább az ára tart kicsit vissza.
Sziasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni.Ma megnéztünk egy pár(vagy 30) babkocsit. A Cam 4 funkciósát és a PP összes modelljét. Első kérdésem : mi a véleményetek a Cam comby family-jéről? (elég gyengusznak nézett ki a sport része.)
A PP Milánó gyengéit nem igazán találtuk Van ilyen?- azon kívül hogy kicsi a kereke-
Tetszene a Pliko is de nem vízszintesig dönthető a háttámla, valamint a tolásirány nem változtatható. Egy mózes meg 50000 hozzá. Így teljes felszereltséggel kb 160 ezer.Amúgy az eladó szerint kb 15 perc kell a mózes kocsiba rögzítéséhez. Vélemények?
Üdv!
Meg tudná nekem valaki adni a legjobb "babakocsi-lelőhelyeket"? Kellene pontos cím a Soroksári úti áruházhoz (talán Megatoys?) és az említett Bébikerhez (?) is, amiről még nem is hallottam. A Brendont ismerem egyedül és a budaörsi Madrinát... Előre is kösz.
T
Sziasztok.Van három eladó babakocsim,(a háromból szeretnék egyet és óriás kerekűt-Már kinéztem)
Szóval:-Kettő db.Pierre Cardin,egyik lapra másik esernyőre csukódik és egy Maxi-Taxi szintén esernyőre csukódik.Akit érdekel írjon.Az előző gyerkőcnél mindhárom bevált,de elköltöztünk és olyanok a terepviszonyok,hogy nagy kerekű kellene.Ápr.végén szülök,addigra jólenne lerendezni.Mindhárom kocsi jó és tiszta állapotban van.Árak:20-18-23e Ft.alkuképesek :-)
Eladó egy CAM 3 funkciós babakocsi, melynek krómozott fém váza van, hatalmas, nem felfújható, NEM bolygósítható kerekei, alul hatalmas FÉM bevásárlókosár. A váz nagyon jó lengéscsillapítókkal van felszerelve, ez terepen vagy kátyús járdán jó szolgálatot tesz. Felsőrésze lepattintható és mózesként használható (+bölcső-funkció), háttámlája 3 fokozatban dönthető, 3 pontos biztonsági öve van. Tartozékok: kupolatető és nyári napfénytető, pelenkázótáska, téliesített lábzsák. Huzata csavarhúzó NÉLKÜL, nagyon könnyen leszedhető és mosható! AJÁNDÉKBA adok hozzá: nagyon-nagyon meleg, kívülről vízhatlan, belülről szőrös kapucnis, de NEM kezes-lábas bundazsákot, melyen a biztonsági övek is átbújtathatók, így abszolút biztonságos. Színe szinte megegyezik a babakocsi színével. 88 cm hosszú, így a babakocsis kor végéig elkíséri a babát. További AJÁNDÉK: szintén a babakocsi színéhez passzoló rápattintható napernyő.
Felteszek róla pár képet:
szia
hát én akkor vettem ilyet (ABC a miénk is ;) ) amikor már jól tudta tartani magát ülve, illetve önállóan felült (7-8hó)
az ABC sportkocsijai egyébként elég stabilak, nem csak a textil tartja a baba hátát, de szvsz jobb kivárni ha már stabilan ül
T;)
nekem is van egy pici lanyom (5 ho), de en nem vagyok babakocsihasznalo, es amig kicsit nagyobb nem lesz a lany, nem tervezem a vasarlasat, igy nem vagyok jaratos e teren, ezert is kerdezlek inkabb Titeket.
Egy ismeros szeretne "sportkocsit" (ABC-design, easy sport) venni a kisfianak (6.5 honapos), a kerdese pedig az, hogy mikortol hasznalhatna a pici ilyen babakocsit. Ugyebar a gerincet ez nem tulsagosan tartja, szoval most meg tiszta, hogy korai, de mikortol OK ? Ha ulni tud ?
Jó lehet séta közben forgatni pl az én 8,5 kilós gyerekemmel biztos élvezném:)))Mi végül Roant vettünk szuper jó, de én nem tömegközlekedek! Ahhoz bazi nehéz lenne:((( (Kb:12 kg a kocsi üresen.)
torkrisz,
Átfordítható karú most sincs, viszont a CoachRider-nél megfordítható a fekvés-ülés irány, ugyanis levehető a vázról és megfordítható az ülésrész. Csak hát bazi nehéz..
Szerintem Gracot ne vegyetek. Nagyon szépek, de amikor mi kerestünk kocsit egyiknek sem volt átfordítható a tolókar, és úgy tudom most sincs nekik ilyen. És ez már többször jól jött, pedig még csak 5 hós a kisfiam. Szvsz, keressetek olyat aminek átfordítható a tolókar.
- 4 ülésmagasságba állitható, igy újszülöttnek és már járó babanak is jó.
- egy kézzel is összecsukható
- könnyü, aluminium váz
- Gyerekeknek leszedhető pohartarto
- Kis műanyag ablak a baba feletti nap/eső védőn, ahonnan lehet latni, mit csinál a baba
- nagy, kocsi alá akasztható tartó
- biztonsági övek
- sötétkék huzatú, leszedhető, mosható
Mi két éve vettük, de csak 9 hónapig használtuk.
biztosan megegyezunk, irjatok.
sziasztok, Judit .
kb ilyen
Szia
nem fontos a hordozóba tenni, Sőt! bizonyos időtartamon fölül nem is ajánlott a hordozóban szállítgatni a nagyon piciket
ha vízszintesig fektethető a kocsi, akkor azt a funkcióját használjátok szerintem
attól függ, hogy mekkora a hordozó (hány kilóig van 'belőve') hogy mikorra növik ki
én úgy tudom, hogy általában hosszra növik ki hamarabb (ha a lába eléri az ülést, akkor már nem biztonságos a hordozó-autósülés)
nálunk neccesen 11 hónapig volt jó a hordozó
Azt szeretném megkérdezni, hogy újszülöttet mindenképpen a hordozóba kell tenni, vagy a babakocsiba is, ha az teljesen lefektethető? Általában meddig nem növi ki a hordozót?
Hmmmm,
A voyager az nehezebb, mint a többi, nem? Mi az Ultimát néztük ki és az könnyebb (nek tűnik) a 9 kilójával. Mondjuk nem én, hanem a feleségem fogja emelgetni, de hogy milyen rendszerességgel fog bkv-gatni az nem tudjuk még.
zsömike:
A graco nagyon jo kocsi en nagyon szeretem...egyetlen egy hatranya, hogy nagyon nehez es en azt elfelejtettem betervezni, hogy utazni szeretnek majd BKV-n...sot sajna hetfonkent KELL:((
Ha nem akarsz csak(?) setalni vele, akkor ajanlom nagyon, amugy a mienk Voyager.
Babakocsit szeretnek cserelni...mert ez a Graco...hat vagy 20 kilo:)))) es BKV-zni szeretnenk...
Valami olyat szeretnek ami hasonlo kenyelmu, mint a mostani csak ezerszer konnyebb...
Tudtok segiteni?
Sziasztok, nálunk első kocsi volt (örököltük) egy (asszem) Roan típusú, ringatható ősrégi babakocsi, amiben az volt a szuper, hogy mózeskosárszerű, ezáltal mély, vízszintes, így tavaly egész télen azzal sétáltunk. (kb 1-5 hónapos korig).
Amikor már szükségessé vált, hogy ne csak feküdjön benne a gyerkőc, hanem esetleg nézegessen is - vagyis dönthető legyen - akkor kezdtük el használni a Graco babakocsit. Ebben tényleg klassz, hogy dönthető, mert sokszor aludt el séta közben. Nekem nagy hátrány volt, hogy nem változtatható a tolásirány, mivel a játszótérről egész nyáron minden nap nappal szemben jöttünk haza és a gyerkőc ezt nem tolerálta. Aztán megoldódott ez is, egy kocsira szerelhető napernyővel. Tömegközlekedéshez viszont nehéz: 12 kg+10 kg gyerek + mondjuk uszodacucc, ez már így sok volt nekem. Autóba viszont jó, mert összecsukható (persze van olyan csomagtartó, amit megtölt).
Utána vettem egy PP Aria babakocsit, aminek összes előnyét már lentebb olvashattátok (könnyű 5kg, dönthető, kicsire egy kézzel csukható, stb.). Ami nem tetszik benne, hogy a másik két kocsi után kicsit instabilnak tűnik, de ennyi előnyhöz ugye kell egy kis hátrány is...
Egyelőre ennyi tapasztalatom van :))